kızlar kızlara güzel görünmeyi amaçlar. o yüzden erkeklerden daha fazla bakar kızlar kızlara
Kızlar külotlu çorabı neden giyer?
kızlar kızlara güzel görünmeyi amaçlar. o yüzden erkeklerden daha fazla bakar kızlar kızlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden amaç olarak görüyorsunki.Bu bu çorap çıkttığından veri giyilen bişey.Yani etek altına çorapsız çıkma mı daha iyi yoksa bu tür şeyleri giyerekmi.Öbür türlü ne göze hitap eder nede görselliğe.Bayanın bacaklarındaki kusurları örter.İkincisi etek giydiğimizde bi nebzede olsa soğuktan korur.
Güzel durduğu için. "Bu elbisenin altına bu çorap gider, şu eteğin altına şu çorap olur" tarzı düşüncelerle giyiyorum ben şahsen.
yalnız bütün hataları kapatıyor bacakta . süper bir şey.
Kızlar o ince çorabı senin gibi abazanlar bakıp beğensinler diye değil sıcak tutsun diye giyerler. İnce de olsa kalın çorap gibi bacağı sardığı için soğuğu pek geçirmez ve sıcak tutar.
eteğin altına kışın bacakları üşümesinler diye giyebilirler yada bacakalrında yara bere izi varsa görünmemesi için giyebilirler bunu düşünemeyen var mı?
Cevap
12Cevap
bende opakcılardanım aynen opak çoabın daha seksi bi havası var ayrıca inanaılmaz sıcak daha asil çekici bi havası var bacakları daha güzel ve düzz gösteriyo ten hiç giymiyorum anne işi gibi geliyoo
evet , kızların bazıları bacaklarına epilasyon yapmadığı zaman bu çorabı giyiyormuş genelde. görmek istemezdim tüylü bacakları doğrusu :) ten rengi yaşlı gösteriyor onu giyeceğine hiç giymesin.
bu efsane değil, kız arkadaşım söylemişti :) permatik izi yara bere kıl dönmesinde hızır gibi yetişiyormuş :)
Siz erkekleri tahrik etmek için giyiyoruz gerçekten.Bunu da gördüm ya artık hiç bir şeye şaşırmam.Her şeyi de hemen kendinize yorun böyle abazalık görmedim arkadaş.
abazan o kelimenin aslı. ayrıca herkes farklı şeylerden tahrik olabilir. benim abazanlık bir durumum yok . şu an yurtdışındayım ;)
Uuu.Gerçekten abazan mı sen yurt dışı görmüş insansın tabi doğruyu gayet iyi biliyorsun.Ayrıca da abaza mısın abazan mısın yaptığın büyün yorumlar dan gayet iyi belli oluyor.Kafa bir tek o nokta da çalışıyor sanırım.
bütün yorumlarımı incelemişsin . bu iyi. yurtdışında okumasaydım evet belki abazan olabilirdim. abazan cinsel ilişki deneyimi olmayan erkek demektir. abaza ise bir millettir. abazan değilim. ama bu yorumları ancak bir türk kızı yapabilir . yorumlarımı okuduysan hiçkimseye de teklif falan etmediğimi farketmişsindir sanırım. ben beni anlayanların yanındayım :) sayılarınız azaldıkça şımarıyorsunuz ne yazık ki
Buna abazalık denmiyor, fetişçilik deniyor. Ama bu fetişçiliği sen yapmış oluyorsun :D bir diğer adıda cinsiyetciliktir, kendi cinsiyetini savunuyorsun.. bu tıpkı milliyetçilik gibi, iyide olsa kötüde olsa kendini savunuyorsun. Ayrıca abazalık dediğin bütün insanların ortak özelliğidir, kimi görerek tahrik olur kimi dokunarak kimide dokunularak, bu tıpkı öğrenmek gibidir. Kimi görerek, kimi dinleyerek, kimi okuyarak. ;) Sana göre ise dokunarak ve dokunularak tahrik olarak abaza olmuyor dimi? git işine be, tek taraflı bakış açısı yaşıyorsun :D Bu arada kalın külotlu çorap giymek varken neden ince külotlu çorap giyilir: erkeklerin dikkatini çekmek için. Türkiye gibi bir yerde kadınların dikkatini çekmek için olması mümkün mü sence? :D
Bana kalsa giymem. Mini etek giyiyosun bacak ciplakken tuhaf karsiliyolar. Opak corap giy terbiyeli oluyosun. Anlamıyorum. Millet ne der yüzünden bence.
ben o ten rengi opaklardan nefret ederim giymem de kışın siyah opak çoraba bayılırım . Amaç ne demek ama onu anlayamadım .çok hoş yaaa
neden giyiyorsun demek yani :) herkes bir şeyi yaparken bir amaç için yapmaz mı?
havaya göre değişir güzel görünsün diye de olabilir üşümemek içinde :D
lisedeyken biz soğukta tir tir titrerken kızlar o çorapla bacaklar açıkta üşümez mi diye düşünürdüm hep :)
götümüz üşümesin diye giyeriz sence tahrik edici mi
evet kesinlikle. bunu siz de biliyorsunuz sanıyordum..
Aynn çoğu zman sıcak tutması içn.Kimi zaman bu elbisenin / eteğin altına ne renk çorap olur vs.
Gibi durmlar.
hava geçirmediği için çoraplar sıcak tutuyor kışı bol olan yerlerdeki kışlalarda askerlerde giyer üşümeyelim die kamufulaj altına baya sıcak tutuyormuş...
giyen kızları severim açıkçası :)) giymeyenleride tabi :)))9
bana çok itici gelir sevmem kadının çıplak teni herşeyden güzel bide esmerse tamam
külotlu corap beni pek tahrik etmez, jartiyer türü dantelli kisimli olanlar ancak tahrik edebilir.
Bacaklarındaki kıllar gözükmesin diye giyiyolar ya la!
lisede bn hep yanımda ki kızın bacaklarını ellerdim hep buz gibiydi :D
küotlu çorap giymem valla.
enteresan.
daha öyle bi çorap çeşidi çıkmadı çünkü
değil tabi ki. ama hepimiz az çok okula gitmişizdir. ben lisede külotlu çorap giymeyen bir kıza rastlamadım çünkü başka şey giymek yasaktı oyüzden enteresan dedim.
kıçları donmasın diye giyiyor olabilirler mi?
laf olsun torba dolsun diye
baklava desenli olanlar tercihim
sex on the socks olsun maksat.
Güncellemene %100 katılıyorum :D
sıcak tutsun diye.
giymiyorm
beni tahrk eder mesela
duruşuu güzell olyuorr yada sexii diyelm kısaca ;)
Sıcak tutuyor.
kişiye göre değişir bence :)
sen sor diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar