komik olması küçüklüğü mü? 18 yaşındayım.
7 cm penis küçük mü? komik mi?
komik olması küçüklüğü mü? 18 yaşındayım.
Tamam kardeşim seninki biraz küçük kalmış ama önemli olan boyu değil işlevi... Onu öyle bir kullanacaksın ki kızlar senden başka bişey aramasın... Bazen darbeli matkap gibi, çekiç gibi vuracaksın... içeri girdiğinde değmedik, sürtünmedik nokta kalmayacak, her yerine masaj yapacaksın... sanki yırtar gibi ezer gibi vuracaksın bak o zmn kızlığı kimsenin aklına geliyor mu... Normali 15-18 cm filandır... en uzunu 19 cm geçmez.. Bakma sen burada milletin atıp tuttuğuna... Benimkini görmeyen kendininkini 25 cm zannediyor... Takılma... vur gitsin..
Kardeşim işi bildkten snra kadını serçe parmagınla dahi inim inim inletirsin hatta kdn sana ben hayatımda hiç böyle olmadm diyebilirde ^_^ g noktasına yapacagn serçe parmak darbeleri ile kadının ayakları yerden kesilir.. Bu boyut olayı psikolojik bir durum fakat 7 cm küçük mü? Evet küçük ama dediğim gibi işi bildikten sonra serçe parmak bile yeter ^_^
Bir test yapmışlar bayanlara. Yapay 5 cmlik penis ve daha büyük penisle hangisi olduğunu söylemeden deniyorlar işte. Kadınlar hangisinin 5 cmlik olduğunu anlayamamış. Yani tatmin ediyormuş duyduğuma göre :)
gülüyorlar gördüklerinde.
bu da gurur ama.
Penis degil bu, pipi abi pipi.
En iyi cevap icin tesekkürler.
Cevap
16Cevap
bilim 6 cm i uygun görüyor G noktası zaten hemen girişte uzunluktan ziyade çap önemli yani, ama görünüş olarak tatmin edeceğini sanmıyorum
küçük abi küçük çok küçük, en az 13 cm olmalı bu penis dediğimiz şey
Kanka kilon varsa ver kazanırsın bı kaç cm veyatta ergenlıge gec gırıyorsundur uzama gorulebılır oda olmadı doktora basvur uzatabılırler bır kaç cm kadar.
Benimki kalkmamış iken 9cm.
Ya yatarılan algıdan ve p*rno kültüründen ötürü komik görürler bence olmaması gerek.
usta en az 9.5 olması gerekiyor diyorlar küçüklüğünü geçtim sıkıntı olabilir git bir doktora görün istersen.
Kardeşim onu dert etme sen Allah yuvasını ayarlar onun... gülen olur dalga geçen olur ama salla gitsin... mast yapiyorsan rahatliyorsan problem yok... elbet ondan da zevk alan birini bulacaksin
komik değil ama küçük arkadasım
sıkıntı eteme elbet o şekilde seven biride bulabilirsin
Yaşına göre değişir. ama ergenlikten sonra +10 *olması lazm.
Ve onu büyültmek için bir takım doğal yollar var.
komık mı bılmem ama sıkıntı ıstemezdım sahsen esımın ole olmasını
eğer ki dalga geçme amaçlı sormuyorsan cerrahi yöntemlerle 3 cm civarı uzatılabiliyor.
benimki 13-14 cm küçük diye kuşkuya giriyorum seninki baya küçük bir an önce gitmelisin
kanka haydar amca ile konuş git bir göster ameliyat felan olursun uzatırlar
Şaka yapıyorsun değil mi dostum ?
En az 9 cm olmalı diye hatırlıyorum derslerden
Bamya seven kızlar için sorun değildir.
Allah yardımcın olsun
seni seven her türlü sever
Asansör düğmesi gibi ne lan o slkndaadaads :D
sıkıntı malesef.
cüccük ya :/
7 küçük hacı
zormuş yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?