Artik yeni modaya sevgililerin birbiriyle yatmasi hatta sevgili olmayanlarinda aramizda yatmayan varmi dürüst olalim..
Mesela ben kimseyle yatmadim şimdiye kadar :D
Mesela ben kimseyle yatmadim şimdiye kadar :D
Bayan bir soru sormuş girmişsiniz dinden çıkmışsınız bakirelikten.. soru anlama ve cevap verme kapasiteniz de çok zayıf.. soruya cevap verirsiniz olur biter size ne başından kıçından...
Sonra örtülü olması burada olmamasını gerektirmez. Herkesin rahatça ve saygı çerçevesinde olmaya hakkı var bu tür yerlerde... fena mı soru sorup bişeyler öğreniyorsunuz ya da eğleniyorsunuz bence kimseyi yargılamayın...
bayan sorunuza gelince... son zamanlarda artık sevgili mevgili değil sokakta beğendiğiyle de yatıyor kız erkek farketmez... iki tarafta memnunsa sorun yok... genelde de birliktelikler seks odaklı olmaya başladı.. insanlar içindekileri rahatça yaşamaya başladılar..
Öpüştüm çok kere ama cinsellik yaşamadım ne sevgilimle nede başkasıyla.. aslında öpüşmek de doğru değil bence hiç dokunmamalıyım ama dayanamıyorum hem oda istiyor..
Seni neresi ilgilendiriyor bu durumun?
"Ay aferin kimseyle yatmamışsın, bravo" dememizi mi bekliyorsun. Bundan gurur nasıl duyulur onu da anlamış değilim. Üstündeki baskılardan dolayı yapamamışsın, 'rahatsız oluyorum' ayağına yatıyorsun. Ben bu sorudan bunu anlarım.
Silkelen kendine gel, o zara bu kadar anlam yükleyip ortalarda 'bakireyim' diye gezinme. Tabi bi' "sıkma baştan" bu beklenebilirse...
Beynin de ağ oluşmuş, yıkamanı öneririm.
Sana ne? Ne istersem yaparım, o tip ve baştaki türbandan kaybediyorsun zaten. Hayır yani, tek siz namuslusunuz. Kapanıyorsunuz hani, saç teliydi çünkü tek zina ve günah olan. Gerisine hemen damga vuruyorsunuz. Hemen yargılar başlıyor, sevmediğim herif ile öldürün vurun yine sevişemem.
Yattım da kalktım da, oldu mu? Hadi, bu kadar dindarsın madem; böyle bir sitede olman bile hata o vakit lan.
supreme1 her durumda örtüyü örneklendirip onunla bağlamayın. sorusunda örtü ve namus kavramından bahs etmiyor soran. Genllleme yapılamaz ''hep siz'' diye.. kişi baz alınır. bir örtülü arkadaştan yola çıkarak tüm örtülülerin gıyabında bu yakıştırmayı yapamayız. Nasıl açık biri bir söz dediğinde'' hepiniz aynısınız diyemeyeceğimiz'' gibi..
kaldı ki bu platformda sizin zihniyette olanlar kadar, soran arkadaşımız gibi düşünenlerde olabilir. bunu ne siz ne de bir başkası belirleyebilir. sizden fikir istenmemiş, burada olmalı mıyım diye. Had her zaman iyidir...
Cevap
27Cevap
Seninle dalga geçenlere bir çift lafım olacak... o pörsümüs vajinanizla evlendikten sonra nasıl mutlu edeceksiniz esinizi... ilk önce bunu söyledim ki sizin gibiler için zaten Ahiret lik bir yorum yapmaya gerek yok... sakla kendini sende buralara böyle soru sorup da
zikir fikir söylemini söyleme bana
inancınız ve kültürel referanslarınız gereği çok doğal ilişki yaşamamanız. Olması gereken zaten, ekstrem değil ki.
2 sevgilim oldu zaten.1. si ile yatmadım 2. si ile oldu bişeyler :)
bir biskrem versem benimle güneşlenirmisin? :D diyesim var
o tiple yatamaman çok normal de milletin donuna neden kafanızı sokarsınız bir onu anlamam sana ne kim kiminle yatıyormuş neden yatıyormuş
tamam bende bir brad pitt değilim ama şu an sol elim senden çok daha çekici
herkesi kendin gibi a m salak sanma mydonoes benim burada zigtiğim hatunları bir bilsen dibin düşer...
sen sorunın resmini gördünmü de bilip bilmeden yorum yapıyorsun pipiminde şerefi var buna sokacağıma gider duvarı deler sokarım daha çok zevk verir
Biz Türk erkekleri asla yatmak için sevgili yapmayız, uçkur peşinde koşmayız.
Daha bı tane sevgılı yapamadık sen yatmayan var mı dıosun kanks
ben gerçekten değer verdiğim ciddi düşündüğüm biriyle evlenmeden önce o tür bir muhabette girmem
Çok şey kaçırmış olabilirmisin acaba :) Neler kaçırdığını biliyormusun?
bknz. BEN
cinsel deneyimim var ama sevgilimle değil
4 sevgilim oldu 2siyle yaşadım bişeyler. Ama pişmanım fazlasıyla :(
Aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı :D
Arkadaşım böyle mi sorulur ya :D
39 yaşındayım bakirim. azgın teke benim yanımda iktidarsız kalır
yatmak istermiydin?
Hay senin soru sorma şekline.
Oyle deme yaa senin gibi olanlarda cok
hayırdır eksikliğini mi hissediyorsun bu durumun?
öyle bir sormuşsunki benim niye yok der gibi
eksikliğini hissediyormusun peki bu durumun?
ne mutlu sana
bunu başarabilmek bile güzel
sevgililerimin hepsi ile bir şekilde beraberliğim oldu
ama hiç birinde illaki bişiler yaşayalım diye asla teklif etmedim
herşeyden önce teklifi onlardan bekledim
Sevgililerimle yatmadim :D
Ben de kimseyle yatmadım şimdiye kadar.
Yakınlaşmalar olsa da ileri boyuta hiç gitmedim
sevgiliye kıyamıyorum nedense.
hadi hadi sen de istiyorsun :))
Ben yatmadim ama sevistik :D o sayılır mi
Yatmadım.. :)
yatmadım dicek, nasip bulacak.. seni köfteeee :)
Hadi gidip yat o zaman :D
desem kesinlikle yalan olur
yatıyorum ama sevgililerim değil:D
Ne geliyirsa meraktan haberin olsun.
malsın cidden.
bakirim hala :D
ben de yatmadım
Bende yatmadim:)
Ben varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar