22 yasındaki̇ bir erkeği̇n annesinin belden yukarısı tamamen çıplakken yanına oturup sohbet etmesi?

Arkadaşlar bir erkeğin annesinin memelerine bakması normal mi? Zorunlu sebepler dışında diyorum tabiki.Ya mesela benim sevgilimin annesj dustan beline havlu sararak çıkıyormuş.Sevgilim de o sırada bişey anlatmak için annesinin yanına oturup bişeyler anlatıyormuş ama annesinin belinden aşağısında havlu var.Memeleri açıktayken yanında oturmuş oluyor.Sizce normal mi? Bana biraz tuhaf geldi o da ne var bunda diyor ama bilemedim sizce benim düşüncem mi anormal onunki mi.Peki öyleyse benim babamın benim memelerim tamamen açıktayken yanımda oturması da mı normal olcak yani. (tabii bütün bunları hastalık vs. gibi zorunlu acil sebepleri dışta tutarak söylüyorum annesinin bişeyi olur bakması gerekir ona bir diceğim yok).Ya çok kafam karıştı bu durum normal mi 22 yasında bir erkek annesinin memeleri tamamen açıkken yanında oturup sohbet eder mi? Ben mi fazla abartıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler peki siz hic annelerinizin memelerini tamamen gördünüz mü?
22 yasındaki̇ bir erkeği̇n annesinin belden yukarısı tamamen çıplakken yanına oturup sohbet etmesi?