arkadaşlar yaptığımız yanlış ama sadece öpüştük sarıldık zaten gittiğimiz film romantikti. kadın geldi herkesin içinde bizi rezil etti çalışan. sizce bişey olur mu bu saatten sonra yani başka bişey olurmu? saçma gelcek ama vdieomuzu falan koyarlar mı ben biraz paranoya oldum da
Cevabın nedir?
Değerli sevgili kardeş.
Genç yaştasın, ve inan bana burada bu soruyu okuyan kimse, senin yaptığından çok daha aşırı olan şeyleri yaptı. İtiraf ediyorum, ben de yaptım.
Ceza kanununa göre herhangi bir suç oluşmuyor, korkmana gerek yok.
Oluştuğunu farz etsek bile, ki bazı suç tiplerini zorlasak belki uyar, hakkınızda verilecek bir hüküm yok.
Hukuk davaları açısından da, sinema işletmesi açısından doğurduğunuz zararda; o sinema işletmecisinin kendi kusuru da eklendiği için, herhangi bir tazminat sizden talep edilemez.
Ayrıca, sanırım 18 yaşın altındasınız, o yüzden iyiden iyiye sorun çıkmaz.
Dostlukla.01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım daha gencim yani. gençlik var ve sadece sarıldık. nadiren öptük. çk sağolun değerli yorumunuz için
En İyi Cevaplar
Sinemadan babani ararlar kizinizi sokaga cikartmayin sonra sinemamiza gelip opusuyor siye. Haha ne videosu yahu iyice sacmalamissin sevgilin haddini bildirseymis kadinin keske sen kim oluyosun da bizi uyariyorsun nerde nasil davranacagimizi sana mi soracagiz tarzinda.O kadinda evde kalmistir sizi kiskanmistir.Pek takma kafana acaip gereksiz :))
11 Yorumla
Soran+1 yılya üzüldüm baya etkiisnde kaldım biraz :) teşekkürler ama
Neden rezil olduğunu düşünüyorsun ki? Kadına ağzının payını verseydiniz keşke, o utanırdı bu sefer. Gidip şikayet et bence kadını sinir oldum şimdi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılbende ama utanıyorum tatlım ne dicem şikayet ederken :)
Soran+1 yılhaklısın düşüncem bunu :) çok sağol :)
+1 yılHangi sinema nerede bu... bir sey olmaz abartma ismin yok bir seyin yok herkes opusuyor sinemadaki o yüzden sevgili tataflarina bakmıyorum hic :)
29 Yorumla
Soran+1 yılya zaten her sevgilinin (çoğu demeliydim:) ) yapabilceği olay. romantik sahne geldi öpüştük çok ileri görülcek bişey yoktu abarttı kadın :)
- +1 yıl
İstanbul'da misiniz kimse karismazdi aslinda yanlis kisiye denk gelmisiniz herkes sinemada sapur supur millete bak görürsün :)
Soran+1 yılevet ya bize denk geldi :)
- +1 yıl
Uskudarda mi oldu yoksa :D ilce mekan adi verseydin de sevgilisi olan arkadaslar gitmeseydi oraya :) korkma hicbir sey olmaz
Soran+1 yılyok akdeniz bölgesi antalya :)
- +1 yıl
Buradaki kizlar dikkatli olsun bari... sen de sıkma canını canım hicbir sey olmaz :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım benim i.imi rahatlattın :)
- +1 yıl
Adini soyadını bilmiyor yasini bilmiyor ki bilse de bir sey yapmaya hakki yok ülkemizde bazi calisanlar kendini polis zannediyor. Sinemada kimseyi rahatsiz etmeden bir öpüşme olmus insanlarin gözü onunde yapmamissin ya... icini ferah tut amaaaan de bir ani olarak kaldi sana inan 1 sene sonra buna guleceksin adim kadar eminim buna :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim içim huzur doldu :) kadın dövücek gibi gelmese belki daha az utanırdım ama haklıısın komik bir anı olduu :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
76Cevap
Bütün sinemalarda güvenli amacı ile gece görüş kamerası var zorunlu olarak , ancak öyle seçilir bir şey olmaz , kayıt asla yapılamaz zira kayıt yapılırsa cihazlara sadece emniyet dokunabilir ve gereksiz bürokrasi masraftır.
O kadının bu işlerden zoru vardır ya da fırça yemiştir ya da sevgilisiz sevgisiz yaşayan biridir, amacı bozmak olmuş , kayıt falan olmaz , nolduysa orda kaldı , zaten karanlıkta sizi seçen de olmaz13 Yorumla
Soran+1 yılçok utandım tanıdık vardı önlerde belki görmemiştir ama sonuçta çok üzüldümm
Soran+1 yılevet unutucam :D
bana bir kadın gelip bişey dese abla bak yürü git elimde kalcaksın derim üsteler atar yaparsa bağırmayada devam ederse kendi yapamamış kıskanıyor 1bne diye düşünür kalkar ayağa bir kafa atar bayıltır oturturum yanıma güzelse onuda öperim çirkinse öyle baygın dursun orda
00 Yorumladışarda beterin beteri var... özgürlükler kısıtlanmamalı.. tabi aşırısı dışına çıkılmamalı.. yaptığınız şey başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.. sonuçta sevgilisiniz.. doğaldır diye düşünüyorum..
diyarbakırda yaşıyorum... inan diyarbakırda olanlar seninkinin 500 katı daha ahlaki boyutları aşan şeyler yapılıyor.. sinemada , parkta , okulda , üniversitelerde , dershanelerde, barlarda ,, vs...
özellikle yolun aralarında... D senin gayet normal07 Yorumla
Soran+1 yılbana da normal geldi ama dediğiniz gibi başkasına normal gelmedi sanırım ve tersledi bizi :
Soran+1 yılhaklısınız ama o an bir de beni düşünün bir kızı rencide etti
Soran+1 yılevet ama sevgilim de üzüldü benden özür dileyip durdu suçlu hissetti kendini canım benim ya :)
Soran+1 yılo çekinir :) saygılıdır bayağı :)
+1 yılkadının öyle bişey yapması ble çok saçma. öpüşüyo herkes sevişiyo bile. ben bir kere forum İstanbul'da bir kız arkımla bir filme gittim. cok sıkıcıydı. yarıda herkes filme girdi ben erkekler tuvaletine soktum işi pişirdik. fena heyecanlıydı. yakalnamadık en adrenalinli ilişkimdi sanırım :))
14 Yorumla
Soran+1 yılbiz öpüştük sadece ve dıdım yakalandık
- +1 yıl
bence dediğimi deneyin. feci bişey... ;)
Soran+1 yılo kadar ileri gitmeyiz :)
- +1 yıl
valla mutlaka denenmeli. inanılmaz zevkli :)
Öpüşüp sarılıyorsanız sadece, bu personelin yobazlığı yahut kıskançlığı. Kim videonuzu ne yapsın bacım? Geçti o devirler bunlar normal şeyler. Kafanızı rahat tutun, Allah mutluluğunuzu bozmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin, çok sağolun
+1 yılBir sonraki seferde evde öpüşürsünüz o zaman da anne veya baba yakalayabilir aman dikkat :) sinemada ki öpüşmede hiç bir sorun teşkil etmez o an yüzün kızardığı ile kaldı geçti bitti :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
- +1 yıl
Çünkü ben bilmişim İyi öpüşmeler :)
sinema neden böyle şeylere alet olur.
neden böyle şeyler yapılır anlamış degilim
gülün eglenin en fazla sarılın elini tutun nedir opüstük falan filan ya bana terssss
karanlık diye bir yatmadıgınız kaldı sözüm böyle yapanlara23 Yorumla
Soran+1 yılbiz öpüşmek için gitmedik, yanlış anlaşılmak istemem
- +1 yıl
oral yaptırdığım bile oldu... zevki başka ya...
Toplum içinde öpüşmek yasak.
Ama zina serbest ya la!!!
Hukuk sistemini de becermişler bir güzel :D
Korkma birşey olmaz.11 Yorumla
Soran+1 yılpekala teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sinema salonunda sevgilimle öpüşürken memesini bile emmişimdir. Kim ne diyebilir? Ağzına yumruğu geçiririm. Kız erkek fark etmeksizin. Sikiş filmine geleceksin. Ahh ohh lu tepişmeleri izleyip duracaksın. Yanındaki koltukta öpüşen çifti görünce namus bekçiliğine soyunup ahlâk dersi vereceksin. Odunla döverim böylesini.
05 Yorumla
Soran+1 yılben dövemedim işte :(
Cevap sahibi+1 yıl2 çift lafta mı söyleyemedin?
Soran+1 yıldiyemedim
Cevap sahibi+1 yılGereksiz yere tavır sergilemiş. Bir şey olacağı yok. Öyle video falan hayali şeyler. Öylw bir şeyi kesinlikle yapmaz/yapamaz. Sıkınti etme. Kötü bir gün geçirmişsiniz hepsi bu! Bir dahakine daha dikkatli olun ve böyle bir durum da tepkinizi gösterin.
Soran+1 yılteşekkür ederimm çook
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık bütün sinema salonlarinda güvenlik kamerasi var :P
artık ordaki çalışanın vicdanina kalmiş o görüntüleri alip internete vs yüklerse
kötü haber çabuk yayılır zaten haberin olur bundan :))14 Yorumla- +1 yıl
hiç bir skm olmaz çok var öylee
Soran+1 yılyasal suç olur yüklerse dimi
- +1 yıl
öyle ama ordanda söyle yırtarlar bir çalışan almış bilmioruz derler ufk bir para cezasi tamam gitti bitti :P
+1 yıl"Aa film romantik hadi öpüşelim" ya salak salak açıklama yapma bide :D artık her yerde videonuz olcak ünlü oldun :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaçıklamanın nesi var? anlamak istediğin gibi anla çakma sarışınım :*
- +1 yıl
Benim en azından saçım çakma canım senin başka yerlerin. Git sinemada öpüş sonra ayy acaba videomuz olur mu film de romantikti çok uzun öpmedik diye açıklamalar yap :D iyi öpüşmeler ay pardon iyi romantik film izlemeler :)
Soran+1 yılsağol canım şeyimi benden iyi biliyorsun :)
+1 yılO dangalak kimmiş ya. Gerzeğe bak. Uyari yapmis bir de. Abartiya kacmadiysaniz onun ne haddine size azar çekmek!
04 Yorumla
Soran+1 yılabartıya kaçsak soramazdım soruyu utanırdım :( cidden yaa sarıldık ööpüştük toplasan 2 3 dk
- +1 yıl
Pislik yapmis resmen. Ya kendi sevgilisi yok, ya da kavgali, ya da salak sahiden. Sen orada ona "Sana ne be" diye cikissan ne diyecekti acaba. O kimmiş ki ya
Soran+1 yılyerin dibine girdim o an :(
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılO ortamda kaldığı için her şey bir şey olmaz.
Videonun internete filan düşeceğini filan zannetmiyorum. Bunu yapan bir çok kişi var.
cut.06 Yorumla
Soran+1 yılyani ama paranoya oldum
- +1 yıl
Bende paranoya olurdum başıma gelse :) Ama takmamak gerek olay o ortamda kaldı. Dediğim gibi bir çok kişi yapıyor, size özel değil.
Soran+1 yılbir de ben kızım korkuyorum üzülüyorum utandım :) ama çok sağol ya anladın beni :)
- +1 yıl
Öyle de işte, yapacak bir şey yok yani :) Olan olmuş, hayırlısı bundan sonrası :)
Soran+1 yılhayırlısı ya :) ama akıllandım ben :)
- +1 yıl
afferin :)
+1 yılsınemaya sınema ızlenmek ıcın gıdılır opusceksenız eve gıdın :) ben kadına hak verıyorum cunku ne sevgılıler goruyorum sınemada onumuze oturup saatlerce sevısıyorlar ızleyemıyruz fılmı.. aile giremicekmi sınemaya?
23 Yorumla
Soran+1 yılromantik bir filmdi hem sevişmedik, kısa süreli öpüştük
- +1 yıl
kurunun yanında yasta yanarmıs. kadın belkı tekrar sevısmeye baslıcagınızdan korktu. cunku ben sıkayet etmıstım sınemaya onumde sevısenlerı. fılm ızleyemıyoruz dıye.
Soran+1 yılhaklısınız bir yönden ama biz öpüşmeye sevişmeye gitmedik
sevgilin 3 yıl yer seninde adın çıkar benden söylemesi.s
34 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme lütfen
- +1 yıl
doğru dıyo 6 ay ıla 3 yıla kadar kamusal alanda turk orf adet ve ananelerıne aykırı davranıstan ataerkil bir toplum olmamız hasebıyle erkek arakdasın ceza yer. sen ıse adının cıktıgı ıle kalırsın. eıen arakdasım avukat heralde. yasayı bılıyor. ılk defa adam akıllı bı yorum yapan cıkmıs.
Opusmek ayip bir sey oldugunu kendine benimseten bir toplumuz ne var yahu opusmek neden ayip olsun.Sizi rezil eden kadina tepki vermemeniz bile aptalca neyse video koyarsa git mahkemeye ver aman Allahım ne sacma bir olay...
14 Yorumla
Soran+1 yılya rezil olduk ya bişey diyemedim
Soran+1 yıltaa ordan içeri gelmiş bide kadın yaa
+1 yılSaçmalık kendisi öpüşmenize tepki gösterdiyse cocuklarini nasil yapti veya o evlenirde nasil yapicak cocugunu leylekmi getirecek :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldövücek gibi geldi varya :)
Soran+1 yıltepkisi ona ama abartılcak gibi değildi uzun uzun öpüşmedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim basimada geldi :)))) cok irenc bir duygu erkek arkdsimi kovmustu bnde hayatimdabhic bubkadar yerin dibine girmedim yani aslanunutmycm o kotu ama komik animi bisey olmaz korkma ya milletin isi gucu yok seni videoya mi alcak
11 Yorumla
Soran+1 yılya bende utandım yaa :) paranoya oldumm. sevgilim özür diledi ama gerek yoktu özüre
Sarmaş dolaş opuşuyosan 1) kim tanıcak karanlıkta 2) opuşenleri izlemek için nete girecek insan var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim korktum az
+1 yılSadece Bizimi gözetliyorsunuz o kadar insanın içinden kardeşim? diyebilirdiniz mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız diyemedim utancımdan
kıskanmıstır. gencecik kızlar erkekler ne yapmasını bekliyordu ki. Genc insana karısmayacaksın sonucta sinema karanlık oluyor sacma
01 Yorumla
Soran+1 yılçok garipti yaa
''Hayırdır canım, seninle böyle öpüşen adam yok diye öpüşenlere mi çatıyorsun?'' diyecektin..
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyemedim utandım ama keşke deseydşm
Öncelikle o beyinsizle uğraşırdım o kesin.
O görüntü yayılırsa da direk şirketle uğraşırdım ki bu daha zevkli olurdu.03 Yorumla
Soran+1 yılçok büyük bişey yapmışız gibi geldi bide
Soran+1 yılbir daha gidemem oraya ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mahalle sinemasına mı gittiniz.Avm sinemalarında böyle birşey olmaz.Yakınınızda oturanlar şikayetçi oldularsa sizi uyarmaya gelmişlerdir.Yoksa kimse öpüşmeye karışmaz.
014 Yorumla
Soran+1 yılyanımızdakier görmedi bile rahatsız oluncak gibi de öpüşmedik :) kadın cinsti
Soran+1 yılvardı insanlar
Soran+1 yılyok ses çıkmadı :)
Soran+1 yılyakısıklı bence yaa :) 1.80 boyuda var
Soran+1 yılhaklısınız :)
Soran+1 yılsensiz olmaz :)
Soran+1 yılanlayamadım
+1 yılYok canım o kadar uğraşmazlar.Bende eski sevgilimin biriyle Eskişehir kentparkta çalıların arkasında güvenlik görevlisine yakalanmıştım kalabalığa karıştım ama o yavşak hala bağırıyordu arkamızdan :)
010 Yorumla
Soran+1 yılne diyorud :) rezil ediyorlar ya görmezden gelseler ne olacak kii
- +1 yıl
Utanmazlar, ananız babanız yok mu sizin felan diyordu ama kalabalığın arasına karıştığımız için kendi kendine konuşuyor gibi oldu :D:D
Soran+1 yılçok sinir bozucu bir durum :)
- +1 yıl
Yoo biz kahkaha atmıştık...Adam mal gibi tek başına bağırıyor gibi olmuştu :D Ama tam kız yatmıştı ben üstündeyken yüzümde el fenerinin ışığını hissetmek sinir bozucuydu, gözüm kamaştı :D
Soran+1 yılhep te fenerr :)
- +1 yıl
sizi yakalayan karı orta yaşlı mıydı?:)
Soran+1 yılgençti :)
- +1 yıl
Onunla sevişen yoktur. Tribe girmiştir ondan öyle yapmıştır :)
Soran+1 yılolabilir :)
- +1 yıl
:)))
bittiniz kızım siz orda bende vardım her şeyi videoya çektim istediklerimi yapmazsan internete yayarım videoyu
01 Yorumla
Soran+1 yılhhehehhe D:
yok ya pek takmıyorlar arkadaşım sinemada çalışıyordu hergün anılarını anlatırdı gülerdik bizde senin eşlerin çok var :D
05 Yorumla
Soran+1 yılah bide sadece izleseydi :)
Soran+1 yılhaklısınız işte bir an da oldu ama abartmadık ki
Soran+1 yılhaklısınız yer yoktu pek
sinema salonlaronda opusmek yasaktir anayasanin 500. madddesini a bendinin b fikrasinin c karekokune göre
10 Yorumla
+1 yılSizi rezil eden saçmalamış.. Sinema ne için var ki zaten..
02 Yorumla
Soran+1 yılfilm romantikti zaten :(
- +1 yıl
Olmasada farketmez.. Gerilim filminde öpüşmek ayrı bir zevkli.. Korku filminde nerdeyse içimize kaçacaz.. Bilim kurgu da öpüşürken kendimiz ya robotların içinde ya da sahneye göre mars ta uzay gemisinde falan hissediyoruz..
Sen o kadar ucuzlasip sinema koselerinde opusuyosan. Sonunu dusunmen ne kadar komik demi.
29 Yorumla
Soran+1 yılöpüşmek için gitmedik film romantikti diyorum
Soran+1 yılkendince haklısın düşüncene karışamam şahsıma hakaret edilmedikten sonra sorun yok :)
- +1 yıl
Ben isimden dolayi sinemaylada sinema salonlariylada iciceyim. 1) siz sen normal opusmenin ilerisine gitmissindir.2) sinema ara verdikten sonra kimse yok diye devam etmissindir. Oda hizmetci calisan bayan gelip sizi orda o halde gorunce basmistir fircayi. Iyi yapmis kadin. Orasi opusme yerimi. Madem opusmek istiyodun daha uygun biyere gitseydin. Suc sende degil. Suc seninkinde:))
Soran+1 yılhayır dediğin gibi olmadı. filmin romantik bir bölümünde öptük sonra saıldık
Soran+1 yıldışarıdan geldi kadın
+1 yılBnde yakalndim bisey olmuo :)) ama orayada gitmycn gidersn olabilir :))
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmeeemm tövbe :)
- +1 yıl
Ozamn sikinti yok :)) baska sinemalara akin daha issiz :)))
hiç bişi olmaz ben demitim 15 tl verdim istersem kapıyı skrım sızene demiştim biri bile cevap vermemişti :D
11 Yorumla
Soran+1 yılahahah çok iyi demişsiniz :D
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. len kim uğraşacak iki ergenin videosuyla resmiyle yaa D:
00 Yorumla
+1 yılO karanlıkta sizi nasıl gördü çalışan hiç birşey olmaz sede evde ya da yalnız kaldığın zaman öpüş sinamada sevdiğinin dizine yatıp oral yapan bile var siz nasıl yakalandınz
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla sarıldık genel olarak ya çok nadir öpüştük
ben olsam kadına bana bak ben seni almam derdim... :)
10 YorumlaVizyona düşer yakında, ünlü de olursun. Youtube de izleriz.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi seyirler
Yok yaaa birşey olmaz bence millet ne halt yiyo oralarda bizzat arkadaşım kendi dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız :)
bir şey olmaz zaten internete öyle bir görüntü yüklerse suçlu duruma düşer
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o da doğruu
+1 yılHayvani ihtiyaçlarını insani zevklerini yaşadığın ve yaşayan bir toplum ortamda yapman . gerçekten utanç verici. isviçrede olsaydın 6 ay hapis cezası alıırdın lanet olsun sana . hayasız genç :D lanet
10 YorumlaHiçbirşey olmaz hem senin videonu koyması yasal olarak suç şikayet edersin ve ceza alır bunun korkusundan yemez zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılevet ama yerin dibine girdim
Soran+1 yılvalla bide bizim çıktığımızı gördü kameradan sanırım adamın biri biz çıkarken bakıp güldü
Soran+1 yıltakmıyım da hakaret edenler oldu iyice taktım
Soran+1 yılgeçti ya :
Kızım imkansızı başarmışsınız bravo size rahat ol bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılimkansız ne ki
Len ergen bişi olmaz 1 dahakine erotik filme gidin 1 1inizi yutarcasına öpüşün. ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbiz sevişmiştik henüz videomuzu görmedim sizinkinede bir şey olmaz sanırım :ÇD
01 Yorumla
Soran+1 yılbize çattılar :)
+1 yılallam ya ne yıyıp ne ıcıosunuz anlamdımkı bu nasıl saçma dusunclerdır..
02 Yorumla
Soran+1 yılparanoyak bir yapım var
- +1 yıl
soğuk bır dus al geçer...
+1 yılArkadaşlar bilginize zaten sinemalatın çoğunda gizli kamera var
03 Yorumla
Soran+1 yılgizli değildi baya açı açık gözümüzün önündeydi de zaten kötü bişey yapıcak olsak önüne oturmazdık ama film romantik olunca öptük kadın geldi
- +1 yıl
Yapacak birşey hukuki birşey olmaz dert etme
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
bide sizin filminizi cekerler bence:) ibret olsun die:D:D
13 Yorumla
Soran+1 yılkötü bişey yapmadık kii :)
Soran+1 yılkadın uyardı çünkü
o kadının * ben ona grib cıkan neymiş. suç sende ben azına sıcardım o karıyın valla.
01 Yorumla
Soran+1 yılya suçlu gibi hissettik kendimizi. sevgilim de özür dileyip durdu benden ama kadına çok kızdım nasıl da rezil etti
+1 yılhayır olmaz da kadına ne oluyor ki karışıyor işinize
01 Yorumla
Soran+1 yılyani, biz abartmadık ki öptük ama uzun uzun da değil. çok utandım gerçekten fenerle geldi bide
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadının yaptığı anormal ne olucak 2 genç görende neyse ağzımı bozmayayim :D takmayın koyarlarsada kadına gülünür sizin yaptığınız ayıp bir şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılyani de utandım :)
Hııamıınnaaa diyip dıkş çaksaydın ağzına bir tane :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadına ne ki? tabi kesin yalnız bir karıdır kıskanmıştır buna çakan yok diye. sen aldırma bir şey olmaz çok sinirlendim..
01 Yorumla
Soran+1 yılbende çok sinirlendim ya çok uttandım
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. sadece öpüştüyseniz ne olacak bişey olmaz. Kadına 2 kelime bişey söyleyemediniz mi
07 Yorumla
Soran+1 yıldiyemedim şok oldum
Soran+1 yılgelmedi aklıma :(
Soran+1 yılsustuk :)
Soran+1 yılolabiliir :)
+1 yılkadın size ne dedi? sadece onu merak ettim ona göre sana gerekenleri söyliyim
011 Yorumla
Soran+1 yılgörüyoruz kameradan dedi
- +1 yıl
bağırdımı sze dediği zaman görüyoruz kameradan diye?
Soran+1 yılbelliydi bize dediği sesliydi ama bağırmadı feneri tuttu
- +1 yıl
anladım her gencin başına gelir, kaçamak yapalım demişsinizama bu size deers oldu :)
Soran+1 yılama cidden amacımız bu değildi :))
- +1 yıl
zaten amacınız o olsaydı sinemaya gitmezdiniz sinemaya değilde başka bir yere giderdiniz artık ben sizin yaşadığınız bölgeyi bilmediğim için bilemem mekan söyliyemem :)
Soran+1 yılmekana gerek yok yaa amacımız o kadar şey değil :)
- +1 yıl
tamam anladım bn amacınızın o olmadığı olmuş bı kere işte filmın akışına kapılmışsınız anlaşılan yanlış mıyım olur böyle şeyler uzulme moralını boazma sen...
Soran+1 yılevet teşekkürler anladığın için beni :)
- +1 yıl
ne demek biraz olsun moralin rahatlamışsa ne mutlu bana
Soran+1 yılevett :)
Dayak yemediyseniz tamamdır daha bişey olmaz rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılreziil olduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane kadın diyemediniz mi? Terbiyesize bak sen...
03 Yorumla
Soran+1 yıldiyemedim ya çok utandım inan ki
Cevap sahibi+1 yılBence o kadini sikayet edin...
Soran+1 yılama ne diyeceğiz ki sinema da öpüştük te mi dicez
şaka videolarına falan koyarlar belki :D yok yok bişey olmaz.
00 Yorumlasenin özel hayatına ne hakla karışıyormuş sordun mu o kim ki hiç kasma bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yılo an ne olduğunu anlayamadım dövcek gibi geldi çok utandım :)
Soran+1 yılhaklısınız ya çok sağolun içim rahatladıı :D
+1 yılNe hakla böyle bir şey yapıyor o kadın saçmalık
14 Yorumla
Soran+1 yılbide dövücek gibi geldi hızlı hızlı çok utandık :(
- +1 yıl
Takma ya bir daha görmeyecksiniz nede olsa
Soran+1 yılhaklısınız teşşekkür ederim önyargılı olmadığınız için :)
- +1 yıl
Ne demek canım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılfilmdeki aktör ve aktrisler bile sizi gördü. yandınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha fazla komiksin
Gizli Üye(36-45)+1 yıltoplumun ahlakını sizin gibiler bozuyor burası islam ülkesi gidin amerikada yaşayın tam size göre.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız aslında, bende üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılyani bunları hoş karşılayanlar bacılarınıda birgün biryerde götürürlerse hiç şaşmamak lazım :D etme bulma dünyası herkes bu konuda rahat olduğunu sanıyor ahlaktan uzak tipler böyleleri..kendi bacısını öpüşürken birisine verirken yakalasa aynı rahatlıkta olurlarmıydı acaba :D
Soran+1 yılvermek falan demesek? romantik sahnede öpüştük bu kadar, uzatmadık aklınıza kötü şeyler getirmeyin
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem