5 yıllık sevgilime kızınca başkasıyla yattım şimdi o adam...?

Sevgilim ile 5 yıldır birlikteyiz normalde uyumumuz çok iyi ama yatakta bir türlü yakalayamadık uyumu. çoğu zaman tatmin edemiyordu beni. isteklerimiz zevk aldığım yerler çok farklı ama ben onu üzmemek adına hep onun sevdiği yerlerden gittim. mayısın başlarında ilişkiye girdik tekrar ve boşaldıktan sonra beni tatmin edemiyorsun biraz daha bağırarak inle şu işi beceremiyorsun falan dedi. çok bozuldum o mutlu olsun diye kendi mutluluğumu hep göz ardı ediyordum yatakta çünkü. bu olaydan sonra sevgilimle hiç ilişkiye girmedim ve spor salonunda tanıştığım bir adamla 10 mayısta ilişkiye girdim mükemmel bir uyum yakaladık. sevgilimle 1 kere zor boşalırken bu adamla 2-3 kez deli gibi bir mutlulukla boşalıyordum. üstelik seviştikten sonra beraber sarılıp uyuyorduk. beni sevgilisiymişim gibi öpüp kokluyordu. sonra farkettim ki ben bu adama aşık oluyorum. kıskanıyorum üstüne düşmek istiyorum. ve hemen uzaklaştım. 1 haftadır konuşmuyorduk. bugün spor salonunda yanıma gelip bana aşık olduğunu söyledi. resmen sevgilimden ayrılıp ona koşasım geldi ama sevgilimle aramızda uzun yılların verdiği bir bağ var ne yapacağımı bilemiyorum. onu üzmekten ve bu adamın benden sıkılıp beni bırakmasından korkuyorum.. Bana bir akıl fikir verin ne yapmalıyım?
5 yıllık sevgilime kızınca başkasıyla yattım şimdi o adam...?