Bakirlikten nasıl kurtulurum?

25 yaşındayım bakirim! Bir fahişe ile sevişemem, nasıl partner bulabilirim?

Bakir olduğum için çok 31 çekiyordum günde 7-8 kez falan.Masturbasyon sonrası bel bölgesinde kasılmalar falan oluyordu. Makat çatlağı oldum geçen yaz. Sancılar içinde kıvrandım. 2007 yılında Türkiye Zeka Olimpiyatlarında yarı finale çıktım ama nasıl kız tavlarım diye düşünmekten ders çalışamadım, dandik bir bölümde okuyorum. Hâla mezun olamadım.

Ne yapsam olmuyor. Sanki kızlar kendi aralarında anlaşmışlar ben 31 çeke çeke öleyim istiyorlar. Okulda günaydın, merhaba dediğimde duymazlıktan geliyorlar.

Geçen gün bir tanesine yanaştım dedim ki; aysun sen hangi aşirettensin diye sordum.

aysun: ne alaka şimdi bu soru neden sordun?
ben: geçen gün merhaba dedim de hiç tepki vermedin, acaba düşman aşiretlerin çocukları mıyız?
aysun: çünkü beni rahatsız ediyorsun.
ben: ben mi? ne yaptım ki?
aysun: bakışlarım. . . (ki bu kızın saçları bir değişik ilgimi çekti en fazla 3-4 kez bakmışımdır, alt sınıfta ortak 1 dersimiz var haftada 1 gün, ona da bazen gidiyor, bazen gitmiyorum. üstelik kızla hiç gözgöze de gelmedik nerden farkettiyse baktığımı rahatsız olmuşmuş... )
ben: bakışlarımın seni rahatsız ettiğinin farkında değildim. özür dilerim, birdaha bakmam. iyi günler!

Yani çok acayip, tipim falan fena değil. Biraz asosyalim ama sosyalleşmem için de fırsat vermiyorlar, kimse muhatap almıyor beni...
Güncellemeler
+1 yıl
Ufak bir problem var: ben liseye giderken öğlenciydim. Okulda eve uzaktı. Bursa santral garajda o dönem orospular yoldan gelip geçenlere musallat olurlardı. O dönemden kalma orospularda korkuyorum ve tiksiniyorum. küçük bir çocuktum görmemem gereken bir durumdu bu. Benim sıradan bir kızla sevişmem gerekiyor. Ben kız tavlıyamıyorum ne yaparsam yapayım. Tip, tarz, sözler falan bana direkt sevişecek kız bulmanız gerekiyor taktik işe yaramıyor taktik vermeyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Hani açlıktan ölmek üzere olan bir adama şöyle yaparsan iş bulursun ay sonunda bu kadar maaş alıp yemek alırsın demek gibi birşey. benim dayanacak gücüm de kalmadı artık. 31 çekmekten hastahanelere düşmüşüm daha ne olsun. Bana balık tutmayı öğretmeyin balık pişirip ikram edin. Karnım doyunca balık tutmayı da öğretirsiniz.
Bakirlikten nasıl kurtulurum?