Penisinizle eşinizin ya da sevgilinizin içinde gidip gelirken ayaklarını da öper misin yalar mısınız?
Ya da kızlar sevgiliniz yalıyo mu ayaklarınızı o sırada ?
Ya da kızlar sevgiliniz yalıyo mu ayaklarınızı o sırada ?
Ya dün akşam sevgilim telde seks yaparken ilk defa öyle bşy söyledi içine gidp gelirken ayak parmaklarını emicem dedi bu fikir bana çok itici geliyo bnde hoşlanmıyorum aşkım dedim herşeye tamam ama ayak dynce kötü sekse yakışmıyo yaa
İnanmıyorum benim sevgilimde telefonda seks yaparken dedi ama benim hoşuma gitti tiksinmediğini gösteriyo benden
bunun tiksinmekle ilgisi yok onun bokunu bile yerim :) ama ayak itici geliyo işte
evet olabilir kişiden kişiye değişir tabi
Ayak bir insanın en güzel yerlerinden biridir. Böyle öpeceksin koklayacaksın yüzünü süreceksin ayağına sarılacaksın falan
Soruda mı bir yanlışlık var ben mi hayal edemedim penis ile gelip giderken aynı anda ayak yaşayabilmek hangi insan fizyolojisinde var ;) ya da böyle bir pozisyon mu var?
bayan uzanırken bacakları havada olucak şekilde durursa erkekte yalayabilir
Doğru ya :/ ben bu şekilde düşünemedim kadın için zor bir pozisyon değil mi? Ayak yalamak ile açıklama yapmak isersem de kadınlar biz erkeklerden daha temiz olabiliyorlar o yüzden seviyorsam kadınımı ayak ile kalmam sadece akla gelmeyecek şekilde?
peki ben de bunu sordum.
benim için sorulmus soru olmus gibi tabıkı yapılmaz mı ayaklar en onemli yerdir onlarında mutlu olmaya ihtiyacı var dımı masajıda bile yapılır opulurde yalanırda :)
Cevap
27Cevap
Öperim tabiki ama yalamam heptende abartı okadarı tabi herkesin düşüncesi farklı ve saygı duyuyorumda yalamak işin şeyini çıkartmak gibi geliyor bana..
cinsellik düşünerek birinin ayağını öpen bana göre insan değildir
bacak omuza pozisyonunda bacaklarını öptüğüm oldu da ayak ıı ıhhh en çok sevdiğim popo öpmektir 2 şaplak 1 öpücük.. ^_^
gozumde canlandırıyorumda olmuyor anasını satayım:)
penis içerdeyken, aynı anda ayak öpme , şimdilik imkansız.fiziken mümkün değil, ama tıpta çareler tükenemz :)
evet ne var bunda? eşim ya da sevgilimse zaten seviyorum demektir. İnsan sevdiğinin her parçasını sever. not: Fetiş değilim
İliski sirasinda olmasa da oncesinde opmek bayanlari cok tahrik ediyor.Orasi kessin;)
Pozisyon güzel ama vajina yalayan ayak yalamaz mi sence ;-D
Temizse tabi ama bu güne kadar hiç temiz bir şey görmedim şansızlığım :)
penis içimdeyken ayağımı nasıl yalicak? kafası 360 derece dönebiliyor mu?
sen surt üstü uzandığında içindeyken ayaklarını kaldırıp öpebilir
çok gereksiz ve saçma.
nasıl diye sordun ve söyledim.
Bacak omuza pozisyonda öyle bir yalayıp öpeceğim ki sabırsızlıkla bekliyorum
söylediğin pozisyonu yapmayı becerebilrsem neden olmasın denerim:)
Sabah sabah tam icraatı anlatsaydın ya ahhahah
Ben daha cok dudaklari tercih ediyorum
evet harika olur emer ve yalarım
eşinizi mi yoksa sevgilinizi mi
evli değilim ama farkeder mi sence eş sevgili
eş olunca daha farklı olur belki
zevk aldığım için yapıyorum ama herkese yapamam tabi
Yatakta sınırsız ise yaparım.
birazcık hayvansı normal birşey.
öpecek onca yer dururken.. hıh :D
yaa o sırada ayakları ansıl bulucaz:)
o sırada her şey mübahtır.sen istemezmisin.
sabah sabah ne bu enerji yav
asla
Fetismisin :)
ayak yalamam
Ne gerek var
ıyyy ayak fetişi
ne sapıksın yaaa
her şeyi yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar