Bu ilk gece gerdek gecesinden korkan kızlara önceden çok aldırış etmiyordum hatta komik geliyordu çok abarttıklarını düşünüyodum, ilk ilişkimi cmt günü yaşadım ve artık onlara gerçekten çok hak veriyorum.yarım saat boyunca milim milim ilerleyerek ancak tamamını zar zor sokabildim ne zormuş gerçekten ilki.2 gündür inanın benim penisim bile ağrıyor zorlamaktan.merak ettiğim sorum acaba bizdemi böyle oldu sadece herkeste de böyle zor oluyomu acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılO tamamen şans bence. Bazılarının zarı çok ince bazılarınınki çok kalın oluyo ve acı veriyo bozulurken. Bence gülünecek bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel yorumun için.
- +1 yıl
Ben tesekkür ederim :-)
Soran+1 yılrica ederim :)
En İyi Cevaplar
Hani cinsellik guzel seydi kandiriyorlar mi bizi o.O
Kasmistir kendini cok aciya yogunlasmistir kas gevseltici falan icseydi keske016 Yorumla
Soran+1 yılfazla kasmadı aslında ama ne bileyim çok zor girdi ya
Soran+1 yılsadece daha birkere oldu henüz :) evet ben sabretmeseydim olmazdı.birde organlar evet çok önemli sanırım onunki baya dar benimki ise ona göre büyük.
Soran+1 yılsenin deneyimin var mı hiç?
Soran+1 yılheh işte bu işler yazılan çizilenle olmuyomuş yaşayınca bende yeni öğrendim bazı şeyleri :)
Soran+1 yılhaklıısn genelde öyle ama böyle arada sıkıntılı olanlarda oluyomuş demekki :) ama o zevki tarif edemem ya yani anlatılmaz bir haz :)
Soran+1 yılevet ilkti ve bence çok muhteşem bir haz
Soran+1 yılmerak ettin dimi şimdi
Soran+1 yılsana yazıcam mesajına :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatıyorlardı ya ön sevişmeyi çok tutunca sulanıyor daha rahat oluyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ıslanma olmasa zaten ucu bile girmez ya
eliyle mast yaparken zarını yırtsaydı keşke, öyle daha kolay olurdu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
asdfghjklşfghjkfjjanfçkjeajgfbeşrj kahkaha attım lan.
32 Yorumla
Soran+1 yılnesi komik peki
- +1 yıl
Hacı öyle bir yazmışsın ki basligi millet sana caktilar sanıyor ondan gülüyorlar.
bir an fesatlaştım anca idrak ettim afedersin.
Zarı esnek olduğu için zorlanmış olman normal. Karşı tarafında kendini kasması buna neden tabi.11 Yorumla
Soran+1 yılesnek mi değilmi bilmiyorum ama evet azda olsa kendini kasmıştı sanırım
- Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılne sandın koçum sen ilişkiyi elle mast yapmaya benzemez evleneli kaç ay oldu ben halen girişi sağlayamadım :)
119 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya kaç aydır hala olmadımı?
- +1 yıl
12 ay oldu
Soran+1 yılsizinki baya uzun olmuş hala birleşme olmadıysa bir doktora gitmekte fayda var bence
- +1 yıl
bende çok istiyorumda olmadı istemiyo kendisi onu aldatmakta itemiyorum
Soran+1 yılsorun o zaman fizyolojik değil psikolojik demekki.yani bir sorun yok ama o istemiyo mu?
- +1 yıl
evet istemiyo
Soran+1 yılüzüldüm adına gerçekten çok zor bir sınav yaşıyosun ama sanırım burada tedavi edilmesi gerek eşinin.ben istemiyorum deyipte tek taraflı bencil bir karar alınmaz bu konuda.sonuçta ters bişeyler varsa tedavisi de vardır elbet.
- +1 yıl
Bilemiyorum artık öyle bir durumdayımki ne yapıcam bilemedim
Soran+1 yılişin çok zor kardeşim ama bu böyle yürümez bence sen biran önce açık açık onunla konuşup tedavi olması için ikna etmelisin
- +1 yıl
Defalarca denedim ya yanımdan uzaklaşıyoryada konuyu başka yere ssaptırıyor
Soran+1 yılsorun ne peki canımı acıyor acaba?
- +1 yıl
Hangisini sayayım can acısı kasma içine alamama daha niceler
Soran+1 yılhmm anladığım kadarıyla onun genel problemi vajinusmus.ama artık bunları tedavi ediyorlar neden dert ediyoki hayır kaçmakla ne çözülecek?
- +1 yıl
Vsjinusmus hastası olduğunu bende biliyorum ama bişey yapamıyoyrum
Soran+1 yılçok zor durum ne diyeyim inşallah düzelir kardeşim
Soran+1 yılüstte gizli bir bayan sana yardımcı olmak istiyor onun yorumunun altına yazabilirsin kardeşim
- +1 yıl
Yazamam yazarsam gizliliğim bir işe yaramamış olur
Soran+1 yılanladım ben aracıyım sadece :)
- +1 yıl
Ama yazıcam gizliliğimide açıyorum özelden ulaşsın
+1 yılHayal gücüne hayran kaldım birader, dört duvar arasında kalınca insan kendini olmadık yerlerde zannedermiş
10 YorumlaYaaa korkacak birsey yok ki cup içine girmesini istiyorsanız biraz alkol icin o zaman gevşersiniz ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılsende hiç acı olmadımı gerçekten?
Soran+1 yılhmm burada 2 seçenek var o zaman ya yapan erkek çok işini bilen biriydi ya da penisi ortalamanın altındaydı büyüklük olarak
Soran+1 yılHmmm kolay olduğuna şükretmelisin bence gerçekten zor oluyo ya
Soran+1 yılilkinde krem falan hikaye :)
Soran+1 yılnapaydım kızcağıza acımadan soksamıydım :)
Soran+1 yılöyle yapsan bayılır zaten :D
doğrudüzgün bilnçlenmiş insnlar böyle korkulara bırakmaz kendini
00 YorumlaKoptum gülmekten yerlerden yazıyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılbunda gülünecek ne var anlamadım sonuçta kızın baya canı yandı
Cinsellik konusunda 524 cevap paylaştı. Kendini çok kasmış ondan öyle zor olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında fazla kasmadı ama sanrım çok darlık vardı
Şu soru başlığı efsane olur demedi deme.
02 Yorumla
Soran+1 yılsoru başlığını neden ters anladı herkes anlamadım ya
itfaiye hortumu mu soktun birader yarım saat nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılanlattıklarımda ciddiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılyarım saatte çok iyiymiş.
169 Yorumla
Soran+1 yılhmm daha uzun süren var demekki öylemi?
Cevap sahibi+1 yılne kadar canı yandı kızın?
Cevap sahibi+1 yılaltta gizli var, eşi vajinismus olan lütfen benim bu yorumumun altına yorum yapabilir mi? bende çok zor geçirdim ilk deneyimi. fikren ona yardımcı olabilirim. muhakkak yazsın buraya o gizli bey.
Soran+1 yılzaten daha kafasını değdirmeye başlamışken canım yanıyo demeye başlamıştı ben azar azar içine girmeye devam ettikçe daha çok yanıyo demeye başladı tam sadece kafasını sokabilmiştimki bir çığlık attı ve beni itelemeye açlıştı çıkayım diye ama ben geri çıkmadım dahada ileri gittim, iyiki geri çıkmamışım o an yoksa bidaha zor devam ederdik.sen nasıl aştın bu problemi peki çokmu canın yandı seninde?
Cevap sahibi+1 yılkarın mı bu kişi?
ben anlatmak istemiyorum çok. genel yazayım, okuyan olur istemem kimse etkilensin. sonuçta çoğu böyle acı duymuyordur. o acıyı tarif edemem. şu an olsa evlenmek istemezdim korkumdan o derece.
sadece başı olunca bıraksaydın, git- gel yapmasaydın keşke. bilirim o acıyı.
o hanımı vajinismus olan bey yazsın bana. yardım etmek isterim. yazın ona lütfen buraya yazsın.
Soran+1 yıloan orda yarım bıraksaydım sence tekrar girmeme müsaade edermiydi?
Cevap sahibi+1 yılbir kez girdi mi bıraksaydın git- gel yapmasaydın.
Cevap sahibi+1 yılo beye yazar mısın altta mesajda dediğimi.
Soran+1 yılbeni itelediğinde tamamı girmemiştiki ama bıraksaydım birdaha müsaade etmezdi eminim acıyacak diye.tamam yazıcam ona şimdi.
Cevap sahibi+1 yılkarınız mıydı?
en azından bir kez girince çekilseydiniz, git- gel yapmasaydınız.
Soran+1 yılevet.ama anlamıyosunki bendaha sadece başını girebilmişken beni itiyodu yani daha açık konuşayım beni ittiğinde henüz daha zar falan yırtılmamıştıki neden geri çekileyim ikinci kez deneyerek ona ikinci acıyı neden yaşatayım?
Cevap sahibi+1 yılben bir defa tamamen girince git- gel olmasaydı diyorum. sanırım anlaşılamadı. git- gel olayını dedim. bir kez girince sonraki hamleler olmasaydı anlamında.
Soran+1 yılhee zaten tamamını girdiğimde git gel yapamadım tam sonuna kadar soktuğumda önce ikimizde öylece kaldık çünkü sanki penisim tamamen sıkışmış kıpırdayamayacakmış gibiydi içinde oda zaten belimi tutuyodu git gel yapmasın canım acımasın diye.bi müddet (2-3 dakika) öyle durduktan sonra yavaş yavaş çıkardım zaten.ama garip tarafı bu seferde çıkarken yine dur çıkma çok acıyor demeye başladı.
Cevap sahibi+1 yılhiç eşine laf etme , kesinlikle çok iyi atlatmış ve buna da acı demeyin ikinizde.
Soran+1 yılyok ona laf ettiğim yokki :) senin çok zor geçmiş sanırım çok mu kötüydü ya?
Cevap sahibi+1 yılburdan inan yazmak istemiyorum. ama anlattıklarına acı çekti dememen gerekir benim gerçeğimin yanında. ona acı denmez.
Soran+1 yılhadi ya ama bu kadar acıdığına göre muhakkak bir terslik olmalı ya onunki çok büyük ve kalındı ya da seninki çok dardı?
Cevap sahibi+1 yılgizliliği açar mısın kısa olarak özelden yazayım. burdan yazamam. okunuyoruz.
Soran+1 yıltamam hemen açıp kapatıyorum.
Cevap sahibi+1 yılgizlen yine.
sanırım utanıcam özelden yazmaya.
Soran+1 yıllütfen yaz bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılutandım özele. kusura bakma lütfen.
sen evli misin? yorumlarına denk gelmiştim daha önce.
Soran+1 yıllütfen yaz ordan konuşuruz
Soran+1 yılordamısın
Cevap sahibi+1 yılevli değilsin sen.
Soran+1 yılneden yazmıyosun anlamadım? orda konuşsak
Cevap sahibi+1 yılya çekiniyorum dedim ya. bekar yazıyordu nikinde. yeni mi evlendin?
Soran+1 yılgerçekten benimde konuşmaya ihtiyacım var çekinecek bişey yok lütfen yaz
Cevap sahibi+1 yılilk deneyimin değil değil mi?
Soran+1 yılilkti gerçekten
Cevap sahibi+1 yıldaha önce ben bu niki hatırlıyorum mühendistiniz ve kız arkadaşınız vardı ayrılmıştınız. yanlış kişi mi?
Soran+1 yılanlamadım kimden bahsettiğini?
Cevap sahibi+1 yılsiz mühendis değil misiniz? bu ikinci nikiniz mi üyelikte?
Soran+1 yılhayır ilk nikim sen kimden bahsettin anlamadım ben?
Cevap sahibi+1 yılaynı nikli birisi dhaa vardı. oda mühendisti de. sizin meslek nedir?
Soran+1 yılmühendisim, metalürji mühendisliği
Cevap sahibi+1 yılbenzettim sanırım. neyse, tekrar oldu mu ikinciye ilişki? h. sonu mu evlendiniz?
Soran+1 yılburdan daha detaylı anlatmak istemiyorum açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılolduysa oda ilki kadar acımadıysa hiç acıdı demeyin ve bilin ki çok daha fenaları var. kadının orası yırtılan bile.
Soran+1 yılyırtılan mı? bunun için erkeğin penisi sanırım çok aşırı kalın olması gerekir zencilerin gibi falan mesela
Cevap sahibi+1 yılhayır değil. benim başıma bu geldi işte. o yüzden dedim hiç acıdı diye düşünmeyin. hem yarım saatte olmuş. bizim sadece başı için bile bir günden fazla sürmüştü ve tamamı olmadığı halde oldu bu yırtılma. Eşinizin ki acı mı? Daha detaylı anlatmak istemiyorum.
Soran+1 yılçok merak ettim ya bu nasıl bir durum böyle yırtılma falan olmaması lazım normalde.bende o yüzden bana yazın demiştim işte
Cevap sahibi+1 yıloldu ama maalesef. ve genelden de yazamıyorum işte. özelden de çekiniyorum.
alttaki gizli beyin hanımını o yüzden çok iyi anlıyorum. inş. dönerde fikren yardımcı olabilirim.
siz cevap verebilirdiniz tekrar, ikinciye oldu mu diye. benim yorumumdan çok daha genel kalır cevabı. evet veya hayırdır ve ilki kadar acı duyup duymamasıdır yanıtı.
Soran+1 yılhayır ikinci falan yapmadık hepsi o.anlattıına göre o zaman sen hastanelik olmuşsun ya dikiş falan atılması gerekir üzüldüm adına
Cevap sahibi+1 yılaynen ama korktum istemedim. krem verildi on gün ilişkiye girilmeyecek dedi doktor. öyle atlattık ama ilk haftalar hep ilkine yakın acıdı. bir kaç yerinden olmuş kesikler.
boyutuda hani normal eşimin anlamadım ki o kadar da nazikti. sizinde ortalama mı boyut? bundan olabilir mi diye soruyorum aynıysanız eşimle.
o yüzden sizinkine acı denmez. korkmasın gözü hiç eşinizin.
Soran+1 yılboyut burdan açıkça yazmak istemiyorum ama ortalamanın biraz üstünde diyebilirim.şuan durumun nasıl peki rahatça girebiliyomu yani eskisi gibi acıyomu hala
Cevap sahibi+1 yıleşiminki de biraz üzerinde çok değil ama. ikinci rakamı nedir yazar mısınız?
şu anda tabi ki o zaman gibi değil, ama hala dar.
Soran+1 yılereksiyon hali 19, kalınlığını nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama bana kalın gibi geliyor.
Cevap sahibi+1 yılsizin kadar hemen hemen. yarım cm fark var.
Soran+1 yılo zaman seninki çok darmış ya neden yırtılana kadar devam ettirdin peki
Cevap sahibi+1 yılne devamı, sadece baş kısmında oldu bu. en fazla 4-5 cm inde.
Soran+1 yılhadi yaaa çok ilginç gerçekten
Cevap sahibi+1 yılbence de ilginç biri anlatsa abartmış diye inanmam.
sizin daha önce deneyim olmadı mı hiç?- +1 yıl
Buyrun beni emretmişsiniz
Cevap sahibi+1 yılsiz gizli bey misiniz eşi vajinismus olan?
bu arada est ne emri:) inş. yardımım olabilir.
Soran+1 yılyok benimde ilk deneyimimdi.peki çocuğun var mı varsa bu darlıkla nasıl doğum yaptın?
Cevap sahibi+1 yılaltta ki yorumunuzu tekrar gizliye alabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılvar evet, yapamadım ki sezeryan oldu mecburen.
Soran+1 yılhmm anlattıklarına göre normal doğum yapman imkansız zaten.ama laf aramızda sendeki darlık eşinin çok hoşuna gidiyodur :)
Cevap sahibi+1 yılevet gidiyor da bana sorun bir de:)
Soran+1 yılzevk alamazsan orgazm olamıyosun demektir.o çok zevk aldığına göre de erken boşalıyor demektir.
Cevap sahibi+1 yılniye ki? zevk alınca erken mi boşalınır?
benim için tespitine de yorum yapmak istemiyorum çok mahreme girmek istemiyorum. sadece düşündüğün gibi değil diyebilirim.
Soran+1 yılevet aşırı tahrik ve zevk erken boşalmayı tetikler ama bu tamamen onun elinde olan bişeydir.senin durumunun tersi olması güzel işte :)
Cevap sahibi+1 yılkısmen haklısın ama kontrollü biri yoksa dediğin gibi olurdu.
evet tersi olmasa çekilir mi ya o acıya rağmen.
Soran+1 yılburada pozisyon + eşinin tekniği çok önemli eğer klasik şekilde yaparsa bazı şeyleri sen daha az zevk alırsın
Cevap sahibi+1 yılaçar mısın anlamadım klasik şekilde falan?
Soran+1 yılburdan daha fazla anlatmak gerçekten pek hoş değil ya
Cevap sahibi+1 yılbende istemiyorum farkındaysan detay vermiyorum hiç.
Soran+1 yılbana yazmanı rica etmiştim ama yazmadın
+1 yılseninki de sondaj makinası mı be mübarek
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıleşin kasmıştır yollar kapanınca ilerliyemessin
02 Yorumla
Soran+1 yılazda olsa sanırım kasmıştı ama sanki kasmaktan değilde darlıktan kaynaklı gibydi
- +1 yıl
olabilir
+1 yılkastıysanız normal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin kasmıştır kendini yoksa o kadar zorlama olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende korkuyorum :S neolcak bilmem o gün
017 Yorumla
Soran+1 yılya inan gözünüzü korkutmak için yazmadım canım bunları sadece herkeste böylemi oldu onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum evli degilm
Cevap sahibi+1 yılama zor gececegini düşünüyorum bende orkuyorum. utancgaclıkda var
Soran+1 yılya herkeste böyle olmaz korkma bu daha çok organların boyutlarıyla ilgili bir durum.
Cevap sahibi+1 yılbelkide bilmiyorm
Soran+1 yılbirde ilkinde pozisyon çok önemli
Cevap sahibi+1 yılkarnım agrıdı :) sen söyledikce sıkıntıdan
Soran+1 yıloyy kıyamam ya korkma bence bol bol bilgi edinmeye çalış bu konuda ne kadar çok şey bilirsen o kadar iyi.
Cevap sahibi+1 yılçekiniyorum :S bakmaya falan aslında bilgi edinmek güzel ama
Soran+1 yılçekinmek insanın doğasında var hele sen bir kızsın gayet normal :) bilgi edinmek tabiki işine çok yarayacaktır ama en iyi bilgi yaşayıpta görenlerde daha doğrusu tecrübeli insanlarda var.bende bunu yaşayana kadar çok şey bildiğimi sanıyodum ama bilmediğim şeylerde varmış :) istersen bana yazabilirsin sormak istediklerini :)
Cevap sahibi+1 yılmesaj olarakmı
Soran+1 yılevet nasıl istersen
Cevap sahibi+1 yılgizli kullanıcı oldugun için nikini bilmiyorm
Soran+1 yılaz açayım ama hemen kapatırım sen görürnce tamam.
Cevap sahibi+1 yılgöremedm :S
Soran+1 yılşimdi bak :)
Soran+1 yılyaz hemen kapatıcam :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin yalanını...
11 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyosan lüzumsuz yorumda yapma
Acilari acimizdir
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?