Evet ayak fetisi iyi yapmissin ayrilarak çünkü biz ayak fetisleri sapigin pisliğin önünde gideniz sevfigimi insana çok fazla bağlanıp onu çok sevioruz diğer erkekler gibi degiliz çünkü bir erkek onunden bir kiz gectimi offff... Bak taş gibi yerim bunu demedigimiz için sapigiz bizim tek gayemiz bir ayaga dokunmak ona ilgi göstermekken kiz arkadasimixi rahat ettirip onu mutlu etmekken sapık damgasi yiyoruz aferin ayrilman çok iyi bir karar inşallah daha kötüsünü bulmazsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet ayak fetisi iyi yapmissin ayrilarak çünkü biz ayak fetisleri sapigin pisliğin önünde gideniz sevfigimi insana çok fazla bağlanıp onu çok sevioruz diğer erkekler gibi degiliz çünkü bir erkek onunden bir kiz gectimi offff... Bak taş gibi yerim bunu demedigimiz için sapigiz bizim tek gayemiz bir ayaga dokunmak ona ilgi göstermekken kiz arkadasimixi rahat ettirip onu mutlu etmekken sapık damgasi yiyoruz aferin ayrilman çok iyi bir karar inşallah daha kötüsünü bulmazsin
Ayak konunu hissetmek istiyor. Tüm gün ayakkabının içinde giydiğini gönder :)
Bence fetis ver birsey olmaz ben de sutyen fetisi var sevgilimden istemistim vermemistu
NAsil ayrildin
Çamaşır makinasına atacaktır
Doğru dusunuyorsun :D
Çorap fetişi de olabilir
aynen sende bok gıbı kokut oyle ver
aferın sana akıllı kadın
Giyilmis kulot daha iyi bir secim olrdu
Mast yapcak belli ortada
Bir sorum var sana
Peynirli doritos fantezisi
net fetişist
Bende öyleyim