Annem benden nefret ediyor?

Artık dayanamıyorum her gün hakaret her gün bağırtı gürültü en ufak bişeyde seni doğuracağıma taş doğursaydım, keşke ölseydin, Allah belanı versin.Hiç sevdiğini hissetmiyorum bana hiç iyi bişey demiyor iki tane kuzenim var ( erkek biri 10 diğeri 14 yaş) 15 gündür bizde kalıyorlar onlara halalarının kuzuları, aşkım canım cicim bana hakaret, küçüklükten beri hiç sevdiğini hissetmedim, herkes annesiyle iyi bir benim annem böyle , bütün arkadaşlarıma bakıyorum dikkatlice annelerinin nasıl konuştuklarını inceliyorum anneleri canım oğlum falan diyor benimkinden bir kere öyle bişey duymadım, tamam erkek olabilirim yaşım itibariyle artık geçmişte olabilir ama ben hiç birini duymazken küçük kuzenlerime yapılması zoruma gidiyo ben oğluyum sonuçta, kardeşimede daha iyi davranır ama ben üvey evlat gibiyim. 13 gün sonra lys sınavım var moralimi mahvediyo her gün bana birşeyler diyor ders çalışıp test çözemiyorum, ygsem iyi değil lysde bişeyler yapmak istiyorum ne yapmalıyım her gün benimle kavga ediyor.
Annem benden nefret ediyor?