Erkek arkadaşım artık cinsel ilişki istemiyor?...

2 senelik erkek arkadasım cok degisti ilk baslarda yüzeysel sevisme yasıorduk bakire oldgm icin yapmam diordm ama bir anlık bir şeyle bekaretmi aldı sonra bir sene kadar yaşamaya devam ettk ara sıra ama gecen gün bana bundan sonra o olayı yaşamıcaz zaafa döndü artık sapıttık kendmi tutucam dedi bende daha önce ben yapmayalım dedigimde neden tutamıodun kendini dedm? Ya bu sefer tutucam sevisme bile yaşamıcaz sadece öpüsücez ayıp ve dinen de yanls dedi e bunu yeni mi ögrendin dedim.. Hayr ara sıra insanın ici kötü oluo benmki de öyle iste dedi yanlıs oldgunu düsünüorm dedi.. Ya arkadaslar bir anda böle kesin kararlym görürsn hicbi şey yapmıcam demesi falan beni cok sasırttı erkek soncta nasıl bir anda bu kadar degisti anlam veremedm ben ona aylarca evlenince yaşayalm dedigim halde günah dedgm halde tamam yapmıcaz diyip tutamadı ama bu sefer görürsn dedi tutucam kendmi mastürbasyonda yapmıcam dedi rüyalanırm tarzı konustu.. Simdi aklmda ki soru isaretleri şunlar ; ya beni artık istemio cnkü süreklı ilk zamanlar daha zayftn bes kılo vermen lazm vs dio , ya kendi spor yaptgı icin bosalmak protein kaybına yol acıo bosu bosuna yapıorm sporu demisti onun gazına geldi... Ya beni aldatıo :( ya da babama ondan bahsettim babamda ailesi de kendisi de gelsn tanısalm dedi bir an böle ciddilestk araya aileşer girio ondan dolayı oldgunu düsünüorm beyler sizce hangisi :((
Erkek arkadaşım artık cinsel ilişki istemiyor?...