poponuzu elleyen nasıl elledi, hoşunuza gittimi?
avuclayarak sıkmakmı yoksa şaplakmıı ne diyorsunuz
avuclayarak sıkmakmı yoksa şaplakmıı ne diyorsunuz
Defalarca ellendi hoşuma gittiğini itiraf edeyim :)
Şaplak yemedin küçük yaşta olduğum zamanları saymazsak tabi o şaplakları herkes yemiştir. Şaplak yemedim ama avuçlayan sıkan ve dokunan olmuştu.
el değmedi :D
Cevap
22Cevap
ayrıldığım sevgilimle sevişirken boxerımın içinden doğru popomu ellemişti.birazda sıkarak dokunması çok güzeldi,.bir bayanın dokunuşu gerçekten güzel biir andı.daha çok sevişmemizden zevk almama neden oldu ve ereksiyon olmam daha kolay oldu.
üstte olduğumda ellenmesi hoşuma gidiyor... sıkmak... :)
hayatta popoma elletmem. ancak ilişki anında kendine çekmek ve tempo ayarı için elleyebilir. diğeri erkeği bozar
Sınıfta kızlar sıkıyo eliiyo bazende vuruyo çok kötü hissediyorum insan rahatsız oluyo belli etmiyorum tabi ama iğrenç bir duygu
hoşuna gidiyodur ama
sende elle
Pardon da ne tepkisinden bahsediyorsun. Hatun senin popono dokunurken sana sormuyorsa senin de dokunurken sormana gerek yok anlamına geliyor bu. Yerinde başka erkek olsa o kızlara neler neler yaparda anlaşılan sen çekingen olup da ilgi çekenlerdensin Maşallah tipte var hani yakışıklısın kızların sırnaşması çok normal :)
bir kere avuçlayan oldu. bir de pandik atan. az daha yapıştırıcaktım suratına yumruğu arkamı döndüm kızdı bir şey de yapamadım.
sapık bir kız arkadaşım vardı vardı, olur olmadık yerde sıkardı, sonra ben onun poposunu sıkardım o benimkini, öyle devam ederdi:D
markette kasada beklerken erkeğin birisi elledi sapık.
ahah :)
Bide aklıma gelmişken söyleyim. Bu vize döneminde arkadaşla sınav olacağımız amfinin açılmasını bekliyoduk baya kalabalıktı. bizim bölümün 1. öğretiminden bir tane erkek benim arkadaşın poposuna bir şaplak attı kooptum ya :D arkadaşta niye attın falan diye tersledi. çocukta ben atmadım yanlışlıkla elim çarpmıştır falan dedi. Ama çocuğun bilerek attığını gördüm ben :D herhalde kendi arkadaşı sandı manyak :D
:) iyimiş
hoş oluyormu ellenmek
Tahrik etmedi desem yalan olur :D içimde bir karıncalanma oldu yani :D
popon güzel sanırım :)
yani bir güzelliği var bence :D
ondan elleniyo
bilmem demekki. ama erkekle nedense. kızların abazası denk gelmiyor bir türlü.
gelir bir gün :)
:D :D :D
Öncelikle sen hoşlanıyor musun yoksa popo ellemekten?
Eski kız arkadaşımla bir yerde merdiven çıkarken ben biraz öne doğru çıktığım anda avuçladı. Noluyoz lan dedim. Hoşuna gittiğini söyledi. İlginçti yani...
saaplak mıncık avuclayarak sıkma ısırıldı bır kac kerede
okşayan oldu sevişirken güzeldi sen denedin mi hiç?
Saçma bir soru olmus
Kavga cikarr valla :D
eaegs :) aog bilen bilir
Kızlar daha naif bence
sanırım pembe renkli bir mavi daha :D
Dön arkanı dedi avucladı ^^
Lisede felan kız arkadaslarım ellerdi avuclayarak
Bütün erkekler g*tünü elletiyor sanki!
otobüste :):)
sapıkkadın :D
oralda emerken ellıyor
mısyonerde ıcınee gırerken bı de