Artık hiç temiz ve bakire kız kalmadı mı diye soran erkeklere kafama takılan bir sorum var?

Burada son günler bu tarz sorulara sıkça rastlamaya başladım ve bu konu üzerinde biraz düşünmeme neden oldu.
mesela burada görüyorum. bakire kız bulsam anında nikahı basıcam diyecek kadar iddialı konuşan arkadaşlar var.
evet temiz ve ahlaklı olmak el değmemiş olmak çok güzel özellikler güzel şeyler ancak bir insanla evlenmek için yeterli bir sebep mi tek başına?

yani bu bakire ve temiz olan bayan belki de çok huysuz ve herşeyi burnunuzdan getirecek biri de olabilir... ya da atıyorum çirkin, şişman veya obez de olabilir. belki çirkin olduğu için şansı olmamıştır o işi yapmaya?
sorum şu yani : sizce temiz olmak bakire olmak tek başına yeterli mi? sırf el değmemiş olduğu için fiziksel olarak beğenmediğiniz ya da kafa yapısı veya huy olarak anlaşamadığınız birisini ömürboyu eş olarak ister miydiniz?
bir insanda herşeyi birarada bulmak çok zor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada belirteyim ben de bakireyim.. o yüzden bu soruyu bakirelik karşıtı bir soru olarak görmeyin... ancak bakireden bakireye fark var... bunu anlatmak istedim..
Güncellemeler
+1 yıl
mesela bizim mahallede yaşı 40 a merdiven dayamış bir ablamız var bakire... ama kendisi çok kilolu ve çevresindekilere herşeyi burnundan getiren dedikoducu fesat bir insandır..
şimdi böylesiyle de sırf bakire , eline erkek eli değmemiş diye de evlenilir mi?
zaten görüyorum ki istemeye geleni falan da yok... bu soru ordan aklıma geldi biraz da..
Artık hiç temiz ve bakire kız kalmadı mı diye soran erkeklere kafama takılan bir sorum var?