5 6 kişi zorla yaptılar?

8 nci sınıfken seda diye arkadaşım vardı ortam kızı gibiydi sınıfta dc oynayıp. Bütün erkeklerle öpüşüyordu 2 tane kızlada öpüşmüştü. Ben o zamanlar çevresi geniş diye onla bir arkadaşlığım geçti. Ben çok saf ve güzeldim çok beğenilir kişilik olduğum için bana yanaşıyordu. Sonra arkadaşlığımız devam etti liseye geçtik notlarım ondan dolayı düştüğü için aynı liseye gittik baya yakın olduk. Bana kanka ilk defa yakışıklı sevgilim oldu diyip fotosunu bana gösterdi. Bende çok yakışıklı dedim. Sanada onun arkadaşını ayarlimmi dedi evet dedim. Çocuk bana hesaptan yazdı baya yakışıklıydı konuştum falan. Bana ilişkimiz uzun sürmesi için cinsel ilişkiye girmen lazım dedi. Ben hayır dedim. Sonra gittim buluşmaya. Beni zorla dudağımdan öptü. Ben tokat attım 5 6 kez vurdum beline. Eve geç kalmıştım abime sahilde olduğumu söylemişler arabayla sahilin etrafından dolaşırken beni buldu. bir baktım abim. çocuğa abim geldi dedim yalan atma dedi kolumdan tutu. Abim geldi çocuğun boğazına yapıştı. Sedayıda alıp evine götürdü ailesine dedi sedayı sevgilisine saks çekerken yakalamış. Kızın babası polis. Gelmiş okula bu kız hep benim kızımı bozdu. Gibi şeyler söyledi. Seda okula geri döndü. Bide bana gülerek anlatıyodu. Sonra salak aklım sedayla yine konuştuk yine sahile gittik yine o çocuk vardı sahilin ordaki lavaboya zorla soktu seda güldü ben bağırdım salaklık yapma dedi. bir baktım beni ellemeye çalışıyor vursamda etki yapmıyor. çığlık atmama izin vermiyordu nefesim gidip geliyodu. Kapıyı biri hıphızlıca vurdu 5 6 erkek abisiymiş biri diğeride abisinin arkadaşları. Bana gelmiş diyoki nolur abimede bir kez ver. Neyi verim diyip bağırdım.5 6 kişi üstüme geldi iyice bağırdım. Kapıda polis çıkın dışarı diye bağırdı ben polisim çabuk çıkın diye. Ben sevindim. Çıktım koşarak dışarıya. Dışarda bisürü kişi vardı. Ben çıkınca bu yaşta escor. luğa başlamış dediler. Polis benden ifade aldı. İfademde sedayıda verdim. Babası polis diye para cezasına çevirdiler yatmadı. Eve gittim 5 hafta okula gitmedim okuldan eksiğim kaldı tekrara kaldım. Seda okuldan alındı bu sefer. Ben 19 yaşındayım üni sınavına gircem. Herkes bana o seda yüzünden başka gözle bakıyor ne yapacağımıda bilmiyorum? Sizce nasıl düzeltirim?
5 6 kişi zorla yaptılar?