Sevgilim regl döneminde onun yanında olamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ona ne demeliyim ne yapmalıyım off kendimi çok kötü hissediyorum çok ağrısı varmış.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKız Arkadaşınızı Regl Döneminde Rahatlatmak için 12 İpucu
Adet döneminde kadın olmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Kramplar, şişkinlik, yorgunluk. Sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzı sürdürmeye çalışmak şöyle dursun, başa çıkmak zor olabilir. Peki, kız arkadaşınıza regl dönemlerinde rahatlamak için ne yapabilirsiniz? Aşağıdaki listede ipuçlarını görebilirsiniz:
1. Regl Döneminde Onu Hiçbir Şey ile Suçlamayın.
Dengeli olmayı seven ve duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyen biriyseniz, o zaman kız arkadaşınızı regl dönemindeyken herhangi bir şeyle suçlamayın. Adet dönemleri, bir kadının duygularını, onu daha hassas ve savunmasız hissettirmekten, kaygısını artırmaya ve onu öfkeye daha yatkın hale getirmeye kadar çeşitli şekillerde etkileyebilir. Ve bir dönemle birlikte gelen hormonal değişiklikleri de karışıma eklediğinizde, kadınların regl olduklarında biraz tahmin edilemez olmaları şaşırtıcı değildir.
Bu nedenle, kız arkadaşınızı regl dönemindeyken bir şeyle suçlamayı düşünüyorsanız, iki kez düşünün. Bunun yerine, anlayışlı ve destekleyici olmaya çalışın. Onun için orada olduğunuzu bilmesini sağlayın ve neye ihtiyacı varsa ona yardım etmeyi teklif edin. Dönemler zor olabilir, ancak biraz anlayış ve sabırla birlikte üstesinden gelebilirsiniz.
2. Regl Dönemi ile Alakalı Bir Tartışmaya Girmeyin.
Birçok kadın için adet dönemi hassas ve kişisel bir konudur. Bu, herhangi biriyle konuşmaktan hoşlandıkları bir şey olmayabilir. Buna erkek arkadaşları da dahildir. Bu nedenle, kız arkadaşınız adet dönemini sizinle tartışmak konusunda isteksizse, onun isteklerine saygı duymak ve konuyu zorlamaktan kaçınmak en iyisidir.
3. Onu Sinirlendirebilecek Şeyler Söylemekten Kaçının.
Kadınların adet döngüleri sırasında biraz huysuz olabileceğinizi artık biliyoruz. Bu süre zarfında anlayışlı ve destekleyici olmak önemli olsa da, kız arkadaşınızı kızdırmak istemiyorsanız söylemekten kaçınmanız gereken bazı şeyler var. İşte kız arkadaşınıza adet döngüsü sırasında söylemekten kaçınmanız gereken dört şey:
1. Sorun ne? Kız arkadaşınıza neden kızgın ya da üzgün olduğunu, sormanız onu daha fazla sinirlendirebilir. Muhtemelen sorunun ne olduğunu kendisi de bilmiyordur ve buna cevap veremeyeceği için sinir kat sayısı ikiye çıkacaktır.
2. Sakin ol: Kız arkadaşınızı daha da sinirlendirebilecek başka bir ifade sakin ol demektir. Temelde ona duygularını hissetmesine izin verilmediğini ve sakinleşmesi gerektiğini söylüyorsunuz. Söylemeyin!
3. O kadar büyük bir sorun değil: Kız arkadaşınız bir şeye üzüldüğünde, size önemsiz görünse bile, muhtemelen onun için büyük bir meseledir. Duygularını geçersiz kılmak sadece onu daha da sinirlendirecek. Onun neler yaşadığını tam olarak anlamasanız bile, sadece anlayışlı ve destekleyici olmaya çalışın.
4. Aşırı tepki veriyorsun: Yine, bu, kız arkadaşınızın duygularını geçersiz kılıyor ve muhtemelen onu daha da sinirlendiriyor. Onun duygularına katılmasanız bile anlayışlı olmaya çalışın.
4. Sorularına Özenli Cevaplar Verin.
Kız arkadaşınız regl dönemlerinde daha fazla duygusal olabilir. Ancak bu, onun sorularını görmezden gelebileceğiniz anlamına gelmez. Aslında, bu süre zarfında onlara cevap verirken ekstra gayretli olmak önemlidir. Her şeyden önce sabırlı olmanız gerekir. Duyguları her yerde, bu yüzden pek bir anlam ifade etmiyor olabilir. Ama olaylara onun bakış açısından bakmayı denersen, ne demeye çalıştığını daha iyi anlayabilirsin.
İkincisi, ona basit bir evet veya hayır cevabı vermeyin. Onu dinlediğinizi ve neler yaşadığını anladığınızı bilmek istiyor. Bu yüzden ona anlayabileceği bir şekilde bazı şeyleri açıklamak için zaman ayırın. Ona karşı dürüst olun. Bir şeyin cevabını bilmiyorsanız veya neler yaşadığını anlamıyorsanız, ona söyleyin. Sahte olmaya çalışmaktansa dürüst olmak daha iyidir.
Bu nedenle, kız arkadaşınız bir daha regl olduğunda sabırlı, destekleyici ve dürüst olmayı unutmayın. Sorularına elinizden geldiğince cevap verin ve neler yaşadığını anlamaya çalışın.
5. Mümkün Olduğunca Sabırlı Olun.
Regl döneminde şişkinlik, kramplar derken kız arkadaşınız huysuz olabilir. Bu nedenle, bu süre zarfında kız arkadaşınıza karşı sabırlı olmanız önemlidir. Kız arkadaşınız regl dönemindeyken ekstra sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyar. Onun yanında olduğunuzu ve onu önemsediğinizi gösterin. Huysuzluğunu kişisel algılamayın.
6. Onun için Yemek Hazırlayın.
Kız arkadaşınız regl iken iştahsız olabilir. Ancak, onun için lezzetli yemekler hazırlayarak ona yardım edebilirsiniz. Bu ona, onu önemsediğinizi ve kendini daha iyi hissettirmek için ekstra yol kat etmeye istekli olduğunuzu gösterecektir. Kız arkadaşınıza regl döneminde yemek hazırlarken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, canı biraz yemek isteyebilir, bu yüzden ona uyum sağlamaya çalışın. İkincisi, çok iştahı olmayabilir, bu yüzden daha küçük porsiyonlar yaptığınızdan emin olun. Üçüncüsü, kendini biraz şişkin hissediyor olabilir, bu nedenle tuz veya yağ oranı yüksek yiyeceklerden kaçının.
Regl dostu yiyecekler için bazı harika fikirler şunlardır:
- En sevdiği soslu hafif bir salata
- Çorba
- Bir ızgara peynirli sandviç
- Meyve
- Yoğurt
- Pizza
- Kurabiye
Unutma, anahtar ona ilgilenildiğini ve sevildiğini hissettirmektir. Birazcık çaba sarf etmeniz, regl döneminde kendisini daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir.
7. Onunla Film İzleyin.
Regl döneminde kız arkadaşınla film izlemek, bağ kurmanın ve aklını bazı şeylerden uzaklaştırmanın harika bir yolu olabilir. Regl döneminde kız arkadaşınızla film izlemek için bazı ipuçları:
1. İkinizin de izlemek isteyeceği bir film seçin. Bu şekilde hem filme yatırım yaparsınız hem de daha çok keyif alırsınız.
2. Elinizde bol miktarda atıştırmalık ve içecek olduğundan emin olun. Adet dönemi istekleri gerçektir, bu yüzden kız arkadaşınızın en sevdiği atıştırmalıklarla hazırlanın.
3. Rahat olun. Bir battaniye, birkaç yastık alın ve kendinizi rahat ettirin.
4. Film hakkında konuşun. Daha sonra filmle ilgili neyi beğendiğinizi ve neyi beğenmediğinizi tartışın. Bu, bir sohbet başlatmak ve sevgilinizin aklını dağıtmak için harika bir yoldur.8. İğrenmiş Gibi Davranmaktan Kaçının.
Kadınların regl dönemleri oldukça normal bir durumdur. Sevgiliniz ise regl olduğunu söylediğinde aklınıza kan gelebilir ve iğrenebilirsiniz. Fakat bu oldukça yanlış bir davranıştır. Sevgilinize iğrenmiş gibi davranmanız sadece kendilerini daha kötü hissetmelerine neden olur. Sevgilinizin regl olması ondan kaçınmanız gerektiği anlamına gelmez. Aslında, şimdi size en çok ihtiyaç duydukları zamandır. Sadece sarılmak veya ellerini tutmak olsa bile, onlara biraz fiziksel sevgi gösterin.
9. Ona Sevildiğini ve Takdir Edildiğini Hissettirin.
Regl dönemlerinde kadınlar sevildiklerini ve takdir edildiklerini hissetmek isterler. Bu süre zarfında sevdiklerinize sevildiğini ve takdir edildiğini göstermenin birçok yolu vardır. Örneğin; bir buket gül onun gününü gerçekten aydınlatabilir. Sevgilinize, sevginizi ve takdirinizi ifade eden içten bir not yazın. Krampları, ruh hali değişimleri ve menstrüasyonla birlikte gelen diğer her şey hakkında konuşmalarını dinleyin. Ne olursa olsun yanlarında olduğunuzu bilmelerini sağlayın.
10. Bazı İşlerde Ona Yardımcı Olun.
Regl dönemlerinde bazı işlerde sevgilinize yardım edebilirsiniz. İşleri halletmek için mücadele ediyorsa, yardım etmeyi teklif edin. Yardım etme; temizlik yapmayı, not almayı veya yardıma ihtiyaç duyabileceği başka herhangi bir şeyi içerebilir.
11. Düşünceli ve Rahatlatıcı Davranın.
Bu onun için zor bir zaman, bu yüzden onu biraz rahat bırakın. Size sert davranırsa veya mesafeli görünürse kızmayın. Onun için orada olduğunuzu bilmesini sağlayın. Ona bir ısıtma yastığı almak veya bir fincan çay yapmak gibi kendisini daha iyi hissettirecek şeyler yapmayı teklif edin. Yargılamadan veya tavsiye vermeden onu dinleyin. Onu bir masajla, pedikürle ya da en sevdiği filmle bir gece geçirerek şımartın. Onu rahatlatacak ve şımartılmış hissettirecek her şey, bu zor zamanı atlamasına yardımcı olacaktır.
12. İlgi Gösterin ve Destekleyici Olun.
Sevgilinizin adet dönemiyle uğraştığını biliyorsanız, ekstra düşünceli olmaya çalışın. Hassas konular hakkında konuşmaktan kaçının, olası tartışmalardan kaçının ve genel olarak anlayışlı ve destekleyici bir kişi olmaya çalışın.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada yazanlardan çok farklı bişeylar söylüycem.
iğne vurunmak istemeyebilir ben de regl oluyorum bu yzden sancım cok olup da ağlasam da iğne vurdurmam. sıcak su falan da koymasın karnına vücuttaki iltihabı yayıyor. ağrı kesici 1 tane içebilir buscopan en iyisi regl için diğerleri zararlı regl döneminde. ve şu var şekerli şeyler kanamayı hızlandır yani çikolata yerse vücudundaki kan daha kolay dışarı atılır ve ağrısı daha hafif olur hem çoğu kızlar çikolataya hayır demez. :) geçmiş olsun tekrar :)717 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılek olarak vücudun en hassas bölgesi ayak tabanıdır. ayaklarını sıcak tutarsa yine aynı şekilde agrısı hafifler. ayaklarını karnına doğru çekip uzansın.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ileticem
Cevap sahibi+1 yılrica ederim onu anlayanlardan biriyim ve benm kanamam da cok fazla oldugundan agrım da cok oluyor. kansızlık da var bende üstelik en fazla bizde oluyor agrı. mutlaka etki eder
Soran+1 yılDedim bunlarıda şimdide nerden biliyorsun diye kiziyor
Cevap sahibi+1 yılbir arkadasıma sordum de veya oldugu gibi anlat.
Soran+1 yılAraştırdım dedim konuyu değiştim ama çok mutlu oldu benim için araştırmış falan
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap seçersen ben de mutlu olucam :)
Soran+1 yıl:) ;)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim yardımlarının karşılığı :l
Cevap sahibi+1 yılben de aynı durumdayım :) kendime iyi gelenleri arkadasıma da iyi gelsin diye yazdım :) bu yüzden burdayız...
Soran+1 yılAmaç yardımlaşmak iyi şimdi sanırı. Ağrı kesiciyi aldı
Cevap sahibi+1 yılDüzelir :) başka ağrı kesici almasın keser.
Cevap sahibi+1 yılgizliliğini aç bişey açıklamam lazım mesajdan.
Cevap sahibi+1 yılneyse buradan yazayım.
baska ağrı kesici almasın keser dedim kesmesi kanamanın durması bitmesi gerekenden daha cabuk bitmesi ve bidahaki ay geldiğinde ağrının artması demek. ayrıca fazlası yumurtalıklarda kist yapıyor regl döneminde
Soran+1 yılbugünde biraz ağrısı vardı ama fazla sürmedi bu sefer.
- +1 yıl
neyse buradan yazayım.
baska ağrı kesici almasın keser dedim kesmesi kanamanın durması bitmesi gerekenden daha cabuk bitmesi ve bidahaki ay geldiğinde ağrının artması demek. ayrıca fazlası yumurtalıklarda kist yapıyor regl döneminde... (------)
bu açıklamayı yapmışsında neyin fazlası kist yapıyo onu açıklar mısın rica etsem
Sahi normalde ne yapıyorsun ki?:d ikide bir terliksiz yere basmasın bir şey olmaz regl zamanı da :) Sanılanın aksine rahatlık verir çünkü pis kanı atıyoruz , yenileniyoruz bu bir mucize Bunun olmaması kötü olması güzel şanslı kadınlardan olduğunu hatırlatabilirsin ya aylarca düzensiz regl yaşantısı olup şişkin bir karnı , hastalıkları olsaydı. Bu sağlıklı olduğunun işareti...
31 Yorumla
Soran+1 yılRahatlattın vallahi
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.(Bakara, 2/222)
142 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah abicim
Yanında olsanda ağrısını engelliyemicen zaten kız agresif sinirlidir bişi dersin ters anlaşılır kafa göz dalar aklın gider :D birak kendi haline çok üstüne gitme mesafeyi koru duzelcek nasılsa :D o degilde sanki sen regl olmuşsun gibi bu arada bunu demeden duramam :D
33 Yorumla
Soran+1 yılValla benim daha çok canim yaniyor
Soran+1 yılEvet ilk
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
20Cevap
Abartmayin diyosunuzda, sizinde acaba o kadar hic agrilariniz oldu mu? Bilip bilmeden konusmayin lütfen. Benim adet döneminde karnim o kadar cok agrimisti ki, resmen aglamaya basladim ve hastaneye gidecektim. Bazi kizlarin adet sancisi cok kötüdür, ondan bisey olmaz falan demeyin.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ağrıyormuş aglıycam diyor uyuması spyledim uyuyamadıda ağrıdan
Soran+1 yılBu normal caymi biyerde yeşil cay yaziyor
Soran+1 yılTamam saol
+1 yılbir kere canı yanmaz ağrısı olur bu 1. uzaktan hiçbişey yapamazsın ki uzaktan sevgili olmayıda kim çıkardıysa sizde böyle hani bir şarkı vardı öyle uzaktan uzaktan diye kadının biri söylüyodu neyse konumuza gelicek olursak bayım böyle fazla takma her dakka ağrın var mı diye sorma başka konulardan konuş diyorum ve iyi günler dileyerek gidiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSarkiyi söyleyen göksel abi zaten aciyorum yazik bunlara her aya agri cekiyorlar. Alalahtan erkegiz
Onların ağrı dönemi çok sancılı geçer, ilk 3-4 gün dayanılmaz haldedir sonra hafifler 1 hafta civarı sonlanır bu ağrılar yapabileceğin pek bir şey yok. zaten ağrıdan pek duramaz ara sıra güzel sözler vb bunlarla yetinmelisin.
23 Yorumla
Soran+1 yılE 1 hafta boyunca oylemi oluyo yazik ya iyiki erkek dogmusuz sukur
Soran+1 yılAynı durumdayız demek
+1 yılYapabileceğini birsey yok ki sen onun üstüne gitme fazla sinirlidir çünkü biliyorsun. Ağrısı içinde doktora gidip agri kesici kas gevşetici iğne yaptırabilir iyi geliyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılValla burada denilenleri yazdım nerden biliyorsun! Yazdi geliyor tirip
- +1 yıl
Anlamadım neyin tribünde olduğunu ama neyse :) sende haklisin :)
Soran+1 yıl:) çok sinirli
+1 yılhastalığı filan yoksa problem yok sabretsin
ilaçları bu dönemde kullanmak pek iyi değil
ağrısının çok olması olası durumlarda hamile kalma ihtimalini yükseltiyor13 Yorumla
Soran+1 yılAramızda daha cinsel ilişki yok epilepsi hastası bunun bir zararı olurmuş?
- +1 yıl
yok zaten eğer ilişki olursa diye ileride evlendiğinde filan da epilepsi öyle yumurtalıkları tetikliyor mu ki ya?
Soran+1 yılValla bilmiyorum.
senin söylemenle olmaz ki o ağrı varken hiç bir söz işe yaramaz. ağrı kesici alsın ya da iğne yaptırsın öyle söyle bence bir de o stresle tersleyebilir idare edersin artık :)
21 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum zaten ama iyiymiş şu an ağrı kesici aldı sanırım
+1 yılKız ayrı yerde çekiyor sevgilisne ayrı yerde çektiriyor :D Bir şey demen gerekmiyor. O ne yapacağını biliyordur. Onu sevdiğini söyle ne kadar üzüldüğünü söyle çok dert ettiysen :))))
11 Yorumla
Soran+1 yılVallaha öyle ben burada daha çok cekiyorum
Kaç yaşındasınız ikiniz de? Kadınlar her ay regl olur aynı şehirde de olsan ağrısı için yapabileceğin bir şey yok, ağrı kesici içip yatsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılEn azından yanında olup ona sarılabilirdim.
Soran+1 yılBilemem sormam heralde
Lan abartma bu kadar.
Sadece senin sevgilin regl olmuyor merak etme :)))41 Yorumla
Soran+1 yılLan kızın canı aciyor ben kendimi kotu hissettim
Regl döneminde kadınlar agresif olur.
Alttan alacaksın üste çıkmayacaksın.15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum ama
Soran+1 yılAma aldım gönlünü iyi şu ara atamız ama bir anda dönebiliyo
Soran+1 yılZaten iyi şimdi biraz önce fena tersledi ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan sünepelik yapmayın bir kere de be:D derdiniz mi yok sizin başka? regl döneminde yanında değilsin diye bir ağlamadığın kalmış, ağla da tam olsun.
ayrıca ölmez merak etme.
DÜNYA DA NE ACILAR VAR!44 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmıycam
Cevap sahibi+1 yılyapmışsın ama kardeş
Soran+1 yılTamam iyi gunler
- +1 yıl
Valla bemimde sikimden kan gelse ortaligi ayağa kaldiririm bence çok ilgi şart
+1 yılRegl dönemimde çaydanlıktan duman çıksa sinir oluyorum :) anlayışlı ol ağrısı için yapabileceğin bişey yok ilaç alsın uyusun ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılUyudu sanırım mesaja cevap vermedi ya da süründürücek
- +1 yıl
Neden süründürecek ki
Soran+1 yılHerşeye kiziyor
- +1 yıl
Normal işteeee alttan alıcaksın 😏
Soran+1 yılTamam saol
+1 yılBende öyleyim gelene geçene saydırıyorum şu an sana da gıcığım meslea
13 Yorumla
Soran+1 yılYazik ya size her ay cekiyorsunuz o agriyi
- +1 yıl
sanane
Soran+1 yılTamam.
+1 yılYa herkesin basına gelen bişey oyüzden abartmasın lütfen
14 Yorumla
Soran+1 yılAma yazık size öyle her ay aci cekiyorsunuz.
- +1 yıl
Mecbur katlanıcaz yapıcak biseyimiz yok :)
- +1 yıl
Ama bu durumda üstüne gidicek şeyler yapma ufak bişeyi bile büyütebilir. d
Soran+1 yılYazıcağım şeyi 3 kere okumadan gönderiyorum.
sıcak su torbası koysun, sen de çok konuşma sağı solu belli olmaz sana çatmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılAma onu yalnız bırakmak istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine dikkat et falan de onu düşündüğünü göster ama çok bunaltma bir iki güne geçer yapcak bir şey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılbunu sana söylüyosa tam bir kaşarmış afedersin panpa
36 Yorumla
Soran+1 yılSöylemesini karnın ağrıyor hastayım dedi anladım zaten ayrıca pampa seks arkadaşı demekmiş öyle herkese kullanma
- +1 yıl
oha panps ne yapıcam şimdi ben dilime dolandı be
- +1 yıl
yuh gerçekten de öyle demekmişş
Soran+1 yılValla ben bilmem bizim bir arkadaş vardi herkeze pampa diyen pek iyi gözle bakmiyolardi cocuga
- +1 yıl
valla söylediğin iyi oldu coook teşekkür ediyorum ablacımmm
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılRegl den kız öleydi dünyada kadın soyu tükenirdi manyak mısın kardeş :D 13 yaşındamısınız ilk defa mı regl oluyor. Hani sanki kız kanserde onun yanında degilmişsin gibi ağlamışsın. Bişe olmaz korkma.
21 Yorumla
Soran+1 yılValla ilk defa sevgilinin regl olduğuna tanik oluyorum
Meditasyon yap telepatik beyin dalgalarıyla ağrılarını kendine çek mk...
41 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ama eyvallah
sinir etmemeye çalş bu zmnda alttan al yapacak başka bişyn yok
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapiyorum
valla çikolata al yanlız bırakma sürekli ilgi göster yanından ayrılma gönlünü hoş tut çiçek al
dışarı çıkar masaj yap vss13 Yorumla
Soran+1 yılAyrı şehirlerdeyiz işte
Soran+1 yılDimi babası gelip sinsin beni
+1 yılkıyamam ya. bısı yapmana gerek yok. ustune falan gıtme. gerekıosa ne dıosa evet de, gecer ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum zaten ya elimden hic birşey gelmiyor
- +1 yıl
sen boyle devam et, onun yakında agrısı falan kalmaz canm benm. sevgı ılactır ;)
Soran+1 yılKeşke onun yanında olup sarılabilsem
- +1 yıl
valla bı ara gıt ıstersen hem surprız yapmıs olursun. ıı gelır ıkınıze de.
Soran+1 yılGidemem ki babası keser beni
- +1 yıl
ya evıne degıl zaten kızı gormeye dedım canımm :)
Soran+1 yılAma kiz evde bu halde disarida cikamaz zaten aldim gönlünü galiba iyi simdi
+1 yılKardeş ne yapabilir sin ki acısını mı paylaşacaksın :D bisey deme kendi geçer zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılYa paylasabilsem keske
- +1 yıl
Paylaşma bence çok kötü bir duyguymuş diyorlar erkek olarak mutluyuz boş ver yaşasın:, D
Soran+1 yılYa yazik ama
Kardaş mesaj at sut ve sut ürünleri tuketsin agrisi gecer;)
11 Yorumla
Soran+1 yılSütmu?
+1 yılpet hadiye et biz napalım doğanın kanunu bu
216 Yorumla
Soran+1 yılTamam doğanın kanunu ama ne bilim elimizden birşey gelmiyor siz acı çekiyorsunuz.
- +1 yıl
bende sancı olmaz
Soran+1 yılNası sen regl olmuyomusun.
- +1 yıl
oluyorum ama sancı olmuyorr
Soran+1 yılHadi ya peki sevgiline bol bol tirip?
- +1 yıl
Sevgilim Yok
Soran+1 yılPeki olsaydı atarmıydın.
- +1 yıl
yok
Soran+1 yılOzaman sevgilin olacak kişi çok sansli
- +1 yıl
olmayacağı için sorun yok
Soran+1 yılNiye olmasın ya her insan sevmek sevilmek ister seninde hakkın bu ne olursa olsun
- +1 yıl
beni kimse istemez..
Soran+1 yılNiyeki niye istemesin.
- +1 yıl
öyle iştee
Soran+1 yılNasıl öyle lütfen anlatırmısın?
- +1 yıl
boş verrr
koca bir kutu çikolata al git yanına
13 Yorumla
Soran+1 yılValla dediğine göre babası götüme pıçagı takarmış
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim
ninni söyle telefonda uyusun :D uyuyunca gecer
13 Yorumla
Soran+1 yılUyayamadı denedik onu :D
Soran+1 yılBiliyorum dedim zaten senin çikolataya ihtiyacın var diye
Abartmayın yaa ergen misiniz..
21 Yorumla
Soran+1 yılSana sadece +1
gıtsın ıgne vurdursun
voltaren13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bu iğnenin bir yan etkisi falan yok dimi
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim.
+1 yılOna sürekli tavsiyelerde bulunmalısın. iyi hissetmesini sağlayabilirsen sana minnet duyacaktır. Çok ağrısı varsa ağrı kesici alabilir düzenli aralıklarla.
00 Yorumla
+1 yılsankı hamıle doguracak
38 Yorumla
Soran+1 yılLan sanki regl oldunda biliyon acısını
- +1 yıl
sen oldunda anlayısın tavan yaptı demı
Soran+1 yılYa git şurdan
- +1 yıl
ılk sevgılın mı?
Soran+1 yılSayılır
- +1 yıl
anlaşıldı :) ıyı anlayıslı olman ıyı bısey tabıde bole dayılık yapmadan solesen daha ıyı olcak tavsıye dıyelım yasında kucuk gıbı duruyo zaten konusurken bır dusun
Soran+1 yıl18 yaşındayım bu kız farklı
- +1 yıl
bende 25 yasındayım saygı dıyorum
anlayiş aga.. yapcak bişey yok
21 Yorumla
Soran+1 yılAlttan aliyorum ama
+1 yılHerseye haklısın de geç
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapamiyorum bazen sonra tersten gösteriyi dunyayi
Güzel sözler söyle :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylicek söz kaldigini zannetmiyorum
her ay oluyorlar hacı takma kafana bu kadr
21 Yorumla
Soran+1 yılYazık bunlara ya şükürler olsun tanrım erkek olarak doğmuşum
+1 yıl+1 varmis dediler geldik
diyenlerrr? :D21 Yorumla
Soran+1 yılBudur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılregl olan kim bu durumda acaba :D
21 Yorumla
Soran+1 yılLan harbi ben daha çok axi cekiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılher ay çekeceksin bu acıyı desene :D
15 Yorumla
Soran+1 yılValla sizede yazik her ay sorcam bu soruyu
Cevap sahibi+1 yılsor knka sıkıntı değil :D
Soran+1 yılSende cevap ver :D
Cevap sahibi+1 yılo olmaz işte o acıyı her ay yaşayamam :D
Soran+1 yıl:) Beklerim bidahaki ay
+1 yılkıyamam bee
16 Yorumla- +1 yıl
buscopan içsin anlayışlı ol biraz da zaten öyle birisin bunu düşündüğüne göree
Soran+1 yıl:) yorum kısa
- +1 yıl
anlamadım :(
Soran+1 yılSadece gülücük aticaktim yorum Lisa dedi bende onu yazdim
- +1 yıl
hıım pekii :D
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacma bir soruu
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle ama ne bilim kendimi kotu hissettim
+1 yılönemsiz bisey ya.
34 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl önemsiz cani yaniyor onun
- +1 yıl
biz yasamiyormuyuz her ay.
bir iki gün sanci oluyor sonra geciyor.
Soran+1 yılYazik ladin milletine yani benim şeyim kanada olurdum heralde
- +1 yıl
yaa :) biraz empati kurun ozaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpte geçsin...
21 Yorumla
Soran+1 yılYuh ulan
+1 yılbırak bu işleri topik..
01 Yorumla
Soran+1 yılExper icin yorum yapan insanlar insanlarimiz
+1 yılBisi yapamazsin.
12 Yorumla- +1 yıl
mesaj yazamıyorum sana
- +1 yıl
Bana ne mk.
+1 yılkomedi dükkanı gibi
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
ya bir git olm ya
'' bir kere versende abazalıgım geçsin''de.
12 Yorumla
Soran+1 yılSiktirgit şurdan liseli
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026