+1 yılbiz erkekler gibi bayanlarında istekli olması gayet normal yani şurdan bir kız geçse tahrik etse hangimiz ilişki kurmayacak erdemlikteyiz? bayanlarda da böyle şerefsizin biri çıkar güvendirir kendini kızın kalbini fetheder ve ortada bırakır. burada kızlara suç bulmamak gerek? tabi bunları yapmak hem erkek için hem bayan için yanlıştır ama kanayan parmağı tamamen kesmenin de sakıncalı olduğunu düşünüyorum. geçmişte bir hata yüzünden bu geleceğine etki etmemeli bu da karakter meselesi kız vardır bakiredir evlenirsin ertesi gün seni aldatır ama kız vardır masumdur birine güvenip yapmıştır cahillikle ama o kız akıllandığı için hayatını sadece sana adar. bence şimdiden erkenden konuşma dostum ben de senin gibi bakire bir kızla evlenmek isterim bu duyguların en temizini ilk gün yaşamak isterim ama kader bu
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
senin bence yazdigin bana göre saygiyizlik hayatta kizlarda insan erkeklerde onlar bir hata yapamazmi okadar p.. ler var sokakda, kizlari kandiriyolar cok seviyorum rolu sonra o an biseyler oluyor kizlarinda hatasi var tabi ama o an olan oluyor demek istedigim bir kiz hata yapa bilir bu hemen herkezle yatiyor anlamina gelmez ztn pisman olan bir kiz önüne gelenler yatmaz daha dikkatli olur pisman olmayan seve seve yapan baska buda ztn belli eder kendisini
72 Yorumla
Soran+1 yılkızda evlenmeyene kadar vermesin
Sen kendini ne zannediyorsun? Bu ne biçim bir üslup? Ufacık zar hani görünüyor yahu, inanıyor. Arkadan yapmıştır, sürtünerek yaşamıştır. Sen nesin lan? Düzgün, oturaklı bir şekilde konuş konuşacaksan. Namus kavramı, tek kadında değildir. Toplumdaki karıları ezdiğiniz yeter, sen bakirsen al tepe tepe. Ama yok değilsen, kimseye bok atmaya hakkın yoktur. İnsanların kendi hür bedenleri hakkındaki seçim/kararları ne zamandan beri sen veriyorsun?
Burada ahlak bekçişi, günah keçisi. Dışarıda her boku yap, kimseyi öyle kirletemezsin. Saygın olsun, saygın!
Pipi ile adam olunmuyor, aha işte bunlarla belli ölçütün! Erkek bozuntusu, sanal diye her halt yazmaya hakkın yok. Yasama ve yürütme kanunlarına göre, denetleniyor her yazdığın içerik.
Aklını başına al lan!138 Yorumla- +1 yıl
Şapka çıkartıyorum... Çok güzel yamışsınız...
- +1 yıl
Bakire değil galiba bu kadar kizdigina gore hic kusura bakma ben bakirim mesela bende bakire bir kadin isterim asla da evlenmem bakire olmayanla
- +1 yıl
Bu turkeymans05 seni igilendirmez... Sen ne diye atlıyorsun... Seni ne enterese ediyor.
- +1 yıl
Bak soran. patlak mı? yatarım kalkarım patlatırım ama kimseyle dalga geçmem genç. Edepli dur sosyal platformda biz seni adam yerne koyup görüşlerini okuyorsak sende adam olup bu platformda saygı duyacaksın. Bir halt yedin insanları eleştirdin amenna ama önce uslubunu düzelt. Tartışmak başka aşağılamak hakaret etmek başka. Adamın canını sıkma. Anal yapınca bir yerin patlamıyor bide bunu öğren de gel. Analın yiyorsa gizlilikten kurtul erkek olda öyle konuş.
Soran+1 yılben bilmiyorum o kadarını anal yapınca patlamıyor mu sizin gibi usta diyorsa doğrudur
Soran+1 yılben yapmıyorum usta patlak sen yap zevkli imiş belliki çok zevk almışsın
- +1 yıl
@turkeymans05 aynen aynen kesinlikle bakire değil salak mk bu kızlar hala anlamıyor bende takılırım oyle arada kız düşer bakire değildir sadece zevkime bakarım yani :D sonra bırakır giderim kullanılmış prezarvatif gibiler ya siz anca kendinizi kandırın
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Buna modernlik, bireyselleşilmişlik diyorlar.. Global dünyanın, global olmayan yaklaşımı... Zira tüm semavi dinlerde zinaya bakış açısı aynıdır. uyan vardır- uymayan vardır bu gerçeği örtelemez..
Bu dini boyutu, kültürel boyutu ise; kalbinin değdiği kişi ile olan iki kişi arasında sadece yaşanan bir olgu ve yolu da ''kocamız'' olması olgusundan geçiyor.. o gelinliği hak etmek için kırmızı kurdelenin anlamına uygun yaşanan bir hayat..
Tabi zorla başına bir şey getirilmiştir, bu yazdıklarımdan tamamen bağımsızdır..
Her kesin kendi görüşü, naçizane fikrim bir bayanın mahremi tek kişidir o da kocasıdır.
Bunu savunduğum için ağır kezbanda olsam...188 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık..
Soran+1 yıldoğru güzel söz hakkın
- +1 yıl
bendensin hemen hemen aynını yazacaktım ben de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bende senin nasıl bukadar geri kafalı olduğunu merak ediyorum?
Siz yataktan yatağa zıplayın bir intiam duygusu için kızın geleceği ile oynayıp bakireliğini alın (gecen gün böyle bir yazı vardı) sonra bakire olmayan bir kızla nasıl evleniyorsunuz diyin?
Kız bakire olmıyabilir. Başına birşey gelmiş olabilir kandırılmış olabilir yanlış birini seçmiş olabilir vb
Sen karını bakireliğine bakıp evleniyorsan zaten adam değilsin.
Evleniceksen kızın içine bakıcaksın ruhunun temizliğine sevgine mutluluğuna bakıcaksn.
Ama ne desek boşa sizin o kafanızdaki geri düşüneler temizlenmez.
Ve şu din deliliğiniz. bakire olmayan kız günahkarmış evlenilmezmiş.
kızın ne yaşadığını bilmeden boş boş konuşanlar ordusu.
Ne desem boşa ama.96 Yorumla
Soran+1 yılvermesin kız evlenmeyene kadar
Soran+1 yılben yapmıyorum aç başlık sor yapana
Soran+1 yılyapmıyorum önüme fırsat geldi yapmıyorum ben
Bakir bir erkegi bulup altina yatiyorlar onlarda bir sey onlarda var saniyor evleniveriyorlar :) ya da cok guzeller ya da cok zengin ya da agzi cok laf yapior uyanik olan alir duygusallik diye birsey yok onlarda farkinda duygusu olanlari baglamak daha akillica:)
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar erkekle olunca üstad oluyorlar
+1 yılbir erkek kendi bakirse kadının bakire olmamasını sorun etmesini anlayışla karşılıyorum
ama diğer türlü ben de o kafayı anlayamıyorum. dinlerde dahi zina yapmamış yapana haram kılınmıştır.
bu kişilik meselesi... günümüzde evlilik yaşı çok ileride. 15 yaşında evlenmiyoruz ama bu hormonlar ve dürtüler o yaşlarda başlıyor. bu yüzden de insanlar ilişkiler yaşayabiliyor.
bunun kabul edilebilmesi, yaygınlığındandır. yoksa kimse yapmasa yapan 1-2 kişi çıksa yani alışılmış bir düşünce olmasa çok daha sorun olur, evet.
yakında daha da önemsiz olacak diye düşünüyorum.
ayrıca hayvan örneği insana da uygulanabilir, çünkü insan da hayvandır, aynı dürtüleri vardır. Herşeyden önce her bakımdan sevebildiğiniz biri için bekaret sorunu önemsiz olmalı diye düşünüyorum.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Evliliğin temel yapı taşı elinde kapı gibi sertifikası olan bakiredir. Başhekim onaylı. >:S Bişey merak ettim boşanan kadın yeniden evlenince bakire mi oluyor yoksa olmuyor mu hımm bak bende empati kuramadım. Şaka bir yana bakire olsada olmasada Allah ile kul arasına girme cesaretini bulduğun için seni taktir ettim. Yoo bakire değilim diye seni kınamıyor kendimi savunmuyorum cidden taktir ettim.
71 Yorumla
+1 yılHerkese ver ver dur sonra adını modernlik koy :))) kah kah vala çok gülüyorum avrupa özentisi bebelere... Bİraz Türk olun lannnnn Medeniyet dediğin nedir tek dişi kalmış canavardır insanı yutan
66 Yorumla
Soran+1 yılhay ağzına sağlık kardeş :)
- +1 yıl
çoçuk doğrucak çoçuğun çıktı yere başka erkeklere daha öncede girip çıkmış olacak... çoçuğunu emzirecek daha önce başka oğlanlar orayı zevk ala ala löpür löpür emcek... Hayır anlamadığım o çoçuğu emzirirken hiçmi utanma arlanma olmucak... gerçekten şaşıyorum yni
- +1 yıl
sen aldırış etme kardeş bunlara.. bunlar geleenk görenek nedir bilmeyen moderleşmeyi yanlış anlayan cahil insalar...
Soran+1 yılbenden öyle düşünüyorum biz onlara göre gerici oluyormuşuz
- +1 yıl
Midesiz hacım bunlar boşver benim midem kaldırmıyor bunları hayvanca içgüler bunlar birden çok erkekle kızla yapmak biz insanız... inşallah gönlüne göre bulursun kardeş
Soran+1 yılteşekkür ederim kardeş san da iyi biri denk gelir mutlu olursun
+1 yılherkes dinden Müslümanlıktan bahsetmiş, Şimdi gelelim can alıcı noktaya, Paygamber efendimiz s. a. v ilk evliliğini 25 yaşında iken 2 kez evlenip boşanmış ve çocukları olan Hz. Hatice ile yapmıştır. Büyük ihitimallde Hz. -Haticenin çocukları olduğu için bakire değildi :) Ayrıca sünnet sünet diye ordada dolaşanlar varya herşeyi sünnete uydurmak isteyenler o zaman hadi buyrun herkes Efendimiz s. a. v gibi dul bayanlarla evlensinler. Bıktım lan bu toplumun cahilliğinden.
50 Yorumlagüzel bir soru..
bende merak ediyorum öylelerini nasıl kabul ediyorlar :)
kendileri bilir artık dert onların !53 Yorumla
Soran+1 yıloku yorumları nasıl kendilerini yırtmışlar :)
Soran+1 yılhiç sormaya birde bunların ar damarı çatladığı için utanma da yok
+1 yılbakir olmadığım için bakirelik aramaya hakkım yok... içim çok rahat... bir zarı olmayana namussuz deyipte her turlu pisliği yapanlara namuslu diyecek kadar gerikafalı değilim... sevgiler selamlar...
110 Yorumlabazen öyle seversin ki geneleve düşse çıkarır evlenirsin diye bir laf var.
Evleneceğin kızın vucudu bakire olabilir ama beyni?71 Yorumla
Soran+1 yılbu kız daha önce beş erkek ile olmuş onlar ile olurken başka kimseye bakmamış olur yani diyorsun
Bu namus olgusunu tek kadına yüklüyorlar nedenini anlamış değilim,
Geçen bir yazı görmüştüm " Namus kadına özgü bişeyse Hz. Yusuf'un sakındığı neydi" diye
Kimse kimseye bişey deme hakkına sahip değil,
Sen istersen bakire bir kız alırsın bu kimseyi ilgilendirmez ama başkalarının tercihide seni ilgilendirmemeli..16 Yorumla
Soran+1 yılben burada alamayın mı dedim yoksa birşeyi öğrenmek mi istedim yazdığımı bir daha oku
Soran+1 yılyorumuna o zman bunu yaz önce oku demek istiyor de
Gizli Üye(36-45)+1 yılhacı dinsizlere bakirelik diye sorma et parcası derler.. * et burada o soruyu sorsan ne olacak sormasan ne..
32 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettim ar damarları o kadar çatlamışlar ki
Cevap sahibi+1 yılolmayan birşey catlamaz
Bakirsindir bakire istersin anlarım da yargılamak sana mı düştü, ötekileştirmek? Sen kimsin ki kendinde bu hakkı görüyorsun?
Ahlakı, namusu bi' zara indirgeyen insanlarla işleri olmaz.80 Yorumla
+1 yılHerkes kendisi gibi ister ama erkek vardır yapar yapar yapmayan kız ister ve bunu istemeye hakki yoktur! Ha kendim adima konusayim yapmadim ama yapmayan birisini isterim tabiki erkek milletini anlayamadigin için.! Bekarlik sultanliktir diyorum cunku sizler kainatin yalanci varliklarisiniz!
13 Yorumla- +1 yıl
Bütün erkeklere yalancı demişsin. Güzel. Peki şimdi erkeklerden biri çıkıp: "Anal, oral herşeyi yapıp zarını koruduğu için kendisini bakire olarak gösteren kızları" örnek gösterip bütün kızlar yalancı desek ne diyeceğiz? O zaman sonuçta bütün erkekler yalancı, bütün kızlar yalancı, demek ki herkes yalancı, bütün toplum yalancı sonucu çıkar.. Eh o zaman tencere kapak olmuş olur. Şikayet edecek bir şey de kalmaz:)))
- +1 yıl
O kişiler kendisini belli eder zaten. d yeminle bunlari duydukca midem bulanıyor... toplumun zihniyeti yalana itiyor ne yapak yani benim düşüncem bu. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu bakir olmayan erkeklerle nasil evleniyorsunuz kizlar bende bunu anlamis degilim yani
131 YorumlaOnlarda bakir değildir , net. Çünkü bakireliği umursayan bir insan bakir kalır , bu durumda evlenebiliceğini düşünmüyorum açıkcası.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende merak ediyorum bu kadar saçmalık olmaz. gitmiş tüm erkekleri dolaşmış , ondan sonra onla evleniyorlar. d bu ne saçma şeydir o bildiğin...
11 Yorumla
Soran+1 yıliğrençlik aynen
+1 yılNe boş bir soru nerden geldim buna ben ya hu kardeşim bakir erkek isyoruz öpüşmemiş olsun hatta eline karın eli bile deymemiş olsun gece dışarı da çıkmasın erkek başına ne işi olur
00 Yorumla:D :D her kör atın kör alıcısı vardır mı ne öyle bir laf vardı. Onun gibilerle evleniyor o da. Büyük konusmıyımde :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılZaten onlarda senin gibi düşünenlerle evlenmiyor. Kültür farkı. Merak etme seni bulmazlar
85 Yorumla
Soran+1 yılyani bakire kızla evlenen kültürlü evlenmeyen kültürsüz mü
- +1 yıl
Hayır tabiki ben öyle birşey mi dedim. Demem asla bir kere ben de bakireyim ama bakire olmayan da kendi bilir. Kültürleri ayrı diyorum
- +1 yıl
Doğru bir tespit. Kültürel farklılıkları saygıyla karşılamak lazım. Bekarete önem veren kişiler zaten gene kendi gibi düşünen insanlarla iletişim halindedirler. Tam tersini düşünenler ise gene kendileri gibi düşünen insanlarla görüşürler. Bu hayatın normal seyri içinde kendiliğinden olan bir şeydir.
- +1 yıl
Evet ikiniz de dogru soyluyorsunuz. Bende ayrim yapmiyorum zaten. Isteyen isyedigini yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar sözde modern ınsanlar kardeş sen takılma ole sylere boşvr..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) olur kardeş dinlerim sözünü
+1 yılEger erkek evlenene kadar Bakirse, bence Bakire bir bayan isteme hakkina sahip.
Aksi taktirde neyine guvenerek bakire bayan istiyon?20 YorumlaBenim icin onemli dine inanmayan solcu biriyim lakin kiskancim ve kadinlar asla ilkini unutmuyor oyuzden bakire olmayan veya ruhu kasar kizla evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada önemi yok diyenler, bunun için ayrılırlar bile. Sen buraya bakma insanlar inanmak istediklerine inanır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılörneğin ben tecavüze uğradım bakire değilim. o zaman evlenmiyim ya. intihar ediyim.
15 Yorumla
Soran+1 yılpolise git
Cevap sahibi+1 yılevet polise gidince benim bakireliğim geri geliyor
Soran+1 yılbak senin gibileri için yorum yapmış daha önce bir arkadaşımız en iyi beğeni seçtim oku
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
gecmis olsunda bakire değilim diyede onune gelene verme gercekden tecavüze ugradıysan onu asna yapanları polise söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakireyim evleneceğim erkeğinde bakir olmasını isterim
Tabi kaldıysa31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman bizlerde kendilerimizi karılarımıza saklayalım hiç cinsel birliktelik yaşamayalım ne dersin?
10 Yorumlasoruyu soran kişi haklı namusluyum ayaklarına yatıp bakire olmayan çok kız tanıyorum sonra bakir olan erkeğe abaza muamelesi yapılır
00 Yorumla
+1 yılbakir değilsem bakire bir hatun istemem, ama yaptım bakire olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılİki ben olmayabilirim ama sonu benim o yüzden hiç farketmez
20 YorumlaBelki daha önemli şeyler vardır?
10 YorumlaBakirim bakire biri istiyorum
21 YorumlaSen bakire değilsin ama o nasıl olcak birader?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. geri kafalı insanları bulmuyorlar.
24 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmayan ile evlenmek ilericilik mi
- +1 yıl
Bekaret feodal mülkiyetçi zihniyetin, günümüzün kapitalist dünyasında varlığını hala sürdüren feodal bir kalıntıdır. Kapitalist sistem açısından bir değeri kalmamıştır ama çelişkisi de olmadığı için hala varlığı sürebilmektedir. Kapitalist sistem ilerledikçe bekaret konusu da zayıflamaya devam edecek ve giderek yok olacaktır. Şimdi bu durumda feodal bir değeri savunmak gericilik ise gericiliktir. Ya da kapitalizmin ilerlemesini istemek ilericilik ise ilericiliktir. Bence konuya ilericilik ya da gericilik diye bakmak pek de doğru değil.
- +1 yıl
Eğer olaya öyle bakarsak bu sefer de ülkemizin her geçen gün ekonomide ilerlemesini istemememiz gerekir. Yollar, köprüler, fabrikalar, barajlar yapılmasını istemiyoruz demektir. Çelişkiye düşmüş olmaz mıyız?
İğrençsin.
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne