Merak ediyorum aşk=seks mi?

ya gerçekten anlamıyorum seven erkek kıyar mı sevdiğine anlı açık gezmek varken gururunu mahremiyetini hakkı olmadan istemesi yakışırmı erkekliğe seviyorsan verirsin demek mi, heleki kızların gururu onuru, şahsiyetiniz küçük bir yere mi bağlı ki istiyo vermezsem ayrılacak evli değilken bile olmayı düşünenler gerçekten acıyorum size aşkların değeri yok artık bir kızın güzelliği eşittir çıktığı erkek sayısı yada karizmalı biriyle çıkması aynı şekilde erkeklerin işte bu nedenle aşkı hak edeni bulmak zor ...

Güncellemeler
+1 yıl
benim demek istediğim evlilik dışı yaşanan ilişkiler birbirlerini tutkuyla sevip bi süre sonra aşkımız bitti diyip sonucunun en ağır hissedenin karşı taraf olması daha ilerisi için se benim eşim ol demektir neden evlilik var bu anormalse anormal olan seks değil evlenedn yapılan elletemeler ellemeler ve sevmeni sabretmenin temiz saf eş anlamının artıuk moder dünya dediğimiz yerde namus demek değilki orası yürek diyip ama yürektede asıl sevdiğini o gün gelene kadar korumak değil ben mi yanılıyor
Merak ediyorum aşk=seks mi?