Arkadaşlar bir karı kocanın Ramazan ayında cinsel birliktelik yaşaması günah mıdır? Öpüşme, sevişme vs. günahı var mıdır? Bir de sevgililerin yakınlaşması insanı günaha sokar mı? Kimler ne biliyor.
Teşekkürler
Teşekkürler
Horozo sormuşlar, tabuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan diye.. Horoz da cevap vermiş, ben bafilerim gerisine karışmam diye :))) bende bafilerim günahını sevabını Allah bilir :)))
Bende itelicem artık. 1 ay sevişmeden durulmaz ki.
:))
la iftarı aç yeterki sahura kadar tak tak atış serbest
eşle günah değil iftar sahur arası istenildiği gibi ilişkiye girilir
eşlerin birbiriyle sevişmesi seks yapması sevaptır
ama sevgili zaten günah ki ramazanda nasıl günah olmasın
hadi canım nereden çıkmış bu düşünce. dinin şartlarına uy yeterki.
Bilemedim ya. İyiymiş bak bu
ama artık biliyorsun. iyi olanı.
Cevap
1Cevap
bilmiyorum ama yarın sevişeceğim ben çatır çatır. umarım günah değildir :*
Aa bizim amcayla mı yoksa..:D
Partnerinin beline kuvvet. Yarasın.
Baya bildiğin amca ya..:D ama helal olsun yinede..
Ahah..:D neymiş nasıl bişeymiş çok merak ettim sayende..
Nedir yani özelliği? Çok mu yakışıklı? :D
:D ne iş yapıyo?
O kullanıcı adını kullanan biri eğitimli yani..:D
Bilinçaltı işte hep, eşşeklik hakikaten baki kalıyomuş demekki..:D
Yine bir kişi etmez diyosun yani..:D
Amcaları kıskanacak duruma düşmedik daha çok şükür..:D ayrıca kısaymışsın sende ya neyi kıskanim.:D
Benim skntım amcayla diil ki amcanın densizliğiyle, apaçiliğiyle..:D yoksa banane kiminle sevişirse sevişsin..:D
Bana napacak ya baksana densize yaşına bakmadan genç kızlara sarkmış..:D
Kamu davası gibi bişey canım bu..:D o yüzden sadece beni diil herkesi ilgilendirir..:D
Yok ben bu kadar duyarsız olamam. Yaş grubunda kabul görmemiş densiz adamların haddinin bildirilmesi lazım..:D
Had bildirmek diyince sadece bunu mu anladın..:D tuh ya bende daha farklı bişi sanmıştım seni. O son çaredir bizde genel olarak insanların laftan anladığını, bir durup düşündüğünü varsayarım..;)
Ahah..:D tam bir hayal kırıklığısın..
Oww sen beni çok yanlış anladın ablacım, benim seni kurtarmak gibi bir durumum yok..:D ben sadece amcayı itin götüne sokmayı amaçlamıştım..:D
Oruç iken orucu bozar, iftardan sonra problem yok. Sevgililerin yaklaşması normalde de günah
Sevgilimle 1 ay duramıcaz galiba. Çok mu günah olur?
Eşinle iftardan sahura istediğini yap günahı yok. Ama sevgilinle normalde günah değilki oruçlu.
Sevgilimle o gün oruçlu değilsek sevişebiliyo muyuz peki. Oruçlu değiliz yani ama oruç zamanı
Günah değil ama iftarla sahur arası ve abdest almak şartıyla
Hımmm. Alırız napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar