+1 yılTürkiye şartlarında o kadar çekicilik iyi değil canım benim. Kendimden biliyorum ve arkama abazanları takmamak adına uslu uslu ilerlemeyi tercih ediyorum. Bir başlıyorsun makasa hızlı sürmeye sonra bir bakıyorsun konvoy içerisinde sıkıştırılıyorsun filan, gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyeyi bilmem valla :) Ama abazanlara ve yobazlara gercekten gerek yok
En İyi Cevaplar
+1 yılBihter'in altındaki arabanın da farkındasındır umarım :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ben fakindayimmm :)) Sen? :))
- +1 yıl
Ehehehe :) Ona göre
Soran+1 yıl:))
Canım ben sana benden örnek vereyim. Hızın ne demek olduğunu bilmiyorsun sen. Bu arada motorun 300 de kaldığına bakma. Uluslar arası DİJİTAL Kadran motorlarda 299u geçmez. GPS ile 340 330 gibi km ler elde edilmektedir.
https://www.youtube.com/watch?v=fWhBxVUrVfk33 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaa o kadar da demedik abi :))
Soran+1 yıl:)))
+1 yılEvlen benimle derdim. Balayında da Dakar rallisine giderdim.
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin... evlenecek kadar etkilenirdin yaniii :)))
- +1 yıl
Valla öyle. Hızlı ve düzgün araba kullanan kızlar tabi tipinde aşırı bozukluk yoksa çok seksidir bana göre :))
Soran+1 yılhahaha tipinde asiri bozukluk mu :))) ama sen seksi dir diyosan öyledir tabi :))
- +1 yıl
Tabi ama sırf iyi araba kullanıyor diye sen şişko bir kıroyu beğenirmisin. Ama iyi ve hızlı araba kullanması bir kaç kat üstün duruma getirir benim için.
Soran+1 yılYok kirolari her ne yaparsa yapsin begenmem :) Ama kadinin tipi tip yani :)) Tabi biraz güzel ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Nolur nolmaz, ben yinede güvenemem. En basiti trafikte ışıklarda beklerken arkama bayan sürücü gelince kaçıyorum aralara :)
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam iyi de ama bak simdi tatmin oldun kadinin iyi kullandigina :) Senden bile iyi kullaniyo :) Ne düsünürsün? :D
Soran+1 yıliste bak gördün mü :) hihi
alfa romeo 156 makas ve hız için güzel bir arabadır ama ordaki kızcağız kullanmıyor arabayı dublör o hem makasa 1.4 lük dizel pololarıyla giren kızlar var çekici olmasından ziyade komik geliyor.. hem hız yapmak iyi değildir ama yapmamakta hayatta eksikliktir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya o sahneyede tamamen odaklanmayin, ben onu bir örnek verdim.. bihterin arabasi felan aslinda o kadar da cok bisey ifade etmiyodu benim sorum da :))
Valla ben böyle ablalara hep hayran olmuşumdur helal olsun derim imza bile isterim yani :)
214 Yorumla
Soran+1 yılHayran oluyorsun demek... yani ilgini yüzde yüz ceker diyosun :)
Soran+1 yılözgüven gercekten oluyo galiba böyleleri :))
Soran+1 yılEvet en önemlisi de cesaret dimi :) Bu kizla neler yapilmaz diye düsünülüyo galiba.. ille cinsellik anlaminda degil yani :)))
Soran+1 yılevet haklisin :))
Soran+1 yılHahahah egoya bak abi... :) Ben her zaman hakliyimdir diyo ya :)) Iyimis tuttum seni
Soran+1 yılsaka yaptim ya :)) herzaman tanirmisin zeki olani :)
Soran+1 yılhmmmm bir düsüneyim :))
kadına baglı sexsıyse zaten sexydır arabayı hızlı kulandıgı ıcın oyle gelmez bana sahsen ama hosuma gıder trafıkte cogu kez benım arabamın yanına gelıp yarısmak ısteyenlere sahıt oldum ama ne yazık kı 30 sn sonra arkamda kımseyı goremıyorum :):)
10 Yorumla
+1 yılbence kadın erkek diye ayırmaya gerek yok, yeni başlayan kadınlar biraz daha refleksleri yavaş olduğundan bir önyargı var ama ben erkeklerden iyi araba kullanan çok fazla kadın tanıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruna cevabım evet, verdiğin sahneye gelirsek eğer bihter el arabası sürse yine benim için alfonzodur
25 Yorumla
Soran+1 yılyaa valla baska sahne aklima gelmedi yani ama böyle bisey kast ettim yani :) Yani seksi ve cekicidir diyosun :))
Cevap sahibi+1 yılseksi olmasının sebebi diğer kızlar gibi aptal olmamasıdır, onu çekici kılan şey budur. trafikte çok karşıma çıkıyor salak kadın sürücüler, erkekler de var ama sen de bilirsin ki kadınlar kadar değil :) anladınnnn? :)
Soran+1 yılEvet anladim yaa, zaten bu soruyu da o yüzden sordum... hepimizde biliyoruz ki genelde kadinlar biraz sakat araba sürüyor :) ama tersi olursa baska bisey oluyor sanirim :)
Cevap sahibi+1 yılsakat demek basit kalır, yahu dönüşleri alışları görmen lazım, dönüşleri geniş alsınlar ona bile razıyım wallahi çok bişey istemiyorum :P
Soran+1 yılhahahahah ahahah
Vay be kıza bak güzelse hem güzel hem akılı hemde arabayı böyle kullandığına göre çokta becerikli diye düşündürdüm
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet kiz cok güzel... erkeklerde büyük etki yaratan kadin türünden
Soran+1 yılHhihi :) o zaman trafikte gözün acik olsun arkadasim :))
Soran+1 yılhircin oluyorlar dimi :))
Soran+1 yılHahahah bak sen suna, helal olsun... onunla yarisirkende kalbi küt küt atti mi bari :))
Soran+1 yılNeee :) ne atti ne atti :))
Soran+1 yılYa pardon ben senin kalbin küt küt attimi diye yazacaktim ama yanlis olmus... ha evet senin kalbin küt küt atti :)) Evet atar biliyorum :))
+1 yılBeren saat bırak otomobili kamyon traktör sürse çekici gelir ahah :D
10 Yorumla
+1 yılbenim kiz arkadasim oyle kullaniyor. hic seksi falan gelmiyor. bir gun kaza yapacak diye korkuyorum, dusuncesiz hamleler yapiyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Sadece hızlı değil düzgünde olması lazım. Ama sen de haklısın tabi.
- +1 yıl
yok duzgun kullaniyor. sagdaki arabayla soldaki araba arasinda sikara kutusu kadar mesafe birakip 40km hizla daliyor falan. cok gereksiz
Soran+1 yılBak arkadas sadece hizli yazmadim bende zaten... düzgün sürme sartiyla, altini ciziyorum... oldum olasi sürüsden bahsetmiyorum, hizli ve düzgün olani :))
- +1 yıl
ha babaanne tarzi. yok oyle kullanmiyor bizimkisi :)
Soran+1 yılhahaha evt babaanne tarzi :))
- +1 yıl
babaannemi hic bir zaman seksi bulmadim. zaten araba da kullanamazdi
+1 yılŞıklara baktım ⊙_⊙ buradan bunu mu çıkarmalıyız? :D İyidir yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılzzzt erenköy... anlamadim :)) Hiihii
- +1 yıl
:D o zaman çoğu kadın çekici değil demek istiyorum. İyi kullanan çok ama sayılı gibi :D zzzzt dubai :D
Soran+1 yılhahaha evet cok denmez iyi kullanan ama ben tabi sadece iyi ve hizli araba kullanan kadin cekicidir, digerleri degildir diye asla bir düsüncem olamaz... sadece, kullanan kadinlardan bahsediyorum, yani erkege cekici gelir mi tür kadinlar :)))
- +1 yıl
Cevaplardan anlaşılan evet sanırım :))
Soran+1 yılYaa bak hayatim gördün mü bunlar böyle iste :)) Ben bilirim bunlari :))
- +1 yıl
:D Aman ya onlar ne desen atlayacak moddalar :D
+1 yılBöyle kızlara çok tavımdır İstanbul'da böyle sürücüler var görünce hoşuma gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun kiza bak dermisin :) Vay beeee, dermisin :))
- +1 yıl
Evet derim hatta tanıştım Tekirdağ'da ambulans şöförü eğitimlerinde kadın şöför vardı 2 saat onu izledim sonra onunla tanıştım biraz sürüş taktiği bile aldım çok zevkli diyaloglar oluyor
Soran+1 yıl:) sagolasin yorumlarin icin :))
- +1 yıl
Bir şey degil :)
Kendine güveni yerinde olur, içkili gezmede ikna edebilirsen içmez geri dönüşte arabayı kullanır lan hiç değilse. Öp başına koy :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHihi hihi cikarci seni :)))
Soran+1 yıl:)) Güzel kullaniyo zaten :))
benden ıyıyse cekıcı gelır gercekten, benden ıyı olan herseye ımrenırım dogal olan degılmı bu
00 Yorumla
+1 yılÖyle birine denk gelmedim. Denk gelirsem evlenirim : ))
010 Yorumla
Soran+1 yılvalla de :)) Direkt evlenirim diyosun yani :))) Güzeelll
- +1 yıl
Hahaha : )) keslikle kacirmam
Soran+1 yıl:)) Senide tuttum
- +1 yıl
Neyimi tuttun anlamadim :)))
Soran+1 yılyaaa amaann tuttum iste :)) Eee tutmayada bilirim soru degil abi :))
- +1 yıl
Hahaha :))) tut tuttt sıkı sıkı tut :))
Soran+1 yıltuttuuummm :))
- +1 yıl
Acidi :) yavas tut kiss :))
Soran+1 yılhahahaha :))
- +1 yıl
Ozel bir mesaj atsana bisey diyecem komik ama burada yazamiyorum ;))
otobandaydım kadın makas atmaya başladı bir baktım 10 kişi birden kadının peşine takıldı ben bile gaza geldim herkez birbirine makas atıyordu bir kadın nelere kadir -_- ve çok rahat kullanıyordu heralde bir çekiciliği var
14 Yorumla
Soran+1 yılEveeett dimi, fena cekici oluyorlar... hele bide erkekler kendini onunla bir tutabiliyorsa :)))
Soran+1 yılBak buda olabilir belki :))
Kapisiriz güzel olur yani :) hele vutututu yaparsa tadından yenmez. d ( kesiciye sokmasi yani )
01 Yorumla
Soran+1 yılhihihi kapsirsiniz :))
+1 yılAraba kullanıyorum ama öyle bir düşünce oluşması saçma bence :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKiz niye sacam olsun... :))
- +1 yıl
Bilmem artık bayan sürücüler çoğaldı bundan 10-15 sene önce çok azdı alışmak lazım :) Hepsine o şekilde bakmayın ;)
Soran+1 yılAma bu bizim acimizdan iyi bisey degilmi güzelim :)) Ne güzel erkeklere tas cikarmak bu konuda ve bide onlari etkilemek :)) Bak bide böyle düsün nasil hosuna gidicek
- +1 yıl
Sizin açınızdan bakarsak destan olur :))
Soran+1 yılSizin acinizda derken :))
- +1 yıl
Seni kastetmedim tatlım erkekler açısından :) onlar için çok ayrı bir şey ztn kızları araba kullanamaz sanıyorlar ama çoğu erkeklere taş çıkarır :) araba sürerken baykuş gibi 270 derece çeviriyolar kafalarını daha geçen şahit oldum birine gaza bastım hemen :D
arabadayken dikiz aynasına bakıp makyaj yapmıycak.
12 Yorumla
Soran+1 yılMuhahahahahahahah Allah iyiligini versin emi :)))
Bir erkek atasözü der ki;
Araba kullanan kadın yoktur, Allah'a emanet giden araba vardır :D00 YorumlaNet salaktir. Hic yakistirmam bir kadina kesin altinda ucuz bir araba varsa bir de iykkk rezil
09 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Hadi ucuz araba yoksa :))
Soran+1 yılYani senin daha cok alttaki araba ilgini ceker :)) Kadinla alakasi yok yani
- +1 yıl
Dengi dengimi ceker. Olay bu. Sen simdi kadinin parasini yiyecegimi sandin. Hayir kendi gibi biri ilgimi ceker. Kadinin hiz yapmasi cekici olmaz, gitsin vucudunu fit yapsin dislerini inci gibi yapsin, kulturlu olsun, saclari kumral olsun falam filam.. Bu kisi kesim sen sin anlattigin
Soran+1 yılHayir benle hic ama hic alakasi yok :)
Soran+1 yılNapim aglayim yani, yorum bana uymuyor diye :) Allah Allah :)) Gülmeyi severim
Soran+1 yılhayir ben degilim :)) Alaka sifir :)))
+1 yılBenim kadar iyi kullanıyorsa bir yarışa varmısın derim
06 Yorumla
Soran+1 yıletkilenirmisin kizdan yoksa sadece ona kizda daha iyi oldugunu göstermek icin mi yarismak istersin :)
- +1 yıl
Etkilenmesem teklif etmem
Soran+1 yıl:)) Tamamdir
- +1 yıl
Etkilenmeye hazırmısın
Soran+1 yılSen mi ben mi :)))
- +1 yıl
Kardeşim arabayı eve sağlam getirse mesaj at bana bakarız sen mi ben mi :-)
İçinde bayan şoför oturan park etmiş haldeki arabadan bile korkarım ben... Aşırı heyecanlılar...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. cekicidir
12 Yorumla
Soran+1 yılcekicidir dimi :))
Tercih sebebidir :))))
15 Yorumla
Soran+1 yılYani senin tercihin bu kizdan yana mi olur? Dogru mu anladim, yoksa seni ters mi anladim :))
Soran+1 yılVaaayyy :))) Iyisin iyi
Soran+1 yılhahahaha arkadas cok iyi dedin ya... böyle koltuk ta direksiyona yaoisik ve sag sola bakmadan, burnunun dibine bakip kullananlar yok mu :))) Ama gerci böylesi erkeklerde de var :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok harika bence Fast and furious taki kızlara hastayım
03 Yorumla
Soran+1 yılharika dimi... kesin bir cogunuzun nutku tutuluyordur dimi :)) Böyle sizden daha deli bir kiz... :)
Cevap sahibi+1 yılSevgilim anahtarı istese arabanın sonra otobana çıkıp son sürat diğer arabalara makas atsa sağa çektiririm hemen arabayı eve gitmeyi beklemem orda başlaarım sevişmeye o kadar etkilenirim :)
Soran+1 yılHahaha hahaha süpersin :))
+1 yıl2 dakikada giyinmeyi becwrebilen bir. kadinla ayni olurdu. herhalde. IMKANSIZ
11 Yorumla- +1 yıl
2 dkdan kıs abir sürede giyiniyorum😂
Duzgun kullanan var mi :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYok mu :)) Tabi var
Soran+1 yılKesin.. o zaman gözlerini dört ac bak nasil denk geliyor :))
Soran+1 yılBak bak :))
+1 yılkendisi seksi ise seksiliği artar yani :D
10 Yorumlaaraba kullanmakla seksiliğin alakası nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yılbir düsün bakalim... genelde kadinlar bu konuda erkekler tarafindan yadirganir :) Ama karsina tam tersi biri cikarsa yani :) Böyle cilgin biri :)
Soran+1 yılHahaha yani ilk aklina gelen buysa, tebrik ediyorum :))
Soran+1 yıl:)) Oda dogru ya
Soran+1 yılHee vallaa, tam öyle bir kadin yaa :))
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDireksiyon simidi olurum lksndkasa :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani :) Direksiyon simidi olurum derken :)) hahah
Cevap sahibi+1 yılBeraber yolculuk yaparız, çok severim demek istiyorum hastasıyım dedeeeeee anlatabiliyor muyum :)
Soran+1 yılHahahaha :))
Cevap sahibi+1 yılDireksiyon dersi veriyor musun başkan ^^
Soran+1 yılyooo sorunun benle alakasi yok :) Bu sorunun cevabini cok merak ediyordum :))
Cevap sahibi+1 yılSn mşgls glba tm. s. s asdnalskdasd :D
Soran+1 yılBen mi mesgulum :)) Niye ki? :)) Bu cevap bana gelmiyecekti sanirim haa
Cevap sahibi+1 yılİyi yolculuklar canım makaslar da dikkat et sen sadece araba sürüşün de yoğunlaş
Soran+1 yılya sorunun benle alakasi yok neden almayisounuz, ille ben mi olmam lazim :))
Cevap sahibi+1 yılHayali karaktere söylüyorum ben neden üstüne alınıyorsun ki. s
Gereksiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne