bu bak şimdi kanka ne yapıcaksın ben sana yol göstermeye çalışayım, şimdi erkeklere sıkı olsun bok deligi olsun fark etmez af edersin. mademki bok deligi kadar dar seviyorsunde, vajina daraltan kremler var ama pahalı bu kremler birazcık ondan al bana kullanırım de, baktın memnun kalmadın adam işte ozaman vajina daraltma operasyonu yaptır bana de, yokmok derse razı gelme inadını kır bu adamın yoksa sen bu gidişle çok ameliyat olursun, ayrıca sende bir fırça sapı ayarla kendine havuç gibi bunu senin üzerinde deneyecegimde bakalım ne oluyor şekli şemali allah akıl versin fikir versin bukadar cahil olurmu adam yahu öküzmü bu hayvan bak kankam normalde anüsten ilişki iki tarafın istegide olsa hem kanunen suçtur. hemde dinen çok günahtır. emsal kararı oku ardındanda dine yönelik bilgiyi oku oldumu..
Yargıtay 14. Ceza Dairesi’nden şimdi de “cinsel ilişkilere” ilişkin tartışma yaratacak bir karar geldi.
Daire anal ve oral seksin “tecavüz, sadist-mazoşist gibi şiddet kullanarak, hayvanlarla, ölmüş insan bedeni üzerinde” kurulan ilişkilerle aynı kategoride değerlendirilmesine karar verdi. Daire, anal ve oral seksin “doğal olmayan yoldan yapılan cinsel davranışlar” olduğunu savunarak bu tür görüntülerin yer aldığı CD’leri satan sanık hakkında “müstehcen görüntü içeren yayın satmak” suçundan verilen cezayı az buldu ve cezanın görüntülerin içeriği nedeniyle ağırlaştırılmasını istedi. Karara göre, anal ve oral seks görüntülerini içeren CD bulunduran hatta internetten bu tür görüntüleri içeren videoları indirenlere 1- 4 yıl arası hapis cezası verilebilecek.210 Yorumla- +1 yıl
Kadına arka organdan/anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kur'an'da cinsî münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının cinsel organından (vagina) olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest
Soran+1 yılinadını kır diosunda istedigin kadar adama hadis oku genede bildigini yapacak tek derdi o benim canım yanmış rahatsızlanmısım umrunda deyil
- +1 yıl
Sende boşan o zaman
Mahkemeye çık ayakkabını çıkar terss koy tek celsede bitsin iyide nafakanı al ! - +1 yıl
bu yazımı mutlaka oku. boşanmayı en sona bırak senin en son kozun o. bunu unutma EN SON kullan tabi seviyorsa boşanma aranızda iyi ya da kötü günlerine anısına çocuk var çocuk olmasa boşan ugraşma degmez adam edemezsin derim ama bu konuyu en son düşün tabi en iyisini sen bilirsin sonuçta onunla yaşayan sensin, bak şimdi canım sana birşey söylesem yaparmısın bilmiyorum ama ama dediklerim yap senin sağlıgın açısında yap yeterki yap il olarak neredesin onuda bilmiyorum seni doktora yönlendiridim ama ben sadece şunu diyeyim sana ozaman derhal ama derhal bir uzman piskiyatrist'e gidin doktor kadın olsun kadın seç oldumu, ama çabuk olun özellikle önce bu konunun tamamını sen anlat doktora sonradan onu alın içeriye ve egrisi ile doğrusu ile bu konunun üstüne doktor ile git gerekirse yatırsınlar içeriye kapalı servise alsınlar alsınlarki bırak ter ilişkiye girmeyi düşünmeyi bile aklının ucundan geçiremesin.
- +1 yıl
baktın yatırmıyolarmı sanada çare bulup derdine derman olmuyorlarsa ev halkı ile ailenin dağılmaması adına tabi seni anlayacak bayan kim varsa bu kişiyi iyi bile durumu o kişiye anlat ve polis çağırıp polis yardımı ile aile içinde sürekli huzursuzluk çıkartıyor diyeceksin ben onu seviyorum ama piskolojik yönden problemli diyeceksin sadece, ters ilişki konusunu açarsan polislere direkmen adamı alırlar ve eve bidaha sokmazlar uzaklaştırma kararı alınabilir bunu unutma çünki kanunen suçtur. eşimi piskiyatri aciline getirelim diyerek rica et polislere onlara piskiyatri polikıliniğine getirince işte sana fırsat burada doktora anlat durumu A DAN Z YE onlar mecburen seninde haklarını korumak adına yatıracaklardır. biraz yatsın sen sağlıgına kavuş oda yeni fikirler edinsin ve birdaha yapmamak adına karar verene denk orada kalsın biraz kafasını toplasın ayrıca görmeye kesinliklede gitme senin ona nekadar kırgın oldugunu senin nekadar bu konuda ciddi oldugunu anlasın anlasınki birdaha yapmasın
En İyi Cevaplar
anal ilişki dinimizde günah olan tek ilişki türüdür Allah kadına bu yüzden vajina vermiştir.
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)
Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez. Hadis-i şerif.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer dinine bağlıysa ayetleri ve hadisleri okutabilirsin
değilse de söyle ya anal fissür fistül ve reflex kaybı oluyor sonra kaçıracaksın temizleyecek mi ki
anal fissür den ameliyat oldum ben de danalar gibi bağırdım
bu sene tekrarladı diye saatlerce ağladım
sen de de ben de sana strapon yapıyım da bir gör de12 Yorumla
Soran+1 yılaynı şeyleri bende yasadım canım anal fissürden ameliyat oldum kendisidae cook iyi bilio gece kalkıpta nasıl agladıgımı her lavobada nasıl zorluk çektigimi can acısından oturamadıgımı ama boş oan göre
Cevap sahibi+1 yılsen de ona yap o zaman bağırta bağırta da görsün biraz tavır al ya sonuçta hem din hem de sağlık boyutu var bunun fantezi değilş ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskı ile daha çok soğumussun resmen tecavüze uğrar gibi hisseder insan kendini akıl fikir versin her şey eşit doğrultuda güzeldir acıyorsa olmaz bitmiştir bu ne sersemlik çok kızdım doğrusu.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Yuuuhhh diyorum ya zorla olacak şey değil ki bu.
İstemesi yasaklar herzaman insana tatlı gelmiştir o yüzden olabilir veya çok film izliyorsa ondan kaynaklıdır.
Bence yapma sonuçta mecbur değilsin.
Bana göre seks esnasında ne olacaksa ıkı tarafında canını yakmamalı ve ıkı tarafta istekli olmalı seks bir güzelliktir ve zorla güzellik olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal isteği bende de var ve nişanlım acıyo diyo ben gerçekten sevmediği için söylüyor sanıyordum sanırım gerçekten acıyo peki acımasa yaparmıydın dedim denerdim belki dedi. o yüzden bence hoşgörmnesi lazım hoş bişey değil gerçekten ama nedense hep orası daha bir hoş geliyo kahredesice :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbence anlayışla karsıla inan acımasa denenir ama öyle pis acısı varki zorlama bence
Cevap sahibi+1 yıltamam zaten evlenince yapmak istemiyorum normal olsun onada saygıszılık ettiğimi düşünmeye başladım artık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkelerin anal düşkünlüğü malum bişey bunun altında yatan sebep saçam gelicek ama şefkat eksiklğinden bence şefkat gösterilse yapmayabilir. saçma gelebilir sana ama gerçekten samimice onun içini eriticek bir şefkat göstermeyi dene bişey kaybetmessin belki faydalı olur ben derin düşünceler sonucunda böyle bir kanıya vardım. kimisine saçma gelebilir ama çok uzun aşaşa aşama işleyen bir sürecin sonuydu bu
10 Yorumlaevlenmeden once fıkırlerı neydı, sonradanmı basladı bu merak, ıgrenclıgınden saglıksızlıgından gunah olmasından anlamıyormu, bunları anlatın.. ayrıca bu ısten keyf almadıgınızı canınızın yandıgını soyledıgınde ne dıyorkı bu sahıs!
17 Yorumla
Soran+1 yılbininci deyişim anlamıyor illaki olucak en sonunda bu işi cok istiyorsan baskasına git dedim
- +1 yıl
yanlış yoldasınız ıkınızde... o zaten yanlış yoldada sızdekı bıkkınlıkda yılgınlıkda kotu sonuclar verebılır, gıdıp memnun olup gıttıgı yerdede kalabılır!! bu işin ıgrenclıgını gunahını saglıksızlıgını anlatın.. bırde tuyo vereyım sıze:)
sahte bır doktor onerısı alın.. mesela anal sorunlarınız olsun... ıstesenız bıle yapamayın mesela!!! bu pembe bır yalan olur ayrıca gunahıda olmaz sızıde kurtarır haberı olmadan esınızıde!!
Soran+1 yılzaten sorunum var makatımda catlak varr tekrardan biliyorum yanlış konustum ona başkasına git diye ama o acıyı anlamak kolay değil
Soran+1 yılinanın suanda rahimde yara var sırf onun yüzünden yarayı yaktıramıyorum biliyorum başıma gelcekleri çünkü
Soran+1 yılÖneriniz için teşekkürler bu yüzden kaçıncı genel cerrahiye gidişim fakat insan sadece kendi zevkini düşündügü için isterse karsıdaki acıdan ölsün anlamıo benim ne acı çekigimi günlerce nasıl agladıgımı bilio ama yok
Eşin seviyor ama nasıl yapacağını bilmiyor. Ayılık içinde var. Madem seviyor bunu bari nasıl yapılacağını öğrensin sana acı vereceğine zevk versin o değil sen iste ama ayı ile evlenmişsin sen.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin bir Fahişeyle yapsin çok istiyorsa, ben izin veriyorum git bir fahişe bul paralı de ne istiyorsan yap,
ya da Ayrılalım ben istemiyorum de ne kadar ciddi odluğnu anlar o zaman!00 Yorumla
+1 yıl:/ :/ :/ polise git kız eşim dar sokaklarada gezmek istiyor ama istemiiyorum dee...
41 Yorumla- +1 yıl
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
+1 yılZorla bu tarz bir ilişkiyi kabul etmeni beklemek öncelikle senin kişilik haklarına ve kadınlık gururuna aykırı !!! Eşin önce bunun bilincinde olmalı, eşide olsan istemediğin birşeyi zorla o istiyor diye yapmak zorunluluğun yok...
00 Yorumla
+1 yılaynı fantaziyi ona yapmak istediğini söyle ciddi ciddi
10 YorumlaDaha çok zevk alıyor demek ki öyle.
Güzel bir dille söyle canının yandığını bundan hoşlanmadığını. Seni gerçekten seviyorsa zaten anlayışla karşılayacaktır seni02 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir artık söylemekten acayip oldum duvara söylesem utanırdı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hatunda 3 normal istiyorsa 7 anal istiyor
organım büyük olmasına rağmenv ve kalın ağlaya ağlaya anla alıyor ama yinede olmazsa olmaz diyor.
Sadece erkekte değil bu istek durumu.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl bir tane vibratör sk gtne bakalim acinin tarifi nasilmis anlasin ayi olu ayi...
30 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. senın acı çekmenı ıstıyor olabılır , fındık gıbı bır kutu dururken sne gıt nelerle ugras akıl fıkır versın o kacan olacak ayıya
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılg*tçü bir kocan var.. ya scat fantazi ya da pissing olsaydı daha mı iyiydi dfsdfsf..
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılVajinan genişlemiş olabilirmi dar bilmiyordur belki de çocuğunuz varmı?
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 yasında kızım var ve normal dogum
- +1 yıl
O yüzden olabilir bence. Daraltmanın yolları var onlara başvurmalısın yoksa kocanın gözü dısari bile kayabilir
Soran+1 yılnasıl daraltılıyorrr
- +1 yıl
İnternette VAjina daralta diye aratırsan
- +1 yıl
Vajina daraltma diye
Gizli Üye(25-29)+1 yıleee ne yapalım düşkünse git ona söyle allahın salagu buradaki abazalara değil. Hatuna bak yahu aldatıyor hemde eşim diyor allahın vicdasızı püüüüüh şerefine.
kocan istiyor seni sevdiği için belki de PEKİ neden sen onu aldatıyorsun mahremini anlatıyorsun?11 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma ama insan bu siteye aklına takılanları soruyorrr bu aldatmak oluosa asıl ben senin beynine tükürüm dünyaya at gözlügüyle bakıyorsun tam biii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
:( :( adamda öyle zevk alıyodur. Ama bildiğim kadarıyla günah arkadan yapmak :(
00 Yorumla
+1 yılcok p*rno ızlemekten olyordur bu... bence acı cekıyorsan zevk yoksa ızın verme. kalçan cokmu azdırıcı seksi duruyor neden ıstıyorki. ilginc
00 YorumlaK. nkma ama senin koca hayvanın teki Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılYasak olan şeyler her zaman daha zevk verir ve bunun üstüne dar olduğu için çok çok hoşuna gidiyordur. .. Kendini çek sende kozlar sende güzelim
00 Yorumla
+1 yılacıtmam olurmu ya ucunu soktumu hepsını sokar
devamlı anal yapıyor onden yapmyormu12 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce denedi vede olmadı canım acıyo dedim vede kavga edip durduk bitti en son sarhoşken denedi istemedigim halde ozamn oldu ama 2 gün insan oturamıo yuruyemio anlamıo onları şimdide sürekli aynı şey yüzünden kavga ediyo bnle ozamn oldu diyee
- +1 yıl
senı anlamıyormu hepsınımı sokuyor analdan uçunumu
bıkere yaptımı kac kez anal ıstyor bı gunde
+1 yıldaha dar olduğu için mi acaba günah de yapmam de ağırlığını koy ortaya bence
00 Yorumlabu konuda neden istediğini kendisi sana anlatmadımı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz anal seks disinda diger konularda yeterli oldugunuza inaniyorumusunuz
00 Yorumla
+1 yılne saçma yaa vajina gibi süper organ varken anal ne ya üzüldüm canım senin için
10 Yorumlasende o zaman onun kıçına yap bakalım ne diyecek. şer... z
03 Yorumla
Soran+1 yılewt biliyorummm
sen ona bir top bul onu yapsın. nasıl bir adammış sapık lan resmen.
00 YorumlaCinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. vaginanda bir problem olabılır belkı fazla geniştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdisinda anala merak duyan erkeklere gay misin diyorlar... basima geldi
00 YorumlaBildiğin tecavüze uğramışsın sen farkında mısın?
10 YorumlaBu nasıl bir evliliktir.
Iyy...10 Yorumla
+1 yılyeterince mide bulandırıcı
10 Yorumla
+1 yılYapma o zaman mecbur musun? Kölesi misin sen onun?
20 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. ayni duygulari ona yasatman gerek.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıll
Soran+1 yılonu soruyorum o acıyı nasıl yasatıcam ona
Soran+1 yılyani sonuçta erkek dayanırsa ters tepkide olabilir
Eşin senden ayrılır bence, mutlu edemiyorsun adamı
00 Yorumla
+1 yılyasak olan şeyler ilgi çekiyor...
00 Yorumla
+1 yılVaz geçirmek istiyorsan bir taktik verebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılmümkünseeeee etkili bir taktik
- +1 yıl
Bunu burada anlstirsam herkesin migdesi bulanir kocaninda tabi ;-D
Soran+1 yılanlat benceee
- +1 yıl
Yaz igrenirsiniz ondan sonra taniyan taniyan var benim hakkında ne düşünürler ozelden anlatayim istersen ;-))
Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı. 5 yıldır olmuyor mu:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayvan herıf hıc seks yapmam de korkut gozunuu
00 YorumlaBir kere denemektedir zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılNe biçim kocan var salla sunu gitsun l
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki hiç yaptınız mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılbu özel günlerde denedi sadece ucunda
Cevap sahibi+1 yılhmm ya senin zevk almadığın bişey için neden diretiyor acaba? vajinanda genişleme mi var acaba zevk almıyomu ordan?
Soran+1 yıl1 kızım var 3 yaşında vede normal dogum
Cevap sahibi+1 yılhmm o zaman tahmin ettiğim gibi vajinanı artık dar bulmuyodur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken neden pok yolu anlamam.
00 Yorumla
+1 yılVericeksin :)))
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bencilmiş.
10 Yorumla adam abaza
10 Yorumlaverme kızım haramdır
00 Yorumla
+1 yılistesen de isemesen de yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılacısına dayanılmıyor vede öbür gün ne tuvalete cıkabiliyor insan nede oturabiliyor
- +1 yıl
yapmış gibisin?
Soran+1 yıldenediiii acıdıgı için sürekli kaydırdım oyuzdenden benle sürekli kavga ediyoo
- +1 yıl
çok mu darmış seninkiiiiiii :)
Dar oldugu icin
00 Yorumla
+1 yılben düşkün değilim
01 Yorumla- +1 yıl
daha önce anal yaptığı içindir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kere denediniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcokmu acıyor?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler