ben göğüslerim iri biraz. ben memnunum bu durumdan. ama erkek arkadaşım sanırım bunu sorun etti ayrıldık. eski kız arkadaşına döndü.onun kilerde çatlak yokmuş. kadını gördüm küçük memeli birşey zaten... çatlaklardan nefret ediyorum...çareside yok allah kahretsin.beni çatlak yüzünden tek ettti..
Cevabın nedir?
+1 yılYazıklar olsun böyle insanlara, bir.kızın göğüslerine bakarak yargılıyorlar belki o insanın kalbi temiz belki sana o eski kız arkadaşından çok daha fazlasını katacak belki seni deliler gibi sevecek... Zaten bir erkek.kızın eğer göğüslerine bakıyorsa o erkekten birşey bekleme, sana hiçbir şey katmaz aksine böyle terk edip gider seni yarı yolda bırakır. Erkek dediğin efendi, akıllı, bilgili ve kültürlü olup nerde nasıl davranılması gerektiğini bilen, bir bayanın kalbini gören erkektir. Sen içini rahat tut boşver, takma böylelerini...
Çatlaklar için de süt tedavisi var, çiğ sütü buzdolabında beklet sonra sütün üzerinde kaymaksı bir tabaka oluşacak. Bu tabakayı parmaklarınla göğüs uçlarına ve çatlak bölgesine iyice yay ve emdir. Çatlaklar giderilecektir eminim faydasini göreceksin :) geçmiş olsun :)34 Yorumla
Soran+1 yılteşşekür ederim bunu denicem inşş sonuç alırım. zaten derin değil çizik gibi gözüküyor.evet maalesef karektersizdi. okadar sevmeme rağmen yüz kere ayrılıp barıştığı eski sevgilisine döndü.
- +1 yıl
Aklından hemen çıkarmalısın, onun gibiler seni hak etmiyor. Böyle erkek piyasada çok var inşallah seni çok seven ve seni hak eden birisi çıkar karşına :) Tamam fazla derin değildir o çatlak geçer o zaman bir de salatalık suyu da var hem göğüs kaslarını besliyor denemeni tavsiye ederim :)
Soran+1 yılsalatalık suyunu mu sürüceksin
- +1 yıl
Evet har sabah uçlarından itibarek.yaydırarak süreceksin ama salatalığın suyunin çıkması için mutlaka elinle kopar bıçak kullanma sonra dediğim gibi sür hem ferahlatıcı etki yapıyor hem de göğüs kaslarını besliyor
En İyi Cevaplar
Göğüsdeki çatlaklar da... Düşman başına. Hakikaten meme fetişi olan birey için zordur katlanmak.
O estetiğe hiç yakışmayan bir görüntü. Tek sebep o değildir inanki. Ama adamın talebi buysa birşey diyemezsin ki.
Yorumlara bir baktım da sanki herkes karakter için falan çıkıyor ediyor. Hadi saflar yedi de ben yemem... Geç onu sen. Kimi uzun boy ister, kimi kalın alet ister, kimi ince fizik ister, kimi güzel yüz ister... Karakter 2. ya da 3. sırada gelir. Kimse kimseyi kandırmasın.
Seninki de güzel meme istiyorsa... Kendi tercihi. Çatlaklara takmayacak bulursun ya derdin o olsun...
Çaresi yok diye birşey de yok. Var ama zahmetli, biraz zaman alıyor diye biliyorum ben, ayrı konu...019 Yorumla
Soran+1 yılhayır çaresi yok olsa starların bile var onlar bulurdu bu bir
ikincisi çok haklısın. insanlar beğenmediği kişilerle asla olmaz. isterse dünya iyisi olsun bir kadın yinede olmaz bende olduğu gibi.
meme fetişi olabilir ama bulduğu kadının memesi yok ahahaa. minik memelilerle mutluluklar.):)
Soran+1 yılzaten birşey dediğimiz yok. adamın karşıaın dikilip neden beni istemedin demedim. burada derdimi paylaştım. ayrıca meme dediğin nedir ki yarın öbür gün memesini beğendiğin kadın meme kanseri olursa ne yapıcaksın bırakcaksın dimi. allahtan senin gibi düşünen biri beni bırakmış aslında şükür etmem lazım..ben mememden memnunum gayet iyi bence boyutu. sarkık falanda değil. iyiki küçük memeli olmamaışım. varsın çatlak olsun banane ya. bir zırto herif beğenmedi diye oturmuş burada ağlıyorum salak gibi.
- +1 yıl
Ya şimdi bana sarmışsın, şükür senin gibi düşünen biri beni bırakmış falan diye... İlla dayak mı atayım sana burda?
Sen ne sandıydın? Karakterini mi sevdiydi? Böyle kişilerle çıkıp çıkıp terk edilince benim dizimde sümüklerini silme.
Gidip adam gibi birini bulsaydın da onla çıksaydın!!. Ama çatlak sadece memerinde değil, kafanda da var az biraz... Git ağla açıl, bir dahaki seçimini doğru yap, beni de sinirlendirme.
Hadi bakalım.
Soran+1 yılçatlağıma kurban ol. hadi minik memelilerle minik şeyinle yaşa tipe bak çay demle ya birde beni eltiriyor..
Soran+1 yılhadi lan top defol yazma bana. i*ne tipin var
- +1 yıl
Valla senin kaşar gibi ağzın, herkese ellettiğin ve beğenmedikleri (çatlak) memelerin ve bir o kadar çatlak kafan. Biz birşey diyor muyuz?
Buradan hakaret etmekle ancak kendi o* ortaya koyuyorsun o kadar. Sen istediğini de. Kızlar beğeniyor, o da bana yetiyor. Varsın çatlaklar beğenmesin amaaan :)
Şeyimi ağzına almadığın için de teşekkürler. Çok makbule geçti, sağolasın. Ama dudağının kenarını bir sil bebişim. Öyle çıkma. Öpüyorum. Hadi bakalım.
Soran+1 yılne diyorsun sen be ibiş. seni gayler beğeniyordur evet.. hadi topoşum uza. istenmiyorsun bu konuda. ben kimseye elletmedim. dekoltemden gördü hadi naşş.
- +1 yıl
Ay öylemi popiş, pardon o zaman. Nası gördü öyle uzaktan, MR gibi çekmiş fotoğrafını, dehlizlerde kaybolmuş resmen. Demekki çatlaklar bayağı bir derin. Bende sandım ki büyüteçle daldı sana, öyle beğenmedi. Yazzzzııııık. O kadar belli oluyor demek. Çaresini de hatırladım tam olarak ama yazmıyorum. Sen buna ibnelik de diyebilirsin. Ben ektiğini biçmek diyorum...
Gay gay gay diye sayıkladığına göre gay arkadaşın çok anlaşılan. İnsan sevdiğiyle berabermiş işte. Çık o ortamdan. Sana faydası yok. Benden sana abi tavsiyesi, gayleri falan bırak. Öyle böyle bir erkek bul, çatlak patlak ayırmayan. Mutlu ol. Yoksa sonun hiç iyi değil.
Kendine iyi bakıyorsun, öpüyorsun.
Soran+1 yılne uzatıyorsun be şişmşir suratlı. siktr git diyorum hala aranıyorsun burda. defol.
- +1 yıl
Haa? Seni mi sktrip gidecem? Öhhh yani. Oda ayrı fantazinmiş haa. Peki kimin yapmasını istiyorsun?
Bulamazsam istediğin gibi biri, ben yapıp gitsem kabul mü? Bilmem istediğin gibi olurmu ama... Konstrasyonum bozulabilir. Malum sıkıntılar var yani işte. Sonra yapamadı edemedi diye söylenme de benim için. Ben elimden geleni yaparım sonuçta...
Bence cevap yazma ama sen bilin ;)
Soran+1 yılTipe bak ya cirkin igrenc yaratık.
- +1 yıl
Kendin becerildin şimdi sıraya başkalarını mı arıyorsun? Merak ettim annenin memeleri de çatlak mı senin gibi. Belki genetiktir.
Neyse. Cicim herkes sen (veya bahsettiğin üzere muhtemelen validen) gibi genelevde hizmet vermiyor ki. Ben bir kere bile gitmedim mesela.
Ağzına yakıştı bu da. Günde kaç müşterin oluyor? İyi kazanıyor musun? Her müşteriden banyo yapıyor musun? Cumaları hizmet veriyor musun? İzin günün var mı?
Tatile gittiğinde mobil hizmetin de var mi? Yorucu olmuyor mu? Neyse sen alışmışsındır zaten. Fazla hunhar kullandıklarından çatlaklar normal bence. (Kafadakiler dahil).
Öpüyorum derdim de, müşteriden çıkmışsındır sen. Banyo yap öyle ;)
Soran+1 yılananı anlatmışsın.zaten bütün bunları anan anlatmıştır sana. ananı satıcak kadar şerefsizsin. siktr git sülalane başlatma.
- +1 yıl
Onu yaptırıcam bunu ettiricem.
Sen bunları yaptıracağını iddia ettiğin kişiye önce kendini mi s.ktiriceksin?
Anan bitti sen bitmedin ha. Ne büyük o.ç.o. çıktın sen. Güzel bişey olsaydın sevabına s.ktirirdik seni de... Çatlak çok be. Talep olmaz. Büyür bence o çatlaklar bu gidişle. Kötü yola düşmüşün bir kere.. :)
+1 yılErkek arkadaşın ve karakter?
Cııııkk ikisi bir araya gelmez.
Erkek arkadaşın ve sen?
Evet olursunuz çünkü sende buraya bunu yazacak kadar bu sebepten ayrılmanıza üzülecek kadar karaktersizsin.16 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmak mı sen buna aşk mı diyorsun
Bence senin sevgilin kaşarlık yapmış hahahah
Soran+1 yılben üzüldüm çünkü sevdim değer görmedim. bu mu karektersizlik kaç yaşınasın sen bee.konuşmayı bilmiyorsun.
- +1 yıl
Konusmayı mı bilmiyorum gogusundeki catlaklar yuzunden seni terk eden bir adam var sen gelmiş bana kaşarlık yapma diyorsun karşılığın alasını yapmış sana çocuk azıcık akıl mantık olsa bunu buraya yazıp üzülmesin karaktersizin teki için üzülmek ancak karaktersizlik olur
Soran+1 yılhe canım he.
- +1 yıl
Gercekler acıdır tatlım
Soran+1 yılhehe öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak zaten böylesini kısa zamanda kurtulmuşsun
bırak bu işleri
ve ateşe atma kendini evlen doyasıya yaşa
Allah sana hayırlı iş ve eş nasip etsin01 Yorumla
Soran+1 yılamin. zaten onla birşey yaşamadım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
44Cevap
+1 yılböyle bir şey için terketti ise sevinilmeli.. ömür geçirilecek insan değilmiş o, şöyle düşün senden çok daha iyi ve güzelini bulabilir bu muhtemel ancak en azından orta yaşa geldiğinde eşini beğenmeyecek gözünü kurduğu aileden dışarı dikecek.. sen ise çatlaklarınla seni seven eşinin bunu sorun etmemesi dahilinde ne orta yaş kırışıklık ve sarkmalarını nede başka birşeyi dert edecek.. daha mutlu bir aile.!
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla bulduğu benden yaşlı. sarkma yolunda hızla ilerliyor. o zannaediyor ki hep o fizikle devam edicek o kadın..
- +1 yıl
sakın keyfini bozma inadınada çatlaklarınla yaşa.. sev onları, barışık olmalısın.. kendisiyle barışık olmayan birisiylede çıkma bu konuda seni üzmesin.. yanlış anlama çatlaklar yüzünden değil onlar olmasada kendisiyle barışık olmayan insan sıkıntı yaratır,:)
yok daha memeler :) daha ne istiyon ya böyle şekilci bir insandan kurtulmuşsun ileride o kızla evlenirse kız hamile kalıp doğum çatlakları oluşursa o zaman napacak bakalım
24 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya. oda çatlıcak ki doğumda
Soran+1 yılo kadın ne düşüncek ya onun derdi o adamı kafalamak.
Cinsellik konusunda 524 cevap paylaştı. Halt etmiş seni terk etmek istemese senin dudaklarının daha dolgun olmasına kalçalarının daha çıkık olmasına odaklanırdı senin tadına bakmak istemiş ve bakmış işte
16 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliorsun o tip bir kız olduğumu? tadıma bakamadı merak etme.
Soran+1 yılevlenip herşeyi sırasıyla yaşayabilirdi. o kadınla evlenmeyi tercih etti. kadın bence çirkin ama o beğeniyor vucudu güzelmiş
Soran+1 yılya nerden görücek elbise giymiştim azcık eğildim göğüslerimi gördü işte biraz sonra sordu.
Cinsellik konusunda 728 cevap paylaştı. Bardağı taşıan son damla olmuştur o çatlaklar.. Yani zaten seni pek sevmiyordur ama idare ediyordur..
Yoksa kimse çok sevdiği birini sırf memedeki çatlak için terk etmez..01 Yorumla
Soran+1 yılişte bu nedenden sevmedi zaten
+1 yılBöyle birisini nasıl adam yerine koyuyorsun anlamadım.Adam seni resmen seks objesi görmüş, böylelerinden ne adam olur, ne de ilişki kurulur.
20 YorumlaBence Allah seni kahretsin meme yuzunden seni terk edecek biri arkasindan uzulecek kadar zavallisin yazik size cidden.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan memesinde çatlak var diye ''sevgili'' mi terk edilirmiş!! seni cinsel olarak kullanıyordu artık başkasını kullanıyor.anlamıyomusun.sende hala sevgiliyim zannediyorsun kendini bu nasıl bir zeka seviyesidir. yuhh
07 Yorumla
Soran+1 yılben onla yatmadım. o kadınla yattı ve o kadınla nişanlı şu an evleniyorlar.
Cevap sahibi+1 yılsende zeka geriliği var kusurabakma seni seviyordu da sedece memende çatlak var diye terk ettiğini düşünecek kadar zeka kıtlığı yaşıyorsun..sevgi sevgili nedir hiç haberin yok tahmin mantıklı tahminler yürütecek kadar bile beyin yok sende.
Soran+1 yılbence ondan. yoksa çok iyi anlaşıyorduk onu çok seviyordum
Cevap sahibi+1 yılpsikoloğa görün acil...
Soran+1 yılben mii? o mu?
Cevap sahibi+1 yılbence senin kafandaki çatlak memendeki çatlaktan daha vahim...
Soran+1 yılne alaka bu nedenle terk eden ben değilim... senin kafan hala almadı almıyor.
Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. giderken biraz yaralamak istemiş galiba.. Bence sen memelerinden memnun olmaya devam et. Kimse mükemmel değil
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten direk söylemedi
Karaktersizliktir ya bu. öyle bile olsa bunu ona belli etmeden ayrılırsın başka bahane bulursun. gerçekten ayıp
011 Yorumla
Soran+1 yılzaten bahaneleri farklıydı. ben adam olmam seni üzerim vs dedi. ama nedeni bu laf arasında neden çatlaklarımın olduğunu sormuştu.
Soran+1 yılhayır 170 boy 59 kiloyum normalim
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılne yapayım bende yalnız yaşarım ölürüm
Soran+1 yılhehe nasıl olcak o iş
+1 yılçatlak yüzünden terk eden yarın başka bir şey bulurdu terk etmek için iyi olmuş bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyüzüysel biri demek
- +1 yıl
karaktersiz diyoruz biz ona direk :)
Soran+1 yılçoğu erkek öyle
- +1 yıl
karakterli bir insan bulmak zor kız içinde erkek içinde geçerli bu :) %10-15 civarındalar :)
Bunun için neden üzülüyorsun ki? Boşver, kafana takmaya bile değmez. Kendi kaybetmiş canım.
01 Yorumla
Soran+1 yılinsana koyuyor işte
+1 yılkonuşmaya bile değmez.. kurtulmuşsun.. geçmiş olsun :D
10 Yorumla
+1 yılkıyamam sana ben bize gel çay içeriz dertleşiriz belki bir çaresini buluruz şaka bir yana boşver millet iri göğüs diye çıldırırken senin eleman malmış
010 Yorumla
Soran+1 yılküçük memeliye gitti
- +1 yıl
tamam gitsin sana da iri penisli gelir düşünme bunu sen anneeeem takma kafana :D
Soran+1 yılsinir oldum üzüldüm. birde ilk birlikteliğimdi yani hayallerim yıkıldı. sevgilisinden ayrılmıştı. benle çıkmaya başladı yine ona döndü şimdi..
- +1 yıl
ilk birlikteliğin mi abi en son kendimden 6 yaş büyük bir hatunla birlikteydim o zaman 18 yaşındaydım bana bakireyim demişti yemiştim ama şimdi yemem :D
Soran+1 yılben bakireyim zaten. inan ya da inanma. inanması güç olabilir ama gerçek bu.onlada olmadım ama ilk sevgilimdi.
- +1 yıl
taaam taam inandım :) takılmana bak bence iri büyük göğüsler daha çekicidir çatlaklar için kremler felan var diye duyuyorum hatunlardan bir bak istersen belki için rahatlar
Soran+1 yılben hepsini kullandım işe yaramadı.
- +1 yıl
yaa bak ne dicem bu konu uzadıkça bende uzuyorum lütfen kafam bomboştu şu an iri iri memelerle doldu araştır daha çok araştır iri meme iyidir güzeldir candır ya çatlaklar çok mu nasıl
Soran+1 yılyokk maalesef çok araştırdım ben. dünyada ünlü kadınlardada var. çaresi olsa onlar yaptırır.. scarlette jonason kelly brokke da falanda var. var işte üstünde çizik çizik var. dümdüz değil ggörüntü derin değil zaten
- +1 yıl
önemli değil kafana takma seni seven sadece memelerin için mi seviicek iri memelerinle mutlu ol yani keşke bir sevgilimde olsaydı iri meme ne olurdu hiç:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kalbin kırılsın diye bilinçli yapmış çünkü kendi kötü biri seni seven göğüsündeki çatlaklarla da sever
01 Yorumla
Soran+1 yıldirek bana söylemedi laf arasında söyledi beğenmediğini
+1 yılGoguslerini nerden gordu. Ne haltlar karistiriyorsunuz siz.
04 Yorumla
Soran+1 yılgördü dekolte giymiştim eğilince gördü. sevişmedik yani.
- +1 yıl
Yani adama kendin gostermissin. Gostermeyecektin.
Soran+1 yılo zamanda evlendikten sonra boşanırdı yani daha mı iyi
- +1 yıl
O zaman ayrilmaniz isabetli olmus. Karaktersizlik yapmis.
alakası yok sevmiyormuş.benim kız arkadaşımda kalp ameliyatı olmuş iz vardı büyükçe göğsünde ne var yani varsa? çok saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılsen insan evladısın çünkü
Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Çok şanslıymış ama salaklık etmiş heleki Türkiyede büyük göğüslü kız sayısının azlığını düşününce :)
02 Yorumla
Soran+1 yılküçük seviyormuş demek
+1 yılspor yapar terlersen spor salonunda bol bol kelebek yaparsan çatlak falan kalmaz kardeşim.
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır geçmiyor spor yapıyorum zaten ben
- +1 yıl
o zaman uzman doktor cildiye cilt bakımı ya da her kimse bu konu ile alakalı uzman ona bir görün.hem ayrıca meme sevdalısı adam için meme tamir bakım ve onarım peşine koşacağına bence tercihlerini gözden geçir.ben olsam böyle birinin beni tercih etmemesine hayıflanmam.
Soran+1 yılben araştırdım çaresi yok işte. drlerde aynısını söylüyor. çocuklukta oldu benim birden geliştiği için göğüslerim
- +1 yıl
her doktor aynı değil...boşa pratisyen uzman operatör prof diye sınıflanmıyor.birinin ak dediğine öbürü kara diye biliyor.ak olarak kabul edilen şey kara çıka biliyor.bırakma kendini bence.moralinide bozma...
Soran+1 yılyok işte ben en iyi yerlere gittim yok çaresi
- +1 yıl
güzel kardeşim kimisi büyük meme sever kimisi sivilce gibi meme sever.sen o çatlağı patlağı kafana takma derim ben.ADAM bul ADAM!!!
Soran+1 yılumarım bana büyük seven denk gelir
- +1 yıl
tek derdin bu olsun diyim...
yoktur öyle bir olay yahu başka bir şeyden olmuştur bu
09 Yorumla
Soran+1 yılyok ya valla ondan yoksa çok iyiydik aramız. ben zaten çok sevdiğim için hep alttan alandım.
Soran+1 yılhayır neden bu. erkekler acımasız. dış grünüşe bakıyolar. ebni çok beğeniyordu taaki çatlakları görene kadar işte. basit neden ama neden bu. yoksa onun aradığı kriterlerde herşey bende vardı. benim ilk sevgilimdi. o kadının kaşar olduğunu biliyor.
Soran+1 yılevleniyor ama onla
Soran+1 yılkaşarlar evlenemez mi yani kadın ortalık malı olmuş biri. ama evleniyorlar işte.
Soran+1 yılvalla ister inan ister inanma. kadın bakire değil. kendisi söyledi. zaten ayrılmak istemesinin nedeni buydu baştan ama şimdi dert etmiyor demek ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni memelerindeki çatlaklar için terk eden biriyle nasıl bir ömür geçirebilirdin? İsabet olmuş. Çok şanslısın ;)
00 YorumlaKafası iyimiş erkek arkadaşının. ya da senden ayrılmak istemiş, hiç sevmemiş seni..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılboşver ne kadar adam olduğunu anlamışın en azından bence sevinmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte bu yüzden sürekli küçük meme candır diyorum sarksada çatlak olsada belli etmez ayrıca çatlakların çaresi var olmaz olurmu
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır çaresi yok. ben araştırdım. ünyaca ünlü artislerde bile var. kelly brooke da bile var. doğal iri göğüste olur. neyse size küçük memelilerle mutluluklar. küçük şeyinizle anca küçük memelilere yetersiniz hadi bakalım..
Cevap sahibi+1 yılpipimin küçük olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum çok şükür yeteri kadar büyüklükte çaresini söyleyeyim 15 gün boyunca 1 gün sperm süreceksin 2. gün sperm yutacaksın 15 günde geçmezse ne sitersen onu yaparım
Cevap sahibi+1 yılucuz orpsu
Soran+1 yılanandır o*
şaresi susam yağı...ama bu sebep ayrılmaya yetermi? bence bahane bulmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya hepsini denedim ben. hem susam tüy yapıyormuş allah korusun. yok buydu neden garip gelebilir ama bu yani. başka neden yoktu
Soran+1 yıltamam işte fiziksel anlamda çekici bulmadı o yüzdende aşık olmadı evet garip bencede ama böle yani yoksa başka kusurum yok
Soran+1 yılben diğer kadından çok daha iyibir karektere sahip olmama rağmen onu tercih ettiyse demek ki fizik en önemli şey erkekler için
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuhhh.. bence uydurmuş. ulan milletin uydurduğu bahaneye bak. Bende senin gibi iri göğüslü bulamıyorum. Adalet mi şimdi bu? :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu söylemedi zaten. ben tahmin ettim. o seni üzerim gibilerinden konuştu
Cevap sahibi+1 yılboşver o zaman, başka aşklara yelken aç.. Cidden boşver.
Hem bak yaşımız da uyuyor, konuşalım derim?
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben farklıyım ya da küçük bir sorun nedeniyle terk edenler farklı bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılondan değil canım seni sevmediği için ondan sevse sorun etmezdi
02 Yorumla
Soran+1 yılondan sevmedi işte beğenmediği için..
- +1 yıl
canım seni sevse sorun etmez o kafadan çatlakmış senin göğüslerin çatlak olsa ne yazar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlginc olmuş. Her büyük göğüste çatlak var mı? Anneminde var gerçi.
03 Yorumla
Soran+1 yılher büyük memede yok. ama büyük memelerde oluyor çoğu zaman.
Cevap sahibi+1 yılKüçük olmasinimi tercih ederdin
Soran+1 yılyok ya yinede küçük istemezdim ben. sevmiyorum küçük göğüsü. büyük olsun varsın çatlak olsun ne yapayım..
salak denir öylesine sende çatlak var onda allah bilir ne var.kusuru olmayan varmı.takma kafana.
04 Yorumla
Soran+1 yılamann salladım zaten salakmış demek
Soran+1 yılinşşş
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki seni sevmemis bahane bulmus hic uzulme belkide ii oldu seni sadece meme icibmi devmis boyle sebep olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekkı sana degıl gögüsüne aşıkmış bu adam en ıyısı olms takma
02 Yorumla
Soran+1 yılfiziğie önem veriyordu çok
Cevap sahibi+1 yıltamam işte kurtulmuşsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalakmış o :) benim öyle koca goguslü sevgilim olcak :) altımdan çıkarmam :)
00 YorumlaMeme bulmusta catlaksizi ariyor
31 Yorumla- +1 yıl
+1 Hakettin bu cevapla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de var çaresi yok mu bunun ya
15 Yorumla
Soran+1 yılyook ya maalesef. dünyaca ünlü insanlarda bile var. olsa onlar yaptırırdı. off yaa nerden çıktılar bunlar
Cevap sahibi+1 yılSeninkiler derin mi benimki yüzeysel biraz
Soran+1 yılderin değil ya çizik çizik işte. biraz üstünde var.bacaklarımdada var hafif ama derin değil. dokununca hissedilmiyor da işte çizik duruyor. doğum yapınca ne hala gelicek çok korkuyorum. bu çatlaklar hayatımı mahvetti
Cevap sahibi+1 yılBende korktum bak şimdi... sevgili neyse de her erkek böyleyse yandık
Soran+1 yılevet bende korkuyorum. yine aynısını yaşıcam diye. kimseye yaklaşamıyorum. özgüvenim gitti bitti. nasıl birşey anlamadım bu. bana tercih ettiği kadını görsen çirkinin önden gideni ama işte onda yokmuş vucudu harikaymış öyle demişti.
+1 yıl:) sen hala çatlak yüzündne ter ettiğini san :)
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla ondan çyoksa çok iyiydim çok seviyordum onu
- +1 yıl
Yahu yavrucum çocuk eski sevgilisiyle arasını düzeltmiş sonrada sana tekmeyi koymuş sen hala göğüslerinden dolayı olduğunu mu düşünüyosun? Eğer onun yüzündense o senin sevgini ipine takmamış sadece cinsel amaçlı seni sevmiş demektir. kurtulmuşsun
Soran+1 yıleski sevgilisini kendi terk etmişti onu sevmiyorum falan demişti. kadın çok ısrarcı davrandı yeniden kazandı.
- +1 yıl
bnce sevinmelisin
Boşver defolsun gitsin bunun için üzülmeye değmez
06 Yorumla
Soran+1 yılsinir oldum
Soran+1 yıldirek bunu belirtmedi zaten. başka bahaneler uydurdu
Soran+1 yılişte bu nedenle sevmedi beğenmediği için vucudumu. erkekler saece fiziğie bakar.
+1 yılVe böyle birisinin gitmesi sana koydu oylemi.
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama başka birisi olursa hayatımda oda aynısını yapar diye korkuyorum şu an.çok kırıldım.
- +1 yıl
Seni sen olduğun için seven birisi bul göğsün veya başka yerin için seven değil ve mutlu ol ki böyle birisini kaybetmişsin anladın mı?
Soran+1 yılerkekler görselliğe çok önem veriyor. ben ona akrşı çok iyiydim sevgi doluydum ama asla beni sevmedi işte
- +1 yıl
Bazı erkekler okadar vermiyor emin ol ven vermiyorum fazla şahsen ic güzelliği de denilen birsey var
Soran+1 yılölede dışını beğenmediğin insanın içini görmek bile istemiyorsun buda gerçek. bence ben o kadından daha güzelim gencim ama işte o onu beğeniyor
- +1 yıl
Hosuna giderse sana hoşuna giden kisi başkasına göre çirkin sana en güzel kişi gelir bu böyle birşey. Takınti yapmışsın nediyim
senide beğenen olacaktır merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim beğendiğim beğenmeli yoksa banane
Soran+1 yılhayır doğurmadım ama kilo alıp vermekten oldu. küçükken şişkoydum biraz
seni cidden bunun için mi terk etti?
09 Yorumla
Soran+1 yılevett kimse inanmıyor ama evett bundan
Soran+1 yıl90 ölçüm
Soran+1 yılhayırrr
Soran+1 yılya o zamanda evendikten sonra boşanırdı falan daha kötü. 170 boy 59 kiloyum normalim.
+1 yılulan meme olsunda varsın catlak olsun :)
10 YorumlaBöyle bişey için terkettiyse lafını etmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılbuyuk memeyı begenmedı mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılhee çatlak varmış
- +1 yıl
boşver on numara
- +1 yıl
Nası çatlak oluyoki ya
Soran+1 yılçatlak işte çizgi çizgi belli belirsiz izler
- +1 yıl
emilir onlar ya sen nerden buldun bu cocugu lıselı mı :)
Soran+1 yılyoo koskoca adam
- +1 yıl
işi bilmiyormuş boşver sen.yenır onlar yenır
- +1 yıl
beden kaç
+1 yılneden kcuk goguslerımı svıyr erkek arkadasın
08 Yorumla
Soran+1 yılne bilim öyle seviyor demek ki
- +1 yıl
sacma gelmıs senın buyukse hostur buyuk sevmesı gerekkı sacma
Soran+1 yılçatlak var diye sorun etti bende çatlak var büyük. o kadının ufakmış çatlak yokmuş ona gitti. bencede büyük sevmesi lazım normalde ama bu sevmiyor demek ki
- +1 yıl
olsun catlak var dıye ayrılmazkı ınsna sonucta ucunu emecek catlagı ne yapacakkı
Soran+1 yılişte görsellik o kadında yokmuş onun vücudu daha güzelmiş
- +1 yıl
neden senın vucudun kotumu
Soran+1 yılçatlak var diye beğenmedi işte. bilmem normal boyda ve kilodayım. fazlalığım eksikliğim yok.
- +1 yıl
ozaman erkek akadaın anlaıyr kzıadan
bakmadan bişey diyemem canım ya :)
00 YorumlaKaraktersiz herif.
11 Yorumla
Soran+1 yılpislik yaa. gerizkalı
bence bahane aramış
04 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmedi tek bahane bu yoksa çok iyi anlaşıyorduk
Soran+1 yılhayır ama onun ki öylemiş demek ki
Derdini...
20 Yorumla
+1 yılyuh be
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıltam çatlakmış
10 Yorumla şaka di mi bu?
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla değil
Soran+1 yılbilmem bence değil ama o rahatsız oldu.
Soran+1 yılgüya çok seviyordu evlenmek sitiyordu. yaşı büyük ya benden epey.
+1 yılVay çatlak vay :(
00 YorumlaSalakmış bence
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri