Bazen demeyeyim de genelde ya tuvalet ya da aşırı dercede susama bazen çok can sıkıcı olabiliyor.
Sizlerde de böyle bir durum oluyor mu?
Sizlerde de böyle bir durum oluyor mu?
Ben de aşırı susama oluyor ya, dimağım kurudu derler ya. O açıdan yatağımın yanında bir sürahi su, bir bardak duracak. Malum insan çok sıvı kaybediyor, ama şimdi ilk tecrübem aklıma geldi. Bekar evi, sürahi yok. Deli oldum, su alacağız mutfaktan bardak bardak :) Şimdi evde başkaları da var, konsantrasyon dip. Bir ara dedim, yeter yaaaa ! :) damacanayı yatak odasına getireceğim, bu ne be! ((=
kutsal damacana
Susamak dedin de, asansörde dabacananın ırzına geçen herif geldi aklıma :D
Sana ne güzel şeyler hatırlatmısım :))))
Artık eve damacanayla su almıyoruz sayenızde
sevişirken aklıma düşecek kadar aklıma gelmiyor, ama sevişme bitip aklım yerine gelmeye başladığında ilk yaptığım su şişesine uzanmak oluyor.
bunda benim hızlı terleyen bünyemin de etkisi olabilir tabi...
Oluyor, ve sıvı kaybından ziyade, nefes alma ritmine bağlıyorum bunu. Dakikada 134647 nefesi ağızdan alıp verince, insanın boğazı ister istemez kurur, ve su içmek istersiniz.
Cevap
10Cevap
efenim iste bu yuzden seks sadece gir cik değildir... molalar, arada tatlar icecekler ile de hem beden hem mide hem ruh doyurulur :D
konsantre bozulmuyormu Guru :))
@tortured: adam boşuna mı guru dostum
susmayız genelde :P şahsen ben çok susamıyorum ama erkek arkadaşım bir sürahi suyu bitirebiliyor hararet yapıyor sanırım :)
bende susarım ama unuturum geçer her şey bittikten sonra doya doya içerim..
evet susarım... ve ilişkiyi sırasında ağzım ıslansın diye birşeyler içtiğim olur:) ha birde bayan üstteyken altta onu izliyip sigara içmeninde keyfine doyulmaz olmaz:)
ortamın ateşine bağlı :D kaybedilenin yerine konması gerek :)
motor hareret yapip su kaynatiyorsa buyuna dokeceksin tabii
eger ortam cok scak ve uzun sure sevistiysem susarim onun disinda aklma bile gelmez :D
ben susamıyorum ama acıkıyorum :)))
ben genellikle her sevişmeden sonra buz gibi bir bira içerim :)
Taze nane verin, yesinler. Çok hoşlarına gider. Özellikle orgazmdan sonra.
Neye yarıyor bu
evet oluyor su içmeyi düşünüyorsun o an bitek =D
susamak normaldir hararetle sevişiyorsanız :D
Benim genelde tuvaletim gelir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar