sinir oldum bu konuya ya. siz istediğiniz her b*ku yiyin sonra bakire istiyorum diyin. yok böyle bir dünya. siz her şeyi yapmışınız neden bakire istiyorsunuz?
(bakir olan erkeklere lafım yok.)
(bakir olan erkeklere lafım yok.)
daha önceki bir konuya da yazmıştım;
herkes dinden Müslümanlıktan bahsetmiş, Şimdi gelelim can alıcı noktaya, Paygamber efendimiz s. a. v ilk evliliğini 25 yaşında iken 2 kez evlenip boşanmış ve çocukları olan Hz. Hatice ile yapmıştır. Büyük ihitimallde Hz. -Haticenin çocukları olduğu için bakire değildi :) Ayrıca sünnet sünet diye ordada dolaşanlar varya herşeyi sünnete uydurmak isteyenler o zaman hadi buyrun herkes Efendimiz s. a. v gibi dul bayanlarla evlensinler. Bıktım lan bu toplumun cahilliğinden.
Türkiye adalet aramak kerhanede bakire aramak gibidir.
Erkekler çogu öyle ben bakirim ve bakire bir bayan isterim 3-4 kızla ilişkiye giripte benim bakire bir kız istemem saçma olur zaten her boku yiyipte karşındakini bakire istemek. Çok farklı şeyler insandan insana degişiyor ama %85 erkeklerin senin soruda dedigin gibi her b*ku yiyip herşeyin en güzeline layık oluyum istiyor.
bakir olmayan da bakire istemiyor artık. isteyen takozlar var tabi
Cevap
23Cevap
Benim için problem yok diyen delikanlılar iş evlenmeye geldiğinde aslan oluyorlar , etme bulma dünyası , ha kızlar öyle şeymi olur ya namus iki bacağın arasındamı deyip sonrada nişanlıma bakire olmadığımı söylemedim sorun olurmu diye başlıklar açıyorlar , bu işi karşılıklı sulandırmadan düşünmek lazım , erkekler kız kardeşlerini , kızlarda abilerinin haberi olmadan bakire olmayan biriyle evlenmek üzere olduğunu düşünsünler,
Valla artık kaliteli insanların modern insanların öyle takıntıları yok.. ayrıca emin ol bakir kalan erkekler beceriksizliklerinden bakir kalıyorlar yoksa becerebilseler 1 sn bile beklemezler.
siz niye bu her boku yigen ama bakire isteyen insanlara taktınız?
dünyada adam mı kalmadı?
illaki bakir bulusun s. et.. sen kendinden mesulsun ne yapcan gerisini.
Küçükken erkek kadından üstündür tohumu her beyine ekiliyo sonuçlar böyle onun için fideye değilde doğrudan tohumu ekeni bulup ona sövmen lazım
onu bulana kadar bu fikirdeki tüm erkeklere
hemcinslerimin bu fikri yüzünden kızların bir çoğu yalan söylüyor bu konuda
herkes el değmemiş istiyor ama kendi eli her türlü yere bulaşıyor
Bakire isteyenlerin büyük çoğunluğu zaten bakir. Bunda kötü bir durum yok.
Bu sitede takıldığımdan beri artık eminim ki kızların %50 sinden fazlası da bakire değil.
%80'i bakire değil
bu site hariç hiçbir erkek de umursamıyor zaten
canım sen bır bırey olarak kendını temız tut. gunaha gırme. her koyun kendı bacagından asılacak
sana kalmış tatlım ama görüyoruz ki yaparım ederim özgürüm maddi gücüm var diyen kadınlarda boyun eğiyorlar bir süre sonra
bakireside bakire olmayanıda çekilmiyor farketmez..
Bakirim evlenene kadarda böyle kalacam, aşağıda arkadaş beceriksizlikten bakir kalıyolar diyor ama hiç alakası yok. Bu dünyanın öbür tarafıda var
Salakca bir durum ama. Cogunlukla Cinselligin tabulastıran 3 dunya ulkerinde sıklıkla gorulur..
bakire olmadığını önce buraya gizli kullanıcı olarak bize değil direk babana söyle bunlara sonra gel burada tartışalım
benim babamın haberi var zaten.
sizin memleket hollanda flnmı?
hayır antalya
erkeğin korumakla yükümlü olduğu bişi yok çünkü ortada erkeğe zar koymamışlar ne yazıkki
keşke koysalarmış
erkeğe verilen sorumluluk kadını korumaktır
erkekliğin ne demek olduğunu öğrenseydin keşke
Benim öyle bir takıntım yok onun için kimseyi yargılamam.
bakirim
bakirsin
bakir
bakiriz
bakirsiniz
bakirler
bende antalyaya gelcem yazın. Tanışabiliriz. bakire sıkıntım yok hatta olmaman daha iyi :)
Bo sorular kabak tadi vermeye başladı.
Onemsiz bir konu herkesn ozeli kendne bence
sende vermeseydin kızım bak ne güzel şimdi o erkekler seni alacaktı :D
ben bakirsem bakire isterim arkadaş bu kadar net
zaten bakirlere laf yok dedim ya
işte bu düşünceyi sevdim
Biz erkeğiz yaparız siz yapamassınız.
babam bir şey demiyorsa
bir şey demiyor benim babam. gizemin kafası iyi de acaba seninki iyi mi
böyle düşünen erkekler azalıyo ama yavaş yavaş..
elimde mum insan arıyorum insan
Zorla değil evlenme sende
azdın galiba. :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar