Kız arkadaşımın bakire olmadığını öğrendim ağır laflar ettim ayrıldım kız sürekli ağlıyor onu nasıl unutturabilirim kendimi?

Arkadaşlar kız arkadaşımı çok, çok seviyordum onun için herşeyi yapmaya hazırdım ben daha önceden hiç cinsel birliktelik yaşamadım evlenmeden önce yaşamayıda düşünmüyordum kısacası bakirdim kız arkadaşım oldu onun benden önce sevgilisi oldu ve öpüştüğünü söyledim bunları normal kaşıladım ben bir kızın elini bile tutmuş bir insan değildim ama seviyordum onu ve bu konu hakkında bir muhabbet yaptık bana yalan söyledi bakireyim dedi çok üzerine gittim doğruları söyle diye sen bana güvenmiyormusun diye birşeyler diyip durdu konuyu kapattım ve bir gün kız arkadaşımın bir arkadaşı vardı araları bozulmuştu ve kız bana gelip sevgilin aslında bakire değil sana yalan söyledi senden önceki çocukla yapmadığı bir bok kalmadı demişti şok oldum ilkten böyle birşey yapamayacağını düşündüm içim, içimi yedi ve gittim herşeyi söyledim o anki kızgınlıkla bağırdım ve bana herşeyi anlattı evet bakire değilim dedi hemen ağlamaya başladı bir hata yaptım dedi ama seni seviyorum lütfen beni bırakma gibi laflar söyledi ben bekarete çok önem veren bir insanım sırf bu yüzden bakirim ve kız arkadaşıma yemediğin hiç bir halt kalmamış birde karşıma çıkıp konuşuyorsun dedim neden daha önceden söylemedin dedim korktum beni bırakmandan dedi hakaretler ettim açıkçası ve * git kendine başka bir salak bul dedim ayrıldım çok ağladı arkadaşları sürekli beni arıyor lütfen barışın diye ağlayıp, sızlıyormuş, intihar etmeyi bile düşündüğünü söylüyorlar bende seviyorum fakat bunu kaldıracak bir insanım değilim en azından onun beni unutması için ne yapabilirim?
Kız arkadaşımın bakire olmadığını öğrendim ağır laflar ettim ayrıldım kız sürekli ağlıyor onu nasıl unutturabilirim kendimi?