En yakın arkadaşımla öpüştük napmalıyım?

bugün arkadaşımın doğum günüydü bende hediye almayı pek sevmiyorum yani çok zor seçerim bende dedim ki bari pasta alayım gideyim böyle sürpriz olsun zaten koronadan bunaldık dedim hoşuna gider diye düşündüm hiç öyle mesajla falan kutlamadm gittim evine ailesiyle yaşıyor zaten ailesi tanıyor beni kardeşi falan kendisi çok sevindi aileside böyle güleryüzlü karrşıladılar beni doğum gününü kutladık öyle

şimdi bu kişi benim en yakın arkadaşlarımdan biri normalde 2 yakın arkadaşım öbürü kız bu erkek biz üçümüz yediğimiz içtiğimz ayrı gitmez güvendiğim sayılı insanlar ikiside aynı şekilde onlarında ben bu kız arkadaşımı çağıramadm kendisi bizden farklı şehirde yaşıyor işte normal ailesiyle falanda sohbet ettik yani oturduk yedik içtik işte gelecekten bahsettik mezun olunca ne yapmayı düşünüyoruz gibisinden konular sonra işte kendileri dedi siz geçin odanıza isterseniz rahat olun dedi ailesini çok seviyorum zaten annesi çok tatlı biri sonra biz odasına geçtik oyun oynuyorduk işte herşey normaldi gayet sonra ben sırtım ağrıdı oturmaktan yatağına uzandm biraz telefon aldım o hala oyundaydı sonra oyun bitince işte oda yanıma uzandı birlikte video falan izledik komik baya güldük sonra bir an gözlerini dikti gözlerime bir anda oldu öpüşmüş olduk ama 10 sn falan sürdü ben çok utandım sonra bir an boşluğuma geldi belki diyebilirsiniz ne var bunda ama biz mesafeli insanlarız ne bileyim kanka ayağına böyle şeyler olmaz seviyeliyiz sonra bişey demedik yorum yapmadık bu olayı dedi ben bir el daha oynıym tamam dedim bende işte telefondaydım instagramda sonra pek fazla sohbet etmedik bozuntuya vermemey çalıştı oda

ben çok utanıyorum bu olayı nasıl unutabilirim gerçekten aramızda bir hoşlantı söz konusu değildi bu yüzden rahatsız oldum zaten daha konuşmadk hiç bir daha nasıl konuşuruz konuşurmuyuz bilmiyorum konuşursakta öteki arkadaşım sayesinde olur onun olaydan haberi yok sonuçta eskisi gibi olurmuyuz ne düşünüyorsunuz sizce neden böyle birşey oldu bir anlık birşey miydi ve özür falan dilemedi bozuldu sadece özür dilemesi gerekmez miydi ama utandık ikimizde? oha çok yazmışım ya diyeceksiniz amma abarttın sende ama ben böyle şeyler yaşayan biri değilim bana ters bu yüzden evet taktım çok fena
Güncellemeler
+1 yıl
acaba ben ona değer verdiğim için böyle bir sürpriz yaptığım için önemsediğim için benim ondan hoşlandığımı düşünüp böyle davranmış olabilirmi çünkü biraz bozuldu kendide soğumuş mudur benden :(
Güncellemeler
+1 yıl
tekrar konuşuyoruz kendi yazdı bana yine eskisi gibiyiz :D
Güncellemeler
+1 yıl
Çok garip şeyler oldu 2 haftadır sevgiliyiz ve bayaaa iyi gidiyor o öpücük sıradan bir öpücük değilmiş bana karşı hep ilgiliymis zaten ve senin yanında kendimi buluyorum cocuklasiyorum bana çok iyi geliyorsun dedi şimdilik herşey yolunda sonucta birbirimizi çok iyi tanıyoruz arkadaş oldugumuz için aklıma gelimce şimdi durum güncellemek istedim😊
En yakın arkadaşımla öpüştük napmalıyım?