Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra yatak arkadaşı olarak takıldık bir iki ay. Benden çok memnundu ama onu çok bunalttığım için beni bıraktı. 2 ay boyunca ona yalvardığım halde bana geri dönmedi. Üstelik en ufak bir laf söylediğimde beni engelledi çeşitli yerlerden.
Seni seviyorum dediğimde bile engelliyordu beni düşünün artık
Aylar önce internette okumuştum. Telepati yaparak eski sevgililerin bizi tekrar geri istemesini bizi arzulamasını sağlayabilirmişiz yazılanlara göre.
Inanmadığım için hiç denememiştim ama bugün bir deneyeyim dedim.
Bugün evinin önünden arabayla geçerken onların dairesinin olduğu yere gözlerimi diktim, pencereye odaklandım ve o pencerenin ardında onun olduğunu gözümde canlandırdım.
Ama bunu yaparken baya odaklanmıştım.
Ve onun kulağına fısıldadığımı hayal edip " X, beni duy ve beni iste beni arzula" dedim içimden.
Sonra bugün ona eski konuşmalarımızın yazdığı bir screenshot resmi attım. Aylar öncesinin bir konuşmasıydı, beni sevdiğini falan söylüyordu
Resmi attıktan sonra da "Nerden nereye geldik " diye yazdım ona
Anında cevap geldi.
(Oysa önceden hiç cevap vermezdi direk engellerdi beni)
"Sevişmemiz gereken konular var " dedi bana :))
Ben sadece gülücük attım ağırdan almak için
O ise "Sevişelim" dedi bana yine
Bende şu aralar müsait olmadığımı söyledim.
Sinirlendi ve hiç cevap vermemeye başladı diğer yazdıklarıma
Bende bunun üzerine ona saydırmaya başladım ne halin varsa gör salak gerizekalı önce adam ol adam olmadan seninle sevişmem dedim.
Hiç engellemedi bile beni, sustu sadece.
Bende ondan başka erkeklerle yatacağımı söyledim iyice kudursun diye.
"Sen sadece benimsin sadece ben s. kebilirim seni" dedi !!!
2 aydan beri sevişmek için yalvarıyordum beni engelliyodu şimdi dediklerine bak !!
Sonra ona seksi resimler atmaya başladım, eskiden kaç defa atıyordum hep engelliyordu beni, şimdi ise "Yalarım çok seksisin" falan diyor :D
Bende telepati yeteneği var mı cidden ya?
Seni seviyorum dediğimde bile engelliyordu beni düşünün artık
Aylar önce internette okumuştum. Telepati yaparak eski sevgililerin bizi tekrar geri istemesini bizi arzulamasını sağlayabilirmişiz yazılanlara göre.
Inanmadığım için hiç denememiştim ama bugün bir deneyeyim dedim.
Bugün evinin önünden arabayla geçerken onların dairesinin olduğu yere gözlerimi diktim, pencereye odaklandım ve o pencerenin ardında onun olduğunu gözümde canlandırdım.
Ama bunu yaparken baya odaklanmıştım.
Ve onun kulağına fısıldadığımı hayal edip " X, beni duy ve beni iste beni arzula" dedim içimden.
Sonra bugün ona eski konuşmalarımızın yazdığı bir screenshot resmi attım. Aylar öncesinin bir konuşmasıydı, beni sevdiğini falan söylüyordu
Resmi attıktan sonra da "Nerden nereye geldik " diye yazdım ona
Anında cevap geldi.
(Oysa önceden hiç cevap vermezdi direk engellerdi beni)
"Sevişmemiz gereken konular var " dedi bana :))
Ben sadece gülücük attım ağırdan almak için
O ise "Sevişelim" dedi bana yine
Bende şu aralar müsait olmadığımı söyledim.
Sinirlendi ve hiç cevap vermemeye başladı diğer yazdıklarıma
Bende bunun üzerine ona saydırmaya başladım ne halin varsa gör salak gerizekalı önce adam ol adam olmadan seninle sevişmem dedim.
Hiç engellemedi bile beni, sustu sadece.
Bende ondan başka erkeklerle yatacağımı söyledim iyice kudursun diye.
"Sen sadece benimsin sadece ben s. kebilirim seni" dedi !!!
2 aydan beri sevişmek için yalvarıyordum beni engelliyodu şimdi dediklerine bak !!
Sonra ona seksi resimler atmaya başladım, eskiden kaç defa atıyordum hep engelliyordu beni, şimdi ise "Yalarım çok seksisin" falan diyor :D
Bende telepati yeteneği var mı cidden ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir cevap verin ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar