Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı. Ufak tefek hatunlarda pozisyonlar arası geçiş çok kolay oluyor. Hoppidi çeviriyorsun. ama şöyle 170 lik hatun öyle olmuyor bildiğin dinamik statik hesaplaman lazım.
ah o 155-160 arası olanlar. Hppidi çevir hoopidi kucakta. al taşı rahat rahat. zıplat misss.
hem seviştikten sonra yatakta da daha geniş yer kalıyor adama. minik minik kıvırılı veriyor kollarına..
severim minik hatun ben..
( bi doggy konusunda sıkıntı olabiliyor, o da baş yastığa modeli ile kolayca çözümleniyor)119 Yorumla- +1 yıl
bence bu yorum ancak 175 den sonrası ıcın olabılır cunku bacaklar daha bı uzun ya adamcagıza zor gelır :Pp ahaha
- +1 yıl
hanımların bana kızması için hiçbir sebep yok. severiz dedik. Güzel yönlerinden bahsettik. Pozisyon zengiliği yaşamak sadace erkeğin hayali ve zevkidir mi sanıyorsunuz ah be canlarım.
bak ben sana 168 ve sonrası içinde süper pzosiyon avanyajlarından bahsedeyim ( ben 180 cm olduğum için )...
hepsinin kendine göre avantajı var.
ama ne demiş atalar.
BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇ :) - +1 yıl
sadece yatakta övmüşsün ayıp vallaha tut elinden dışarı çıkar şu kızları :)
En İyi Cevaplar
+1 yılMinyon tipli kadınlar :) Daha bi tatlı, daha bi sempatik geliyorlar gözüme ;)
87 Yorumla- +1 yıl
@güncelleme: kanka bilemedim şimdi onu. Ama bak gel mantık yürütelim.. şimdi messi'nin boyu kaç? eee o zaman anladın sen :D
- +1 yıl
valla aslında yorum yapmak bana düşmez, cinsel deneyimim yok. O nedenle kısa uzun karşılaştırmasını yatakta yapamam. Ama tip olarak minyonları daha çekici buluyorum, ki zaten ben de uzun boyle değilim.
- +1 yıl
ya bu arada olay yatakla ilgiliyse konunun boyla ilgisi yoktur,
olay yatak dışıysa da bu kişisel tercihtir. Ama önemli olan kişiliğidir, sevgi rulez ^^ - +1 yıl
kanka cinsellikte sorsan başka yanıt verirdim, flört kategorisinde olunca başka düşündüm :D neyse bilemiyorum ya, denemeden bilmem :D
benim boyum 158 ben halimden çok memnunum. hem her zaman daha küçük gösteriyor yaşımda. erkeklerinden kısa boylu, biçimli kadınların daha hoşuna gittiğini düşünüyorum.
hem istediğim zaman topuklu ayakkabılarımla uzun boylu bir kadın olabiliyorum :)
erkekle boy farkı ise daha çok hoşuma gidiyor.53 Yorumla
- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıltabıı kı 1 70 cıvarı kadınlar her daım guzeldır çekıdır.
Bundan uzunkızlar ne oyle at gıbı bırazda travestı gıbı duyor. ne kadar Yuzu guzel olsada Bır atlık oluyor yanı :D
Minyon kadın ısteyenlerınde ben nedense penıs boylarında bır sorunolduguu düşünmekten kendımı alamıyorum !1114 Yorumla- +1 yıl
Ama böyle düşünüyorum ne yapıyım :DD
- +1 yıl
Şu penis boyu mevzuusuna girmeyi pek abes görürüm.. Gocunacak yaram da yok Çok Şükür.!
Ama minyon kadın konusunda herkesin dikkatinden kaçan şey boy/kilo olgusu. 1.50-1.65 fit bir beden, uyumlu kilo ve boydaki kadına minyon deniyor, ve erkeklerin tercih sebepleri penis boyu mudur? Belki %30 unun. (hoş ben 1.80 lik halimle 1.50 boyundaki bir bayanla çıkmaya yeltenemiyorum...1.65-1.70 daha uygun). Minyon kadının yataktaki enerjisi 1.80 boyundaki kadından çok çok farklıdır. - +1 yıl
eh tabıı kı kilo önemlı zaten . ben penıs boyu mevzusnu hıç abes bulmuyorum . Çünkü erkekler için bu konularda cinsellikle ilgili konularda aslında hep penis boylarından kaynaklanıyor.
hhayta bakışları bile bu boyla ılgılı . - +1 yıl
Her şekle girebilir bir nevi Portatiftirtirler :))))
.Gerçek anlamda hepsi çok sempatik ve daima genç görünüyorlar. Bir bayan arkadaşım var, kendisi 1.58/50 kg. 4 tane çocuk doğurmuş. En büyük kızı ile yan yana geldiklerinde kardeş gibi duruyorlar, vücudunda en ufak bir deformasyon yok... Ben daha enerjisinin tükenip bu gün çok feci yoruldum dediğini duymadım.. Her zaman " bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun" diye..sorar hayret ederim.. - +1 yıl
Pek saglıklı ımış arkadaşın maşallah :)) Benım tanıdgım kısa kızlarda var zor yerınden kalkar :DD
bence yatakta ki enerjı boyla ılgılı olamaz. Hormonlarla ılgılıdr.
Yınede bu durm penıs boyuyla cok alakalı. Erkkkeklerın tercıhı konusunda anladın sen onu :) - +1 yıl
Takmışın sen de şu penise... Alla alla :D
Benis boyu kısa olup minyon kadına anca yeter diyorsa o şahıslar öyle sanıyorlardır. Çünkü vajina esnek bir organ ve minyon bir hatun 18lik bir nesneyi zorlanmadan alabilir...
Ben ne minyonlar gördüm, ardı derya-deniz! dersem anlaşılır her halde.
Kalkamayanların kiloları nedir ecep.?
1.90 boyundaki bir erkek kişinin penisi 15 cm olabilirken, 1.70 boyunda ki kimseninde 22cm. olabilir, aynı durum kadınlar içinde geçerlidir. - +1 yıl
sonuçta vajina anatomik vücut içerisinde olarak daha eğik, çapraz durmaktadır. buda epeyce esneme alanı kazandırır. 1.85lik deve gibi bir kadının illa vajinası çok esner diye bir kural mı var?
Bilenlerin tercih sebebi daha renkli bir cinsel yaşamdır! Benim minyon sevgilimde oldu 1.80 lik sevgilimde, ama en renkli ve aktif cinselliği minyon kızlar bahşetti. Uzun kız yarım saat 45 dk. sonra kesiliyordu!
Ha caddede yürürken boy endam tamam, estetik bir görüntü oluşturuyor. - +1 yıl
ee ben nededım yorumumumda kızlar için :DD
Sen genelleme yapıyorsun bende yapıyorum ben zaten çok uzun kızları begenmedıgımı de yamışımBılemem yatakda kım nedır nasıldır o bır genelleme aslında. Kızın ıstegıne baglı hormonlarına baglı valla hıcbır kız yatakda eger ısteklıyse ve adam yeteneklıyse her yonden kesılmez :D:D Öyle bır şansı yok :D:D sureklı zevk alabılır.Kesılen erkekler olabılır :D
Neyse bence yınede penıs boyu kısa olanların tercıhlerı mınyon kadınlardır %90 . - +1 yıl
1 60 da Turkıy e şartlarında mınyon sayılmaz kı buda ayrı mevzu
1 50 dıyolar bunlar aslındada çaktırmıyolar :D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1.71'im, yani ne öyle aman aman uzun, ne de kısa.
Genç görünmek vb. ile bodurluk arasında mutlak ilişki kuramayanlardanım. Kişinin yüz yapısı, kilosu, cilt yapısı, saçları, duruşu, enerjisi bitti; boya mı kaldı herşey (?)
(@penti'nin yorumunu sevdim.)96 Yorumla- +1 yıl
alakayı ben kurdum :)
Dertleri bence benim yazdıgım - +1 yıl
Neyi kışkırtcam ki sen benım dediğimi beğenmiyorsun sadce. kim ne yazmış ayrıcada yazan dogru yazmış demek kı aklın yolu birmiş:))
Ben 160 diye biliyorum kendimi, iki yerde biri 2 santim eksik,biri 2 santim fazla çıkmıştı. Kilom 50. Çok artma/inme olmaz.
Kısa değil gibiyim ama öyle bir uzunluğum da yok. Ben açıkçası birazcık isterdim, 5 cm kadar daha uzun olmayı. Ama bunu hayatmın hiç bir evresinde sorun yapmadım.
Sevgililerim de genelde uzun boylu oldular bu zamana kadar. Ve muazzam yatak uyumu (güncellemene istinaden yazdım bunu)
Ben uzun boylu erkekleri seviyorum, uzun boylu erkekler de bana ilgisi olduğuna göre, biraz kan çekiyor meselesi olabilir :D
* Ve bu arada, genç meselesi spor ve beslenmeyle alakalı. Evet minyon tipler, daha çıtır gözükür ama sıkı ise vücutları. 90 kilo üstü olan 155 hatun, pek genç göstermez mesela.20 Yorumladikkat ettim erkeklerin verdikleri cevapların hepsi minyon kadınlardan yana... bayanlarda uzunda ısrarcı... babannem bu konuda bi atasözü söylerdi ; yatakta iyi olsun dersen kısa kadın , yolda iyi olsun dersen uzun kadın alıcakmışsın... gel gelelimki yolda kısmını topuklu ayakkabılarla kamufle edebiliyoruz... ;)
120 YorumlaKız dediğin koltuk altına sığacak :P şimdi böyle dedim ama zaten genel olarak sığıyorlar boy 1.90'a yakın olunca problem olmuyo =D 1.60-1.75 arası ise kız idealdir aradaki santimetreleri ölçmeye lüzum yok
30 Yorumla
+1 yılbenim boyum 183 tür. bi kere 181 lik kız arkadaşım oldu... yolda ikiz kuleler gibi yürüyorduk... ama cok hoşuma gidiyodu...
82 Yorumla- +1 yıl
kıvraklık spora ve zekaya bakar...
- +1 yıl
yorum süper:D
+1 yıluzun boylular için at gibi bin üstüne gez derler. duymusmuydun? 170 iyi bence. uufak tefek kontrolü güzeldirde adamın gözünü doyurmaz be seviştiğin kadında bacak olacak vücut olacak
70 Yorumlabence minyon tipli kadın olayı çok saçma, ideal kadın 1.65-1.75 arasında olmalıdır, kısası da fazla uzunu da hoş değil. bnde 1.72yim ve hep uzun sevgililerim oldu, halimden de her türlü memnunum :D
70 Yorumlaben uzun boylu biri diilim standart boya sahip biriym o yüzden uzun boylu bir kadın istemem. Boyuma uygun olsun beğendiğim güzellikte ve karakter olarak bana yakın olsun yeter.
31 Yorumla- +1 yıl
kaç ki boyunuz? bende 1.83üm mesel standart mı?
uzun olsun, at gibi olsun,esmer olsun taştan olsun :))))
82 YorumlaTürkiye şatlarna göre uzun sayılırım boyum 1 71. uzun erkekler bu boydaki bayanlara yan yana geldikleri zaman daha çk yakışıyorlar.
30 Yorumla
+1 yıl175 cm üstü kadınlar. Yalnız çok zayıf olmayacak, leyleğe benziyorlar. 175 cm'e uygun kiloda olsun. Rie Rasmussen gibi olsun.
link30 Yorumlaben tercihimi minyonlardan yana kullanırım..kadının yeri ve ağırlığı çok olmamalı,daha taşınabilir olmalı...
22 Yorumlauzun boylu kadınlar zürafa gibi göründükleri için erkekler komplekse giriyolar :)
43 Yorumlaminyon kadinlar her daim guzeldir :)
1711 Yorumla- +1 yıl
ben 1.80nim ama ben (-) vermedim
- +1 yıl
ay Etmuscum ya :)) Çekemıyolar senı buralarda meyve veren ağaç oldun sen artık :D
sana demiştim ya adam olucak çocuk şeyınden bellı dıye bır kere baksana atın üstünde bıle yapmşsın yapacagını :))))
+1 yılbak merak ettim buna gelicek cevapları hakaten.bende uzunlar arasındayım
31 YorumlaHemcinslerim de biraz kıskançmıymış ne? :)) iyi bilirim fotağraf çekileceği zaman kaçarlar ya da babet giymek istemezler neyse 1.77 yim.
Sevgilimin en az 1.85 olmasını isterim... bi kafa boyu fark çok güzel fotograf veriyor. güzellik eşittir orantılı bi vücut ve yüz derim ben. Evet uzun boylu olup at gibi görüneni var çünkü alt beden üst beden kol-bacak boyu orantılı değil. Ya da boyuna güvenip paso yemiş:)) Buarada 1.85lik kardeşimin sevgilisi 1.60, sanırsm o da jokere katılıyor:))10 Yorumla
+1 yılbenim boyum168 topuklu giyince 180 oluyorum :D yanımdaki erkeğinde 180 den uzun olmasını isterim mesela :D benden kısa durması hoş olmaz
32 Yorumla- +1 yıl
insanların boylarıyla dalga geçmeyin
ben 1 70 im ne uzunum ne kısa...benden 10 santim uzun erkek olsa hoşuma gider..çok uzunda istemem kısada..
30 Yorumlane uzun ne kısa... ikisinin de dezavantajları var.. ideal boyda olmak en güzeli.. ;))
40 Yorumla
+1 yılUzun boylu bir kız kısa boylu bir kızdan daima öndedir 1.72 civarı.Tabi orta boyda güzel oluyor 1.65 civarı
altı kurtarmaz50 Yorumla
+1 yılBen uzunum ama en az benden 10 yada 15 cm kısa olmasını isterim.. :P
22 Yorumla- +1 yıl
boy kaç yazmamışsın seni burcummm'a alalım diyecektim oysa :D
- +1 yıl
:))) 180 ama burcummm arkadass :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher malın bır alıcısı vardır .
sizin dediğinizin boyla ne alakası var çözemedım62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyum 170 kilom 63-64 burdakıler mınyon sevıyormus ,ne kadar güzel :)))))
bende izvandot gıbı erkeklerı hoş buluyorum ,yanı yanıma yakışabılecek- +1 yıl
1.60 bıle uzun bu mınyon dıyenlere aslına bakarsan dedıklerı 1.50 lık kızlar aslında :))
+1 yıl184 boyundayım ama çok uzun kadınlardan hoşlanmıyorum 170 civarı ideal her anlamda :)))
20 Yorumla
+1 yılbodur tavuk her gün piliç tir :))
34 Yorumla- +1 yıl
:)) Bu soruda hep aynı cevap :D
- +1 yıl
standart kalıp :)) soru değişse boy ların avantajları ve dezavantajları dense yorum değişir:))
- +1 yıl
kısa boylu olunca yol kenarındaki tabelalara kafa geçirme riski daha düşüktür (avantaj)
alınan pantalonların paçaları hiç bir zaman uymaz (dez avantaj)
performanslarıyla ilgili fikir belirtemem erkekler cevaplasın onu
kısa boyluuu her zaman iyidr yani 165 civarı iyidir.hemm kısa boylu kadın 10 cm topuklu giyse tamam olur ama uzuna çare yok at gibi
20 Yorumla
+1 yılçok uzun bayanları çekici bulmuyorum nedense bence en fazla 1 70 bi bayan uygun
30 Yorumla
+1 yıl:) arkadasım ne demek o kıvrak yaa :))) Arabamı bu
24 Yorumla- +1 yıl
bilmem amaa takmıssın sen kıvraklıa:))
- +1 yıl
İnsan olsun :) Ruhu olsun yeter :)
minyon tipliyim ve memnunum halimden..
20 Yorumlaorta boy tercihimdir ;)
12 Yorumlakısa boylu kadınlar daha çekici gelir
40 YorumlaUzun ya da kısa farketmez :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin boyuna göre kardeş:)
30 Yorumla
+1 yılbir kadının boydan öte ince bileğe sahip olmalı
30 YorumlaNe çok kısa ne çok uzun.
20 Yorumla1.70 ve üzeri iidir.
10 Yorumlauzun:(
22 Yorumla- +1 yıl
cıx :D
+1 yılKısa
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu.
00 Yorumlakısa boylu kadınlar
00 Yorumla