Bekaretinizi kaybettiginizde hic pismanlik hissettiniz mi? Ilerisi icin ne dusunuyorsunuz? Kimse almaz gozuyle mi bakiyosunuz yoksa bni seven her turlu sever dusuncesinde mi?
Cevabın nedir?
+1 yılkuzu bak beni dinle...
hayatta önceliklerinin neler oldugunu belirle. dünyada binbir çeşit insan var hepsine aynı anda hitap edemezsin, önemli olan sana hitap edenlere hitap edebilmen
şimdi kimi erkek sevgilisi olmuş kadın bile istemez
kimi erkek öpüşmeye bişi demez sevişen kadında bozulur
kimi erkek sevişmeye öpüşmeye aldırmaz ama ilerisini konusunda ilk olmak ister
kimi erkek önem vermez olmasa da olur der
kimi erkekse bekareti sorun eder, kesinlikle istemez
bekarete sorun olarak yaklaşmayan tipler daha açık ve seks isteyen tiplerdir, ilişkilerini buna göre yaşarlar. diğer erkekler daha tutucu daha duygusal dindar tipler olabilir.
şimdi şuna karar ver. sen kimi istiyorsun? eğer senin için cinsellik önemliyse yaşa ve buna göre birilerini bul. elbette senin gibi düşünen var. ve zaten cinselliğe önem veriyorsan tutucu adam seni mutlu edemez. ama başka şeylere önem veriyor da istemeden biriyle yattıysan iş kötü yanlış yapmışsın demek oluyor.
kendin kararını ver ve bunun arkasında dur.76 Yorumla
Soran+1 yılCanim oncelikle yorum icin tesekur ederim ama ben kendimi evlilige sakliyodum bir anlik hatayla bekaretim gitti sevdigim cocukla oldu hala beraberiz bna sahip cikcagini da soyluyor ben onunla olmak evlenmk istiyorum zaten o olmazsa da evlenene kdr iliski yasamam
- +1 yıl
hmm o zaman bu düşüncenin arkasında kolay kolay duramayacaksın... yaşın genç ayrılma durumu da olabilir ama umarım ayrılmazsınız o zaman. yine de yaşadığın şeylerden pişman olma ve arkasında dur. bir anlık hata da olsa o noktaya geldiğine göre istemişsin eh sonrasında da olmuş hem bu kişi de sevgilin... böyle şeyleri hoş karşılamayan insanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin
Soran+1 yılTesekur ederim canim sagol :) birakirsa da uzulmemye caliscam benim annemler cok baski yapiyor birskcak seni falan die o yuzden cok kotu hissetmistim szn yorumlrnz cok ii geldi
- +1 yıl
bırakırsa bırakmazsa yok... biterse biter ama inşallah bitmez elbet =) sen üzülme kendin gibi insanları elbet bulursun. şimdilik sevgilinle mutluluklar :D
Soran+1 yılInsallah canim cok sagol :*
En İyi Cevaplar
+1 yılBekaret zar var mi yok mu ona gore belirlenmez. Bambaska bi' kavram bekaret bunu akliniza sokun.
Sevdigin kisi ile guzel anlar yasamissin, bundan hos ne olabilir. Pisman olunacak bisi degil bu.813 Yorumla
Soran+1 yılBazi erkekler buna onem veriyor bu yuzden korkum var
- +1 yıl
O bazi erkeklerin geneli "bakir" degil ama.
Soran+1 yılEvt o da dogru yani bakir olmayanlarin bakire istemeye hakki yok
- +1 yıl
sende sunu aklına iyi sok. bekaret dedigimiz zar değil başkasının kucagında hoplamış olması ;)
- +1 yıl
Böyle Yapanlara Bakir Erkek Denk Gelmez İnşallah..
Soran+1 yılBna hic denk gelmedii ki bakir olan erk sayisi az
- +1 yıl
Etraf Bakir Erkek Dolu. Alışmışsınız Erkekler Bakir Değil Demeye, Kendinizi Kandırmayın..
- +1 yıl
Bakirim ama bakirelik zadece zar degil. ama. Eline degmeyen. Opulmeyen kiza denir
- +1 yıl
Ohaaa... yorumunu okuyunca şaşkınlıktan dilim tutuldu...
- +1 yıl
Bakirim, Yarın Bir Gün Zaten Biri İle Ömür Boyu Bir İlişki Yaşıyacağım Bunu Bildiğim Halde Başkaları İle Neden Yatayım Ki?
İster İnanç De İster Toplum Baskısı Ben Geçmişe Tahammül Edemem Paha Biçemediğim Birinin Başka Biri İle Birlikteliği Olsun..!
Hep'de Şunu Durum ''Aldatmanın Öncesi Ya'da Sonrası Olmaz..!'' Diye..!
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. walla arkadasım bu ısı bır arz talep olarak dusun. sen kızsın bır erkege kendını satman gerek. satma derken soyle dıyım talep edılmen gerek. erkekler bu yuzden kendıne bakar kızlarda. sımdı sen bakıreysen ya da degılsen bu erkeklerın zıhnınde onemlımı olay bu. cogu erkek bakıre olmayan kızlarla eglenır ya da bakıre lerı bozar eglenır. ama evlencegı zaman sıfır km ıster. bır erkek ıcın karısının ellenmemıs oldguu duygusu cok hostur. ama bekarete onem veremyen cok da erkek war arkadasım merak etme. hermalın alıcısı war ıste. ama bu ozel anın kocayla yasanmasının ıyı olcagını dusunuyorum. bu kocaya ıkram edılmelı. adam cok mutlu olur. kız durmus durmus bana saklamıs dıye
10 Yorumla
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Niye kimse almasın ki? Mal mı alıyoruz ki paketi açılmamış olacak?
Hepimiz insanız, çoğumuz bir şeyler yaşadık, ikinci el mi olduk şimdi?
Önemli olan dürüstlük ve sadakattir benim için.. Geçmişte bir anlık heyecana kapılıp ilişkiye girmesini önemsemem..81 Yorumla
Soran+1 yılSupersiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değilim, pişmanda değilim. bir kişiyle oldu ha desen ki ayrılınca üzülmez misin daha evvel 6 ay ayrı kaldık aklıma bile gelmedi. birinin hakkını yemiyorum, çalmıyorum çırpmıyorum, evli barklı adamlara göz dikmiyorum, kimseye kuyruk sallamıyorum. evliliğe gelincede şöyle söyliyim beraber olduğum adam ben hastayken başımda günlerce sabahlamış, çok çalıştığım zaman eve gelince ayaklarımı dahi yıkamış-yemek yapmış (ki her hafta yapar) birisi. yani kötü günümde de yanımda. mükemel ilişkiyi yaşadığımı düşünüyorum evlenirsem ancak böyle biriyle evlenirim
40 YorumlaPişman olunacak birşey yok. Yapmışsın olmuş bitmiş yapacak bişey varmı? O zaman evlenmeden önce sevgilin bilecek bu durumu. Kabulleniyorsa kabullensin. Bence başka kimseyle yatma eğer çok pişmansan. Evlenene kadar bekle. Söylersin bekaretimi kaybettim pişman oldum evlenmeden istemiyorum diye.
14 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi olmaz zaten evlenmeden... tesekur ederim cok guzel yapici yorum icin
Soran+1 yılEn iyisini yapmissinnn degmez kmse icin
Ben kaybettim isteyerek olmadi ama pismanliklarim tabiki var keskelerim ama elden bise gelmiyor susmak ağlamaktan başka
411 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumdayiz :( cocuk birakti mi seni
Soran+1 yılZorla mi oldu yoksa?
Soran+1 yılOff ya bide sevmedigin adam allah kolaylik versin canm ya
- +1 yıl
Diktirmek istersen yardimci olurum
- +1 yıl
Kursa gitmiş dikiş üstüne ;)
- +1 yıl
kıyamam yaa hiç üzülme seni seven insan her halinle seni kabul eder.
sen bunu merağından mı sordun? yoksa yaran var düşüncene ortaklar çıkarmaj içinmi soruyosun? bu önemli... sadece sunu söylim sen ne kadar temizsen allahta sana o kadar temizini nasip edecek... eğer eşinin onun bunun tadına bakmıs birisi olmasını istiyorsan istedğin gibi takılabilirsin. ruhta senin bedende...
213 Yorumla
Soran+1 yılYaram var
Soran+1 yılBn sevdigim cocukla oldum fakat birakmasindan korkuyorum
Soran+1 yıl20 yasndym ve dun bozuldum
- +1 yıl
geçmiş olsun öncelikle... sana şunu söylim 25 veya 24 yasından önceki birliktelikler genelde ayrılıkla biter... cünki cahilce ve ileriyi görmeden kurulan ilişkilerdir... dost acı söyler ama seviyosundur ondan yapmıssındır bu işi yani kötü kadınlıkla alakası yok bunun zaten dinende ilk cinsel ilişki kurduğun erkekten baskası sana haramdır. evlenemezsin... dinen
Soran+1 yılBn onunla evlenmk istiyorum
Soran+1 yılInsallah
Soran+1 yılSize de :)
Umarm bırakmaz ama bırakır gibime geliyor ya hiçmi anlamadın nasıl biri olduğunu bu devirde güvenmicen diyince kimse beni anlamıyor
44 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyodum gozum kor oldu ins birakmaz :((((
Soran+1 yılBenim de hatam oldu ilktrn yap dedim snra yapmya baslynca korktum istemedim ama is isten gecti
Bekaretimi kaybetmedim, evlenmeden önce yapmayida düsünmüyorum.
64 Yorumla
Soran+1 yılEn gzeli o
+1 yılseni suçlu hissettiren ne peki? neden erkekler suçluluk duymuoyor da sen duyuyorsun diye düşündün mü?
53 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyosnz
Soran+1 yılAma kadinlar yapinca farkli gozle bakilyo
- +1 yıl
olabilir de sana farklı gözle bakacak olan kim? yani erkeği yüceltip kadını aşağılayan kafalar yüzünde mi moralini bu kadar bozuyorsun. keşke böyle saçma sapan insanların olduğu yerde yaşamasaydım diyebilirsin belki ama o tip insanların saçma sapan düşünceleri için de kendini üzmeye değer mi
+1 yılYok bekaretimi kaybetmedim ve evlenecegim kişi de benim gibi olsun ve özellikle soracağım bunu ama nasıl dogru söyleyip soylemedigini anlayacagim.. iste onu bilmiyorum. . Zaten erkeklerden midem bulandi 40imdan önce evlenmem.. zaten o yaştan sonra da yalniz kalmamak için
20 Yorumla
+1 yılarkadaş soru bekaretle ilgili 10 erkek 4 kız yorumu var hayırdır arkadaş bizim bilmediğimiz bir durumunuz mu var
41 Yorumla
Soran+1 yılHaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk başta pişman olmuştum. sonrasında nasılsa olan oldu dedim ve günübirlik ilişkilerle mutluluğa ulaştım.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi dusunuyo musun
Cevap sahibi+1 yılşimdilik hayır kimsenin kahrını çekemem böyle iyi.
30 yaşıma gelince bulursam kafa dengi bir adam evlenirim.
Cevap sahibi+1 yılorhan81 ulaşamadığın için sinir oluyosun. seninde o erkeklerden farkın yok. neyse ya size ne desek boş tamam sizsiniz. gerzek.
- +1 yıl
Hahah bolu tüneli benzetme iyiydi:O
- +1 yıl
Herkes yağmurda şemsiyeyi düz tutar, ama şemsiyenin tellerini yukarıya açıp krizi değerlendirmek.. İşte bu biraz ileri seviye )
Soran+1 yılHerkesin kendi hayati saygi duymak lazim buyuk konusmayin ben de zamaninda buyyk konustum buldum belami
- +1 yıl
Supersin zihniyetine katiliyorum ani. yasa mutlu ol :)
- +1 yıl
Vuhuuuu hızlı seni ;)
Pisman olmadim hic. sevdigim adamdi sonucta. neden kimse almasinki neden boyle bakayim. sanki erkekler cok mu bakir. Ergen olunca ya geneleve ya kadin avlamaya. o yuzden su incecik zara takilma bu kadar. keyfine bak canim
32 Yorumla- +1 yıl
Yas kac?
- +1 yıl
Ayip ya her erkek gitmez genel. eve
+1 yılo nasıl bir zihniyet lan gidip o boku yiycen sonra neymiş beni seviyosa kabul etsin
Allah ıslah etsin ne diyim131 Yorumla- +1 yıl
Bir zara bu kadar takılan bir insanla kafa yapılarımızın ve zihniyetimizin aynı olması imkansız. Erkekler yapınca milli kızlar yapınca bacım.
+1 yılılk baslarda uzuldum ama sonra alıştım onsuz yasamaya :))
27 Yorumla
Soran+1 yılErkeksin ne de olsa dert degil ki
- +1 yıl
erkek ya da kız ol ılk heyecan farklı garıp oluosun
Soran+1 yılBn acidan bska sey hisetmedim
- +1 yıl
senı kıvama getırememıstır o zmn acılı bısı degıl
- +1 yıl
kac yasındasın
Soran+1 yılDirek girdi iste canim cok yandi 20 yasim
- +1 yıl
acemılık bundan sonra yanmaz zevk olur artık
+1 yılmillet zara değil başkasının orasını burasını yaladıgı aklına geldigi için bakire kız ister. kim ister ki başkasının kucagında hoplamış orasını burasını elletmiş kızı?
52 Yorumla
Soran+1 yılBakire olup yapblar da var
- +1 yıl
zaten orda ne yazdım ben? zara değil diye başladım
+1 yılPişman olabilecek hiçbir hareket yapmadım çok şükür. Soruna gelince herkes kendin gibi birini bulursan hiçbir sıkıntı olmaz. Kul hakkından da kurtulmuş gibi olursun..
10 Yorumla
+1 yılHenüz kaybetmedim de şöyle bir düşünüyorum heralde korkudan napıcağımı bilemezdim bizimkiler boğardı beni :Dddd
21 Yorumla- +1 yıl
Mesaji ac gicik :-) hala o korku var mı sende deli
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla sanal seks yapmıştım cok ama cok pisman oldum nefret ettim kendimden. 1 sene falan boyle kimsenin yuzune bakamadim. Bekaretimi kaybetsem ölürüm herhalde
35 Yorumla
Soran+1 yıl:((( bn coktan kaybettim
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum ya herhalde ben kaybetsem korkardim sende de oldu mu hic? Yani ailemden korkardim
Soran+1 yılAilemden korkuyorum babam bni oldurur duyarsa. Erk arkdsm bni terkederse bn mahvoldum zten
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmeyin küçük bey.
büyük şehirde ikamet eden için pek sorun olmuyor grdüğüm kadarıyla ama kırsal kesim sıkıntı olur
10 YorumlaHer aklıma geldiğinde gizli gizli sumkure sumkure ağlarım :'(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmlama canım ya ne pişmanlığı. benim içim kötü olsa zaten bakireyim diede kandrıabilirm istesem neremden anlıck sence biraz zor anlar
113 Yorumla
Soran+1 yılKan gelmezse anlarlar ki
Cevap sahibi+1 yılbnim ilk ilşkimde kan gelmediki
Soran+1 yılEsnek o zmn senin sanslisin
Cevap sahibi+1 yılsenn kan geldmi nasıl bir kandı
Soran+1 yılBen de kan durmadi cok akti
Cevap sahibi+1 yılciddmisn yuhh nie öyle aktı ya
Soran+1 yılHayvan gibi yapti direk girdi on sevismesiz dur dedim yapma durnadi ve olan oldu zten cigligimi yedi mh duymustur oyle acidi ki
Cevap sahibi+1 yıltam bir hayvanmş.. dövseydin ya
Soran+1 yılNasil doviyim ki...
Cevap sahibi+1 yılşeyine tekme at haftlarca kendine gelemez:)
Soran+1 yılHa ha :) seviyorum iste nasil kiyayim
Cevap sahibi+1 yılsevmekle alaksı yokki :) ben dövüorm :D
Soran+1 yılHahah :) bn dovemiyorm o dovuyo bni
allasen sen ve senin gibiler hiç olmazsa ramazanda biraz durulun ne olur.
210 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan konusmak ne kolay dimi
Soran+1 yılDaha gitmedi ama bir gun bni birakirsa bn obur dunyaya gidicem o kesin
Soran+1 yılOyle evt ama ne biliyim bn onu sevdim bakirelimi aldi ve eger birakirsa boyle yasayamam
Soran+1 yılAma o zmn kullanilmis hissederim kndimi
Soran+1 yılCok sagol ya bunalimdan cikarirsn sen insani:) her insana sen gibi biri lazm
+1 yılYarımyamalak bakireyim bakalım daha ne kadar gidecek böyle :D
111 Yorumla
Soran+1 yılAnal mi yasadin
- +1 yıl
Yok anal yaşamadım hiç :D Sadece yüzeysel oldu bişeyler... Biyolojik olarak bakire sayılırımm :d ve bunla övünmüyorum tabiki övüncek tarafı kalmadı yani :D
- +1 yıl
Bilmem :X
Soran+1 yılBakirelne sahip cikmissn onemli olan da o
- +1 yıl
O nasıl oluyor lan ;)
- +1 yıl
hahahh bsver :x
- +1 yıl
hayır yaaaaa anal falan yok. carpıtmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce git başkalarıyla yat kızlığını ver. sonra da beni seviyorsa bunları düşünmez diye avun. olmaz
48 Yorumla
Soran+1 yılBn bir kisiyle oldum
Cevap sahibi+1 yılBence hata yapmışsın. senin şahsına yönelik olarak söylemedim bunları. ben evlendigim kisinin daha önce başkasına ya da başkalarına teslim olmus olmasını istemem. sen pisman mısın peki
Soran+1 yılZorla oldu zaten pisman oldugum nokta beni birakirsa olur
Cevap sahibi+1 yılZorla derken tecavüz degil herhalde
Soran+1 yılOnun gibi aslinda cunku yapma dedim o an gozu kor oldu ve durmadi
Cevap sahibi+1 yılUmarım her sey gönlünce olur ;)
Soran+1 yılCok sagoll... umarim senin de olur
Cevap sahibi+1 yılSen de sağ ol
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yasımda filan kızlık zarının ne olduğunu bilmeden kaybettim
38 Yorumla
Soran+1 yılO da kotu ya. Kendi kendine mi?
- +1 yıl
Ya beni almazsa ya evde kalirsam ya beni. dislarsa gibi savma dusuncelerden siyrilin esitlik nerede erkek. yapinca normal kiz yapinca baska oluyo boyle bir sacmalik yok modern caga ayak uydurun mutlu olmak. icin ani yasayin evleneceginiz kisi sorun yapiyorsa cikart hayatindan onun cehaletsizligi
Soran+1 yılBu yorum iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılKendi kendime yaptım buyuk bir ihtimal hayatımdaki insan illaki süphe duymustur ama bir kere olsun yüzüme vurmadı
Soran+1 yılHayirli biriymis demekki :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir gerci hic sanmıyorum illaki vurulur yüze
Soran+1 yılEvli misin canim
Cevap sahibi+1 yılHayır
bir defa kaybettim şükür yine buldum gözüm gibi bakıyorum artık çekmeceye koydum druyor :))
10 Yorumla
+1 yılhic bir kız cıkıp ben kaybettim pismanım demez ki kanımca
00 Yorumla
+1 yılçok abartmadan bazı şeyler yaşamış olabilir ama bekaret konusna gelince bacak arasındaki bekarete inanmıyorum
00 Yorumlaben yaşadığım ilişkilere pişmanım bundan sonra evlenmeden elimi bile sürmem kimseye
00 Yorumlabirgün bulmak nasip olursa herşeyi ilkim ve sonumla yaşamak istiyorum kısacası evlenene kadar bakirim
10 Yorumla
+1 yılSiz kaybettiniz sanırım? Benımde ilk ilişkimde bekaretını bana vermişti kız arkm
117 Yorumla
Soran+1 yılO kizla beraber misin
- +1 yıl
Hayır değilim ama kendı ayrıldı
- +1 yıl
Bırakmazdjm yanı
Soran+1 yılNiye oyle bisey yapmis ki
- +1 yıl
Sürdürmek istemedi ayrılmak istedi. sen şimdş ilişkye girdin artkk omrun boyunca onunla mı olmak istiyorsun
Soran+1 yılEvt sevdigim cocuk ama guvenmiyorum iste birakmasindan korkuyorm
- +1 yıl
Bıraksın nolcak ona kendını ezdirme
- +1 yıl
Güvenmeden neden ilişkiye girdin. sürekli devam ediyomusunuz
Soran+1 yılSeviyodum ama biraz zorla oldu yaparken o yapmamasini soyledim ama durmadi
- +1 yıl
Çıplaksın ve yapma diyosun suç sadece onda değil sanki. seviyodum diyosun şimdi sevmiyomusun. yaşın kaç
Soran+1 yılSeviyorum evt tek hatali o degil bn de hataliyim iste neyse olan oldu...20 yasndym
- +1 yıl
Yaşın ufak hayatına bak bırkırsa bıraksın mutlu olmana bak sen. yaşadığın şehir bekareti önemsiyor mu hangi şehirdensın?
Soran+1 yılIstanbuldayim yorumlarnz iyi hissettiriyo
- +1 yıl
Özelden de yazabilirsiniz isterseniz moral verebilirim. aynısını ben yaşadım ama erkek olarak ters bir olaydı :)
Soran+1 yılYasin kac :)
- +1 yıl
22:)
- +1 yıl
Neden sordun
+1 yılhayır sevdiğim adamla birlikte oldum nesi kötü :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHala birlikte misnz? Bnde sevdgmle oldm
- +1 yıl
evliyiz :)
Soran+1 yılAa super peki evlrndkten sonra mi oldu
- +1 yıl
hayır evlenmeden 1 yıl önce
Soran+1 yılAdam gbi adammis
- +1 yıl
öyledir :)
seversem gerisi önemli değil benim için
114 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes bole dusunse
Soran+1 yılInsallah tesekur ederim
Soran+1 yılOrucluydum orucumu da bozdu
Soran+1 yılDun
Soran+1 yılBide bni dusun ne haldeyim ben... intihar bile dusundum
Soran+1 yılSagolun vlla hepinz coj iisnz destek oldnz
Soran+1 yılSevdini soluyo bir bucuk senedir brlktyz
Bari ramazanda rahat durun lan.
75 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen pişmanım ya bakir olmadığıma gerçekten. Keşke eşim olacak kişiye saklasaydım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben daha önce öpüsmedim bile ama nisanlm daha önce iliskiye girmis resmi nikahmzda kıyıldı nikahnz saylmaz diyolar ben napayım ya :/
02 Yorumla- +1 yıl
Niye. ki. allah sunu. demi. skuranda. Zina yapmis birine zina yapmis es nasip eder diyor. senin. nasil. olmus ya
Cevap sahibi+1 yılYa ben bir tek el ele tutustum cok sevmeme ragmen ileri titmedim nisanlmla konusuydk iste sordum oda dedi ben daha once birlkte oldm diyr
Önemli değilya sevmek önemli.
12 Yorumla
Soran+1 yılBnce de umarim karsima boyle dusuncede biri cikar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç umrumda olmadı hiçbir zaman. senin endişen nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPismanim.
410 Yorumla
Soran+1 yılCanim benim. Peki cocukla devammi yoksa ayri misin
Cevap sahibi+1 yılAldatti.
Cevap sahibi+1 yılAyrildik.
Soran+1 yılPeki bundan sonrasi icin dusuncen nedir?
Cevap sahibi+1 yılşu an için mesleğini elime almak. Birisi benim hayallerini yikti zaten ben bir baskasinin hayallerini yikmak istemiyorum. Nasil bir aci biliyorum. Bu yüzden eğer birini çok seversemde gecmisim tamamen silinmiş olarak seveceğim. Onun hayallerini yikmayacgm. Nasil biri olursa olsun ömrü boyunca benim gecmisimi düşünmesini istemiyorum.
Soran+1 yılCanim benim umarim mtlu olursun allah kolaylik versin bize... bn daha beraberim ama daha onceden bni aldatmisti bu yzden gvenemiyorm
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle güvenme. Seninle evlense bile güvenme. Güven olmuyor bunlara.
Soran+1 yılAynn simdi elim kolum da bagli
Cevap sahibi+1 yılÖylede düşünme. Sen kendine bak. Bozuldun diye kullandrtma kendini. Yapma onunla bir daha. Kimseye uzdurtme kendini
- +1 yıl
Ben olsam yapmam ama yapmak zorunda kalsam birakmam onu
+1 yılBekaretimi kaybettim, hükümsüzdür...
10 YorumlaBakirim ve gurur duyuyorum :D
10 Yorumla
+1 yılValla çok pişmanım :( o ilk kızla sevişmeyecektim.
00 Yorumlayok daha pişman olmadım cünki bakirim :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsna severse önemli degildir
10 YorumlaBe n :D
00 Yorumla
+1 yılSor bana pismanmiyim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbeen. pişman oldum.
00 Yorumla
+1 yılÇok öyle salaklar
00 Yorumla
+1 yılpişman değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne düşünüyorsun?
017 Yorumla
Soran+1 yılPismanlik var
Cevap sahibi+1 yılKaç kişi ile yaşadın?
Soran+1 yılBir kisi o da sevdigim cocuk ama guvenmiyorum birakmasindan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl1 defalık mı oldu yoksa çoğu kez yaptı mı seni?
Soran+1 yılBir kere
Cevap sahibi+1 yıl1 kere mi yaptı seni?
Cevap sahibi+1 yılZevk aldın mı?
Soran+1 yılBozdu birakti istr
Cevap sahibi+1 yılkac kez bsaldı?
Cevap sahibi+1 yılSeni bnce ilerde yakında bırakacak o bak gör !!!
Soran+1 yılBir
Soran+1 yılZevk almadim cok aci hissettim
Cevap sahibi+1 yılO aldımı peki?
Soran+1 yılBosaldi icime
Cevap sahibi+1 yıleee ertesi gün hapı aldın mı?
Soran+1 yılAldimm
Cevap sahibi+1 yılSenin fikrine göre o zevk aldmı snden?
ben pişman degilim
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği