Hergün bir kavga hergün bir anlaşamamazlık bıktım artık konuda hep bu ayrıl dersiniz ayrıldım defalarca ama o gidemedi bir türlü küs uyumak istemiyorum artık yanımdada değil şap atayım yemeğine lütfen kesin ve etkili bir yol söyleyin dalga geçmeden:-(özellikle erkekler size soruyorum ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
+1 yılBenimde eski sevgilim cinselliği çok severdi cinsellik konuşmak istıyordu hep bende onu sevdiğim icin konuşuyordum daha doğrusu katlanıyordm ama bir gün bana gerçek hayatta seninle yatmayı çok istiyorum lutfen kabul et seni çok arzuluyorum dedi..bende çok sinırlendim ayrıldım ondan.. Benm icin doğru insan değildi..seven insan sevdığının ellerini tutmaya gözlerine bakmaya bile kıyamaz...kafanı karıstırmak ıstemem ama öyle bir insandan sana hayır gelmez..
05 Yorumla
Soran+1 yılO gerçekte isterim demedi kı yemin etti sen istemedenbana dokunmam diye
- +1 yıl
Her erkek ister emin ol yanında olsa bunu senden ister erkeklerin doğasında vardır..eğer bir erkek ihtiyacıni gidermek icın çıkıyorsa senınle oynuyor demektir bende bunu farkettm ve bıraktm onu cok seviyordm ama bıraktm
Soran+1 yılIyi bir konumdaişi gücü evi arabası yani istediği her kadınla birlikte olacak biri neden beni ister peki?
- +1 yıl
Para önemli değil..kisilik önemli...
Soran+1 yılYani önemli olan o olsaydı koynundaydım şuan
En İyi Cevaplar
simdi sen bu adami sevmiyorsun tabiki istemsin sevmede bir iliski bir ay sürer
yada iki ayda bir bulusursun bi yil felan sürer
sen ona ask olsan zaten günde 10 kerde sex yapsa bikmasin simdi iki posta yapsa canin yanar01 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık oldum ve yaşadım da hiç böyle değildi o kadar temizdi ki onunla gerçekte birşey yaşamıyoruz sadece yazışıyoruz ama ben bundan bile nefret ediyorum
erkeğin bu isteklerine kadın karşılık vermek istemiyorsa bir bildiği vardır. durum böyle olunca da o erkekle kadının birlikteliğini devam ettirmesinin bir anlamı yok? sana erkek arkadaş sevgili eş vs. mi yok. bulursun elbet daha iyisini ve sana daha çok değer verenini.
140 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle beni geç o çok iyi bir konumda ona daha çok var ama senden başkasını istemiyorum diyor dünya güzelide değilim sarışın değilim gözlerim renkli değil beni sanki çok farklı görüyor o
Soran+1 yılBen onu defalarca terkettim istemedim halada istemiyorum ama ona bunu anlatamıyorum evleniriz herşey düzelir diyor sanki çok meraklıyım onunla evlenmeye:-(
Soran+1 yılBiz ne yazık ki netten tanıştık ve beş aydır ben onun sesini bile duymadım başta haketmen lazım falan diyordu tabi dediğimi dedim bende o zamanlar telefon numaram yok onda arkadaşlarda yok doğal olarak ama son gelişinde şöyle birşey oldu seni arayayım konuşalım dedi sonra önümüzdeki hafta yanına geleyim dedi yemek yeriz falan birşeyler değişmiş onun için ama artık çok geç yani ona güvenmiyorum ki onunla buluşayım sevmediğim bir adamla ne konuşacağım ben:-(
- +1 yıl
ne güzel işte, ortak arkadaş yok, o yok bu yok... tertemiz bir son olacak... bundan daha basit ayrılma yöntemi olabilir mi ki? ne demek ayrıca önce bunu hak etmen lazım? bırak ya... hemen bugün bütün sanal alemden engelle onu, bırak kalsın yüz üstü, sonra da kendine başka bir enayi bulsun... boşver. çok rahat bir şekilde ayrılabilirsin...
Soran+1 yılAyrılamam işte çünkü elinde birşey var mı bilmiyorum olmasa bile ne yapar eder aileme ulaşır onlarada ulaştıktan sonra herşey biter zaten:-(
Soran+1 yılAilem duyar yine:-(
Soran+1 yılKamera kaydı ne olacak
Soran+1 yılAyrıca ben onlardan değil bana olan güvenleri yitirmelerinden korkuyorum yüzüme bakmazlar:-(
Soran+1 yılMalesef:-(
Soran+1 yılInanmaz ki benim bir abim savcı onda ki cesarete bak:-(
Soran+1 yılAynen öyle:-(ama neden bunu yapıyor ki neden beni huzursuz ediyor geçende fıkra anlat dedim demediği kalmadı benle dalga geçme diye neden onunla dalga geçeyim neden böyle düşüneyim:-(
Soran+1 yılAdımı soyadımı biliyor bence bulur:-(
Soran+1 yılYaşadığım şehiride biliyor ve adım çok az bulunur:-(
Soran+1 yılÇünkü bayanım Allah kahretsin:-(
Soran+1 yılPeki şöyle düşün bunu yaptığımı öğrenen bir erkek bana nasıl bakar değer verir mi sence bana?
Soran+1 yılIkimizde biliyoruz cevabı hiç söyleme:-(
- +1 yıl
kurtul bu adamdan adamın amacı belli küçük yaşta kızı kandırmak elde etmek.Ailen duyarsa duysun duymazsa daha kötü şeyler yaşayabilirsin emin ol kamera kaydını kullanarak seni birlikte olmaya zorlayabilir yüzünü bile görmediğin birine nasıl güvendin anlamıyorum ilerde kötü şeyler olmaması için kurtul
Soran+1 yılBen içimden gelerek yaşamadım ama önce ondan korkuyordum şimdi ailem duyar diye korkuyorum ve hiçbir erkek sanmam ki bildikten sonra sussun onunla yaptın benimlede yap der
Soran+1 yılGördüm onu ama ailem duymasın gerçekten yerin dibine girerim:-(
Soran+1 yılDefalarca denedim en fazla 15 gün sonra mail atar bugün gelmezsen msnye kötü şeyler olacak diye hep aynı kabus:-(
Soran+1 yılEtmem ama ne yaparsa yapsın birşey yapamam ben böyle biri değilim oda bunun farkında:-(
Soran+1 yılHayır ama başka çarem yok onunla değil kimseyle mutlu olamıyorum aşık oldum bir kere onunla olmadı karşıma çıkanlar ondan sonra hep böyle oldu:-(
Soran+1 yılNe alakası varya benim şansım böyle dedim hepsimi aynı olur oldu işte yorumların için sağol Allah razı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Yemegine şap atarsan daha da azdırırsın,anadoluda koçları ve tekeleri azdırmak için kullanılır şap,şap dediğin bildiğin kaya tuzu,zorla olmaz,ne küslüğü,seni kıranı sen de kır,saygılı olmak zorunda,
06 Yorumla
Soran+1 yılOndan ne farkım kalır sonra?yaşamış görmüş biri doğmuş doğalı bakir değil ya ben senden küçüğüm anlayış göstersen ne olur diyorum dün istedim yok dedin anlayış gösterdim bugün olacak diyor iki taraf istemedikten sonra anlamı var mı?:-(
Soran+1 yılYa ben onunla evlenmek falan istemiyorum çünkü aşık değilim ona sevmiyorum onu dediğine göre o evlenmeyi istiyor ama bu hayatta ne garanti ki yani bugün ister yarın çeker gider herşeyi en doğru şekilde yaşamak istediğim için kötü oluyorum:-(
Soran+1 yılBunları bende biliyorum ama az çok yaşam tecrübesi olan aramızda 10 yaştan fazla olan adama anlatamıyorum ben bunları
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
sürekli erkek arkadaşınla sevişmek iste başta hoşuna gidecektir sonra yorruldukça azaltacaktır...erkekler şundan hoşlanmaz: boşaldıktan sonra 2. ve 3. birleşimlerden sıkılır.ilk tavanken boşalt ve devamını iste2.yi hadi3.yüde yapsın 4üncü kesinlikle olmaz artık her sevişmede bunu dene kendisi bırakacaktır azgınlığı...
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu çözüm mü?
Soran+1 yılBu sohbet içinde geçerli mi gerçekte yaşamıyoruz biz
+1 yılçözümü yok bende düşkünüm belki çözümü olması gerekmiyor seni tatmin edecek bir partnere ayni kızsan bir erkeğe ihtiyacın var bende arıyorum senin gibi bulsam evlenebilirim bile. ama bulamadım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun düşkün olsun yeter yani gerisi önemli değil öyle mi?
- +1 yıl
soruyu yanlış okumuşum pardon sen bir kızmışsın .ben senin çok düşkün olduğunu sandım .. ama şu var evli değilsiniz galiba boş verin seninle seviyeli bir birlikteliği olacak birini bulun yoksa ilerde evlendiğiniz düşünürsek bu adam seni aldabilir çünkü enerjsi normalin üstündeyse seni aldatabilir yani sen onun cinsel ihtiyaçını karşılamazsan .ama anladığım kadarıyla sen bundan pek zevk almıyorsun en azından sevgilin bu işten anlamıyor seninde zevk alman gerekirdi eğer yaptıysan .kendi zevki peşi
+1 yılbir kere o fırsatı verdiysen hep ister gençtir tam ateşleme sisteminin süper çalıştığı yaşta ya keseceksin ya da devam böyle sakinleştirmeye çalış erken boşalırsın felan de bahane bul
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl keseceğim?
Oturup konuşmayı dene erkekler kızların korkularından yada ruh halinden pek anlamıyor zaten sen ona tatlı bir dille anlatırsan o anlar ama korkarak kaçarak yada yemeğine şap atarak bu iş olmaz benim sana tavsiyem mantıklı bir şekilde konuş..
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum
Soran+1 yılSevmiyorum ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi şöyle başlayalım senin cinsel isteklilğinde önemli ne kadar isteklisin belki cinselliği sevmiyorsun o sana fazla istiyor gibi geliyor egerki ben normalım dersen önerilerde bulunabiliirim.
012 Yorumla
Soran+1 yılNormalim
Cevap sahibi+1 yılözel den mesaj atar mısnız burdan mı yazayım
Soran+1 yılBuradan
Cevap sahibi+1 yılbir erkek olarak ne zaman ilişkiye girmek istemem.Partnerimi temiz bulmadıgım zaman temiz değilse kıl tüy vs ilişkiye girmem o kişiylede görüşmek dahi istemem .Sen şimdi tertemiz dolaşırsan yani pis dolaşta demiyorum ama eşin seni daha çok arzu eder
Soran+1 yılO öylede seviyor ama
Cevap sahibi+1 yılAnal sex yapmıyorsan ve kıllı dolanıyorsan en azından oral sex ten kurtulursun
Soran+1 yılEşim değil ki ya gerçekte birşey yapmıyoruz zate
Cevap sahibi+1 yıleşin değilse tam anlamıyla ilişki kuramuyorsunuz dur ancak oral sex yapıyorrsunuzdur.Oda kıllı olunca sevecegını pek sanmıyorum
Soran+1 yılGerçektedokunmuyor ya anla
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım mesaj atar mısn özel orda yazayım
Soran+1 yılSende özelsin farkındaysan
Cevap sahibi+1 yılartık değilim at
eper sadece konuşma varsa farklı konular konuşun ve onua hikayeler anlat azdır kadnlığınla tatmin et ve boşalsın o şekilde yatışabilr...
01 Yorumla
Soran+1 yılOda bunu istiyor zaten kadınsın farkına var artık diyor fantezi yapalım diyor
+1 yılla bu kadınlar ne muhalif. istekli olursun abaza derler, olmazsın iktidarsız derler. ohoooo.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önceden yazdığın şeyleri her defasında kopyala yapıştır yap
08 Yorumla
Soran+1 yılBen mi nerede aynı yazım var hani?
Soran+1 yılAp aynı mı?Daha neler abartma istersen
Soran+1 yılValla aynı yazmış olabilirim ama kopyala yapıştır yapmadım çünkü her yanıta aynısı olmaz mantık açısından keşke bu tarafınıda düşünseydin
Soran+1 yılTam ironi yapacak yer aferin benim derdim ne senin kı ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de yap çok aşırı sex duygusu yarat kendinde ama çok aşırı yani.sana yetemediğini düşünsün o zaman çok sex istemez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak etme şimdi abazalıktan öyledir.İlerde düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman düzelecek beş ay oldu?ne zaman onu sevmeme izin verecek:-(?
1 aylık bir kampa girin .hergün seviş onla sabah akşam ver ona ondan sonra bi daha istemez
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte yaşamıyoruz ama sohbetle sadece yazışarak
Soran+1 yılBen sohbeti bile istemiyorum:-(
Soran+1 yılZaten defalarca ayrıldım gitmemiş başka birine sadece sen diyor
Soran+1 yılDeli misin ya:-(
Soran+1 yılHayır kendi kuduruk
herkesin arayıpta bulamadığı daha ne istiyorsun yapış gitsin...
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya erkek mi kalmadı beni mutlu edemeyen adamı ne yapayım ben?
Soran+1 yılBenim için öncelik cinsellik olsaydı evet ama malesef
Soran+1 yılAma hel�linle
cınsellık derken neden anlasamıyorsunuz...sıkıntı nerde yardımcı olalım... ?
06 Yorumla
Soran+1 yılEn sonu anlatayım mesela kamera aç yüzünü göreyim dedi biraz öyle konuştuk sonra konuyu farklı yerlere götürmeye çalıştı hep böyle sanki mecbur muşum yapmam gerekiyormuş gibi davranıyor ve bende istemiyorum kapattım kamerayı sinirlenip oda sinir küpüne döndü istemediğimi anlamıyor bir türlü:-(
Soran+1 yılO neden bunu anlamıyor peki neden istemekten vazgeçmiyor ona sorsan herşeye yok diyen ben olmaz diyen ben yanına gitmek istedim ona bile yok dedi der sana evet dedim ama acaba niye bu acabayı biliyor ama umrumda değil
Soran+1 yılBen ona düşkün değilim o bana düşkün yanında dokunmam sana evlenene kadar dedi sadece böyle yapalım dedi ama günahıda var ya kamera nasıl hesabını vereceğim ben:-(
ne güzel işte daha ne istiyosun dert ettiğin şeye bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık konuşacaksın ve bir doktora gitmesini isticeksin sağlık açısından zararlarını anlatıcaksın anlayışla karşılar.
04 Yorumla
Soran+1 yıl33 yaşında son 5 aydır gerçek anlamda birlikteliği olmamış birine bunu deme hakkım var mı sence?
Cevap sahibi+1 yıl18-24 görünce insan sandım hadım ettir.
Soran+1 yılNeden insan değil mi o?
Cevap sahibi+1 yılGizlenip köşeme çekiliyorum :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin cinselliğe aşırı düşkün bir çözüm yolu gösterin lütfen
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler