Evet ama ben bir kızınkıni gördüm şöyle oldu: Okulda havuz açılmıştı yaz için (Bahçesi çok büyüktü)
Soyunma Kabinleri vardı. Her yer doluydu. Sıkıldıydım baktım bir tanesi kilitli değil hemen koştum bir açtım kız çırılçıplak ortada yani her yerini gördüm. :D kız da hiç tepki de vermedi meme'sini **'ını falan hiç kapatmadı da göz göze geldik ben de -pardon boş sandım deyip çıktım. :D Edit: (Bu olay ortaokul'Da 8. sınıf ta oldu. O kız da 8 di şu an Lise 4 okuyacam)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu * mal adamı her kızın yorumuna kilotlu adam hikayesini anlatmış bide kızlarıda görsek böyle demiş * abazası seni
10 Yorumla
+1 yılEvet gördüm.
Sinifca ögretmenler dahil havuza gitmistik spor dersinde. Hepimiz üstümüzü degistirdik soyunma odasindan tam cikarken ögretmenimizin erkeklerin yaninda öyle üstünnü degistirmesine sahit olduk (ciplak bir sekillde gördük) erkekler dahil hepimiz cok sasirdik.029 Yorumla- +1 yıl
Haha evet erkek ögretmen. Bildigin ciplakti yani 🙈
- +1 yıl
Hepimiz bir odadaydik o odalrin icinde 3 tane kapali kabin var yani insanlar orda giyiniyor. Ögretmende ulu ortada soyundu😷. Evet herseyi gördük😁
- +1 yıl
Yok adam icin cok normal böyle seyler 40-45 gibi heralde. Yani yalnislikla falan bisey olmadi adam kendisi kabineye girmeyip orda soyundu
- +1 yıl
Bence bu konularda kizlar daha cok dikkat ettigi icin. Hahaha cok kötüymüs yalniz adam rezil olmustur
- +1 yıl
Hahahah 😂😂 cok kötü bir durum
- +1 yıl
Hahaha yazik yah adama. Bence onlarda soktan bakmistir öyle 😂😂
- +1 yıl
Hahaha ben olsaydim bende kesin gülerdim 😂😂
- +1 yıl
Cok utanc verici bisey 😝
- +1 yıl
Hahahaha 😄
- +1 yıl
Verecegim cevap ne kadar dogru veya yalnis bilemem ama basima gelmeden bisey söylemek dogeu degil. Ama böyle biseyin oldugunu duyarsam extra gidipde bakmam ☺️
- +1 yıl
Bence o anki saskinliklarindan bakmislardir. Öyle merak etme gibi bir durum yoktur 😊
- +1 yıl
Bilemiyorum artik onu bakanlara soracaksin 😊
- +1 yıl
Hahhaha 😂 yazik olmus gercekten
- +1 yıl
.😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet gördüm ve çok utandım. birkaç dakika boyunca şaşkınlığı üzerimden atamadım. yerime oturup olayı hazmetmeye ve sindirmeye çalıştım. üstelik benim durumum onun isteği dışı yanlışlıkla benim görmem şeklinde değildi. o bana gösterdi benim kontrolum dışında olarak.
10208 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla soruyu cinsellik bölümüne açmamışsın. o yüzden detay vermenin sakıncası var mı bilmiyorum ama çok merak ettiysen açıklayayım. bu kişi benim iş arkadaşımdı ve aynı odadaydık. o sıralar işleri çok yoğundu ve çişi gelmişti ancak tuvalet uzak geldiği için ve gitmeye üşendiği için odanın kapısını kapatıp kilitleyip karşımda duran bitkinin saksısına işedi. dolayısıyla malum yerini de görmüş oldum. hem de benden hiç çekinmeden yaptı.
Cevap sahibi+1 yılumarım yeterince açık olmuştur senin için :)
Cevap sahibi+1 yılsanırım aramızdaki samimiyete ve rahatlığa dayanarak yaptı. herşeyi rahatça konuşabiliyorduk. açık bir diyaloğumuz vardı ancak sevgili değildik. o yüzden orasını bu şekilde görebileceğimi hiç düşünmemiştim :))
Cevap sahibi+1 yılben de oha olmuştum zaten. benim karşımda bunu yapıyorsa kimbilir sevgilisinin önünde neler yapıyordur... eski bir arkadaşımdı görüşmüyoruz artık :D
Cevap sahibi+1 yılyok saksı karşımdaki duvarda ve tam karşımda olmasada göz hizama yakın olduğu için yandan gördüm olayı. bana kalsa bakmak görmek istemezdim ama insan anormal bir durumum şaşkınlığıyla o an donakaldığı için ister istemez bakakalıyor o ise hiç rahatsız değildi bana bakıp gülümsüyordu.
Cevap sahibi+1 yılbelki zaten bana gösterme niyetindeydi de çişi bahane etmiş olabilir bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılah sorma hatırlamak bile istemiyorum... ateşim falan çıkmıştı bir anda sanki soğukalgınlığı olmuş gibi... nefesim falan hızlanmıştı birkaç dakikamı aldı kendimi toparlamam.. adamın orası da uzun ve iriydi yani laf aramızda. hani sıçan kuyruğu gibi ufak birşey görsem belki bu kadar etkilenmezdim.
Cevap sahibi+1 yılaman bir daha işeyen erkek görmek nasip olmasın iğrenç birşey diyorum... eşim olsa eşimden soğurdum heralde :D
Cevap sahibi+1 yılyok gerçekten işedi. baya çişini de gördüm yani. ha belki malı bana reklam etmek için fazladan çıkarmış olabilir. ya da malı çok uzundur o kadarımı bilemem. ama tamamen köküne kadar görmedim tabi. ama gördüğüm kadarı yetti.
Cevap sahibi+1 yılhayatımda ilk ve tek gördüğü işeyen erkekti. o yüzden bir erkek işerken ne kadarını çıkarır ya da çıkarması gerekir bunu bilemem ben.
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi zaten eski bir arkadaşım. makbul birisi olsa hala arkadaşım olarak kalırdı :)
belki mal reklamı yapmak istedi bilemem artık. e şimdi o da kendi cephesinden haklı. dur sana şeyimi çıkarıp göstereyim diyemez. o da çişinin gelmiş olmasını ve işlerin yoğunluğunu fırsat bilmiştir. o arada göstermiş de olurum reklamım olur diye :D
Cevap sahibi+1 yıldüşünmüştür yani..
Cevap sahibi+1 yılvalla görme anında hiç hoş şeyler hissetmedim ama üzerinden zaman geçtiği için ve şimdi sen böyle işi şakaya vurarak espiri yaptığın için gülme geldi şu an :))) ama o an gerçekten hiç hoş olmuyor inan.. yani erkeklere kesinlikle tavsiye etmeyeceğim birşey. bir bayanın önünde çıkarıp da işemeleri... yoksa bayanlar iğrenir kaçarlar :D her zaman göremeyeceğim nadir birşey görmüş oldum evet iyi açıdan bakmaya çalışırsak en azından bir erkek işerken nasıl görünüyo bunun cevabını biliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılama belki görmüş olan başkaları da vardır. aslında bunun için ayrıca soru sorman lazım senin. hiç işeyen erkek gören kız var mı diye? belki ilginç cevaplar çıkabilir. dünyada tek benim gördüğümü sanmıyorum çok vardır :)
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemiyorum öyle zevkleri fantezileri olan kızlar da vardır tabi ki bu mümkün :) belki karşımdaki kişi sevgilim falan olsaydı ve bu durum beklemediğim bir anda olmasaydı yani izin alarak desturluca yapsaydı belki hoşuma bile gidebilirdi bilemiyorum. ancak arkadaş sıfatında biri olup da işyeri gibi biryerde ve destursuz habersiz çıkarıp yapıverince hoş olmadı tabi :)
Cevap sahibi+1 yılyani yeri, zamanı ve kişisine göre değişebilir. hem ayrıca işeyen erkek mutlaka ki şehirlerarası veya kırlık yollarda uzunyola çıkmış sürücüler arasında mutlaka ki yol kenarında durup işeyen erkek oluyor. arabayla geçerken uzaktan da olsa böyle manzaralara şahit olmuştum. ama bu anlattığım olay ta karşımda oldu.
Cevap sahibi+1 yıltabi ki iyi açıdan da bakılabilir kötü açıdan da... yani olaya çiş gözüyle bakıldığı zaman ayıp ve iğrenç gözükebilir ama işin komik kısmı da var tabiki :) zaten kendisi de işerken bana bakıp pis pis sırıtıyordu :) dediğim gibi açık ve rahat bir diyalog içindeydik belki adam mal reklamıyla beraber bana muziplik yapmak istedi eşşek şakası niyetine :))) belki tepkimi merak etti...
Cevap sahibi+1 yılhahahaha komikmiş gerçekten :D bu komikmiş hakkaten :) yani eğer bir sevgilin varsa veya ne bileyim herşeyi açık saçık konuştuğun bir bayan arkadaşın varsa ondan rica edebilirsin. dediğim gibi benim karşımda işeyen adam sevgilim bile değildi. veya o derece açık olabilcek kadar samimi bayan arkadaşın yoksa bile açık seçik diyaloğu ilerletip sonradan rica edebilirsin ne bileyim :) yani dediğim gibi ben bu olayı sevgilide bile görmedim ama arkadaş çıkarıp yapıveriyor. kimden ne göreceğin hiç belli olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılistersen bir bayana onu o şekilde görme ricanın karşılığında sen de onun karşısında işeme teklifinde bulunabilirsin. ben seninkini sen de benimkini görelim diye.. belki karşılıklı olursa reddetmeyebilir.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşların tanıdıkların içinde bunu yapabilecek rahatlıkta birileri mutlaka vardır :) samimiyetinin ileri olduğu bir arkadaş falan...
Cevap sahibi+1 yılay yazılanları okudumda neler diyoruz biz yahu.. hahahahaha :D hakikaten bastım şimdi kahkahayı... benim de böyle açık seçik konuşmaya ihtiyacım varmış demekki... bu kadar detaylı bir itiraftan sonra çok rahatladığımı hissediyorum... öyle ki bana o gördüğüm an iğrenç gelen durum şimdi gözüme daha hoş gelmeye başladı... iğrençken tatlılaşmaya başladı... valla iyi geldi şu konuşma :)
Cevap sahibi+1 yılumarım sen de rahatlayıp zevk almışsındır bir bayanın bu kadar detaylı ve açık itiraflarından sonra :)
Cevap sahibi+1 yılistediğin de buydu sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılbelki de ortamı samimi bulduğumda böyle rahat konuşabilen birisi olduğum için adam bundan cesaretlenip karşımda işedi bilemiyorum :) gerçek hayatında böyle benim gibi konuşan bir tanıdığın varsa onu karşında işetme konusunda üzerinde çalışabilirsin :) ben o adamı görmemin karşılığında aynı şeyi ben ona yapmadım karşısında işemedim. ama dediğim gibi rahat bir tanıdığın varsa herşey mümkün :)
Cevap sahibi+1 yılben konuşma olarak rahatımdır ama icraat yoktur... ama herkes öyle olmayabilir :)
Cevap sahibi+1 yıleliyle avuçlayarak örtmedi mi bari :) öyle sallaya sallaya dolaşmamıştır heralde değil mi? o kadar cesur olamaz sanırım... gerçi belli olmaz...
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha :D sen misin öyle ortalık yerde işeyen.. al işte çekmiş cezasını :D ah şu erkekler.. iyiki bir oranız var... ayakta işeyebilmenin avantajıyla heryerde işeyebiliriz diye düşünüyorlar.. sonrada böyle şeyler oluyor :D
Cevap sahibi+1 yılişeyen ve şortunu kaybedip rezil olan adam :D
Cevap sahibi+1 yılayakta işeyebilmenin verdiği avantajla heryeri tuvalet bellerse böyle olur işte :D
Cevap sahibi+1 yılhahahaha bence arkayı örtmeyi seçmesi daha isabetli olurmuş... zaten işerken önünü gören görmüştür. hiç değilse dediğin gibi biryeri görünmüş olurdu :D hatta önünün meydanda olması belki reklam açısından işine bile yaramıştır bilemem :D
Cevap sahibi+1 yılya valla siz erkeklerin bu ayakta işeyebilme özelliğini kıskanmıyor değilim.. çişiniz gelip sıkıştımı size heryer tuvalet... aç önündeki düğmeyi fermuarı dön arkanı şırrrrr... biz bayanlar öyle değil ki... siz heryerde işeme şansına sahipsiniz pantolon çıkarmadan don indirmeden :D ohhhh... mesela benim olaya geri döncek olursak ben işyerinde işim ne kadar yoğun olursa olsun ne kadar sıkışmış olursam olayın tuvalet de uzakta olduğu halde tuvalete gidip yapmak zorundayım. ama erkek olunca saksıya bırakıverdi adam gözümün önünde :))) bir de işemenin hızından saksıya dökülen çiş saksı toprağının üstünde köpük yaptı falan...
Cevap sahibi+1 yılyaaa sorma bu gözler neler gördü :D hahaha :D
Cevap sahibi+1 yılyani bence yapma derim. her bayanın hoşuna gitmeyebilir. burada gülüp komedi yaptığıma bakma benim de hoşuma gitmedi o an :) yani herkesin yüreği kaldıramaz o görüntüyü o şşrrr diye sesi ve çişi köpüğüne kadar görmek... adam zaten son hız işemişti maşallah... musluğu sonuna kadar açtığı belliydi :D epey de sıkışmış gerçekten... yani bir an evvel boşaltayım da bitireyim havasındaydı kaygısızca.. elinde olsa bir saniye dökecekti hepsini... yok yok... karşındaki kız kalpten gider...
ama bak seni de 2 kız görmüş giyinirken... fena mı :D eminim senin de hoşuna gitmiştir..
Cevap sahibi+1 yılhani şimdi bir kızın bir erkeği çıplak görmesi veya karşısında çıkarıp göstermiş olarak görmesi başka şey.. bir de böyle şarıl şarıl işerken görmesi başka şey... mal aynı ama durumlar çok farklı...
Cevap sahibi+1 yıleh şimdi olayın da şokuyla tam olarak net gördüm diyemem ama hatırladığım kadarıyla malum yerinin baş kısmı böyle açılıp kapanır gibi büyüyüp küçülüyordu sanki... nasıl anlatsam bir tuhaftı işte... herkesde mi öyle oluyor acaba?
Cevap sahibi+1 yılarkadaşınki başı belirgin olan tiplerdendi yuvarlağı gözle net seçiliyordu.
Cevap sahibi+1 yılistersen dene ama alıştıra alıştıra yap valla kalpten giderler :D ben en beter haliyle gördüğümü sanıyorum bir de habersiz aniden falan oldu... dediğim gibi karşındakinin tepkisi.. yere ortama samimiyete falan göre değişir.. bir de tam gaz işemek yerine yavaş yavaş işemek belki daha mantıklı olurdu... bir de malum yerin büyüklüğü kalınlığının da etkisi olabilir... laf aramızda adamınki de harbiden reklam etmek istediği kadar vardı yani :D başka şekilde görseydim belki daha farklı düşünebilirdim...
Cevap sahibi+1 yılbaya gördüm evet... deliğine kadar gördüm...
Cevap sahibi+1 yılyani sorduğun şey işemek haricinde çıplak görmek ya da benzeri şekilde görmekse o şekilde bana yakalanan yani istemeden gördüğüm olmadı...
yani bir de sayılırsa yol kenarlarında arabasını kenara çekip işeyen sürücüleri arabayla geçerken yandan görür şekilde görmüştüm ama uzaktan olduğu için ve arabayla hızla geçildiği için detay göremezdim tabi :) ama birisini hatırlıyorum güneşli birgünde yapıyordu ve adama doğru güneş ışığı vurduğu için o an yapıyor olduğu çişi parlıyordu.. adamın çişini gözümle seçebilmiştim öylece :)
Cevap sahibi+1 yılbir itirafta daha bulunayım işeyen bir erkeği öyle uzaktan olmak kaydıyla ve çişinin ışıkla parlıyor şekliyle hoş ve estetik gözüküyordu... ışıkta çişin parlaması hoştu :) onu görene kadar çişin parlayabilen birşey olduğu aklıma gelmezdi resmen kristal gibi parlıyor ışık vurunca :D
Cevap sahibi+1 yılkeşke bu soruyu cinsellik bölümünde filan sorsaydın :) böyle iyice detaya girdik ama yanlış kategori altında... inşallah uygunsuz olmamıştır.. olduysa da affola arkadaşlar... muhabbet tatlı gelince kaptırıp koyduk :)
Cevap sahibi+1 yılgüneşte parlayanınkini soruyorsan onu dediğim gibi yolda arabayla geçerken yol kenarında gördüm gözümün önünde değil :) gözümün önünde olana güneş vurmuyordu...
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu sorarken sanırım beklediğinden çok daha fazla cevap aldığını düşünüyorum :) yeterince tatmin etmiştir umarım.. çünkü güncellemende detay lütfen demişsin :) daha ne kadar detay verebilir bir insan dimi :)
Cevap sahibi+1 yılama senden ricam sakın beni en iyi cevap seçme.. önplana kabak gibi çıkıp rezil olmak istemiyorum :D herkes okumak zorunda değil bunları :)
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmiyorum canım... gayet samimice anlattım işte... ben böyle açık konuşurum işte napıyım huyum kurusun :)
Cevap sahibi+1 yılbelki de böyle rahat konuştuğum için böyle şeylere şahit oldum kimbilir :) bu kız böyle konuşuyorsa herşeyi de kaldırır diye düşünmüştür önümde onu yapan belki..
Cevap sahibi+1 yılsayende iyi yönden bakmaya başladım. gerçekten çok tatlı bir sohbet yaptık seninle :) benim de böyle açık açık konuşmaya ihtiyacım varmış belli ki... iyi oldu gerçekten rahatladım :) senin de hoşuna gitti mi bir bayandan bunları duymak?
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D hoşuna gitmesine gerçekten çok sevindim :) çünkü ben de baya "zevk" aldım... anlarsın sen... ama daha açılmayalım bu kadar yeterli :)
Cevap sahibi+1 yılya ben de isterim diyaloğun devam etmesini ama birebir konuşmayı tercih etmiyorum.. sebeplerim var uzun hikaye... hep de böyle konuşan biri değilim bakma sen... belki senin samimiyetin beni böyle gaza getirdi.. açık konuşmaya açığımdır ama her zaman heryerde herkesle değil :)
ama şöyle yapabiliriz... senin nickin açıkta zaten... ben arada bakar uğrarım senin yazdığın yerlere açtığın sorulara.. yine cevap yazarak takılırım sana gizli kullanıcı olarak :) ama benim ben olduğumu anlayabilmen için aramızda şifreli bir kelime bir takma isim gibi birşey bulmalıyız imza mahiyetinde :) olur mu o şekilde... kabul mu?
Cevap sahibi+1 yılama mümkünse bu tarz soruları cinsellik bölümüne aç... diğer kategoriler uygun yerler değil çünkü :) okuyanlara saygısızlık oluyor..
Cevap sahibi+1 yılya canımcım dediğim gibi ben birebir diyalog tercih etmiyorum.. sebeplerim ve prensiplerimden ötürü... cinsellik bölümünde sürekli takılan çok kız var benim gibi açık konuşan... yani tek ben değil... xperin şu an belki o bölümdesoru cevaba yetmeyebilir ama orda takılan kızlardan birine de özel mesaj atıp diyalog kurabilirsin... ben açıkcası böyle tarz konuşmak amaçlı birebir özel bir arkadaş aramıyorum... soruya öylesine cevap verdim.. sonra hoşuma gitti devam ettim işte :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D yine de dediğim gibi senin başkabiyerde sorunu görürsem takılırım yine sana... benim huyumdur hep gizli takılırım... ama yazımın altına "görenkişi" derim sen anlarsın ben olduğumu :D ya da ne bileyim başka bir kelime de olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılvay be mi :))) herşeyi okudunmu yoksa? eyvah rezil olduk :D
teyze olayı da komikmiş arkadaş.. bu arada sana da merhaba :)
Cevap sahibi+1 yıldiycek sözüm yok valla.. bu durumun üstüne bir erkeğe çıplak yakalanmış gibi hissettim kendimi :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim iltifatın için :))) sana da iyi geceler :)
galiba soruyu soran kişi de gidip yattı... onun da sesi kesildi :)
zaten 2 gün sonra bu soru unutulup gidecektir.. sitede sorular akıp gidiyor... bunun da tarihe gömülmesi an meselesi.. o yüzden pek sıkıntı yok... gizli kullanıcı olmanın güzelliği bu olsa gerek :D
Cevap sahibi+1 yıle ekim olduğun anlaşılmadığı için böyle şeyleri rahat konuşabiliyorsun gizli olunca :) açık nickten bunları yazıp konuşmuş olsaydım mesaj kutum çoktan onlarca özel mesajla dolardı :)) gerçi siz erkeklerin gizli olmasına da gerek yok sanırım.. ama bilemem tabi belli olmaz.. erkeklere de mesaj atan girişken kızlar da vardır belki... gizli olmanın ya da açık olmanın farklılığını biz bayanlar yaşayabiliriz :)
Cevap sahibi+1 yılbana o gördüğüm an komik değil de iğrenç gelmişti aslında.. ama senin sayende olayı komik görmeye başladım hahaha :) yani belki de hiç beklemediğim anda habersiz yapıldığı içindi bilemem. insan bir en azından nezaketen bir izin alır yapardı dimi.. ya da bir haber verirdi filan (saksıya işeyene diyorum yani) :)
Cevap sahibi+1 yıleh biryerde şanslı da sayılırım senin dediğin gibi :) bir insan hayatında kaç tane erkeği o şekilde ve yakından görür ki dimi :) bir erkek karşımda işese de baksam diyen bayanlar da vardır muhakkak... görenlerin çoğu da adamları arkası dönük şekilde görmüştür en fazla :) o işeyen kişi de çok utanmazmış ama valla :) insan bir çiş yapıcam arkanı dön falan der :) of sıkıştım şuraya yapıveriyim dedi ve çıkarıp yaptı bir de bana bakıp sırıtarak.. bu kadar rahatlığa pes doğrusu :)
Cevap sahibi+1 yılbenim önümde bunu yapan kimbilir sevgilisinin veya ileride evlendiğinde karısının önünde neler yapmaz.. düşünmek bile istemiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılevet gördüğüm malzeme epey gözümü doyurdu... e adam da biliyor tabi kendi malını :D kendi beğeniyo ki bana da gösterdi böylelikle... belki de o yaparken görüntüye özenip onu çişe benim tutmamı da istemiş olabilir ben o an almamışımdır mesajı :D
Cevap sahibi+1 yıl* görüntüye özendirip diyecektim
Cevap sahibi+1 yılhahahaha :) o an olaya iğrenç gözüyle baktığım için o kadarını da yapamazdım sanırım... o saksıya işerken kesin ben de saksıya kusardım heralde... düşünsene iyice olayı yakından görüyorsun bir de işi yapan organı elinle tutuyorsun... yürek ister biraz :D adamın ileride eşi olucak kişiye Allah sabır versin diyorum... adam onun karşısında heralde tutar büyük abdestini de yapar :D
Cevap sahibi+1 yılhahahahahaha :)))) gülmekten karnıma ağrılar girdi... ömürsün valla :))) bundan sonra işeyen adam görsem bu konuşmaları hatırlayıp kahkaha basarım heralde :)
Cevap sahibi+1 yılya onunkisi tam rezillik olmuş cidden... hahaha :D uzun süre unutamamıştır zaten o olayı... belkide sırf o yüzden artık dışarda orda burada işemekten de vazgeçmiş olabilir :D
ya bir de aklıma ne geldi... bu saksıya işeyen adam belki de bunu ilk kez benim karşımda yapmamış da olabilir... neden dersen tavrı çok rahattı ve ne bileyim.. bir bayan seni izlerken işiyo de olsa insan o durumdan heyecan duyup ereksiyon falan olmazmıydı yani dimi bir bayan tarafından izleniyorsun sonuçta? :) belki samimi olduğu her bayana bunu deniyor...
şimdi senle konuştuktan sonra bu durumu görmek hoşuma gitmeye başladı.. bir de diyorumki keşke oldu olacak testisleri de çıkarsaymış da olayı tam takım görseymişim.. o da eksik kalmayaymış :D
Cevap sahibi+1 yılbelki testislerini beğeniyor olsaydı onu da yapabilirdi.. demekki onlarına güvenemedi :D
yazık valla plajdaki adama... hele de takımı çirkinse iyice utanmıştır :D alet edevat biraz güzel olsaydı belki bırak utanmayı gerine gerine bile dolaşabilirdi yiğidin malı meydandadır diye :D bence o utanç oralarını beğenmediği içindir :)
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha :D ben de adam diyince hani 40 lı 45 li yaşlarda biri gibi hayal etmiştim.. demek gençmiş te :D yazık olmuş :D belki kızlar arasından malı beğenen çıktıysa adamı takip edip teklifte bile bulunmuştur :D
Cevap sahibi+1 yıltestisler de arkadan lokum gibi lokma gibi görünür hani :D bir köpek görse et diye ısıradabilirdi :D
Cevap sahibi+1 yılgörmek isterdim tabi merak etmedim değil :D kızların bakmasında bir sorun yok ama pek medeni davranamamışlar :) kahkaha atmak yerine sadece incelemek amaçlı bakabilirlerdi.. ya da ne bileyim bakarken gözlerini de kısıp şöyle yalanma hareketi yapabilirlerdi en azından :D ya da wauuuwww diyebilirlerdi... öyle olsaydı adamın hoşuna gider gülümserdi bile... ama kahkaha atılınca adam şeyinin beğenilmemesi olarak algıladığı için üzülmüştür..
Cevap sahibi+1 yıldemekki o kahkahayla gülen kızlar o adam adamın şeyinin güzel olup olmadığına odaklanamamışlar.. olayın durumun komikliğine odaklanmışlar anlaşılan :D ama ben olsam gülüp da adamı utandırmak yerine sessizce bakar ciddi ciddi incelerdim :D insan her zaman şey görmüyor :D fırsatı bulmuşken iyice bakmak lazım gülmekle vakit kaybetmek yerine :D
Cevap sahibi+1 yılkadınların başına gelemez.. çünkü kadınlar vucut yapıları gereği öyle heryerde açıp işemeye müsait yapıya sahip değiller :D yani altındaki pantolonu indir.. etek bile olsa eteği sıyır donu indir çömel ve işe.. zor iş yani... ama erkekler penise sahip olduğu için heryeri tuvalet zannediyorlar ve başlarına da ondan böyle şeyler geliyor :D
Cevap sahibi+1 yılhani daha önce de dedim ya.. bir erkeğin saksıya işemesiyle benim işemem aynı olmaz.. benimki daha uzun sürer ve zor olur diye... mesela ben yapmaya kalksaydım kesin o arada birisi odaya girmek isterdi ve yakalanabilirdim... ama adamın işi belki 1 belki 1,5 dakika sürmüştür en fazla... herşeyiyle :)
Cevap sahibi+1 yılevet rezil bir durum dikkatli olmak lazım :D yani tamamen de şansız sayılmazsın nette vardır mutlaka işeyen bayan resim veya video olarak hiç değilse... ha olmadı sevgilin olur onu işetirsin önünde :D yani çok da imkansız değil gibi aslında... ve emin ol bence çoğununki de hoş gözükmüyordur.. duyduğuma göre bazı bayanların içerideki iç dudakları işerken dışarıya çıkarmış.. yani dış dudaklardan dışa çıkar ve gözle görülür hale gelirmiş... pek hoş gözükceğini sanmam...
Cevap sahibi+1 yılbirnevi içi dışına çıkıyor bazılarının...
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha :D ya farkındamısın bilmem ama muhabbet ederken resmen uçtuk valla... bildiğin uçtuk yani şu vaziyete bak :)))) oldukça tatlı ve seksi bir muhabbet oldu valla... bir karşı cinsle bu kadar detaylı ve açık konuşabilmek çok tatlı birşey... hele karşıdakinin de tarzı tatlıysa tadından yenmiyor.. ve itiraf ediyim tahrik de edici :)
Cevap sahibi+1 yıleşler bile karı-koca oldukları halde çok azı böyle işin dibine vurarak konuşmuştur eminim :)
Cevap sahibi+1 yılne diyim.. inşallah nasip olur da görürsün :)
Cevap sahibi+1 yılama bana sorarsak birisini açık şekilde görmek veya onunla malum şeyleri yapmaktan ziyade bu konular hakkında açık açık konuşmak bana daha zevkli geliyor... dediğim gibi ben o an pek tahrik olmamıştım ama burada olay hakkında konuşup bahsederken oldukça tahrik oldum :) kişiye göre değişir bilmiyorum ama beni açıkca konulabilmek zevklendiriyor :D insan yaparken yapar belki de bunları konuşabilmek bence daha büyük cesaret... Toplumumuzda da bu işleri çok yapıyor insanlar ama konuşmaya gelince tabu oluyor böyle şeyler..
Cevap sahibi+1 yılay şu son lafına çok güldüm... offff hahahaha :D
ama allahaşkına itiraf et... tamam görmek de başkadır ama benimle bunları açık açık konuşmak seni biraz da olsa " o biçim" zevklendirmedi mi? :) ben zevk duydum valla bir erkeğe herşeyi böyle anlatabilmiş olmaya... hem de gülerek yani :)
Cevap sahibi+1 yıloooo buna sevindim :) demek seni uyarabilmişim :D ben de dün geceden beri kayganlaşıyorum yalan yok valla :D
Cevap sahibi+1 yılpeki... demiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl:)))))))))
Cevap sahibi+1 yılyesinler o halini senin :)
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam sustum :)
Cevap sahibi+1 yılanaaammm bir çiş vakası daha ha :D bu gidişle herkes önümde çıkarıp işiycek galiba... benim kaderim mi bu ne :D
Cevap sahibi+1 yılama taş gibi olmuşsun nasıl işiyceksin yavrum :) ?
Cevap sahibi+1 yılwauwwww tam takım full görürdüm yani :D bir de üstüne başka birşey de yapılırdı... oh güzelmiş :D geriye de görmedik yapılmadık bir halt kalmazdı :D
Cevap sahibi+1 yılben de utanırdım valla ama istemem demezdim :D hani derler ya istemem yan cebime koy... o hesap :D ama sen yan cebime değil başka biryere koy tabi :D
Cevap sahibi+1 yılben de iyice yoldan çıktım ya.. neler diyorum :D
Cevap sahibi+1 yıldal daşak ha... hahahhahahaa :D süpersin ya :D bu kadar açık söylemen çok hoşuma gitti :D
Cevap sahibi+1 yılolsun ben seni rahatlatırdım :D hatta utanan halin daha bile hoşuma gidebilirdi :D
Cevap sahibi+1 yıltamam hayatım nasıl istersen :)
Cevap sahibi+1 yılgörse fena mı olurdu :D sana tatlı bir anı olurdu işte :D
neyse fazla azmak azdırmak da zararlı.. o yüzden dozunda bırakalım istersen :D bu konuyu daha fazla kurcalamasak iyi olacak ikimiz için de :D
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılvalla bacak aralarımızla başımız dertte :D
Cevap sahibi+1 yıle iyiymiş bak.. ben mesela avuçlanmadım hiç :D yani hepimiz hayatta iti kötü birşeylere şahit oluyoruz.. kimimiz işeyen adam görüyor kimimiz avuçlanıyoruz :D baksana büyük addest yapan gören bile olmuş hahaha :D kimsenin kimseden geri kalır yanı yok yani bakma sen... o yüzden dert etme işeyen bayan görmedim diye :D
Cevap sahibi+1 yıl* iyi kötü diycektim..
Cevap sahibi+1 yılateşliymiş ooo yine iyisin :D
Cevap sahibi+1 yıleee? :) nasıl oldu şu anki durumun? inebildinmi? ya da boşalarak mı indin? hala sert değilsindir heralde :) ?
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın.. bırakıver gitsin ohhhh :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl incek o :) ya azmayı kesmen lazım ya da ne bileyim mast filan patlatman lazım... napıcaksın? :)
Cevap sahibi+1 yılbir de şimdi ben sana el ataydım ne olurdu acaba :) ?
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılsusayım ben o zaman.. çünkü susmazda konuşmaya devam edersem o asla inmez... veya boşalırsın ki anladığıma göre durumun buna da uygun değil :)
- +1 yıl
baştan sona okudum.. çok eğlenceliydi.. ikinize de teşekkürler..
- +1 yıl
Mesaj atsana bir şey sorucam çok önemli :)
- +1 yıl
Askim cok azdirdin beni * * surtmek istiyorum
- +1 yıl
Benim s1kime otururmusun lütfen 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir erkek arkadasin evine gitmistik, cocugun banyosunun kapisi kitlenmiyomus megersem tuvalete giriym dedim kapiyi bir actim, karsimdi tuvaletde oturuyo. kapiyi kapadim gittim :D ilk defa basima geldi böyle bisey bidahada gelmez insallah cok utandim
08 Yorumla- +1 yıl
Geri zekali neden kapatiyor ki yiğidin Mali meydanda olur ben olsam sallardim :p
8. sınıfa giderken en arka sırada otururdum bigün derste öyle kafamı sağ tarafa çevirmiştim (sebebini bilmiyorum. d) ufuk diye biri vardı bildiğin malını çıkarmış altınada defter koymuş pislik yapıyodu artık o pislikle neyi kastettiğimi anlamışsınızdır o an öyle görünce küfürü basmıştım bağırarak kızardı hemen utancından tabi bir ara hocalarda duydu disipline yollamışlardı o günden beri hala beni ne zaman görse yolunu değiştirir :D
39 Yorumla- +1 yıl
8. sınıfta giderken ilk mast mu çekiyordu ki :)
+1 yılbir keresinde konuştuğum çocukla gezerken birden şuna bak dedi... döndüm baktım adamın biri orta yerde işiyo :) sonra bir de aman sen bakma diyoarkadaşım :) ne gülmüştüm
08 Yorumla- +1 yıl
malesef bakmış bulundum... töbe töbe hiç utanmadan sokak ortasında kocaman adam... :) :) :) hiç olacak iş değil :)
- +1 yıl
bide çarşının ortasında :) kıyıda köşedede değil :)
- +1 yıl
giyinik ama... sokak ortasında olacak iş mi? :))))
- +1 yıl
hahhahhhaaa:))))
+1 yılSayılır mı bilmiyorum ama bir keresinde arkadaşlarla merdivenden çıkarken dengemi kaybetmiştim tutanıyım derkende önümdeki çocuğun poposunu tutmuştum :D
110 Yorumla- +1 yıl
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAA :dd:D. D. d:d:d:d nasıl kaybolup giderr ya haha :D
- +1 yıl
ayy inanmıyorum yaa hahahahha :D
- +1 yıl
gülünce gözlerim kısılıyor heralde o kazam gözlerim kapanırdı bakamazdım hiçbir yere ölürdüm gülmekten :D:D:. dd
- +1 yıl
şort faciası olarak tarihe geçmeli :D
- +1 yıl
Cocugun poposunu değilde benim s1kimi tutsan keske
her gün görüyorum ve artık usandım la. bir dikkat edin eğilirken meğilirken kıçınıza yahu. görmek zorundamıyız.. HİÇ HOŞ DEĞİL :O
49 Yorumla
+1 yılbenim değilde arkadaşların başına gelmiş bunlar okulu kırıp sabahtan parka gittilerdi bir bakmışlar adam malı çıkarmış işiyo korkudan ebelerini tersten görmüşler
25 Yorumla- +1 yıl
tabi adam şarapçı kafa trilyon olunca e haliyle daha bir tehlike olmuuş
- +1 yıl
aman bir daha olmasın töbe de :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUygunsuz frikik durumu gördüm ama b3nde bazı durumlarda yakalandım 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim çocuğun beyaz külot giydiğini gördüm :D gülme krizine girmiştim :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleğilirken :d of ya rezalet ama şu an ayrıyız eğer bir daha karşılaşırsam onla bendede beyaz sutyen var veriyim takım yapıp giyersin diycem :DD
otobüsteydim 4 lü koltukta karşımda deli gibi biri oturuyodu üstünde mont atında eşoftman vardı tam ınerken fark ettim adam kendi eşoftmanın ağını kesmiş bildiğin gösteriyo.
11 Yorumla
+1 yılBende gördüm beden deyken soyunma kabininin önünde antrenman yapıyorduk kızlar üstünü giyerken kapı açıldı bir tane kızın sütyenini gördüm baya büyüktü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben aşık olduğum amcamın oğlunu boxerla gödüm utancımdan öldüm yüzüne bakamadım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel iste hatta tutup kavrasaymissin
Gormedim Allah gostertmesin :D
11 Yorumla
+1 yılne ya**k meraklısı kızlarmışsınız ya
00 Yorumla
+1 yılgit soruyu değilştir öyle gel. d. d
00 Yorumla
+1 yılneyi duymak istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok görmedim aslında çocukluğu saymazsak :)
00 YorumlaHayır tabi
10 Yorumla
+1 yılGördüm
011 Yorumla- +1 yıl
Eniştemi ve eski manitamı. Eniştemi işerken gördüm :(
- +1 yıl
Evet kapı azcık açıktı bende bilmiyodum onun olduğunu. Korkup uzaklaşmıştım hemen
- +1 yıl
Hahaha o görmedi benim gördüğümü :D ay neyse ne diyorum ben :D:Ddd
- +1 yıl
Oha ahahahaha ay rezillik resmen :D:D:Dddd
- +1 yıl
Yanii haklı :Dd
Azdın mı peki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri