Arkadaşlar kız arkadaşımı çok, çok seviyordum onun için herşeyi yapmaya hazırdım ben daha önceden hiç cinsel birliktelik yaşamadım evlenmeden önce yaşamayıda düşünmüyordum kısacası bakirdim kız arkadaşım oldu onun benden önce sevgilisi oldu ve öpüştüğünü söyledim bunları normal kaşıladım ben bir kızın elini bile tutmuş bir insan değildim ama seviyordum onu ve bu konu hakkında bir muhabbet yaptık bana yalan söyledi bakireyim dedi çok üzerine gittim doğruları söyle diye sen bana güvenmiyormusun diye birşeyler diyip durdu konuyu kapattım ve bir gün kız arkadaşımın bir arkadaşı vardı araları bozulmuştu ve kız bana gelip sevgilin aslında bakire değil sana yalan söyledi senden önceki çocukla yapmadığı bir bok kalmadı demişti şok oldum ilkten böyle birşey yapamayacağını düşündüm içim, içimi yedi ve gittim herşeyi söyledim o anki kızgınlıkla bağırdım ve bana herşeyi anlattı evet bakire değilim dedi hemen ağlamaya başladı bir hata yaptım dedi ama seni seviyorum lütfen beni bırakma gibi laflar söyledi ben bekarete çok önem veren bir insanım sırf bu yüzden bakirim ve kız arkadaşıma yemediğin hiç bir halt kalmamış birde karşıma çıkıp konuşuyorsun dedim neden daha önceden söylemedin dedim korktum beni bırakmandan dedi hakaretler ettim açıkçası ve * git kendine başka bir salak bul dedim ayrıldım çok ağladı arkadaşları sürekli beni arıyor lütfen barışın diye ağlayıp, sızlıyormuş, intihar etmeyi bile düşündüğünü söylüyorlar bende seviyorum fakat bunu kaldıracak bir insanım değilim en azından onun beni unutması için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılkardeşim her insan hayatında hata yapabilir kimi ufak hatalar kimi büyük hatalar... fakat bu yaptığı hatalar karşıdaki insanın kişiliğini nasıl biri olduğunu gösterMEz... Önemli olan o hatalardan aldığı ders, insanlığı, dürüstlüğü ve verdiği güvendir... tamam sen karşıdan öyle ne bekliyorsan kendinde öyle olmuşsun haklı sebeplerinde olabilir kendince fakat karşıdakini de düşünmen lazım biraz empati yapman gerek yani... ve dediğim gibi kişilik başkadır, hatalar başka... Erkek adam olmak bazen affetmek affedici olmak demektir eğer karşıdaki bu affediciliğinin kıymetini bilirse ömür boyu yoluna ömrünü serer, sermelidir... Karakter yoksa bakirelik olsa ne fayda ruhun, karakterin bozulmamışlığı önemli daha çok...
26 Yorumla
Soran+1 yılTamam doğru söylüyorsunuz fakat en hassas olduğum konuda bana yalan söyledi bu beni feci halde yıktı ona güvenim sonsuzdu bir anda bu güven sıfırlandı. Sadece 2 ay çıktığı bir çocukla bunları yapmış olması zoruma gitti gerçekten ilkten sorduğumda söyleseydi böyle bir tepki vermezdim ona ama on zaman sonra bunu öğrenmiş olmam ve arkadaşının anlatması dahada fazla gitti gücüme arkadaşlarına anlatmış cinsel birliktelik yaşadığını birde marifetmiş gibi şimdi sürekli ağlıyormuş seni seviyorum diyor ama bu saatten sonra bunu nasıl kaldırabilirim?
- +1 yıl
kötü bir birlikteliğin ve yapmış oldu hatadan dolayı seni kaybetmek istememiş olabilir kardeşim... Haklısın yalan çok kötü bir şey -masum bir yalan bile olsa- ... Fakat dediklerimide aklında bulundurmalısın... Affetmiyorsan dahi hakaretlerin için bence bir özür borçlusun karşı tarafa...
Soran+1 yılÇok büyük kızgınlıkla gittim yanına bağırdım ve küfürler ettim kendimi tutamadım açıkçası hemen ağlamaya başladı ama o an hiç birşey görmedim sevdiğimi unuttum herşeyi dedim. Hiç bilmiyorum aslında onu affetmek istiyorum ama korkuyorum benzer bir yalanın tekrardan çıkmasından.
- +1 yıl
Affedip affetmemek senin kararında ama bir özür dilemen gerekiyor bence sarfettiğin sözler için ve ardından niye sinirlendiğini yalanı sevmediğini ona güvendiğini bu güveni kaybetmekten korktuğunu söylemeli ondan gelecek tepki ve sözlere göre kararını vermen affedip affetmeyeceğin konusunda kafanda birşeyler şekillenir. Muhakkak seni seviyorsa ya da kaybetmek istemiyorsa ikna etmeye çalışacaktır fakat sen sözlerinde ki samimiyete güvenilirliğe dürüstlüğüne göre değerlendir ve hangi yolu tercih edeceğine karar ver ;)
Soran+1 yılOnunla son kez konuşucam gerçek niyeti ne tam olarka onu anlıycam eğer gerçekten bir daha yalan söylemeyeceğine emin olursam belki bir süre daha ilişkimi götürebilirim.
- +1 yıl
hayırlısı olsun kardeşim umarım doğru kararlar verırsınız.
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim, delikanli adammisin takdir ettim seni, Adam gibi haraket etmissin.
Gönül isleri cok zordur, ozellike isin icine yalan girdiyse. Bende zamaninda cok sevdim bana yalan soyledi yikildim bittim aci cektim agir konustum Allaha havale ettim.
Biliyorum kalbine soz gecirmek zor, aklindan cikmiyor ama o kiz senin gibi adami hakketmiyor.
Kiz milleti boyledir aglar sizlar 1 ay sonra baskasiyla takilor rahat ol.
Kalbine göm guclu olmaya calis yoluna devam et. Her erkek senin gibi olsa kizlar boyle her onune geldigine vermez.
Utanmadan bunlari arkadasinada anlatmis, degerlerine sahip cik ve salla gitsin.42 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz benim en hassas olduğum noktada yalan söyledi ve bütün güvenimi boşa çıkardır ben açıkçası evlenmeden önceki cinsel ilişkiye karşıyım bu yüzden hiç yapmadım ama en çok güvendiğim insan sadece 2 ay çıktığı biriyle her boku yemiş maalesef ülkemizdeki Batı özentiliği yüzünden bu olaylar artıyor bizim gibilerin canı yanıyor keşke herkes temiz olsa.
- +1 yıl
Kardeşim değmez ona 2 ay çıktığı birisiyle nasıl yapar, boşver unutmaya çalış
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yapılması gerekeni yapmışsın
Allah muvaffak eylesin de bu düşüncen daim olsun ve Allah da sana layık eş versin
bakirsen bekar istemek sonuna kdr da hakkın dostum zaten eğer ki devam etse bu ilişki inan ki
toslayacaktınız bir yerde çünkü hayata bakışınız farklı olacaktı
bu işten sen mesul değilsin o intihar falan yaş iş boş ver göz boyama
sen en iyi hiç muhatap olmamakla unutturursun kendini yavaş yavaş olursa olmaz ikiniz de daha çok incinirsiniz31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeş hayla onu seviyorum ama bu yaptığı çok zoruma gitti yalnızca 2 ay birisiyle çıkmış benden önce ve bunları yapmış olması ve üstünede yalan söylemesi çok gücüme gitti.
Bak güzel kardeşim. kız senden öncekiyle her boku yapmış dimi? senden sonra da neden yapmasın? ya da senle çıkarken? yani güven olmaz. yapmış bir kere, istemicek mi daha? Ben böyle kıza güvenmem arkadaş. Bence sen kızı hiç arayıp sorma, bütün herşey yani intihar meselesi falan bir yalan sırf sen merak et diye yapılan bir şey. Sen yoluna o yoluna. Tamam?
13 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi doğru söylüyorsunuz arkadaşlarımda benzer şeyler diyorlar ileride seni aldatmayacağı ne malum dediler en hassas noktada sana yalan söyledi daha beteride olabilir diyorlar kafam gerçekten çok karıştı.
Soran+1 yılArkadaşları sıkıştırıyorlar lütfen barışın diye bu zamana kadar dediğini yapmış bir kızdır yani intihar konusunda ne kadar ileriye gider gerçekten bilmiyorum ama çekiniyorumda hayatında tutuğunduğu tek dal bendim büyük ailevi problemleri var ailesi paramparça bir tek benimle mutlu olabiliyordu ama yaptığı hata çok, çok büyük.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sorarsan senin bakir olman bir narifet degil kızında bakire olmaması sorun degl aranızda bir güven problemi var ki bnce asıl sorun bu eger biririnize güvenirseniz bunun sorun olacagını sanmıyorum bence tek ve en önemli sey bir iliskide bekaret degil asktır lütfen askınızı gözonüne alarak kararlar verin ayrıca sizin hickmse ama hickmseye küfür etme hakkınız yoktur! Sana bir soru soracagım bu kızın tavırları konusması falan iffetli mi ahlaklı mı yanında olduunda gerine gerine gezebiliyomuydun bunu ögrenmeden önce bir yanlısını gördün mü?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kendime hakim oldum ve bakir olarak kaldım en azından sorduğumda bana herşeyi anlatabilirdi bana yalan söyledi güvenimi çiğnedi bu olaydan önce açıkçası hiç bir yanlışını görmedim, dediklerime uyan bir kızdı ama yalan söylemesi özellikle bu konuda bütün Dünyam yıkıldı sanki.
Cevap sahibi+1 yılBence gercekten terkedilmekten korktugu icin söyleyememisti cnkü anlayıslı olacagını düsünmüyordu ama şu an sen onu tanıma sansı bldn tanıstıgınızda bunu blseydn tanımak dahi istemiyecektin ama insanlar hata yapabilir pisman olabilirler bana sorarsan tanıdıgın kadarıyla düzgün ahlaklı bir insan önemli olanda budur zaten namus dedigimiz sey de budur bekaret degildir yerinizde olsam ayrılmazdım fakat bu kararı verirken bu olayı tamamen unutmayı denerdim yoksa bu iliskiyi kızın basına kalarak yürütemezsin bnce mevzuyu kapatın gitsn mutlu olun hatta anlasırsanz uzun yıllar birlkte olursanız evlenin böyle syler askınıza engel olmasın önemli olan birinin sonu olabilmektir ;) siz birbirinizin sonu olun
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz ama gerçekten bilmiyorum benzer yalanları artık hiç kaldıramam eğer yarın öbürgün aynı yalanlar ortaya çıkarsa artık bende biterim tamamen ondan korkuyorum çevrem öğrendi açıkçası olan biten herşeyi kızlar genelde şans ver diyorlar erkek arkadşalarım iyi yapışsın diyorlar ama hiç bilemiyorum kafam allak, bullak korkuyorum gene yalan söylemesinden arkadaşlarımın dedikleri çok takıldı aklıma henüz 2 ay çıkmış senden önceki çocukla ve herşeyi yapmış senle evlenince seni aldatmayacağı ne malum böyle bir kızın? dediler ve herşeyim o anda yıkıldı.
Cevap sahibi+1 yılAldatıcak bir insan evlenmeyi bklemez bu ir erkek arkadaslaeının iyi yapmıssın demesinin bedeni askı sevgiyi yok sayıp tamamen erkeklik gururu diye tabir edilen aslında aacma sapan bir egosan ibaret olan suyguyla söylenmis sözler yerinizde olsam herkes ikinci sanaı hakeder;)
Soran+1 yılOnunla son kez konuşucam eğer gerçekten beni sevdiğini anlarsam bir daha yalan söylemyeceğini anlarsam bir süre daha devam ettiricem.
Cevap sahibi+1 yılBuna sevindim dogru bir karar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardesim tamam kiz cok büyük bir hata yapmis ama düsmez kalkmaz bir Allah sen dini bilen bir insansin ama belki de o kizin daha fazla günah islemesine sen engel olcaktin hic bilemezsin yaradan sizi hangi sebeble karsilastirdi
511 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok sevdim, onunda beni sevdiğine hiç şüphem yoktu fakat benden önce çıktığı çocukla yalnzıca 2 ay ilişkisi olmuş 2 ayda bir kız bunca şeyi nasıl yapabilir? Ve bana yalan söyledi o an Dünyam yıkıldı.
Cevap sahibi+1 yılseni anliyorum yalan iyi birsey degil ama ne bilim hatasinin pismanligini yasamadigini nerden biliyorsun tamam keske yapmasaydi ama olanla ölene care yok hakkinizda hayirlisi olsun kardesim eger Rabbim onu sana yazdiysa sen istedigin kadar affedemem de yine yollariniz birlesir hayirlisi olsun
Soran+1 yılGerçekten hiç bilmiyorum onu hayla seviyorum ama beni yıktı açıkçası ilkinin ben olmasını istiyordum sırf onun istemediğini düşünerek cinsel birliktelik yaşamayadım onunla ona hiç baskı yapmamıştım ben onun sevgisi için sevmiştim ama bana yalan söyledi zoruma gitti. Ona şans verebilirim ama tekrardan aynı yalanı söylemesinden korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin canini acitan daha cok onun ilki olmaman sanki ama isteseyip senle iliskiye girseydi normal diye düsüncektin
Soran+1 yılBelkide doğru söylüyorsunuz normal karşılardım ama ondan asla ayrılmazdım helalimdir der ve ona sahiplenirdim en çok güvendiğim kişiden bana böyle bir darbe gelmesi beni yıktı. beni gerçekten ne denli sevdiğinide hiç bilmiyorum bir şans vermek istiyorum çünk ühayla seviyorum ama korkuyorum içimdeki sesler beni rahat bırakmıyor hata yaparsın diyorlar arkadaşlarım bana en iyisini yapmışsın bunları yapan kız sen evlenince seni aldatır haberin olmaz dediler. :(
Cevap sahibi+1 yılbizim insanlar günah almayi cok sever nerden biliyorlar evlendiginizde seni aldatacagini gelecegi görme yetenekleri var galiba seni gercekten sevmeseydi arkadandan aglamazdi diye düsünüyorum bilmiyorum ice düsün tasin öyle karar ver hakkinizda hayirlisi olsun
Soran+1 yılSizcede bir şans vermilimiyim gerçekten bir süre daha devam ettirmelimiyim? Kafam çok karışık durumda gerçekten. :(
Cevap sahibi+1 yılgönlünün sesini dinle eminim sana en dogru karari vermende yardimci olcak her insan bir sansi hak eder
Soran+1 yılHaklısınız onunla konuşucam herşeyi tekrardan gerçekten seviyorsa devam ettirmeyi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılönemli olan seninde gercekten sevmen ve kizin gecmisine bir cizgi cekip kurcalamaman kurcaladikca ikinizinde cani cok yanar
- +1 yıl
En dogrusunu yaparsın. Eger o kız bunu hata olarak gormusse is bitmis demektir. Benimde o kizla hikayem ayni ama Şu an 1 bucuk senelik iliskim var. Cok yiprandim bende. Her defasinda yuzume vuruyordu. Dövdü sövdü hakli oldugunu dusunerek hic karsi davranmadim. Hakediyorum diye dusundum. Neden bukadar saf biriyim ki dedim. Ama sana yemin ederim 1 bucuk senelik iliskime bugune kadar ihanet etmedim. Gozumun onunde Aldatildim, dayak yedim, kendimi ezik gorunce daha fazla uste cikiyordu. En sonunda karar verdim ben bunlari haketmiyorum dedim. Cizgiyi koydum. Eger ben onlari yasamasaydim belkide suanki sevgilim karsima cikmazdi. Bakmazdim belkide nebiliyim. Belkide yanlislari gore gore dogru insani buldum dedim.
+1 yılbisey demek zor. kabullenemem diyorsun cunku.
aslinda sana karsi bir yanlisi olmadiysa gercekten duzgun biriyse istersen dusun. her insan hata yapar. cocuk kandirmistir yani tabi sen bilirsin. ama aklima hep gelir yuzune vururum falan dersen engelle onu her yerden..18 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğinden kesinlikle hiç bir şüphem yok bana yanlışını görmedim bu yalanını öğrenine kadar arkadaşlarım bana boşver kardeşim en iyisini yaptın diyorlar 2 aylık bir ilişkide bunca şeyi yaşayan ileride sen evlendiğinde seni aldatmayacak olması ne malum dediler kafam karıştı.
- +1 yıl
sen hic hata yapmadin mi ki? yaptigin hatanin farkina vardiktan sonra yaptin mı bir daha o hatayi?
tabiki de dogru bir sey degil bence de. ama bir hatadir yapmis senden once. sana karsi bir hatasi olmadiysa cok da önyargılı olmamak lazim bence..
Soran+1 yılBen bu denli ağır bir hata yapmadım belki ona hakaret ederek bir hata aypmış olabilirim ama o benim en hassas olduğum konuda bana yalan söyledi beni en çok bu üzdü bakire olmamasından daha çok bu üzdü bana karşı bir hatasını görmedim her zaman beni dinlemiş bir kız ve beni sevdiğin i biliyorum ama gerçekten bu sevgiyi bana hayla devam ettirebilecekmi bana yalan söyledi ben ona hereşyimi anlattım hiç bir konu hakkında yalan söylemedim ama o beni kandırdı. :(
- +1 yıl
bir soz okumustum;
aslinda bana yalan soylemeni isterdim, cunku kaybetmekten korkan yalan soyler diye.
tabi ki yalan soylemek dogru degil, ama kendin diyorsun bekarete cok onem veriyorum diye o da bu yuzden yalan söylemiş belliki.
senin kararina kalmis gerisi :)
Soran+1 yılHaklısınız onunla son bir kez oturup, konuşucam gerçekten bir daha bana yanlış yapmayacağını anlayabilirsem onunla yoluma devam edicem.
- +1 yıl
ama oldu da barisirsaniz lutfwn bu konu bir daha acilmasin. ikinizin de ici icini yer zaten.
yapabilecekseniz o guveni belki cook zor saglar ama o siz ayrilirsiniz diye yalan soylemis.
umarim hakkinizda hayirlisi olur
Soran+1 yılGene ayrıldım keşke hiç yalan söylemeseydi buralara gelmeyecekti bu olaylar ama onunla tekrardan konuşucam gerçek niyetini tam olarak anladıktan sonra devam ettirmeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
haklısınız.. hem aklınızda kalmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu şu an kabullenemediysen dahada kabullenemezsin.. ilişkiyi devam ettirmek ikinizide yıpratır.. düşünsene hiç aklından çıkmayacak. oda senin yanında hep yüzü yerde, hep mahçup duracak. bu şekilde bir ilişki devam edebilir mi? aşk falan hikaye kusura bakmayın hayal aleminde yaşamıyoruz.. gerçekler her zaman ağır basıyor. yol yakınken bitirin bu işi. intihar eder falan diyede düşünme blöf yapıyor şu an sana.. zamanla alışır başkalarını bulur oooooo gününü gün eder boşver takma...
42 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten beni sevdiğini biliyorum böyle yaparmı gerçekten günü gün eder derken? :(
Cevap sahibi+1 yılyani ben etraftan duyduklarımı söylüyorum.. bu tarz kızlar gnelde çabuk unutur. hızlı yaşar hızlı bitirir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz sana yalan sölemis o konuda haklisin bsy diyemem ama bu kizin gecmisi kimseyi ilgilendirmez sonucta seninle birlikteyken mi yapti bu hatayi hayir. Bir zar parcasi yüzünden üzmeyin birbirinizi değmez çünkü. Zarı sağlam olup her haltı yiyen kiz cok bunuda bil.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz benden önce yaptı ama yalan söylemesi çok zoruma gitti açıkçası ilkini benimle yaşamasını istiyordum beni sürekli kandırdı bakrieyim ilkimi seninle yaşıycam diye ama bütün bunlara rağmen hayla onu seviyorum, beni sevdiğinide biliyorum. Ona son bir kez şans vericem bir daha yalan söylemeyeceğine yemin ettiği takdirde devam edicem.
Cevap sahibi+1 yılAranizdaki iliskiyi bilmiyorum sevgi, güven, sadakat vs. bence bir sans vermelisin kesinlikle ama baristiginiz zaman bunu sevgilinin yüzüne vurma onu aşağılama lütfen
Keşke daha fazla küfretseydin belki peşini bırakırdı, hakkın olanı istiyorsun seni kandırmasına izin verme.
33 Yorumla
Soran+1 yılBeni gerçekten çok seviyor bundan eminim ama en hassas olduğum konuda bana yalan söyledi hata üstüne, hata yaptı bana belki daha önceden söyleseydi bu denli tepki vermeyecektim ama çok zoruma gitti benden önceki ile sadece 2 ay çıkmış ben öpüşmeden daha ötesi olmamıştır diye düşünüyordum meğersem her haltı yemişler ve ayrılmışlar benle 8 aydır çıkıyordu ben onu hayla öpmeye utanıyorum bırakın cinsel birlikteliği ama o bana en büyük ihaneti yaptı beni istiyormuş arkadaşları öyle diyor gelsin beni dövsün, küfür etsin ama tekrardan bana dönsün diyormuş.
- +1 yıl
Hurafe onlar inanma, ilk mesajımda dediğim gibi kandırmasına izin verme. 2 aylık bir sürede bunları yapmış biriyle ilişkine devam etmeni tavsiye etmem birkaç yıl sonra iş ciddiye biner, bunlar hep aklına takılır. Çok ısrar ederse seni s**en adama geri dön diye bağır artık gururuna dokunur herhalde o kadarda yüzsüz değilse..
Soran+1 yılHaklısınızda bir konuda.
+1 yılbırak gitsin ne hali varsa görsün senden önce yaptıysa ilerde böyle bişey olacağını düşünmeden seninleyken de rahat durmaz ha durdu diyelim içine düşen o şüphe ne olacak evlensen işe giderken bile gözün arkada kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bu yüzden korkuyorum her zaman aklımı kurcalayacak bundan korkuyorum arkadaşlarımda benzer şeyler diyorlar ileride evlendiğinde ya seni aldatırsa? diyorlar dahada kötü oluyorum, beni gerçekten sevdiğini biliyorum, bugüne kadar hiç bir yanlışını görmedim yanımda ama taaa ki buraya kadar bana en büyük yalanı söyledi güvenim sıfırlandı sadece 2 ay çıktığı biriyle nasıl yapabilir bunu? Çok pişmanmış arkadaşları öyle söylüyor kendisi arıyor açmıyorum, yüzünü bile görmüyorum artık arkadaşları anlatıyor gelsin beni dövsün, küfürler etsin herkesin içinde rezil etsin ama beni affetsin diye ağlıyormuş.
- +1 yıl
boşver onlar birer numara herşeyi geç sen ailenin karşısına o kızı çıkartırken hiç mi utanmayacaksın ailenin yüzüne bakmaya ailen seni boş insanlarla olman için büyütmedi bunu unutma
Soran+1 yılHaklısınız keşke her insan temiz olsa hayatımı tamamlayacağım kızı buldum sandım en büyük ihaneti ondan gördüm çok canım acıdı en iyi kendime daha hayırlı ve düzgün bir kzı bulmak ayrı yollarda devam etmek.
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Zor bir durum ancak bence haklı olan taraf sensin. Sonuçta ortada bir yalan var. Bu yalanıda senden başka herkes biliyormuş, tekrar olsanda mutlu olamayacağın için bırak böyle kalsın. Birşey yapman durumu düzeltmeyecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız doğru söylüyorsunuz sürekli mutsuz olacağımız kesin ileride bana yalan söylemeyeceğinide hiç bilmiyorum doğru söylüyorsunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Onun seni unutması için bir şey yapma.. Bırak yalancılığının cezasını çeksin..
Bakire olmaması benim gözümde kötü değil.. Fakat yalan söylemesi affedilemez..13 Yorumla
Soran+1 yılBende bu yüzden ayrıldım daha önceden söyleseydi bu denli bir tepki vermeyecektim unutulurdu ama o benim güvendiğim bir insandı yalan söylemesi beni yıprattı onu hayla seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum ama aynı şeylerin tekrarlanmasından korkuyorum.
Soran+1 yılHaklısınız abi, bilmiyorum bende ne yapıcam hayla seviyorum ama bu saatten sonra olmaz gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir olmama rağmen bekarete önem vermem burada olay bekaretten ziyade sana böyle bir yalan söylemiş olması bence asla affetme derim bilader intihar konusunda da yalan söyliyo olabilir güvenenilir misin hayır unutturmaya bile çalışma ne hali varsa görsün
13 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bekaret konusunda bende yalan söylemesi zoruma gitti aslında bir zar parçası için bunları yapmazdım ama ona çok güveniyordum bana daha önceden söyleseydi ona böyle tepki vermezdim ama yalan söyledi ve bütün güvenim boşa çıktı. İntihar konusunda korkuyorum açıkçası hayatta tutunduğu belkide en güçlü dal bendim ailevi sorunları var annesi ve babası ayrı yaşıyor iki kardeşler abisinde hayır yok sürekli içki içiyor ayrıca madde kulllanıyordu ve bu zamana kadar dediğini yapmış bir kızdır o yüzden korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bilemem tabiki ama bidaha aranızda güven olmaz bence affet ve ona soğuk davran sonra terket kız senden soğursa daha iyi olur
Soran+1 yılGaliba haklısınız ilişkimizin ilk günkü gibi olmayacağını gösterserm daha uygun olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenden sana tavsiye. benimde çevremde çok bakire var ama hepsi arkadan veriyor. bide bunu düşün. kızın aklı yerinde değilmiş yapmş bir hata. sen önüne bakmalısn dostum üzme kendni. o çocuğun niyeti kötüymüş dmekki bir şekilde aklını almış kızın.
28 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama sadece 2 ay çıktığın biriyle bunca şeyi nasıl yaşayabilirsin? :( Çok zoruma gitti özellikle bana yalan söylemesi ona herşeyden çok güvenirdim ama bana en büyük yalanı o söyledi ileride aynı yalanı söylemesinden korkuyorum bir kez daha bunu kaldıramam asla.
Cevap sahibi+1 yılhaklısn 2 ayda baya kısa bir süre. aslında insanın zoruna giden yalan sölemesi değilmi. bakireliği değil
Soran+1 yılEvet öyle bir zar parçası için bunca kıyameti koparmazdım daha önceden sorduğumda bana söyleseydi böyle tepki vermeyecektim ama bana yalan söyledi hayatta en çok güvendiğim insandan yedim bu darbeyi onun beni sevdiğine hiç şüphem yok çünkü bu hayatta tutuğundu en güçlü dallardan biri benim ailevi problemleri var babası ve annesi ayrı yaşıyorlar abisi madde kullanıyor birlikte hayaller kuruyorduk yakında evlenicez diye ama bunları öğrenmiş olmam herşeyi değiştirdi ne yapıcam bilmiyorum. :(
Cevap sahibi+1 yıltürk erkekleri zara önem verir o da bunu bildği için aranız bozulmasn die yalana sölemiş. s bence fazla üstüne gitme bnu yapması çok normal
Soran+1 yılOna gerçekten bir şans vermilimiyim? Ben bu konuları kolay, koaly kaldıracak bir insan değilim ama onu hayla seviyorum ondan biraz soğumama sebep oldu ama beni sevdiğinide biliyorum kafam çok karışık durumda gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılsevdiği için herkes yalan söler. bnce sanş tabiki vermelisin. seni aldatmamış snuçta.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum kardeş bu konuda galiba haklısın benden önce yaşadı ama beni yiyip, bitiriyor onunla buluşucam ve gerçekten beni sevdiğini iyice hissedersem ve bana bir daha yanlış yapmayacağın ıanlarsam devam edicem.
Cevap sahibi+1 yılböle dşündüğüne çok mutlu oldum sevindim adına inş çok mutlu olursun
Sen ne hakla kıza küfedersin ki? Nedir bu aşağılama? Bakirsin, hakkındır fakat üslüp yanlış lan.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana yalan söyledi en hassas olduğum konuda çok zoruma gitti benden önceki ile sadece 2 ay çıkmış herşeyi yapmış çocuk istediğini alınca buna yol verdi kendime kızıyorum enayi yerine konuldum şimdi gelmiş bana yalvarıyor lütfen bırakma diye daha önceden söyleseydi belkide bu kadar tepki vermezdim ama bana yalan söyledi.
+1 yılkendi gibi birini bulsun siz farklı dünyaların insanısınız
15 Yorumla
Soran+1 yılİntihar etmeyi düşünüyormuş çok ciddi diyor arkadaşları bende ondan korkuyorum. Dediğini yapan bir kız beni sevdiğini gerçekten biliyorumf akat çok ağır geldi bu yalan bana.
- +1 yıl
yaptığı şey affedilemez. canına kıyarsa da onun mesuliyetinde seninle alakası yok. illa önlem almak istiyorsan durumu onu durdurabilecek birine anlat üstü kapalı. annesi babası abisi ablası vs
Soran+1 yılOnların gerçekten daha kötü şeyler yapacağını biliyorum üzerine giderler kızın ailesini iyi tanıyorum. Ama gerçekten bu saatten sonrada bizim ilişkimiz olmaz na güvenim tamamen sıfırlandı ne yapıcam hiç bilmiyorum arıyor, açmıyorum telefonları artık karşısına çıkmıyorum.
- +1 yıl
bana bu yalanı söyleyen biri mümkün değil umrumda olmazdı. bu yaptığı tam bir bencillik. sana bunu yapmaya hakkı yoktu diye düşünüyorum. seni kaybetmek istemediğim için yalan söyledim diye bir bahane yok
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz çok zoruma gitti bu yaptıkları.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa mq kızın geçmişi ne demek kimseyi ilgilendirmez gelecegini birkeştireceksin aferin kardeşim doğru olanı yapmışsınız diger kızlarda örnek olsun yabancılara özenip önüne gelene vermezler böylelikle
32 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum çok üzüldüm ondan ayrılınca ama bu yaptığı bana çok fena acı verdi. Sürekli ağlıyormuş beni istiyormuş, konuşmadım daha bu yaptığı çok canımı yaktı onu nasıl affedebilirim? :(
Cevap sahibi+1 yılÇok duyduk biz bunları kardeşim niyetin ciddi ise uzak durursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın eski sevgilisiyle yaptığı şey bir hata değil tercih. Çocuk onu zorlamadı sonuç olarak. İsteseydi yapmazdı.. Sen baştan böyle şeyler söylememiş olsan senle de aynı şeyi yapacaktı. Kısacası senin kriterlerine uygun değil ama karar senin..
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece 2 ay çıkmış ve herşeyi yapmış zoruma gitti ben bunca zaman ilişkiye girmedim hakim oldum kendime ama onun birde gelip yalan söylemedi çok zoruma gitti.
Cevap sahibi+1 yılOnun için bu tür şeyler önemli değil bakirelik vs. ama belliki senin için önemli ama yine de seni sevmiş olabilir sen bilirsin
+1 yılSen hiç bir şey yapamazsın. Sana da bir şey diyemiyorum düşüncen ve isteklerin ortada ona göre davranmış yaşamışsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu hayla seviyorum kaç ayımı verdim ona sene olacaktı ama bana yalan söyledi bu çok zoruma gitti.
+1 yılsik anasını boşver gitsin unutmasın seni sürünsün o şekilde zevk al ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum kardeşim ya ben hayla onu seviyorum ama yaptığı hata çok, çok büyük. :(
- +1 yıl
Ya saçmalama zar bu ya zar, namusu olmayan birisiyle evlenme boşver gitsin sevmek gider namus devamlıdır aşkını söndür tamamen saçmalık yapma erkeğin namusu her şeyidir o kızı tanıyanlar beraber görünce sana p**evenk diyecek ben olsam derim sana kusura bakma zarsız birisiyle evlenilmez Allah beni korusun öyle kişilerden
+1 yılEğer tekrardan çıkarsanız kötü bir olayda tartışmada konuyu hemen bu noktaya getirirsin unutamazsın asla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir yandan buda benim aklımı kurcalıyor sürekli her defasında aklıma getirirsem hem o hem ben yıpranırım.
(İçeriği okumadım, özet geçseydin.)
Hibi'şey yapamazsın. Uzak dur kızdan.
Kızın ağlamasına da anlam veremedim, kurtulmuş işte senden.03 Yorumla
Soran+1 yılBenden kurtulmuşmu? Yani suçlu olan benmiyim? Benden önce bir çocukla çıkmış ne kadar biliyormusun yalnızca 2 ay!! Ve her haltı yemiş öpüşmesini normal karşıladım ama bunca fanteziyi yapmış bunu asla kaldıramam bende bakirim ben kendime nasıl hakim olduysam onunda olmasını bekliyordum belki daha önceden söyleseydi bu kadar tepki vermezdim ama en hassas olduğum noktada bana yalan söyledi.
Soran+1 yılEğer bunları demeseydim beni hiç bırakmayacaktı hayla onu sevdiğimi düşünecekti bu lafları etmeme rağmen bana yalvarıyor lütfen affet seni seviyorum diye benim içimdede bir sevgi var ama çok ağır geldi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan resmen beni anlattın sandım lan -_- bende senin gibi düşünen biriyim hatta ilk çıktığım kişi son çıkacağım kişi olucak diye saçma bir düşüncemde var ama bende senin yerinde olsam kaldırmam arkadaş hele birde kandrmak nedir lan insanlıkmı
12 Yorumla
Soran+1 yılBenden korktuğunu söylüyor, çekindim beni bırakıp gitmenten korktum yalan söylemek zorunda kaldım diyor ama o zaman söyleseydi belkide bu denli tepki vermeyecektim kafam çok karıştı. :(
Cevap sahibi+1 yıldoğru olanı yaptın ilerde yüzüne vurursun ama en başında bilseydin çıkmazdın zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılintihar edecek diye evlenilir mi?
yarın istemediği bir şey olursa yine bu yola baş vurmaz mı?00 Yorumlasusar nasılsa. -
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak o?
Soran+1 yılHaklısınız. :)
Karar senin
03 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karışık aklımdan bir sürü şey geçiyor. :(
Soran+1 yılBaştan söyleseydi herşeyi bu denli tepki vermeyecektim ama yalan söyledi güvenimi sarstı canım çok yandı bu saatten sonra artık biz mutlu olmayız zaten.
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşımın bakire olmadığını öğrendim ağır laflar ettim ayrıldım kız sürekli ağlıyor onu nasıl unutturabilirim kendimi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler