Nişanlımla 5yıldır beraberiz 2yıldır da ilişkiye giriyoruz seks esnasında vajinal birleşme oluyor ama bir yandan da parmağını anal bölgemde gezdirip zorluyor istiyor musun diyorum cevap vermiyor sen istiyor musun diyor hayır asla olmaz diyorum. Ama sürekli parmağını sokuyor girip çıkarken neden yapıyor olabilir ki?
Cevabın nedir?
Nişanlının sana tüm benliğinle sahip olmak istemesi normal bişey. Bence bu davranışı da onu gösteriyor. Sen asla yapmayacağını söylemişsin ama o illa ki bunu sana dikte ettirmeden seni nasıl o noktaya getiririmin peşinde gibi. Bundan senin de zevk aldığını düşünüyorum, yani parmağıyla yaptığı şeyden. Ama anal ilişki ile parmak veya dille oynamak aynı şey değil. 1 değil 3-4 parmak genişliğinde bişeyin içeri girmesi farklıdır. Acısı ilk vajinal ilişkiden çok daha fazladır. Karar elbette sizin ama tavsiye, doğru yolu varken asla arka yola sapmamak olacaktır. Hem erkek hem de kadın için çok sağlıksız bir ilişki şeklidir. İstediğin kadar temizlenin, bu bölgedeki bakterileri gidermeye yetmeyecektir. Temizlik yönünün dışında dinimizce de katiyetle yasaklanmıştır, özellikle de evli çiftler için. Diğer şekliyle seks (evlenmeden önce) zaten zinaya girdiği için buna değinmiyorum bile. Bence parmak noktasında durmanız ve sınırı bu şekilde koymanız en hayırlısı olacaktır. Karar sizin ;)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki zevkler tartisilmaz ama nisanlin bu isi canini yakmadan duzgun yapabilse, istememen anormal olur. Yanlis anlama, anal bitlesmeden degil anuse yapilan ufak masajdan bahsediyorum. Simdiye kadar hic bir kadin gormedim bunu sevmeyen. Sadece ilk zamanlar utanma duygusunun baskinligi ile reddediliyor. O bolgeye ufak dokunuslar sizi ucurmasi gerekiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle durum zevkten ziyade dokunuşlarn devamında birleşme istiyor bende kaldırabilecegımi zannetmiyorm da ondan dolayı.. :/
Cevap sahibi+1 yılYokk, bende kesinlikle tavsiye etmiyorum, yanlis bir karar olur. Fakat biz erkeklerin gizemli, yasak yerlere karsi muthis bir meraki oluyor. Guzel dille reddet, diger turlu zevkini yasa. Haddim olmayarak bunun testini bile yaptigimi soyleyebilirim. O bolgeye yapilan ufak masajlarla partnerimin aldigi zevk dokunulmadan aldigindan cok daha fazla oluyor. Sizin goreviniz yanlizca temizlik, sonrasi hayatin tadi.
Soran+1 yılYani ne gerek var ki oldukça tatlı dilli konuşuyorum şuana kadar kırmadı da umarım böyle devam eder
Cevap sahibi+1 yılOna zevk aldigin noktayi soyle, fazlasinin kendine acidan baska bir sey hissettirmedigini, sexten sogutmaktan oteye gecmeyeceginden bahset. Birde seks esnasinda kendini gaza da getiriyor olabilir
Soran+1 yılTamam tavsiyen için teşekkür ederim;)
+1 yılBu illa ki anal ilişki istediği anlamına gelmez, bence bırak zevk almaya bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin canım umarım anal demek değildir
- +1 yıl
Bence bunu düşünmene gerek yok, nasıl olsa sen istemediğin takdirde bu tarz bir şey yapamaz. Sen istersen de zaten problem yok.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
soksun elleme... hakim olma duygusu bu... bütün deliklerini doldurmak istiyor... nişanlın benim gibi sevişiyor demek ki...
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım haklısın anal bekaretinı de almak istiyorum diyor ama benim cesaretim yok korkuyorum ne bilim zevk alıyorm ama yinede girmesin istiyorum laf anlatamıyorum.. :(
Soran+1 yılDeğil mi bencede yani gerek yok kaldıramam zaten yani büyük konuşmak istemiyorum ama olsa olsa evlenince çok nadiren belki olabilir
Soran+1 yılBiliyorum bende onu kast ettim de parmağı bile acı veriyor dayanamıyorm
Soran+1 yılEvet ya artık iyi mi kötü mü bilmiyorm ama o kadar dar
Soran+1 yılErkek bakış açısı yönünden böyle olduğu aklıma gelmezdi
Soran+1 yılEvet dar 2yıl oldu ama herzaman ilişkinin ilk 5 10dksi zor geçiyor acıyor sonra alışıyorum
Soran+1 yılBende şanssızm ama zorlanıyorum baya:(
Soran+1 yılE tabi orası öyle nişanlım gayet mutlu da ben hem memnunum hem değilim :/
Soran+1 yılTamam haklısın aslında şikayet etmemek lazım;)
+1 yılAnal istiyor ama sana söylemeye çekiniyor sert ve tepkili olduğun için. Evlenince kesin tutunacak :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya gerçekten evlenince erkekler anal da ister mi diğeri yetmez mi yani :)
- +1 yıl
Her erkek ister. Ama başlarda hiç sevmem falan deriz genelde :)
Soran+1 yılDevamında birsürü sağlık sorununa yol açabiliyor ikna olacağımı zannetmiyorum:)
- +1 yıl
Sağlık sorunu efsnesi doğrudur ama abartmazsan sorun yaratmaz. :)
Soran+1 yılNe yalan söyleyim açıkçası düşünmüyorum ama büyükte konuşmamak lâzım tabi:)
- +1 yıl
Bence de büyük konuşma :) + dene denerim.
Soran+1 yılDeneme kısmı kalsın ya yinede iyi böyle:)
- +1 yıl
Ben bilmez, hayat ve kıç senin :) zevkler ve renkler.
Soran+1 yılAynen öyle kesinlikle zevkler tercihler hepimiz de bambaşka olabiliyor:) bir erkek olarak fikirlerini almak iyidi tsk. ederim
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. sokmak istiyor sen sok demeni bekliyor istiyor canım.)
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok bekler hayatta sok demem dersem daha dinlemez beni kaldıramam:)
İstediğini belli ediyor ve ilerde izin verirsen şimdiden genişletecek yer yapıyor :) senin parmağını sokması hoşuna gidiyor mu?
07 Yorumla
Soran+1 yıl2015 haziran
Soran+1 yılOlmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni tahrik etmeye çalışıyor ama sen istemiyorsun heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyorum ordan
Cevap sahibi+1 yılBunu ona söyle o zaman " yaptığın şey beni tahrik etmiyor " de.
analın parmaklanması ayrı bir tahrik unsurudur kadınlarda... çok doğal..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkana alışma kaşar olursun sürekli istersin önüne geçemezsin kurcalatma gaz kaçırırsın istemdışı
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende yaparım ama arkadan istemem özellikle oral yaparken yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok yaparım o işi. Çok mu acıyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılYani parmağı bile acı veriyor gerisini düşünemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılParmagini sokmasini mi istemiyosun :)
1115 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum canım acıyor ama vazgeçmiyor bir ara duruyor sonra yine uğraşıyor anlamadım gitti:)
Cevap sahibi+1 yılMerakli galiba. Penisi soktugu yetmiyomuymus :)
Soran+1 yılAynen meraklı çok istersen bir gün yapalım mutlaka diyor bende istemiyorm :)
Cevap sahibi+1 yılGrup. meraki falan var mi bunun
Soran+1 yılHayır yok kesinlikle beni paylaşamaz
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz belki iki sey seni tahrik ediyomu diye deneme yapiyodur
Soran+1 yılOlabilir yani illa ki ediyor da olmasını yinede istemiyorum ikna edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoyle bisey istiyosa kacirma derim onun zevki cok baskadt
Soran+1 yılHiç emin değilim ya alışkanlık yapıp rutine bağlamasıni istemiyorumda
Cevap sahibi+1 yılGrubu mu
Soran+1 yılYok ya ne alakası var grupla asla ve asla işimiz olamaz hele bir desin sıkıyorsa görür o zaman grubu.. Ben bu sekilde olan davranışını söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılBilemem devam ederse cinsel hayatin biter
Soran+1 yılAnladım umarım öyle olmaz.. :/
Cevap sahibi+1 yıl6 aydr birlesme olmuyo mu hic
Soran+1 yılEvet en son bu aksam vajinal olarak oldu
Cevap sahibi+1 yılBugun seks yaptiniz mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNasil di orgazm olabildin. mi
Soran+1 yılNe yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılDuzelen bisey var mi. onun icin soruyorum
Soran+1 yılBugün çok iyiydi yani bu davranışını yapmadı gayet zevk aldım mutlu da olduk
Cevap sahibi+1 yılNe guzel ya ben beklicem iki hafta daha
Soran+1 yılÖyle bekleyip yapınca bana göre daha uzun ateşli oluyor ;)
Cevap sahibi+1 yılBeni şu an gorsen bekleme hic dersin :)
Soran+1 yılBen görmeyim boşver sevgiline iş düşüyor artık:)
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim yok sexbudy im var :D grup dedim ya bayramdan sonra yapacaz :D
Soran+1 yılOnlar beni aşar :D ne diyim hepimizin çeşitli tercihleri var şimdiden mutluluklar sana:)
Cevap sahibi+1 yılTsk ler. Daha once yaptim subatta gercekten mithis oluyor iki kiz tek erkek
Soran+1 yılOlabilir diyorum ya herkesin tercihleri zevk algısı farklı. Benim icin de sadece kocam olacak adamla zevkli ötesini midem kaldırmaz
Cevap sahibi+1 yılKocan tuttu bir gun dedi ben grup istiyorum diye naparsin
Soran+1 yılDemez hertürlü kefilm kendisine zaten diyecek adam olsa onunla evlenmem oda bunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılDogrudur :) evlenince bnde demem orasi ayri
Soran+1 yılBana kalırsa adam gibi adam karısını başka adamın altına yatırmaz eğer yapıyorsa diyecek bir sözüm yok yani kelime bulamıyorum o derece kötü bir seviye
Cevap sahibi+1 yılBn zaten. baska. bir erkegin. oldugu gruba girmem iki bayan tek erkk bn。
Soran+1 yılBuda yine iyi alamet umarım ilerde tek eşinle olursun en sağlıklısı tabi kendi kanaatim
Cevap sahibi+1 yılDedim ya bu sexbudy digeride bunun arkadasi. Ben biraz sertimdir yatakta o yuzden birakmiyolar bni :)
Soran+1 yılSert erkek iyidir kızlar korksada istemese de memnun olurlar genelde:) bende nişanlımin sert olmasından acayip zevk alıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılEn sevdigin. pozisyon hangisi
Soran+1 yılMisyoner ve dogy
Cevap sahibi+1 yılMisyoner bnmde hosuma gidiyor bide domalma. Misyonerde dibine kadar yavas yavas kokluyorum cok zevkli
Soran+1 yıl:-) evet bencede gayet zevkli
Cevap sahibi+1 yılSen ne kadar alabiliyon
Soran+1 yılBiraz özel olmaya başladı sanki
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizi tanimiyoz gizliyiz bisi olmaz :))
Soran+1 yılOrası öyle tabi de yinede ne bilim özel bir soru bu:) ama söyleyim madem sorun yok hepsini alabiliyorm dakikalar geçtikçe
Cevap sahibi+1 yılHim sistemin iyi. :) bak yapmadysaniz yandan gormeyi de deneyin
Soran+1 yılYandan görmeyi derken tam anlayamadım ya
Cevap sahibi+1 yılSimdi sen yan yatiyon sagina sol bacagini kaldiriyon sevgilin gelip arkana geciyor hizli gitgeller yapiyor bu. pozisyondz yavas olmak yok :))
Soran+1 yılGüçlü bir bel lazım yani erkek açısından evet olabilir farklı bir deneyim olacağı kesin :)
Cevap sahibi+1 yılEvet bni cok terletiyor ora birazda penis uzunlugu. onemli
Soran+1 yılTabi ki kısa olunca tam bütünlük sağlanmaz. Bizde öyle bir sorun yok iyi gayet uzunluğu
Cevap sahibi+1 yılBendede iyidir aslinda ortalamadaydi bn. biraz uzattim :))
Soran+1 yılSen memnunsan sorun yok insanın en başta kendini iyi bulması daha önemli:)
Cevap sahibi+1 yılBelki bilirsin. penis buyultme egzersizini 14 civarydi 6-7 ayda 17 yi buldu :) devam edecem bir sure daha :)
Soran+1 yılPek bir bilgim :) ama iyi yanı bence sen memnunsan partnerin memnunsa sorun yok ;)
Cevap sahibi+1 yılImkan varken buyusun. hem pozisyon zenginligi oluyor :)) benim seks konusunda hedeflerim var :)
Soran+1 yılO artık sizin bileceğiniz bişey:) hedefinde başarılar:)
Cevap sahibi+1 yılSaol. Aksam ne ara yaptin sen sexi
Soran+1 yıl9da
Soran+1 yılYani tam 9değil Pardon 10a geliyordu saat
Cevap sahibi+1 yılSen nerde yasiyon 9 da basladi kacta bitti
Cevap sahibi+1 yılHimm sen tek. mi yasiyon
Soran+1 yıl9derken tam 9değil yanyana olduğumuz ilk saat öyleydi birleşme zamanı 10gibi oldu doğu Anadoludayım
Cevap sahibi+1 yılErkek arkinla yakin. oturuyon. o zaman
Soran+1 yılEvet yakınız
Cevap sahibi+1 yılKisa surmus ama seks
Soran+1 yılOlsun verimli olması önemli;)
Cevap sahibi+1 yılşu an olsa yine yapmazmisin :)
Soran+1 yılYapmak isterim ama ondan daha öncelikli olarak nişanlıma sarılıp uyumak isterim bu daha da zevkli :)
Cevap sahibi+1 yılGondermeseydin ya geri :) ben baslayinca 1 saat suruyor ama dinlenerek. kucuk. molalarla
Soran+1 yılŞartlar gereği öyle olması gerekiyordu:) bizimde öyle kısa değildi ya sen yanlış anladın sanırım 40dk felan rahat oldu yani
Cevap sahibi+1 yılNasil bir his var bacak aranda şu an :) 40 dk guzell. Hangi pozisyonda yaptiniz
Soran+1 yılAçık konuşmak gerekirse çok yorgunum acıyor biraz ve bacaklarım saatlerce yol yürümüş gibiyim :)
Soran+1 yılMisyoner yaptık daha çok
Cevap sahibi+1 yılSen. mi ciktin. uste bacaklarin agriyor :)
Soran+1 yılEvet üstede çıktığım oldu ondan ağrıyor sanırım:)
Cevap sahibi+1 yılErkek icin cok rahat o :))) bide bosalacaksan misyonerde bosalacan :)
Soran+1 yılBiliyorum rahat tabi ama benim için biraz yorucu:)
Cevap sahibi+1 yılOyle bak canim cekti :) kazik gibi olmus :)
Soran+1 yılNeyse artık. Hadi iyi geceler uykum geldi
Cevap sahibi+1 yılAa yatiyon. mu
Soran+1 yılEvet. İyi uykular
Cevap sahibi+1 yılTamam gorusurmiyuz yine
Soran+1 yılBilmiyorum ama pek sanmıyorum da
Cevap sahibi+1 yıl:) Uyandin galiba
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılGunaydin :))
Soran+1 yılSanada günaydın:)
Cevap sahibi+1 yılGuzel uyudun mu :))
Soran+1 yılEvet gayet dinlenmiş durumdayım:
Cevap sahibi+1 yılBende bir dus aldim rahatladim :)) şu an bomba gibiyim 4 saat uyumama ragmen :)
Soran+1 yıl:) iyi yaptın soğuk su insanı Zinde tutar zaten
Cevap sahibi+1 yılInsani tutuyoda seyi tutmuyo :D
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir yorum yapamıcam bu konu aşar beni:)
Cevap sahibi+1 yılYok be bu genel erkek durumu :)
Soran+1 yılİşte diyorum ya bilemem ben o kısmını :)
Cevap sahibi+1 yılNiye ki sevgilinle bunlari konusmuyon. mu hic :)
Soran+1 yılKonuşuyoruz da açık açık söylemeyi tercih etmedim :) hem onun mekanizmasıni gayet iyi biliyorum ama diğer erkekler beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılSeninki sana yetiyor. :) sen. ne is yapiyodun
Soran+1 yılAynen öyle :) seneye işe başlıyorum şu an okuyorum son senem
Cevap sahibi+1 yılHangi. uni de
Soran+1 yılBende kalsin
Cevap sahibi+1 yılSen o yuzden cok rahat seks yapabiliyosun istedigin zaman. ogrenci evinde kaliyon dimi :))
Soran+1 yılYoo hayır ailemle yasiyorum yaşadığım yerde okuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılEe nasil yapiyosun ya rahatca :)
Soran+1 yılOda bizde kalsın sır sonuçta yani:)
Cevap sahibi+1 yılYa yapma hangi sir :D
Soran+1 yılÖyle öyle benim ve nişanlımin sırrı söylemem
Cevap sahibi+1 yılNapiyonuz ne sirmis kumeste. mi. bulusuyonuz :D
Soran+1 yılYok artık daha neler:) iki kalbin aşktan başta da böyle ortak tek kendilerinin bildiği şeyler olur boşver sen
Cevap sahibi+1 yılTam bir kutusun :)
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılMesajlassak ya daha iyi degilmi :)
Soran+1 yılBu kadar yeter. Hadi kal sağlıcakla :)
Cevap sahibi+1 yıl:S oldumu sence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih