Cok farkli oluyor bazilari icin sizin en cok zevk aldiginiz sey nedir merak ettim ;)
Cevabın nedir?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar
ben genel olarak yalamayı severim. mesela iç çamaşırının üstünden başlayıp sonra hafif kenara sıyırıp aradan yalarım, sonra doggy pozisyonunda yalarım falan yani tadına bakmak ve o görüntüyü görüp içine dilimidaldırmak benim için çok motive edici bir hareket. seksi heyecanlandırıyo.
03 Yorumla- +1 yıl
Hmmm iyiymis
- +1 yıl
Evet ;)
benim sevgilim onu yalamamdan zevk alıyor ve sürtünmemden
32 Yorumla- +1 yıl
Neresini yalamandan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
85Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvallaha ön sevişme değil de sevişme sonrası kızdan soğumuyorsam o bana zevk veriyor. Ne yazık ki genelde soğurum o yüzden en güzeli sevdiğin kişi ile türü fark etmeyen sevişmeler. Çünkü sevişme aktivite haline dönüyor ya o zevkli oluyor. Diğeri ihtiyaç.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm haklisin baya
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme sırasında "bana" yapılmasından çok fazla hoşlandığım bir şey yok. Partnerimle ilgilenmeyi tercih ederim, onun benimle ilgilenmesindense.
Sevişmiyorsak, kollarımı omuzlarımı ve sırtımı okşamasını severim.11 Yorumla- +1 yıl
Guzelmis
Ben sevişmeye bir çok kişinin aksine parterimin sağ ayak baş parmağınıdan başlayarak yukarı doğru yalamayara başlarım parterimin yüz kısmına geldiğimde bu kez sol taraftan yalamaya aşağı doğru devam ederim sol ayak baş parmağına geldiğimde parterimi yüz üstü yatırır aynı işlemi bu kez tersten yaparım en son olarakata vajinasını yalarım bu bana büyük bir zevk verir.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm hos
+1 yılÖpüşme ile başlanmalı
Sonra pantolonu indirip orala başlanmalı
Gerisi beli tamamen soyun ve fantezilerinize göre devam edin
Kızlarda ise göğüs yalamak, vajina yalamak vb. işlemler yapılabilir öpüşme sonrasında tabi sonra ilişkiye başlanabilir.02 Yorumla- +1 yıl
Opusurken mesela nereye dokunmak iyi oluyor
- +1 yıl
Ben yaşamadım böyle bişey evliliğe kadar kendimi saklıyorum :)
Fakat olasılıklar ve kendi fantezime bırakırsam; belden yavaş yavaş kalçaya inerdim, mutfakta öpüşmekte hoşuma gider mesela tezgaha oturtacaksın filan bu fanteziyi çoğu kişi beğenir aslında. Ayrıca kızlar sadece üstüne gömlek giydikleri zaman çok seksi oluyorlar özellikle sabah kalkınca o halde görmek cinsel isteği artırmakla beraber zevkide artırır.
+1 yıldaha ön sevişmede boşalan bir millete en çok zevk aldığın şey ne diye sorarsan oral derler tabi. D bizim millet aceleci millettir hemen oldu bitti ister :D
05 Yorumla- +1 yıl
Malesef :(
Sen? - +1 yıl
dudaklarımın, boynumun, omzumun, kulak memelerimin ve malum bölgenın ısırılması hoşuma gider beni daha çok gaza getirir :D
- +1 yıl
Dilinin isirilmasi?
- +1 yıl
o biraz acıyabilir, emin değilim :O
- +1 yıl
Hmm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılPantolonumu çıkarmadan , kemerimi gevşetip elini içeriye sokarak okşarken , birazdan içimde olacaksın demesi.
26 Yorumla- +1 yıl
Aaa super bak bunu derhal yapicam cok iyi gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılBeni neden azdırıyorsun şimdi derhal yapıcam diye, yalnızım zaten 1 yıldır :( kötülük yapıyorsun :(
- +1 yıl
Aa :( olsun ya bulursun sen birilerini
Cevap sahibi+1 yılseninle konuşsak?
- +1 yıl
Benimle mi?
Cevap sahibi+1 yılevet seninle
Ortaya karışık ya kıza göre o anki durumuma göre vücudumun ya da karşı cinsimin vücudunun bazı yerlerinden aşırı derecede zevk alabiliyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Neresinden mesela
- +1 yıl
Boynumun öpülmesinden, boynunu öpmekten, belimi sarmasından hoşlanırım, koltuk altımdan elini geçirip omuz başlarımdan tutması daha güçlü hissettirir, isteyerek karşılıklı uyumla öpüşmeden zevk alırım, sevdiğim kişinin gözlerinde kaybolmaktan mutluluk duyarım. yatakta yan yana yatarken gözlerine dalıp gittiğimde kokusunda sarhoş olup sevişmeye başlarsam ilişkiden daha çok zevk alırım. :)
+1 yılÖn sevişme çoğu zaman sadece kadınların ihtiyacı olan bir durummuş gibi algılansa da, en az kadınlar kadar erkeklerin de ön sevişmeye ihtiyacı var aslında.
05 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle ve ben cok seviyorum karsimdakini inletmeyi falan sen en cok neyden hoslanirsin
- +1 yıl
Partnerimin hoşlandığı ve beraber gülebildiğimiz herşeyden hoşlanırım. Önemli olan, öncelikle partnerimin eğlenmesi ve zevk alması. Bence çoğu kişi aslında önsevişmenin ne anlama geldiğini bile bilmiyor :)
Birçok kişi için, önsevişme, cinsel birleşmeden önce yapılan sevişme. Aslında hiç alakası yok :)
Önsevişme bir çeşit flörtleşmedir. Kışkırtma ve tahrik etme falan. Kızdırma ve gıcık verme de var bunun için :) Şakalaşma ve gülme krizleride var :)
En çok hoşlandığım şey ise dokunmak ve seyretmektir :) - +1 yıl
Evet kesinlikle!!!
Ben opusurken dilini dudaklarini isirip elimi vucudunda gezdirmeyi seviyorum - +1 yıl
Hmm... evet söylediğin gerçekten güzel ve zevklii :) Neyse..
- +1 yıl
Bence de ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sigara yakip anlatasım geldi :)))
(sigara kullanmıyorum)
keyif sıgarasi diğer adı orgazım ciğarası ;)18 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani ;)
- +1 yıl
Anlatirken ben olayi yaşıyorum nedense o yüzden dedim sigara yakmam lazım diye, ama sonra sorun cenabet olacak :P
okuyan haliyle :D - +1 yıl
Ooo cok iddaalisin
- +1 yıl
öyleyim :)) bu knouda ukalalık yaparim :D
- +1 yıl
Belli ;)
- +1 yıl
eee ben söyledim ki yani, belli derken neyden belli :P
- +1 yıl
Ozguven tavan :)
- +1 yıl
bildiğim konularda her zaman, bilmediğmi konudada çok net bilmiyorum derim :)
+1 yılÖn sevişmede French + sevişirken ki ellerin dokunduğu yerlerden haz alıyorum..
05 Yorumla- +1 yıl
Nereye dokunmali mesela
- +1 yıl
Sevişirken boyuna bile hassas dokunuşlar erkeği tahrik edebilir..
Bazen göğüsler, bazen kasıklar, bacaklar vs. - +1 yıl
Hmm kulak?
- +1 yıl
Kulak memelerimi mosmor eden bi' hatunum vardi..
o geldi aklima, epey bi' haz veriyor.. ( emmek ) - +1 yıl
Evet oyleymis
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim saçımın hafifçe arkadan kavranması , mememin öpülmesi, yalanması ve baldırlarıma dokunulması ama bilemem herkesde farklı olabilir :D çok sert olmuycak başta ama hafif hafif artmalı hız :D
07 Yorumla- +1 yıl
Hmm oyle miii peki baska var mi?
Cevap sahibi+1 yılya şimdi daha ne var işte türet bunları :D
Cevap sahibi+1 yılunuttum bak kulak memesı kulak içi boyun da önemli
- +1 yıl
Peki isirilmak hosuna gidiyor mu yoksa sadece emip yalanmak mi
Cevap sahibi+1 yılhafif ısırılmak olabilir ama çok sert can acıtıyor
- +1 yıl
Evet oyle ama mesela ben cok kaptiriyorum bazen asiri isiriyorum durduran oldu ahaha
Cevap sahibi+1 yılbilemiycem :D
Türkiye burası! Bizim erkeklerimizde kızı ikna ettikten sonra Allah ne verdiyse olur genellikle...
13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha malesef oyle
- +1 yıl
Ahah tamam sagol
+1 yıl:) Bunu bilemezsin o an doğaçlama gelişir herşey. Yaşamadan bilemezsin. şu an hoşuma gitmiyor şey öyle bir yapılır ki en sevdiğin şey halini alır.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya iste herkesin farkli oluyor mesela birine sakso cekerken isirinca delirirken baskasi isirmami hic sevmiyor gibi gibi iste ben de merak ettim sitedekiler acaba ne seviyor
- +1 yıl
Benim sevdiklerimi hiçbir kız sevmez. Ben biraz fantastik biriyim her konuda. Alışılmışın dışında şeyleri severim.
- +1 yıl
Ne iste mesela?
- +1 yıl
Yazdım özel mesajdan. Burdan yazamazdım
+1 yılistekli görünmek ve birşeyler yapmaya çalışmak yeterli. bir de glans penis diyorum arif olan anlasın ;;)))
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm tamamm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sert olmalı biraz tadında güzel bir oral ve anüsün yalanması aşırı zevk verir karşılıklı olursa fazlasıyla zevk alırım
18 Yorumla- +1 yıl
Evetttt
Cevap sahibi+1 yılevettt derken?
sende yorumlara bakıp kendini tatminmi ediyon anlamdımki :)- +1 yıl
Ahaha ihtiyacim yok ;)
Aksama yeni biriyle bulusucam acaba ne yapsam diye ilham aliyorum ahaha
Cevap sahibi+1 yılhımm taktik alıyorsun desene eğer sen burada yazılanları cidden yapabilirsen adamın ayaklarını yerden kesersin kapında kul olur sana ;)
- +1 yıl
Yapicam bakalim ;)
Cevap sahibi+1 yılrenkli geceler ;)
- +1 yıl
Tesekkurler ;)
Cevap sahibi+1 yılsanırım gece yorucu geçti :)))
+1 yılBiz güzel kadını ve o kadınla güzel olan herşeyi severiz :))) götümüzü yalasa gıkımız çıkmaz!
25 Yorumla- +1 yıl
Oooo bravo valla ;)
- +1 yıl
Seks işi tecrübe işi, ne kadar tecrübe kazandıysan o kadar derinlere iniyorsun ve uç hazlar alıyorsun.
O nedenle bir kadın yatakta ne kadar iyiyse o kadar candır :) - +1 yıl
Ayni sey karsi taraf icin de gecerli tecrubeli ve yetenekli erkegi severim o yuzden yasitlarimla olmuyorum genelde 30 ustu
- +1 yıl
Önceden aman ya yaşla olgunluk ne alaka derdim, 30'a gelince kadınların neden olgun erkek seçtiklerini anladım :)
- +1 yıl
Evet oyle ;)
sen profesyoneldin doktor bunu bilmemen şaşırttı beni...
06 Yorumla- +1 yıl
Bilmem mi ;) ama herkes farkli seviyor merak ettim sitedekiler ne ister
- +1 yıl
Ahaah bilmem kursam mk acaba ;)
- +1 yıl
Kesinlikle ahahahha artik arastirma yapar olduk valla...
+1 yılHatun Seksi giyinmeli yüreğim hoplama lı onu görünce sırtı bana dönük elleri dizlerimde hafif öne eğilmiş kalçaları tam kucağımda sürtünmesi 😍😍
00 Yorumla
+1 yılkızın kölem olması, bana orospunmuşum gibi davran demesi inisiyatifi bana bırakması vs :)
04 Yorumla- +1 yıl
Aaa guzel baya
- +1 yıl
böylelikle ona tam anlamıyla hakim olabilirim:D
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
sana nasıl davranıldı anlatsana
Giyiniksen sevişin :) Kemerin oradan elin aşağı insin arada sonrası gelir.. ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Ooooo
Onu yüz üstü yatırıp kalçalarını bacaklarını sırtını ensesini emip okşayıp sevmek , aynı işlemi önden yapmak ama malesef sok artık diye inliyo
02 Yorumla- +1 yıl
Hmn peki sana ne yapilmasi guzel olur?
+1 yılpenisaimi deli gibi yalaması toplarımı emmesi popomu oksaması off fena olur göğüslerinin arasında git gel yapmak
013 Yorumla- +1 yıl
beni deli edicek ne yaparsa razıyım kucak dansı yapsın böyle bağlasın :)
- +1 yıl
Ahaha iste mesela opusurken isirmasi dilini kokunden ucuna dogru falan?
- +1 yıl
sonra vucudunu vucudumun üstünde dolastırıcak boyle opucek boyle göğüslerini ağzıma almaya çalıscam o üstümdeykern vermicek :)
- +1 yıl
süper olur o dediğin cok vahşice boyle opusuırken dudağımı dilimi ısırsın deliler gibi opsunb boynumu dudaklarımı her yerimi :)
- +1 yıl
yani bebek gibi göğsünü emdircek öpücek okşucak beni sonra hırcınlasıcak off
- +1 yıl
ya ençok senin ne hoşuna gider? popoya şaplak * ısırma falan
- +1 yıl
Severim ama emmesi de lazim ;)
- +1 yıl
boyle vajınanı deliğini bir güzel yalıcak boyle dilini içinde gezdircek sulandırıcak oranı sonra ısırıcak deli gibi somurucak parmaklarını deli gibi sokup cıkartcak sende zevkten inlicen nasıl olur :) ve kaç parmak olur en fazla :)
- +1 yıl
boyle göğüsleri hopurdetmek benim komiğime gidiyo cok güzel ama kafamı arasına sokup hopurdetmek :)
- +1 yıl
böyle göğüs uclarını emerken bir anda ısırması kadfının hoışuma gider
- +1 yıl
Evet gider ;)
- +1 yıl
böyle toplarımı deli gibi emcek ordan ansume dil atcak off fena azarımm :)
- +1 yıl
peki kukun kaç parmak alır en fazla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun bakire vajinasına dilimi batırmak kızlık zarını zorlamak göğüslerini emmek penisimin tamamını ağzına vermek kalçalarını oksamak :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki sana ne yapilmasi?
Cevap sahibi+1 yılbana kendini teslim etmesi, benim onun üstünde hakimiyet kurmam. ben ona bişy demeden bana fahişe gibi davranması altıma yatmayı istemesi penisimi tutup kendine sokmaya çalışması vucudumu yalaması :)
- +1 yıl
Guzell
Ön sevişmenin bittiği, asıl meseleye geldiğimiz an :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha guzel
Saçımı hafifçe asılması kısacası ellerinin boş durmaması.
012 Yorumla- +1 yıl
Sert olmamali basta yani?
- +1 yıl
Bende sikintili o zaman ;)
- +1 yıl
Doverim valla :D tirmalarim cok kotu bazen canlari cok aciyor tamam luften yavas ol diyorlar ;)
- +1 yıl
Yapmayi en sevdigim o
- +1 yıl
Hemen hemen!
- +1 yıl
Sinif atlicam ;)
Boyun, gerdan, omuzlar ve dudakların delice emilip yalanması, koklanması, memelere yüz göz sürülmesi.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle kulak?
- +1 yıl
Evet yapilmasi baya guzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin şu profildeki gögüslerine bitiyorum ya.. sana mi ait o resim?
010 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılçok güel gögüslerin var aşıgım sana :D
gögüslerin böyleyse sen nasılsın kim bilir. :D- +1 yıl
Ahaha bilmem iyiymisim oyle diyorlar ;)
Cevap sahibi+1 yıliyiyin iyisin maşallahın var dedim ya gizliden seviyorum seni :D hastanım..
- +1 yıl
Aaa tesekkurler ;) kimsin acaba ;)
Cevap sahibi+1 yıl:D allah için kudurttun beni iyimi.. nesin sen böyle ya... :) seni tanımak güzel olurdu hatta süper olurdu varya..
- +1 yıl
Ay cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yıl:D ah birde seni tanısam.. ahh :D
- +1 yıl
Ahah neden
Cevap sahibi+1 yılSana hsyran hastayim. sence niye tanismak istiyorum?
heran asik olabliirim o derece. :-)
Takipteyim :-)
+1 yılboynumun ve göğüs çevresinin emilmesi yalanması... bir kadının boynumu öpüp yalaması uçurur beni...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle ben ayaktayken saçlarından tuttuğum bir hatunun skimi sonuna kadar kökleyerek ağzına vermem :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha hardcore
boyun ve göğüs uçlarının emilmesi :) ağır tahrik var
04 Yorumla- +1 yıl
Boyunda tam olarak nerenin emilmesi mesela?
- +1 yıl
Neden?
kadın nasıl isterse öyle sert olsun bana karşı ona ait olayım
02 Yorumla- +1 yıl
Oooooo
+1 yılBiraz hart olmali her yerin oksanmasi yalanmasi gerekir bence ;-)
07 Yorumla- +1 yıl
Hmmm daha oncesinde mesela ilk baslarken yani?
- +1 yıl
Ben ilk arkadan yaklasirim arkadan göğüslerini sikarim boynunu öperim kalcalarinda surtunurum ;-))
- +1 yıl
En guzeli ;)
Ama karsindaki ne yapmali ilk mesela sana yaklasirken - +1 yıl
Canim buda yazarsam atarlar beni ya ;-))
- +1 yıl
Ne aticaklae ya sansurle iste cidden merak ettim
- +1 yıl
Tanıyanlar çok var ozelden yazsam olur mu ;-))
- +1 yıl
Olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı ten temasını arttırmak sanırım. Bir de tahrik edici konuşmalar ve onun kokusunu almak
018 Yorumla- +1 yıl
Ten temasi arttirmak derken oksamak ellemek mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet sarılmak da aynı şekilde
Cevap sahibi+1 yılTabi elbise ince veya yoksa istek daha doğal akılında oluşur
- +1 yıl
Hmmm ;)
Cevap sahibi+1 yılAslında önce kadını bir defa boşaltmak ön sevişme sayılır :) bayan partneri kıvama getirince gerisini daha zevkli hale getiriyor :) sen nelerden hoşlanırsın?
- +1 yıl
Goguslere yapilan seylerden ;)
Cevap sahibi+1 yılE sendeki göğüsler bunu hem hakediyor hem söylüyor tabi :) çok normal :))
- +1 yıl
Evet oyle ;)
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ideal yani :) sütyensiz çıkma sen :))
Cevap sahibi+1 yılAnüs yalanmasını da merak ediyorum mesela :) bir kere titreşimli diş fırçası alıp kendime sokmuştum değişik geldi :))
- +1 yıl
Ben sutyensiz cikiyorum genelde
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsun rahatına bak o zaman :))
- +1 yıl
Tesekkurler ;)
Cevap sahibi+1 yılDünkü muhabbet yarım kaldı :)
- +1 yıl
Evet oyle oldu
Cevap sahibi+1 yılSıkıldın mı benden? Müsait olursan devam edebiliriz
- +1 yıl
Sikilmadim da sunan mesajlara bakmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin, ben senin eski mesajlara arada bakarım muhtemelen :))
+1 yılkulaklarımın ve baldırlarımın iç kısmının öpülmesi ve yalanması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert girdiysem hunharca memelere ve aşağıya aç bir ayı gibi dalmak :) ama softsa iki vücudun birbirine yapışması. yani iki beden tek vücut gibi.
010 Yorumla- +1 yıl
Ahaha peki girisi karsi taraf yapiyorsa nasil yapmasini istersin?
Cevap sahibi+1 yılüstüme atlayıp hunharca öpüşebilir :D veya aniden kucağama hoplayabilir çok iyi olur :))
- +1 yıl
Hmmm bacaklari belinde...
Cevap sahibi+1 yılaynenn. ellerim poposunda bacakları beni arkamdan sarmış.. deli gibi öpüşüyoruz...
- +1 yıl
Evettt
Cevap sahibi+1 yılbelinden tutup kendime çekiyorum başını avuçlarımın arasına alıyorum...
- +1 yıl
Hmmm
Cevap sahibi+1 yıliyi misin :D
- +1 yıl
Ahaha evet
Cevap sahibi+1 yılhaz aldın mı :D
partnerimin penisimi okşaması ve alt dudağımı sertçe öpmesi
04 Yorumla- +1 yıl
Hmm isirmasi?
- +1 yıl
Ne mesela
benimde merak ettiğim epeydir yoktun nerelerdeydin bakayım ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha bilmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sınır olmasına karsiyim. O yüzden sınırları olmayan bir sevgilim olsun duyacaklarina inanamazsin. Doktorum. bir kere igrenme olmayacak karşılıklı. Benimle evlenir misin:)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun yazdım gelmemis. gir çık değil oral ağız dil dudak diş tırnak parmak kullanilacak. ama bu monoton olmayacak. Doğaçlama 50bin şey aklima geliyor hepsini kaldırabilecek ki cinsellik olsun. Partnerimle hayvanca seks. ama k ki taraflı zevk önemli. Karsimdakine zevk vermek zevki var benim. Neyse burdakilerin anlamayacaklari şeyler
+1 yılDoktor hiç siteden de biriyle olayım diye dusundun mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstanbul un neresindesin sana bir sakalimi surteyim
00 YorumlaPenisinin kesilmesi bildiğin al böyle kökünden kes çok hoşlarına gidiyor.
00 Yorumlaegonuza ben boş muhbbte bayılıonuz napcan yani ustumdemi denıcen?
02 Yorumla- +1 yıl
Bos muhabbet degil yeni biriyle tanistim herkes ayni seyleri sevmiyor sitedekilerden fikir alayim dedim yanlis mi yaptim?
sadece partnerim bana zevk verebilir ona bağlı yani
05 Yorumla- +1 yıl
Iste ne yapsin?
- +1 yıl
Geldim
Aleti ağzına alacak dondurma somuruyor gibi somuracak ön sevişmeden en çok tercihim
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
Ön sevismede en sevdigimiz sey seninki gibi gögüsler :)
012 Yorumla- +1 yıl
Ahah sagol ;)
- +1 yıl
Cok tesekkurler ;)
- +1 yıl
Ahaha cok tesekkurler ;)
Peki ondan oncesi yani baslarlen o baslasa nasil istersin? - +1 yıl
Aa cok hos ;)
- +1 yıl
Ooooo
- +1 yıl
Ahahahaha sevindim
+1 yıldudakların birbirine girmesi ve eline penisi alman :) sertleşmeye bak senn...
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm bu kadarcik yani ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKukuyu emmek vajinaya sürtmek gögüs arasında gidip gelmek.
08 Yorumla- +1 yıl
Hm guzel
Cevap sahibi+1 yılSenin ggsler özellikle :)
- +1 yıl
Evet ;)
Cevap sahibi+1 yılyaptırdın mı hiç öyle?
- +1 yıl
Cok
Cevap sahibi+1 yılgögslernın arasnda pens gezdrdn mı? Kac ksyle oldu peki?
- +1 yıl
Herhalde gezdirdim bosalttim bile
Cevap sahibi+1 yılgögüslerine mi bsaldılar? Kaç kişiye yaptın?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılelime krem sürdüğüm o an çok heyecanlanıyorum :))
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahhaha
+1 yılBoynumun emilip yalanması.
18 Yorumla- +1 yıl
Hmmm guzel
- +1 yıl
Sonra kaslarıma dokunulması gelir.
- +1 yıl
Kol bacak?
- +1 yıl
Bicepslerimin üzerindeki damarların okşanmasını, göğüs kaslarımın ve göğüs uçlarımın üzerinin sıkılmasını; geniş omuzlarıma ve omuz başlarıma öpücükler kondurulmasını severim.
Karın kaslarım ve adonis bölgem de öpülebilir. - +1 yıl
Adonis en sevdigim ;)
- +1 yıl
Ne hoş.
Derin çizgilerin üzerinden dilinle geçmen, orayı öpmen ve yalaman gözlerimi kapattıracak kadar zevk verir.
Yapabilirsen tabii. - +1 yıl
Yapmam miii bayilirim
- +1 yıl
Baklavalarımızı da unutmuyorsun değil mi?
Sevişirken dilini dilime atması bitiriyorrr
00 YorumlaKulak mememi emip aletimle oynaması.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm guzel
dasakklarımn altının emilmesine bitiyorum ben
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
ağzını burnunu kırmak
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılon sevişmemi... panpiş yapma lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha direkt isi bitirmek lazim onlara gore :)
boyun göğüs emmesi ve tabiki oral
00 Yorumlakaliteli oral yalanmak ve sağlam sevişme
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
aleti köküne kadar agza alması süper oluyo :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmm guzel
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Disiliğini kullanman ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Teshir etmek falan mi
Bir kadinin basimi bastirmasi... biterim..
05 Yorumla- +1 yıl
Nereye ;)
- +1 yıl
Ahaha guzelmis
- +1 yıl
Ahaha tesekkurler
göğüsler... tartışmasız...
110 Yorumla- +1 yıl
Senin ellemen yani?
- +1 yıl
Ahaha en sevdigimmm
- +1 yıl