Sizce Kızlık zarım sağlammı?

Bundan 7 8 sene önce bir hata yaptım sevgilimle birlikteyken kaydı tam birleşme olmadı ama ucu girme demeyeyimde değdi çıktı ama inanılmaz kanama oldu ama asla girmedi eminim onun üzerine korkumdan birşey oldu sandım özel kadın doğuma gittik bozulmadığını zedelendiğini söyledi ama benim hep içimde korku kaldı ya evlenince kanama olmazsa diye sonra nişanlandım emin olmak için Bidaha doktora gittim sağlam olduğunu yerinde olduğunu söyledi hatta muayene esnasında çok derinlere baktı çokta canım acıdı ama bozulmadığını söyledi nişanım kısmet olmadı bozuldu şimdi ciddi bir İlişkim var evlilik düşünüyoruz ama kendi bu konuda çok takıntılı kanama konusunda tabi ben hiç vajinal ilişki yaşamadım o hatanın dışında hiç girme gibi bir durum olmadı içim rahat etsin diye 3. Doktora gittim oda sağlam dedi ilişkide kanar dedi ama o zaman ufacık demesiyle neden o kadar kanadı bir ikincisi elimle yoklamak istiyorum parmağım baya içeri giriyor ama bir yere değince inanılmaz acıyor ne olur bana bu konuda birşey söyleyin lütfen yargılamayın bir anlık hataydı 20 Li yaşlardaydım o zaman içimde hala korku var sevgilim parmağıyla dokunuyor baya içeri giriyor ama bir yerde çok canım yanıyor izin vermiyorum acaba benimki çok ilerdemi bide kiloluyum ondan etli diyemi kırıcı olmadan cevaplarınızı bekliyorum
Sizce Kızlık zarım sağlammı?