Ben de aşırı istek arzu var. yaşım 24 acaba yaşımdan dolayımı bu şekildeyim. Hayal ediyorum eşimle yapabilecekleri. co istekli olmam iyi ki kötü mü. Asıl sorum gecenin bir yarısı eşim uyurken canım isteyebilir eşimi bunun için kaldırmam sorun olur mu? ne zaman onu isteyeceğim belli olmaz. tuhaflık mı var bende bazen diyorum. Bekarım bu sırada yorumlarınızı bekliyorum :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu isteğin ne zaman nerde ne şekilde geleceği hiç belli olmaz ki gayet normal bence eşini o saatte kaldırmanda ise hiç bir anormallik görmüyorum sen o isteyince verirsen oda senin istediğinde seninle ilgilenecekk.)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılRica edrim
En İyi Cevaplar
İstekli olmak, arzulu olmak güzeldir. Ayrıca cinselliğe bakış açın bencillik ve sapkınlık üzerine değilse, onu hissederek yaşamak isteyenlerdensen emin ol partnerini memnun edebilirsin.
Burcunda Akrepse...01 Yorumla
Soran+1 yılAslan
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğini belli etmiceksin ablacim. Yanasicaksin sanki birşey yokmuş gibi opup koklayacksin o isteyeck. Gecede yanasabldgin kadar yanas deme birşey yanlislikla dokunuyomus gibi faln bir taraflarına dokanacksn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bende dusunuyorum bazen kaldırsammı dıye hatta bır kere kaldırdım ''sabah ıse gıdece olan benım yat uyu'' bır ses gelınce bır daha nah kaldırırım gunduz kendım bosalırım dedım :D
07 Yorumla
Soran+1 yılAy inanmıyorum tam odun ruhlu o istediğinde verme o zaman
Cevap sahibi+1 yılzaten bı onu yapabılsem
Cevap sahibi+1 yılkımısı ısını dusunuyor ısde :)
- +1 yıl
ne işmiş be kadından daha mı önemli:D
Cevap sahibi+1 yılokuz o okuz ne anlar kı :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
56Cevap
yooo neden tuaflık olsunki istekli olman normal amaaaa bence gecenin bir yarısı eşin uyurken kaldırmayı deneme bence pek hoş olacagını zannetmiyorum en güzeli zamansız canın istedigi zaman masturbasyon yapman ama eşinde okadar istekli olursa o zaman farklı her saat deneye bilirsin ama ben mesela zamansız isteklendigim zaman masturbasyon yaparım hatta yataktan bile kalkmadan eşimin yanında hem heyecalı oluyor hemde kalkmakla ugraşmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbence sen de hiçbir anorrmaliik yok. aniden azabilirsin bu isteğinin giderilmesini beklemek de en doğal hakkın. bu bir film izlerken gerçekleşebilir ya da yemek yerken bazen de uyurken uykunda tahrik olabilirsin adamı kaldırman gerekebilir onun da seni anlayışla karşılaması uykulu da olsa senin ihtiyacına yanıt vermesi gerekir. o seni zor anında mutlu ederse sen de diğer zamanlarda onu en güzel şekilde ödüllendireceksindir:)
00 Yorumla
+1 yılBenim eşim ben yorgunsam ve kısa bir müddet uyumam gerekiyorsa o zaman bana dokunmasın AMAAA
artık dayanamayacak durumda ise Yapacak birşey yok uyandırsın beni ki hakkından geleyim
AZMIŞ bir KADINI aç BIRAKMAK çok TEHLİKELİDİR ;)15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte bu :) tesekkurler
- +1 yıl
Bazen geceleri öpüp emilerek uyandırılmak hoş olabilir ;)
Soran+1 yılAnladım :)
- +1 yıl
Rica ederim istekli bir sevgilim olduğu için seni anlayabiliyorum.
Gerçi bende istekliyim herşey karşılık lı ;)
Soran+1 yılHaha :)
+1 yılaşırı istekli olman hoş bişe tabi. ama işte eşini uykudan uyandıracak kadarda olmasın yani. şimdi uykudan uyandığında adam mal gibi olacak sanada kendinede bir faydası olmaz.
113 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gitmezmi bu durum. ne bilim oralle uyandırmak gibi dusunun
- +1 yıl
herzaman gitmez heraldde. gece saat üç uykunun dibine vurmuşum biri gelmiş oramla buramla oynuyor. :) sinir olurum. bazende sabah ereksiyon halinde uyanıyorsun. o ara denk gelirse güzel olur. yani sürekli aynı etkiyi yaratmaz.
Soran+1 yılSınırını alırım :) evet biliyorum sabah daha çok oluyor istek tam vakti seçin :)
Soran+1 yılSexin
- +1 yıl
:) ne kadar süredir evlisiniz?
Soran+1 yılEvli değilim sorum o yuzden:)
- +1 yıl
evlenince ateşin zamanla söner :) o zaman çok normal bu durum :)
Soran+1 yılSenin söndü mü
- +1 yıl
bende bekarım. ama kontrol etmem gereken yerde kendimi kontrol edebiliyorum.
Soran+1 yılşu an illaki kontrol ediyorum bişi yaptiginix yok evlendikden sonrasını bahsediyorum
- +1 yıl
evlenince zaten ilk zamanlar günde 2-3 yaparsınız yani. zamanla düzelir. :)
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
:)::
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. uykudan uyandırma kısmı ıyı degıl arada fantazı olsun dıye yapabılırsın ama. kadınlara yakısmaz azgın goruntu
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne gibi sorun olur ki bu
- +1 yıl
adam uyumus uyandırma. kızar. hem canı hemen ıstemez oyle. her an sekse hazırmı erkekler sanıyorsun bırak sen hatunsun adamın canı cekınce senınle olsun. sen naz evı ol. roller boyle. arada ıstısna yaparsın olur o kadar. sn sureklı adama benı s. k moduna sokarsan adam korka bu nasıl kız la bunu nasıl doyurcam ben der
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunda kötü ya da yanlış birşey yokki pek tabii kaldırabilirsin eşinide cinsellik güzel birşeydir yeterki karşılıklı yaşanabilsin sadece rahatlamakdan ileri gelen bir cinsellik olmasın evlenince başarılar :))
06 Yorumla
Soran+1 yılYok çok güzel olacağı kesin dediğiniz gibi olmaz
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yapma o halde erkek emin ol daha fazla ister cinselliği bşrde yaşatabilirsen offf değme keyfine adamın :)))
Soran+1 yılOhhhh
Cevap sahibi+1 yıl:))) rahatladınmı yoksa :)))))))))))
Soran+1 yılCook :)
Cevap sahibi+1 yılheheheeh iyimiş rahatlaman iyi oldu :))
Eşin sadece yoğun bir işte çalışıyorsa onun için gün daha yorgun ve zor geçicektir :) Bu arzuyu kısa süre kaldırabilir bizim oğlanlar :)
00 Yorumla
+1 yılBekarsin bu çok normal. Bende bekarim ve öyle düşünüyorum. Herhalde 1 yıllık evlilikten ve düzenli birliktelikten sonra bu normale döner.
00 Yorumla
+1 yılHormonların tavan yapmıştır. Belli bir süre sonra istesen de bu kadar istekli olamayacaksın. Tadını çıkarmaya bak fırsatın varken ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılHenüz eklenmedi. Evlendigin de böyle olacağı kesin siz erkeklerin cvplarini merak ettim
- +1 yıl
İyi bence. Hele buzdolabı gibi Türk kızlarını düşünecek olursak hepsi için demiyorum tabi. Benim eşim böyle olsun isterdim.
Soran+1 yılInsallah bulursun
- +1 yıl
İnşallah buluruz :)
Soran+1 yılInsallah :))))
+1 yılAldatma potansiyeli bir kız değilse bence çok süper birşeey.. mesela bazen oalblir ya bir kaç ayrı kalınacak o zaman kötü işte :))
00 Yorumla
+1 yılBu durum yaşla değil genetikle alakalı bence. Bende 30 yaşındayım ama senden farkım yok :/ bazen geceleri uyanıyorum :)
Her gün 2-3 kere yapsam yinede hayır demiyorum. Bu olay genetik ;)00 YorumlaHunharca güldüm titredim buram buram aşk kokuyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılOfff :)
Soran+1 yılElin elime degdi anda tangodan öte şeyler olabilir huhuuuu:)
Soran+1 yılAynen öyle. ya sıkılirsan
Bende senin gbym nasıl uyandrcağını bilirsen kızmıyolar :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benim ruh kardeşimsin sanırım... bakirim , azgınlıkdan ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım, ve bu arada sen beni istedigin zaman uyandır ben herzaman hazırımda :D, ben seni uyandırırsam, sen hazırmısın? :D
00 Yorumla
+1 yılBen uyurken karim üstüme çikip uyandirsa terslemem.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerimi n arasında bu iyiymiş ama. hepsi aynı dusunur mu o var
- +1 yıl
Sor sende ona rahatsiz olurmusun diye bize sorduğun gibi
Soran+1 yılOrtada biri yok olursa sorucam :)
- +1 yıl
Bulursun giderin varsa havada kaparlar seni 24 yaşinda birini. Benlik sorun olmaz yani :)
Bir zamaar senin gibi birisi ile birlikte olmustum, sonun hayir degil bir yere kadsr der:D
02 Yorumla
Soran+1 yılPff inanmam
arkasını dönüp yatan birine denk gelirsen o yatak yorgan alev alır bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah gostermesin
+1 yılyatmadan önce yaparsan uyandırmana gerek kalmaz ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılÜst üste can cekmezmi sanıyorsun. ne bilim sabah ezaninda falan uyandigim oluyor canım istiyor şu an bekarim mas yaptigimi bilirim
- +1 yıl
sabah ezanında bekle sabah uyanınca yap. daha çok azarsın o zaman kadar
Soran+1 yıltamam :) denicem bunlari
- +1 yıl
ramazan ramazan muhabbete bak arkadaş. ilerde bıkacaksın bence.
Soran+1 yılBikmammm
- +1 yıl
ilk başlarda güzel gider ondan sonra doyarsın haftada 1-2 ye dşer
+1 yılEşin seni tanıyordur haliyle nedne sorun olsun ki bu durum?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benim kalemimsin;) Ben de dur yeter diyen kızlardan bıktım, senin gibi bir eşim olur inş;))
05 Yorumla
Soran+1 yılNası insanlai sevmem
Soran+1 yılNazli
Cevap sahibi+1 yılTek elle mi yazıyosun ne yapıyosun anlamadım:)
Soran+1 yılHeyecandan istekden galiba acelecilikde n ne yazdığımı bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAh şimdi evli olacaktık da o heyecana bir kat da ben katacaktım;) İşte arasan bulunmaz böylesi anca nette denk gelir;)
Bence güzel bir durum eşimin böyle olmasını isterdim doğrusu
00 Yorumlaolmaz bebeğim uyandır oda seni halleder... yani normalsin ateşli birisin anlaşılan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteğin zamanla geçebilir merak etme :D ya da istekli bir eşin olur belki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince sıkıntı geçer endişe etme :) gece yarısı uyanıp da birbirinizi tırmalamazsınız yani :))
00 Yorumlahayır sorun olmaz daha mutlu eden. ilerde zaten azalır
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendiğin zaman emin ol bu kadar aşırı istekkli olmayacaksın en güzelide seks hayatın düzene girecek
00 Yorumlabende senin gibiydim. normal durum canını sıkma
15 Yorumla
Soran+1 yılEvi misiniz. gece uyandırmak sorun cikarrmi
Soran+1 yılUfff inşallah öyle birine denk gelirim. siz e nasıl yaklaştı esiniz peki böyle bir durumda
Ağzını kullan canım :)
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi fikir bu ama ya terslerse
Soran+1 yılHaha sertlestikden sonra bişi diyemez herhâlde :)
Soran+1 yılAmacimda o :p
düşüncesi ayrı da pratikte nasıl olduğuna bağlı,
02 Yorumla
Soran+1 yılMemnun kalacağı kesin
+1 yılTaze gelin modları... Düzelirsin kasma kendini...
02 Yorumla
Soran+1 yılPfff sanmıyorum degisecegimi
- +1 yıl
Yav heee heee...
cok azgınmıssın ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılUfff böyle demeyin iyimi bu kötümu yoksa
Soran+1 yılSizi gecemeyiz
Soran+1 yılNonono:)
+1 yılOlmadi sende çamaşiri elde çitilersin
00 Yorumlasenin gibi ateşli kız candır
00 Yorumla
+1 yılnormal normal.. rahat ol
00 Yorumlaİstekli olmak çok kötü bişi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNormal bunlar sorun olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılGece uykudan kaldirmam iyimi yani. ya terslerse daha kötü olabilirim
- +1 yıl
Erkeler sever boyle seyi uykusunda sen onu okşa veya oral yap gene sesi cikmaz
Soran+1 yılErkeğin kaldirdigi olur mu peki gece uykudan
- +1 yıl
canım sana tiyo vereyim ama mesaj at istersen uluorta herkesin içinde yazmayi m ;-))
yaşadı eşin valla bana böle eş lazım
00 YorumlaO değilde tam hayalimde li kadın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin bu isteğini her daim emir telakki ederim.
00 Yorumla
+1 yılAynen devam.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
tam ideal kadınsın bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılyok gayet normal her erkek boyle bir bayan ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizimde böyle sevgilimiz olcak mı acaba :))
00 Yorumlabenim dişi versiyonum D:D:
08 Yorumla
Soran+1 yılGel sevisek; )
Soran+1 yılOruç degilimm
Soran+1 yılRegl im
Soran+1 yılYok normalde de azginim :)
banada lazım böyle bir versiyon :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada ben gibisi lazim
+1 yılHic uyandirma dalgasini kaldir ustunde zipla. p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sonraki istedkli oluşunda yorum yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettme evlendikten sonra gecer o isdegini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormalsin bu arada çoğu erkek hoşlanır bundan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel yazmışsın herkes sana sarkmış vay be
02 Yorumla
Soran+1 yılSarkamasi için yazmadim erkeklerin düşüncesini öğrenmek istedim yorumun yoksa byby
Cevap sahibi+1 yılKızım senin amacının ilgi çekmek olduğunu biliyorum salak erkekler işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi bir eşi olacak insanın.
06 Yorumla
Soran+1 yılSikaytci olmyasiniz
Cevap sahibi+1 yılhayatta olmam çünkü ne istediğini bilen birine yok denilmez. eşim beni gecenin 3 de kaldırsın hiç umursamam ilişkiye girer sarılır uyurum.
Soran+1 yılOhh isyedigim türden :)
Cevap sahibi+1 yılçoğu kız uyandırmayıpta nabıyorki. gidip mastürbasyon yapıyor sonrada eşiyle cinsel hayatı monotonlaşıyor. ben eşimin benle herşeyi paylaşmasını isterim canı ne istiyorsa ne tür bir fantazi istiyorsa söylemesini isterim ya da hissettirmesini. diyelim istemeyeceğim türden bir şey istese bile onu kırmadan hayır demesinide bilirim. ama gece 3 de uyandırmış kızcağız beni kalkıpta sen nabıyorsun demem. halden anlarım hatta o an bırakırım o yön versin. kafa yapısı önemli. eşi seksi giyinip ona o.. gözüyle bakan erkekte var. ama bana kalırsa kız benim için yapmış farklılığı seviyor derim.
Soran+1 yılCiddimisin bunu bilmiyordum. Esin ya o senin suslenecek giyinicek ihtiyac sonucda bu. o kadina o gözle bakiosa kadında o na p gözüyle bakar ne saçma bir dusuncedir bunu bilmiyordum :(
Cevap sahibi+1 yılüzülme her erkek öyle değil.
seni beklerim bende öyleyim
00 Yorumlasende benim kafadansın desene ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldır Boşver ne demişler savaşma seviş :D
00 YorumlaYuhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyomusun sexi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım ama iyi yani
Cevap sahibi+1 yılPeki performansı harika olan bir eşin olsa her gece 4-5 posta atmak ıstese sana ne derdin?
Soran+1 yılHiç de Hayır demem
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğin pozisyon hangisi tahminen. Misyoner mi domalma mı kucak mı?
Soran+1 yılÜstte olmk
Cevap sahibi+1 yılKucakda hop hop zplatması seni yani :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılharikasın bebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam çağındasn
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aşırı istekliyim eşim olacak insanı gece yarısı dahi kaldırabilir uykusundan o derece sizce bu çok mu fazla?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler