Artık dayanamıyorum her gün hakaret her gün bağırtı gürültü en ufak bişeyde seni doğuracağıma taş doğursaydım, keşke ölseydin, Allah belanı versin.Hiç sevdiğini hissetmiyorum bana hiç iyi bişey demiyor iki tane kuzenim var ( erkek biri 10 diğeri 14 yaş) 15 gündür bizde kalıyorlar onlara halalarının kuzuları, aşkım canım cicim bana hakaret, küçüklükten beri hiç sevdiğini hissetmedim, herkes annesiyle iyi bir benim annem böyle , bütün arkadaşlarıma bakıyorum dikkatlice annelerinin nasıl konuştuklarını inceliyorum anneleri canım oğlum falan diyor benimkinden bir kere öyle bişey duymadım, tamam erkek olabilirim yaşım itibariyle artık geçmişte olabilir ama ben hiç birini duymazken küçük kuzenlerime yapılması zoruma gidiyo ben oğluyum sonuçta, kardeşimede daha iyi davranır ama ben üvey evlat gibiyim. 13 gün sonra lys sınavım var moralimi mahvediyo her gün bana birşeyler diyor ders çalışıp test çözemiyorum, ygsem iyi değil lysde bişeyler yapmak istiyorum ne yapmalıyım her gün benimle kavga ediyor.
Cevabın nedir?
Bişey sorabilir miyim? Problemini çözdün şu an aynısını yaşıyorum. Kolejden mülakata girdim ve kazandım bunun için onay gerekiyordu gelmedi, ücretsiz haftasonları koleje gidecektim, gelmedi. Neden biliyomusun? Saat sabahın 9 unda yerleri toplamamıştım diye herşeye okadar gözüne batıyorki evde bana vurucak korkusuyla yaşıyorum panik atak oluştu bende biranda bir sesle ani bir hareket yaptıklarında (okuldada) sıçrıyorum. Kapı açılıyor sıçrıyorum. şu an lise 2 deyim ki, kardeşlerime hep iyi davranır hareketlerini görmez ben gözüne batarım
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
insanların türl psikoloji problemleri olabiliyor biliyorsun. söylemese de belli edemese de seviyordur seni, evladısın sonuçta. mümkün olduğunca az tartışmaya çalış ve sınavına odaklan şu an. hayatın her şeyden ve herkesten önemli, kendini kurtarmaya bak.
53 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabiki ama insan 3 kere sevmiyorum 1 kere seviyorum demiş olsaydı bana şimdiye bin kere seviyorum demesi gerekirdi, dediklerini yapmaya çalışsamda olmuyo yetmiyorum benden daha neler bekliyo bilmiyorum süpermen miyim ki ben
Soran+1 yılçok doğru haklısın artık zaten bir gün gideceğim gözüyle bakıyorum benim yerim burası değil diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kardesim benim anamda seninki gibiydi halada oyle naptim biliyormusun. Dedim o bana analik yapamiyorsa ben ona evlatlik yaparim dedim. Duymadim girmedim hakaretkerini anam dedim hep el uatunde tuttum sende boyke yap sen yeni nesilsin daha akilki daha merhametlisin.
78 Yorumla
Soran+1 yılyapmaya çalışıyorum ama küçükken pek sevgi hissetmediğimden dolayı ve hep dayak yediğimden dolayı çabuk sinirleniyorum sanırım, iyi davranmak istiyorum ama bana bağırmasıyla falan hemen sinirleniyorum gidiyorum odamda yastığa dolaptan sinirimi alıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiydim hic sevgi görmedim yedigim dayagin hassi hesabi yok ama secim yapman gerek. Ya sende onlar gibi olacaksin. Veya herseye ragmen sen insanlara anlayis gosteren saygili sevgili biri olacaksin ben bunu sectim. Herkesin kaderi dogustan guzel olmaz bazilarinin savasmasi gerekir. Eger dedigimi yapabilirsen yenilmez olursun hicbirsey swni yikamaz. Ben şu an bir muhendisim ve o kadar cok sevenim varki ben bile sasiriyorum
Soran+1 yıldışarıdaki tanıdığım çoğu insan beni sever yardım etmeyi falan severim normalde güler yüzlü biriyim ama işte durumum ortada kendime yol bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDusunce yapini degistir. Dedigim gibi sen onlara evlatlik yap. Annene sinirlendigin zaman yarin öleceğini dusun ina sinir falan kalmaz
Soran+1 yıleskiden o olmadan yapamam diye düşünüyodum iyi davranmaya çalışıyodum ama hep üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılKendine acimayi bir birakirmisin? Sen bana aunu soyle ailesinin ve hayatinin kontrolunu eline almis bir delikanlimi olacaksin yoksa sana iyi davranilmadigi icin hayata kahreden birimi olacaksin once onun kararini ver
Soran+1 yıltabiki kendi hayatımı kontrol altına almış biri olmak istiyorum ama hayatımda olduğu sürece bana rahat yok gibi
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme daha delikanlı çağların. Haliyle sende sabırsızsın ve hayatını yeni yapılandırmaya başladın. Bir süre sonra bu kadar takmayacaksın durumu
+1 yılDüşünmemeye Bak, İnan Acıları Taddıkça Olgunlaşıyor İnsan...
Şu Açıdan Bak Bu Sınavda İyi Birşey Yap Belki İşler Düzelir Yapamazsan Kambur Üstüne Kambur Eklersin..!
Oku Kendini Kurtar Bir Sene Evde Kalma..!
Gurur Duyulcak Birşeyin Elinde Olsun..!24 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışıyorum umarım şehir dışı kazanırımda 4 yıl görmezler
- +1 yıl
Şehir Dışı Kazanırsın Tercihlere Dikkat Et Umarım Herşey Gönlünce Olur Ve Düzelir...
- +1 yıl
@merve4949 Bende aynı durumdayım, şu sınavı kazanıp gitsem kurtulucağım gerçekten bir yıl daha katlanıcak sabrım kalmadı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
6Cevap
şu an sadece sınavını düşün. Annen o ne sırtında taşıyıp kabeye de götürsen hakkını ödeyemezsin sadece ona yaklaşmayı dene huyuna git yemek yapmaya çalıs mesela ve ona ufak sorular sor tuzunu ne kadar atayım gibi. Yanına otur ona sınav çalışmalarından, özel hayatından bahset emin ol kalbi yumuşar. Ben de 13 gün sonra lys ye gireceğim ve bu yaşımda annemin kucağından inmiyorum. İnşallah aranız düzelir arkadaşım.
01 Yorumla
Soran+1 yılkız erkek farkı iştede ben kucaklasın istemiyorum ama bana uzak olmasın istiyorum
Esiyle arasinda sorunu vardir.bazi kadinlar anneligi ve altinda kaldiklari bir cok sorumluligu kaldiramaz ve depresif olurlar.yardimci ol her konuda.uzulme.tartismaya cevap vermeye kalkisma.sus sadece ve duyarli ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni küçüklükten beri dayakla büyüte büyüte sinirli bir kişiliğim var, kendi yüzünden olduğunu kabul etmiyo, gelmiş hatalarını söylediğimde ben sizin anneniz değilim diye vıdı vıdı ediyo yememiz içmemiz bile sorun
- +1 yıl
allah sabır versin.benim anneannemde böyledir.7 evladı var herbirini birbirine karıştırır.laf taşır dedikodu eder.tüm kardeşler birbirine küs.sadece biri için bunları yapıyor.anamda çocukluğundan beri senin çektiklerini çekmiş dahada fazlasını.yıpranmış ama şimdi hiç umursamıyor.çünkü kabulleniyor.
Merhaba, sorunun hepsini okudum ve aile içindeki durumlarımızın aynı olduğunu düşünüyorum. Babandaki peygamber sabrı, annenin tutumu ve kuzenlerini sevmesine kadar. Fakat gördüğüm üzere yazının üstünden 1 yıl geçmiş, sınava da hazırlandığın bir dönemmiş. Ben de bu sene üniversite sınavına gireceğim. Ve senin devamında neler yaşadığını, halledip halledemediğimi merak ettim. Sınavın nasıl geçti? Şu an aranız nasıl? Devamını anlatırsan çok sevineceğim.😔
00 YorumlaUzak dur evet dogru okudunu uzak dur !! senin du yazdiklarini okudum aynisi bende yaşadim, aynisini bana da söyledi seni dogracama taş dogursaydim.. Ayni bende panik korku var annemin sayesinde beni maf edi... gidim evden.. evlendim şimdik aynisini kücük kardeşesime yaşatiyor yaşiyor.. Ben cok çektim dogutmakla anna olunmiyor. . malesef
10 Yorumla
+1 yılBelki hakkaten üveysindir? Ciddi soyluyorum olabilecek seyler bunlar bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok üvey değilmişim evde doğmuşum ben ama üvey evlattan farksızım , evde ortalıkla gözükmek istemiyorum artık evde oldugum zamanlarda odamdan çıkmıyorum bişey demesin diye
- +1 yıl
O halde o anne dedigin varlikta bir sorun var. Boyle soyledgm icin uzgunum ama bir anne nasil evladina allah belani versin diyebilir ki?
Soran+1 yılalıştım artık ben genelde duyduğum şeyler bunlar, bir işte çalışıyo olsa herkesin dedikleri stres vs diye alttan alırım ama evde akşama kadar tv tablet falan takılıyo...
+1 yılValla kardeşim seni ben iyi anlarım benim durum daha kötü ben sürekli dışlanıyorum artık ruhsal sorunlar bile çıktı doktora gidicez lys ye bile giremiycem bu yüzden
22 Yorumla
Soran+1 yılsanada geçmiş olsun kardeşim bizi hiç düşünmüyolar doğurduktan sonrası önemli bir yerlere giderken birlikte gitmek istemiyorum artık biliyorum ki kavga edecek benle diye babam zorla getiriyo bizde çekiyoruz yapacak bişey yok diyip
- +1 yıl
Kızlarını özel üniversitede okuturlar benim giydiğim pantolon sayısı 1 o da yıpranmadan değişmez doğurmak önemli değil yetiştirmek önemli
Buraya yazdıklarını annene söylersen daha duyarlı olur
04 Yorumla
Soran+1 yılsöylediğimde hayır diyo ama nasıl davrandığını ben görüyorum kendisi değil ki
Soran+1 yıldeğişmiyo ki kendi hep hakli bütün suçlu biziz hiç bir zaman haksız olduğumu kabul etmez, her şeyi kendi biliyo sanar ama hiç bir şey bilmez
Soran+1 yılbenim biraz sinirli kişiliğim olduğu için bana laf artıklarında duramam cevabını hemen veririm, takmamazlık yapamıyorum ki
+1 yılonunla konuşmalısın belki farkedemediğin hataların vardır anneni kıran yoksa da hesap sor neden böyle yapıyorsun diye
11 Yorumla
Soran+1 yıltezgahta bardak kalır ona kızar mesela toplayayım demez evde kuzenlerim var diye yemek yapıyo anneleri gelsin yemek yapmiyicam evi toplamiyicam ne yerseniz yiyin kendiniz toplayın diyo, evde akşama kadar oturuyo
benden de nefret ediyo.neymis sorunluymusum.dun de deist oldugumu soyledim kadin bana hakaret edip duruyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma cahilliğime ver deistliği bilmiyorum ama niye anneler böyle bilmiyorum arkadaşlarımın anneleri hiç öyle değil kıskanıyorum arkadaşlarımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılannele etraflıca bir konuş ama kuzenlerini gösterme kıskandığını düşünmesin üzülme sıkıntı yapma seni illaki çok seviyordur ama sana karşı sevgisini belli edemiyor dememkkki
01 Yorumla
Soran+1 yılkuzenlerimi öper sarılır bitanelerim benim falan der bişeyler alır, ben hiç bunları duymadım :(
+1 yılKafana takma sınavlarına yoğunlaş anne bu mezbur alttan alıcaksın gün gelicek herkes hakkettiğine kavuşacak sabret sadece.
11 Yorumla
Soran+1 yıleve geldim hala konuşuyo bir sürü şey diyo kavga ettik yine yeter dayanamıyorum ki , kendi dünyasında yaşıyo kendine göre şeyler söylüyo yeter yani
+1 yılAnneler genelde babaya kizip cocugu ezerler bu durumda bikac arkadasim var cok iyi anliyorum seni.erkeklere daha agir geliyor daha cok zoruna gidiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılbabam o kadar sakindir ki peygamber sabırlı derler ya çok zor sinirlenir kızar genelde uyumludur hep, annem her şeye kızar kızılmayacak şeylere bile kızar
- +1 yıl
O zaman onu da öyle kabullenmek gerek yaş ilerledikce olur böyle sinir falan cocuklarla evle ugrasmak kolay degil.kuzenlerine de misafir oldugu icin öyle davranır sana inat yapmaz yani
Soran+1 yılher zaman öyle onlara, evlerimiz yakın annesiyle babası umreye gittikleri için bizde kalıyolar, ama her zaman öyle davranır onlara
- +1 yıl
İşe girip eve para getirmeye basladiginda düzelir herşey allah yardimcin olsun
Soran+1 yılher yaz okuldan sonra çalışıyorum, hep kurtulmak istiyorum evden gittiğiniz gün kına yakıcam diyo
bu konuyu ona söyledin mi? yani neden böyle yaptığını sordun mu
14 Yorumla
Soran+1 yılsinir ediyorsunuz diye halbuki ev hanımlarının günlük normal işlerinden olan şeylere kızıyo bağırıyo
- +1 yıl
benim annemd e böyle yapar ama uzamaz konu bizim de bir aralar çok kötü olduğumuz zamanlar vardı ama bu benim hatalarım yüzündendi. sen benim bir suçum yok diyorsun anlayamadım bir anne neden böyle yapar ki. üzme kendini duymamazlıktan gel. ve sana verebileceğim en iyi tavsiye lys de iyi bir puan al ders çalışamıyorsan da al kitaplarını çık gitt bir yerde otur sessiz sakin bir park oldu mu çok güzel çalışırsın. iyi puan al yerleş güzel bir okula ve kurtul yani. diyebilieceğim tek şey bu :/
Soran+1 yılevde nedir bir oda dağılmıştır, tezgahta bardak vardır, çöpü atmayı umutmuşumdur, telefonumu arar duymamışımdır hepsinde bağırıp çağırır, bende çalışmaya çalışıyorum tası tarağı toplayıp babannemlere mi yerleşsem acaba
kaç yaşındasın arkadaşım sen kalkmış burada bütün millete anneni kötülüyorsun yazık sana ya
05 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasındayım millete annemi kötülemek tarafından bakarsan öyle görebilirsin ama bide benim tarafımdan baksan anlarsın küçüklüğümde daha kötü şeylerde yaşadım onları anlatmak istemiyorum
Soran+1 yılsen şanslı olabilirsin bu konuda ama herkes şanslı olmayabiliyo
Soran+1 yılhaklısın benim yanımda şu an ama ölmeni istiyorum keşke doğurmasaydım seni doğarken ölseydin diyen her gün bir sürü hakaret eden bir annen olsaydı beni anlayabilirdin, bende senin ne hissettiğini anlayamıyorum ama biliyorum ki ikiside çok acı
+1 yılyapacak bir şey yok sende ona diş bile, muhattap olma aynı odada bulunma ters cevabına ters cevap ver.
konuyu niye flört ve tanışmada açtın ki :D03 Yorumla
Soran+1 yılyanlış olmuş kusura bakma :D ayni yerde durup yüzüne bakmıyorum ama babamla konuşurken kendini haklı gibi söyleyip laf atıyo, babama sonra anlatıyorum haklı olduğumu diyo ama yapacak bişey yok diyo babamda sıkıntılı bu durumlardan haftanın en fazla 2-3 günü evde sakin
- +1 yıl
hiç karşılık verme bırak konuşsun.muhattap olma
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışıyorum kulaklığı takıp müzik açıyorum duymiyim duyarsam bişey derim diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen seni Dogurmak istememeiş olabilir başka bişey aklıma gelmiyor kardeşim bir anne bunu neden yapar
21 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama artık ya araba çarpsın öleyim ya da evden gideyim diye bekliyor hep bunu diyor kızdığında hep aynı şeyi söylüyor.
annenle hiç bu konu hakkında oturup konuştun mu?
09 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk bir kere ama hayır sen beni sevmiyosun diyo onun için bir sürü şey yapıyorum ama hep hakaret hep kavga gürültü sonu
Soran+1 yıl19 yaşındayım, bişey yapmıyorum ki mutfakta tezgahta bardak var diye bile kızıyo evde akşama kadar oturuyo, eliyle bile yıkamıyo ki zate makineye dizip çalıştırıcak bir o var ama ona bile bağırıyo
Soran+1 yılbabamla arası iyi olduğunda bizle kavga ediyo babamla kavga ettiğinde bizle arası iyi oluyo
- +1 yıl
kardeşim annenin psikolojik sorunu olabilir..gerekirse annene nasıl davranman gerektiğini sor. ve kendini sınavlara ver.. annemizi babamızı secemiyoruz. ama bu günlerde gececek emin ol kardeşim. sabretceksin.. hiç bir zaman ah etme of etme. ALLAH'in vardır bir bildiği ve şükret.. ayrıca canım kardeşimm KENDİNDEN ÜSTÜN OLANA DEGİL SENDEN ALTTA OLANA BAK Kİ MUTLU OLASIN.. bu her konu için geçerli. annen sana bağrıyorsa sen ona sarıl öp seni seviyorum de birde bunları dene. o senin annen gurur yapma hiç bir zaman.
Soran+1 yılmesela çalıştığım yerdeki ablalarım bana sarılır seviyorum bu çocuğu falan derlerdi ama annemden görmedim öyle bişeyi, anti depresan ilaçları vardı bir ara ama kuzenlerime sevgili şevkatli davranıyo bana yapmakdıklarını onlara yapıyo kıskanıyorum bende ne yapayım, öyle bakarsan doğru diyorsun ama elinde imkan olup görememek farklı
- +1 yıl
bazı anneler vardır çocukları büyüdüğü zaman sevdiklerini pek dillendirmezler.. canım kardeşim bak kendin diyorsun ilaç kullanıyor diye. artık sende çocuk değilsin. olmadı sen annene yardımcı olmaya çalış. en doğru çözüm konuşmak. artık çocuk olmadığını ona göster.. bağırarak değil de konuşarak artık yetişkin bir birey olduğunu göster ona.
Soran+1 yılgüzel diyosun ama bana karşı öyle kuzenime karşı hiç öyle değil bişey kırsa canın sağolsun ben yapsam ne sakarsın baban veriyo ya kır dök halbuki 2 ay önce gereksiz birşeyden dolayı mutfağı dağıttı bir sürü tabak bardak kırdı, ilaç kullanıyo diye alttan alayım diyorum ama hep olmuyo ki benim hayatım zehir oldu ya bizle ya babamla kavga ediyo hep.
+1 yılSöylenecek bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılAnne dayanamaz duygusunu belli eder ya o.0
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi nasilsin
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi