bakire olmayan bayanlar nasıl mastürbasyon yapıyorsunuz?
uzunca zaman eşimden ayrı yaşıycaz
şimdiden düşününce deliriyorum ya
uzunca zaman eşimden ayrı yaşıycaz
şimdiden düşününce deliriyorum ya
Şimdi sana bir tarif vereceğim bu tarif bir bende birde Haydar dümende var tavsiyelerimi dikkate al doruğa ulaş eşini bile istemeyeceksin vajinanı yeniden keşfedeceksin.Merklanmaya başladın değilmi bu yorumu okuyan herkes gibi sıkı dur yazıyorum.
Önce banyoya gideceksin güzel bir duş alacaksın vücudun gevşeyecek sıcağa yakın ılık suyu vücudunla buluşturur temas ettirirsen kasların istenilen yumuşaklığa ulaşacak ve kan dolaşımın hızlanacaktır.Daha sonrasında üzerine rahat bir şeyler giy altında pijama olsun külot tercihi sana kalmış nasıl olsa evinde bilgisayar var google amcadan film aratacaksın kendine hoşuna giden erkek tipininde içinde bulunduğu filmlerden bir tercih yapıp filmi başlattıktan sonra tam ekran yapacaksın izlediğin filmi şimdi sadece film ve sen ellerin ve vajınan başroldeler, sağ veya sol elin hangisi kolayına geliyorsa fakat burada önemli olan nokta şu olmazsa olmaz orta parmak en kötü işaret parmağını tercih edebilirsin.Filimin 5.10.dakikasından sonra vajınan yeterli ıslaklığa ve sende yeterli arzuya ulaşmış olacağından dolayı artık zevk sırası sende kilitorisinin bulunduğu yere doğru pijamanın içine elini yavaş yavaş sokup orta parmağınla ususl usul hafif baskı uygulayarak arada vajınandakı ıslaklığıda alarak tekrar aynı noktada seri ve yuvarlak daireler çizerek arada gözlerini kapatarak erkeğini ya da filmedeki sahneleri düşünerek doruğa ulaşabilrisin başarılı olamn dileğiyle bol zevkli dakikalar. (Soru bayanlara sorulmuş ama sazanlık yapıp cevap vermek dna mızda var.)
e senbile bu derde düstünki kocan gitigi yerde seni aldatir baska kadinlarla
11 yasinda berli mastürbasyon yaprim cokta zevkli sen hic yapmamis olman garip
fantazi kuracan kafanda sonra biseyler sok zevk almasan bir havlu sürt birinde orgazim olursun ilaki
ben de eşim de aldatmayız asla Allah seytana uydurmasın yeter ki
ben yap desem kendi ahiretini düşünür yine de yapmaz o denli dini bütün
gece lambasını yak, tamamen soyun, yatağınıza uzan, eşinle yaşadıklarınızı düşünerek ve biyerlerini okşayarak yürü git :))
Cevap
14Cevap
Daha adamı göndermeden kendi zevkinin derdine düşüyorsun. Yakında alev almazsan iyi be abla.
selam hanfendi neden ayrılıyorsunuz ki şimdiden bunları düşünüyorsunuz
iş güç maalesef :( insan deli gibi sevdiğini özlemez mi şimdiden de sıkıntısına düşmez mi ne var bunda
Önceden kadın kendini tutar eşini beklermiş kalmadı galiba bu adetler.
vibratör ya da benzer bir malzeme al ne kadar uzun süre ayrılacaksınki askerlik falanmı
bak san tavsiye vajinana eşinin penisinden büyük birşey sokma sakın:)
içine hızlı hızlı sok bakire degilsen ritim önemlidir yav hızlı hızlı yavaş yaparsan zevk almasın aynı ritimde gitceksin
Mastürbasyon yapmanın çeşidi mi varmış? Bildiğin elinle dokunacaksın, gelecektir zaten lan.
olmuyo be beceremedim
Vibrator al plaatik Penis yani
büyükçe bir hıyarı sok gitsin işte..
yahu niye kız profil açıoyonuz :D
ister inan ister inama ama ben evli mutlı çocuklu bayanım
okşaya okşaya tahriş olmasın :)
neden ayrılcan ve kaç ay
Yardımcı olabilirim istersen..:D
hergün sevişiyor musunuz?
ne bulursa sokarlar sorun olmaz ki?
vşibratör iş görür titreişimli ama
kocan izin verir mi