Denenmiş, özgün fikirler bekliyorum sevgili üyeler.
teşekkürler şimdiden.
teşekkürler şimdiden.
Adamla nasıl seviştiğine bağlı. Hardcore yapıyorsanız biraz sert olmasını, hızlanmasını telkin edebilirsin. Yahut biraz daha argo olabilir. Yok biz daha soft yapıyoruz diyorsan beline sarılabilirsin romantik konuşabilirsin. Sizin aranızdaki ilişkiyi bilemeyiz sonuçta ama dediğim gibi yataktaki eyleminiz neyse söyleminiz de o olursa birbirinizi tetikleyebilirsiniz.
hard. Ne denebilir argo?
onlar suni çok. işim olmaz yapmacıklarla.
siz renklendirmek adına gayret gösteriyor musunuz?
Baska biriymis gibi sizli bizli konusabilirsin
ne işe yarar ki? resmiyet olur böyle hem.
Sanki esinle degilde baska bir erkekle sevisiyormus gibi hitap et. Kariniz cok sansli, kocam cok sanslidir gibi
benim mmf hosuma gidiyor
bir keresinde sevisirken komsunun kapisi calmisti eyvah kocam geldi deyince esim bizim icin iyi bir gece olmustu
farklı biriymiş gibi.
esinizle sevisirken farkli biriyle sevisiyormus gibi davranabilirsiniz veya yatakta baska biri daha varmis gibi.
farklı roller mi?
anlatamadim mi?
sorduğum gibi anladım doğrumu?
tesekkur ederim, ayrica esiniz cok sansli, gercek manada
Rica ederim, ne demek.
inş. öyledir. bu kanıya nasıl vardınız?
esinizi mutlu etmek icin sonucta buradasiniz ve farkli birseyler yapmak istiyorsunuz. Bu da bir cok erkegin hosuna gidebilir.
Ozelden gorusmek gibi bir sansimiz yok sanirim.
nikiniz neydi?
simdi gorebilirsiniz sanirim
olmadi sanirim
açtığınızı yazmadınız ki. görmedim.
evet simdi bir daha actim
kapatabilirsiniz.
utandım yazmaya özür dilerim. burdan cevaplayabilirim.
onemli degil, utanmaniza gerek yok, konusabilrsek sevinirim ancak zorlamakta istemem
burdan sorabilirsiniz.
Buradan da ben cekindim simdi :) Esinizle denediginiz farkli bir sey var mi?
farklı derken çok açık olmadan açar mısınız?
Yatakta birbirnizi etkilemek icin hayal ettiginiz fantaziniz var mi? Denediginiz? Yabanci biri gibi?
çok detay olmadı mı:)
Ozur dilerim :) sonra anlasilmiyor da, iste buradan konusmak sakincali malesef :(
tamamen uydurmasyon
Bayır aşağı yatır beni
Tırmala beni kaşı beni.
yeşilçam:D
bence çok iyisin bebek youmakeyourhot (beni azdırıyorsun) demek :)
bebek erkek der be gülüm:D
Cevap
88Cevap
canım soyle cewap verım.
erkegım-- cok etkıleyıcıdır. hararetle tavsıye edılır. artısı cok eksısı yoktur
kocacım-- ıse yarar, ıyıdır erkekler sever
sahibim-- ayrı bır havası wardır
aslanım--farklı bır tarz
dene bakalım bunları sonuclarını merakla beklıyoruz:D
hepside denendi:D
evet.
Herkes yanlis anlamis kotu anlamda cildirtma taktigi vermisler :) kufurlu konus, icime gir askim parcala beni de, cok acittiginda ise yavas sev askim cok acitiyosun de ama ordaki sev kelimesi degisecek anladin sen onu :D cok guzel inle yani seksi seksi ciglik at yaparken.
Anladım mesajı oradaki:D
komşular varken üstte, altta olamıyor çok sesli maalesef.
Adamın dibisin desem hoşuna gider mi?
Biraz kroca kacar o cok etkili olmaz. Sert erkegim benim falan de. Gogsunu kabartacak seyler soyle yani. Temiz ve bakimliysa ama daha onemlisi sen tiksinmezsen testislerini emip icine dogru cek, kendini kaybettigine sahit olacaksin :)
kroca mı kaçar ben öyle düşünmedim:D
neden tiksineyim ki kocam:D
başka ne denebilir?
Tiksinmeyeceksen mutlaka yap deliye donecek :D yuksek sesli muzik acin cok gec saat olmasin ve rahat rahat ciglik at. Senin bagirmalarin kadar hicbir sey etkili olamaz
Öp beni recep yi beni recep hahahaaa :)
www.vidivodo.com/video/recepin-bas-belasi/162784
bu adam tamamen aseksüel yapar adamı ya:D
hahahahaa :):D
Buradan bak istersen yararlı olur.
www.sosyalbilgi.com/...akta-nelerden-hoslanir.html
magazin24saat.blogspot.com.tr/.../...an-szler.html
teşekkürler iyi oldu bu linkler.
elbetteç ama eleştiren var. utanmıyor musun tarzında. amacım kocmaın mutluluğu neden böyle eleştiri aldım ki? eşim hayatıma giren tek erkek. üzüldüm açıkçası. sevgilileri için soranlara bu eleştiriyi yapsınlar niye bana.
Tabi haklısınız bunlar normal şeyler eşler arasında bilinilmesi keşfedilmesi gereken şeyler bu tür mutsuzluklar ne yuvalar yıkıyor şimdi herkesle konuşulacak bir durumda değil ki bu yani bir yönden. Evet genelde başka amaçlarla soruluyor bu tür soruları öyle cevaplarda alınması normaldir her türlü insan var sonuçta cevapsız bırakılması en iyisi.
ama moralim bozuldu. kocam için iyi niyetle sorduğum bir soruda neden eleştiri aldım ki. ki kocam dışında hayalimde bile olmaz x erkek. hak etmedim.
Bu sahne de ki sözleri kesmişler sadece görüntü var ses yok kolpaçino 2 bu sahnesini bul :D
açmadı farklı linkden verir misin youtup dışında.
Şey yap kolpaçino 2 yaz googleye zaten bu sahne başlar da :D
çok itici ama.
Denenmiş şeyleri buraya yazmak zor, hardcore istiyorsan mesaj at örnekleyeyim buraya yazarsam banlanırım herhalde :D
kısaltarak yazabilirsin kelimeleri.
:) o tehliyeki göze almıyım dediğim gibi yazarsan düşüncelerimi söyleyebilirim, zarf atmıyorum :) bu arada bizde herşey gizlidir güvenceli :P
özelden olmaz.
Arabani garajima sokup sifir park etmeni istiyorum de :)
kaba ama ya:D
ama bu çok arabeskimsi.
kucak dansı mı?
Hayir sen simdi onu sirt ustu yatir kucagina CIK içine al tam içindeyken kalcalarini kaydir yukari asagi sonra gözlerinikaydir hhafif ve dudagini şiir tirnaklarinla erkeğin ggöğüslerini tirmala ve hadi evlat arabani garajaima park et garaja sok falan de :) hatta şuanda bike kivama geldin belli ki heyecan falan var :) atislarin falan değişti :)
yo değişmedi. kıvama da gelmem sorduğum bir soruyla. etkilenmem amaç bu değil çünkü.
bu ama çok doğal akışta olan değil mi? farklı ne olabilir?
amacım eşime daha iyi nasıl olabilirimdi sormakla soruyu.
çok açık olmadan yazabilir misin nasıl olmak lazım?
Erkeğim aygirim hadi gir bana de :) girince de kedi gibi miyavla adamin piskolojisi bozulup sexi yarım birakmazsa kesin kudurur :)
ben sinirlendirmek istemiyorum ki.
miyavlayınca mı? manyak bu kadın diye bakar.
Doğalgaz faturası iki katı geldi de, kiraya zam geldi de, eve haciz geldi de çıldırmayı bırak seni tavana fırlatır. Dene bak.
olumlu anlamda sormuştum ama:D
faturalar zevk mi verir? yok artık.
eski sevgilim senden daha güçlüydü de yıkılsın adamcağız :D
ama eskisi olmadı ki o tekti :)
diyorum o yüzden kelime sıkıntısı çekiyorum.
benim için inlemeler yeter zaten partnerim inlemezse çok zor boşalıyorum inleme derkende ahh ohh değil daha da hard bir şekilde aaaaahhhhhhhhh oooooooohhhhhh ovvhhhhhhh ıııııghhhh gibi :D
neden önemli inleme erkek için?
partnerimin zevkten inim inim inlediğini duymak bana daha bir haz veriyor kulak o iniltiyi duyunca daha bir zevk alıyorum. genelevde de or*spular erkek biran önce boşalıp gitsin diye rol icabı inlerler mesela :)))) işi bilen biriysen rol yapma lan or*spu dersin susturursun karıyı :D
geneleve gittin mi? orda çabuk olsun diye mi yapıyorlar böyle ki?
askerdeyken gitmiştim evet elimi ya da askeriyedeki köpekleri s*kmem. ayrıca benim acemi birliğimin bulunduğu yerde çokça arap vardı genelevdekilerde hep yabancıydı faslı iranlı falan ağırlıklıydı ben hastayım arap kızlarına acemi birliğim bitene kadar çıkmazdım oradan :D evet erkek biran önce boşalsın diye numaradan inliyorlar bakireyi s*ksen öyle inlemez :D yılların or*spusu inim inim inliyor. ama ben çok psikoloji yaparım rol yapan bir hatun bana zevk yaşatamaz öylede oldu or*spu 35 dakika boşa kürek sallattı bana boşaladan çıkmıştım onun odasından, işinin hakkını veren bir başka kadına girmiştim onada peşin peşinde demiştim rol yapma doğal ol yoksa bir 35 dakikada seninle geçirir boşaladan buradan da çıkarım diye :D
yapmacıklık nasıl anlaşılıyor? ve türkyede arapların ne işi var oralarda?
anlıyorum bir şekilde salak değiliz rol ile doğallık arasında büyük fark var o anki mimikleri dahi insanı ele veriyor. hatay serinyol arap kaynıyor nüfusun büyük bir bölümü arap alevisi genelev ise full arap aralarda kosavalı, bulgar, yunan falanda çıktı ama çoğunluk arap işte.
miden bulanmadı mı kimlerle beraber oluyorlar.
hyr or*spu ile birlikte olacaksam zaten sınırlarım vardır dudağından öpmem göğüslerini yalmam bana oral yapmasını isterim sonra aç kız bacaklarını derim bu kadar :D zaten ihtiyaçlarını genelevdekilerle gideren biri değilim fuck buudylerim var o askerdeyken öyle bir dönem oldu işte.
f. budyler şimdi eleştirsem alınır mısın bana?
hyr her zmn eleştirilere açık bir insanımdır. ayrıca hiçte alıngan bir tip değilimdir.
bu fç budyler nasıl oluyor? bu kadar düştü mü kızlarımız ya?
herkesin karakteri farklı insanlar halinden memnun olduğu sürece sorun yok. mesela benim hayatımda süreklilik arz eden 2 kişi var biri sevgilim diğeri fuck buddyim bunların yanına ekstra fuck buddylerim de zmnla gelir gider.. ayrıca fuck buddyim hayatımda biri olduğunu bilir yani sevgilimden haberdardır ama keyfine bakar benimle mutlu ben de onunla bu şekilde olmasından mutluyum sevgilimle olmaktan daha bir mutluyum şu an böyle musmutlu yaşayıp gidiyoruz ^_^
sevgilin ne diyor bu duruma?
onun haberi yok bu durumdan kendisi o kadar geniş değil. gerçi fuck buddy de başlarda o kadar geniş olmadığını söylüyordu ama alıştı şimdi ya da genişledi mi desem :D
akşama ne pişiriyim de:D
bana sert konuşmalar fena geliyo ya böyle sanki sabaha kadar yapsak doymıcakmış sürekli isticekmiş havası veren konuşmlar uff:D şunu yazarken hayal ettimde bu bile fena etti:D bana bişeyler oluyorr:))
ne denebilir?
Galatasaraylıysa gir fener formasını hade aşkım 6-0 intikamini al de o gece 20-0 atar :))
Hiç deneyimim olmadı ama genelde erkeklerin yazılarında ortak olan nokta hadi erkeğim denmesi olmuştur. ; )
bu sıradanlaştı artık:D
İşte sıradanlaştı ama şu sitede gördüğüm kadarı ile en çok bu tutuluyomuş :D
Yazıların çok düz böyle ruhsuz bir kokusu var. Bana kalırsa sen soğumuşsun herşeyden, eğer yataktada böyle robot ve ruhsuz bir şekilde eşinle konuşuyosan tövbe ettirmişsindir adamı.
Ben butun detaylari anlatirdim ama cok acik olur ve beni atarlar siteden :)
üstü kapalı yazar mısın?
Çok düşündüm ama bulamadım ablacım özür dilerim.
tam soymuşsun adamı sonra reglim diyosun gelde çıldırma tekme tokat döverim
olmadı değil valla: D depresyona girdi sanki:D
başka ne olabilir?
ne yapalım Allah ergisi. sanki biz zamanlıyoruz. evlendiğimde de zamanlamam müthişti:)
Bitti mi? Dersen
Şimdi çıldırmak seks anlamında mı? yoksa cinnet geçirmesi anlamında mı :) Eğer benim dediğimi dersen, cinnet geçirip sıçr ağzna :)
kışkırtmak anlamında sordum.
Argo konuşmayı deneyebilirsin. Çoğu erkeğin hoşuna gider...
Başka bir erkekten hamileyim de kesi çıldırır şaka bir yana kulağına konduracağın hafif ısırık ve öpücükler onu etkileyecektir.
Daha fazla demesi hosuma gidiyor sevmedigim sey ise bu kadar yeter denmesi !!
ne kadar süreden sonra bu kadar yeter deniyor bu önemli.
Birinci oral olmakla 4 sefer sabaha kadar benim idealim ama 2 incide daha yeter denince soguyorum o kisiden
sayı mı önemli nitelik mi?
Doyum onemli karsilikli doyuluyorsa 1 kez bile yeterli bazi ciftlere bana yetmiyor malesef benim gibi istekli biriyle sevgili olmam en mantiklsi
ne kadar sürer ki ortalama yetmiyor?
"aşkım yeni perdeler nasıl olmuş" diye sorarsan gerçekten çıldırır :D
olumlu anlamda soruyorum ama ben:D
Gay'mısın sen biraz daha haşin ol de tam anlamıyla çılgına döner hatta elini kana bile sokabilir
o kelimeye ifrit olur asla diyemem:D
oda onun türevi. olumlu anlamdaydı sorum. sinirlendirmek için değil.
hepsi özgüven zedeleyen cinsten. ben olumlu anlamda sordum ama.
Ne kadar guzel bir kadinin esi icin farklilk arayisinda olmasi herkesin basina sizin gibi kadinlar hayran kaldim dogrusu
eşim için evet ama eleştiren de oldu. neden anlamadım.
Kiskanclik her insanda farkli tepkiyle ortaya cikar elestiride bunlardan bir tanesi emin olun elestirenlerin hepsinin icinden gecen sey sizin gibi biriyle birlikte olmaktir o yuzden umursamayin siz hep boyle kalin
sevgilim için demedim hani yanlış görüyorsa evlilik dışı veya pozisyon sormadım.
Pozisyonda sorabilirsiniz ne var bunda anlamiyorumki bakin ulkemizde 10 kadindan 7 si cinsel sogukluk vebbenzeri hastaliklarla ugrasiyor kadinlarin geneli daha vaginal orgazmin varligina bile inanmiyor durum boyleyken bir kadnin boyle bir platformda cinselligini bir adim oteye goturebilmek adina biseyler yapmaya calisiyorsa ben okadini alkislarim bu kadar
ahlaki olarak sanki düşüklük gibi diye o tarz soramam bile. evli olduğumdan renklendirmek amaçlı sormuştum.
Bakin siz bile bazi seyleri asamamissinizz bunun ahlaksizliklaa hicc alakasi yok inanin buna hattaa bir kadin icin arti bir durumdur
bu şekilde sorduğumuzda bile görüyorsunuz tepkileri.. evli olduğum halde ki amaç salt kocamdı.
Hanimefendi tepki, erin nedenini acikladim size siz ne bakiyorsunuzki tepkilere bir cok kadin basarili oldugunu zanneder yatakta ama maalesef oyle deildir kocasida bunu esine soyleyemez siz burada farkli pozisyonlar farkli fantaziler ogrenip esinize uyguladiginizda ne kaybedersinizki aksine evlilik hayatiniz renklenir
benimde amacım bu zaten. renklendirme gayreti.
ne yapılabilinir mesela?
Her evlilikte bir sure sonra bazi nedenlerden dolayi hayat monotonlasip iliski rutin bir hale geliyor kimisi pes ediyor kimiside sizin gibi biseyler yapmaya calisiyor bu guzel ama siz gizlisiniz benim rumuzum acik buradan size biseyleri anlatmam mumkun degil boyle alalen olunca direk sapik damgasi yiyorum meslegimden dolayi burada bazi bayanlara yardimci olmaknistedimbhemen sapik damagasini vurdular yani boyle alalen olmuyor umarim anliyorsunuzdurbbeni
anlıyorum.
Uzgunum kusura bakmayin lutfen ama dedigim gibi profilim acik ne zaman isteeseniz elimden geldigince bilgim dahilinde paylasmaya calisirim umarim faydam dokunur
Çık git şu yataktan dersen, kesin çıldırır bence :D Afedersin görünce dayanamadım ^^
imam olursam haşin imamım becer beni desin ohh devam et imamım desin isterim aslında.
Birden bire bu muhabbetlere girmen kocanın aklını karıştırır.
Yanlışlıkla elin kıvranacağı bölgelerine çarpsın, o da acısını çıkarır.
soyunma mesela
soyunurken nazlan mesela
sonra ''aşkım beni seviyon mu '' diye sor ama tam anında
çıldırması garanti bence
:D o ufacık şeyde ne benim dişimin kavuna yetmez de :D
hahhaa:D demem ben olumlu anlamda sordum ne denebilir diye?
de de zaten noluyor gör sonra :D
neden kızdırayım ki?
daha iyi... yapar :D
ufacık dersem mi? hiç sanmıyorum:D
dene ve gör derim :D gel gör o ufaklığın kuvvetini atom karınca geliyor deyip köklerdim valla :D
beni parçala erkeğim ve bana kufur edılmesı benı zevke getirrir
nasıl küfürler mesela?
yala lan oroossspuu cocugu goooottttumdende siikkkk beni lan beni gıbı seylerrr benı azdırır bırz acayıp bır cevap oldu ama ıdare et
anal? dini boyutu var asla demem de , demezde istese bile.
tabıykı canım dını boyutu var ınanclıyız ama aklımda hep orda benım guanahından korkamasam cok yapardım hatta 1. tercıhım olurdu
kadın için itici olsa gerek. erkek için niye tercih sebebidir?
beni o bolge cok tahrik edıyor ya da gırılırken karsımdakının yuz mımıkklerıne hayran oluyorum acı ve zevk ıkısınıde aynı anda gormek ve dar olması tercıh sebebım ama gunah olmasıda beni frenleyen seydır
eşinizle olmadıysa öncesinde başkası ile oldu mu ki biliyorsunuz?
karınız normal doğum mu yaptı? değişiyor mu vaj. yapısı ki dar olmasından tercih edilmek istensin?
evet oldu sezaryan ıle dogum gerceklestı tabıykı degısıyor o bolgenın yapısı ama arka taraf hıc degısmıyor bende popo hastalık dıyeyım artık benım vazgecılmez noktam orası yanı bole dusunen kac kısı varız bılmıorum ama dedıgım gıbı benım ıcın en onemlı ılk baktıgım yerdır o bolge
sezeryan olunca değişmiyor ki vaji. yapısı ama.
orda sen haklısın ama yıllar degıstırıyor tammam vajınanın yerıde ayrıdır henfıkırız ama popo olmadan olur mu yaaa
o halde d.. tarzında olur pozis. aynı şey.
emin miisn yılların değiştirdiğine? sezeryanda olmuyor.
evet emınımm
fark edilecek şekilde mi?
çok olmamak kaydı ile farkedılıyor dıkkatlice bakıldıgında
bişey demene gerek yok hangi takımı tutuyorsa , sen rakip takımın formasını giy
sonra bak çılgınlığa :D
gıcık kapar eminim:D azılı düşmanızda o konuda:)
forma almak lazım işin kötüsü ben futboldan hiç hoşlanmam.
hadı bu kadar mı? Hadı daha hızlı bebegım lutfen hadı içimde daha fazla hissetmek ıstıyorum daha sert aşkım lütfen de bir bakmışsın boşalmış
hızlandırır mı boşalmayı diyorsun:D
Jarp jarp ses gelsin derse aygir oluyorum o da kisrak ihhahha
kadına mı kısrak dedin?
Yok sen erkeğe kısrağim de popoyada 2elinle samari bass
benimki çok kadınsı bulur. ağır abiyiz biraz:D
Artık içimde hissetmek istiyorum erkeğim mesela argo olarak söylersen daha heyecanlı olur
onun dışında?
Mesela hangi konuda
bu konuda.
Özelden at istersen daha çok bilgi var ordan yardimci olayım
küfürlü konuşmalar ama burdan açık açık yazmayayım :)
kapalı kapalı yazsanız çok irdelemeden.
kÜfürle derken s... beni şeklinde mi? buda sıradan ama. başka nasıl denebilir?
açık açık bende istemem yazılmasını. üstü kapalı olabilir.
link verebilir misin?
daha öncekilerden bahset yoksa varmış gibi davran bak neler oluyor :))))
kızmasını istemiyorum ki. olumlu anlamda sordum.
senin ülkendeki dağları denizleri ovaları, AĞACI, bayırları çalıları çırpıları gezicem diyebilirsin.
ülke dediğin bedeni mi?:D
jetonunda varmış anlaşılan.
doğru mu anlamışım?
he he he adamı deli etme he :)
cevabında ironi var ne yapayım:)
kavaklıdere de sabah oldu kurbağalar ötmeye başladı, hani benim sevdiğim kazın nerede kaldı.. diyesim var ha..
de o halde, seni tutan kim:D
tutan yok işte.. birşey mi dedik ne bağrıyorsun el kadar bebeye. :(
hahahhaaa:) kopardın beni koca bebek ya:))
:) :)
ufalda ceplere gir:))
bu arada ağaç neden büyük harflerle ki yazdın:) niye ki:))
ıslanmış şeyinin fotosunu çekip kocana yolla 5 dk ya yanında biter..
yok ya, kocamda olsa yapmam onu:)
bence bir dene bak o zaman nasıl azgın oluyor.
başka öneri alabilir miyim, bunu yapamam.
mesela. uyuyor gibi yapıp yan yatıp şeyin arkadan görünecek şkilde ayaklarnı kendine çek. göğüslerinin biri dışarda olsun gecelik olsun ama kalçana kadar çek. vs
fotoğrafı geçsek.
sen anlamadın ki foto demedim ben. özlden yaz detaylı anlatayım
alttaki yorumun fotoydu sonraki değil anladım. ama bu önerme çok uç değil ki. alışık buna.
çok uçta war istrsen özlden yaz daha rhaat söleyim açık açık.
burdan yazabilirsin.
yazamam.
saygı duyarım.
bnde sana. ama pişman olmazdın..
özelden yazmak zor çok.
neden zor
çekinme faktörü. kolay konular mı:)
sonuçta sanal ve istemediğinde banlıyorsun bence çekincek bişi yok. rahatlıkda bir fantazidir.
kocam olsa çekinmemde bu konular işte zor.
istersen bir yaz baktın çekiniyorsun yazışmayı kesersin.
Hem baya malzeme var bende ;)
nikin nedir?
gizliyi açıyorum hemen kapatcam geri çabk bak
kapatın, çıkıyorum şimdi sonra yazıcam ama söz.
en azından şimdi yzn bende bilim kim olduğunuzu sonra devam ederiz.
tamam.
erkeğim parçala beni dersen çıldırabilir :) içime ak aşkımmm diyerek ;)
Ben üstte, o altta. Tırnaklarını sırtıma batırarak beni kendisine çeksin ve sadece "ohhhh" diye bağırsın. Yeter bana :)
demesini bilmemde gözlerimin içine bakması bana yeter:DDD
Küfür et biraz ben s*k hadi nolur dağıt geçir beni de bak neler oluyor. :)
bu kadar mı de bumu geliyor elinden de ama sonrasına karışmam
öz güvenini zedeler ama.
yok be ne alakası var öyle gaza getirir ki bu onu
Babana sorsana zavalli adam kizinin boyle bir soru sordugunu sorduysaydi kalbten giderdi
kocasına daha iyi nasıl olabilir diye mi?
sen evlendiğinde babana sorarsın. ben o kadar geniş değilim!
Kocana bile olsa bu senin kalitesizligini gosterir
kalite için sevgilim için mi sormam lazımdı? kocam için düşündüğüm bir fikir için neden bu eleştiriyi kabulleneyim ki?
Kocan bu soruyu gorse tepkisi ne olurdu sence?
senin amacın ne? kocam için sorduğum bir soruda vicdan yapmamı mı bekliyorsun? özne kocam sadece x bir erkek değil.
Benim karim olsaydin direk bosardim seni yazik adama
senin karın senin için daha iyi nasıl ola bilinir diye düşünmesin. ben kocama daha iyi nasıl yaklaşabilirimi düşünüyorum. çünkü o benim için çok kıymetli. sen anlayamasanda bunu.
Benim kocam sen gibi olmaz. peşin hükümlü ve haksızca eleştirmez. kocam dışında hayalimde bile x erkek olmaz benim. sevgilileri ile pozisyon konuşanları eleştir. kocasını düşünene değil. beni tanımadan bu yorumu yaparak aldığın kul hakkını düşün önce sen.
Benim esimin burdaki sapiklarin cevaplarina ihtiyaci olmaz.burdaki erkekleri benden iyi bilirsin
yanlış olan yanlış olanı bağlar. ben kendimden mesulüm. herkes sapık değil ki. bir kaç tane var diye diğer üyelerin de hakkını almamak lazım. amacım farklı değildi ki kendimi kötü hissedeyim. pozisyon detay sormadım ki. ne denebilir diye sordum buda kocama daha iyi olabilme gayreti içindi sadece.
Aslinda kocan seni seviyosa cinsellikte ekstra bir sey yapmana gerek yok bence.erkek kadinini istedigi pozisyona sokar.kadin kendini ona teslim etmesi gerekir.yani erkek dha baskindir.kadini konusacak biseyler yapmsina bile firsat vermemeli bence
sizin iyi niyetli adımınızı anlayabiliyorum. ama eleştirilmeyi hak edecek bir eğilimim yok, olamazda. kocam dışında algım kapalı x erkeğe. eşimi seviyor, onun daha mutlu olmasını istiyorum ve bunun içinde ne denebilir diye sordum. çok açık cevaplayanlara üstü kapalı cevaplayabilirsiniz dedim. beni tanımadığınızdan burada soruan herkesi aynı gibi düşündünüz belkide.
bazen okuduğumda şaşırmıyor değilim. sevgilileri ile yaptıklarını kare kare anlatan. or..l, an..l. Bende inanamıyorum bu genişliklerine ve evlilik dışı doğruda bulmayanlardanım. ama herkesin tercihi.
kendi adıma kocamdan önce hayatıma giren kimse olmadı, öğrenmek amaçlı sordum. eşimin bana ne yaptığını veya benim ona yazmadım ki, yazmam da. mahremi ifşa etmek doğru değil.
belki düşünemediğim yaklaşımlar olabilir diye öğrenmekti amaç. sonuçta hedefim kocamın daha mutlu olması. onun dışında farklı bir düşüncem olmaz.
eşim baskın olmayı sevmez diyerek çok özele girmek istemiyorum.bu yüzden ne denebilir diye sordum.
Anliyorum seni...x kisileri bencede cok pis yani baska erkeklerde olan kocandada var.
isterse olmasın kocamda. hayatımız boyuncada işlevsiz olsun ne olacak. hayat hep yatak değil. ben ruhunu, kişiliğini sevmişim kocamın. sorun olmazdı olmasa da adıma.
Kocan sansli bence senin gibi bir eşi oldugu icin
hayat cinsellikten ibaret değil. bu olursa olur, olmasa da Rab'bim nefesinden ayrı tutmasın çok bile. Yeter ki yanımda olsun.
Ya bende evlenmek istiyorum ama esimden sıkılırmıyım ya da o benden
siz kac yillik evlisiniz
bu kişilikle alakalıdır. sıkılmak neye , kime, hangi kritere göre? bunun cevabı kişide saklıdır değil mi.
Hep ayni yatakta yatmak hep birbirini gormek bence zaman sonra monotonlasir.ben evlensemde esimle ayni yatakta yatmam
sizin tercihinizdir. saygı duyarım.
Peki sen hic mi gozum baska kaymadi.yakisikli bir erkek gordugunde hic mi bakmadin lutfen dogruyu soyle
hayır neden kaysın da bakayım.Algım kapalı dedim ya. tüm erkekler kardeşim.
inandirici gelmiyor bana
inandırmak- ya da inandırmamanın bana ne getirisi ya da götürüsü olabilir? neyse onu yazdım.
Allah mesut etsin yazma artik
amin. sormuşsunuz bende saygısızlık yapmamak için cevapladım. tamam yazmam:) teşekürler iyi dilekleriniz için.
Asagidaki yorumlarini daha yeni okudum.kizim sen kudurmussun.senle yazistigima bile pismanim
bir kızın değilim.
iki kuduran ben değilim. senin tabirin. üzerime alınmıyorum.
üç eşim için sorduğumu en başta dedim. hala aynı cümleyi yazıyorsan hakkımı alıyorsun. neler yapılabilinir sadece kocam içindi. hala bunu sana neden anlattığım için bende senle yazıştığıma pişmanım.
"Çok küçük" dersen çıldırır bence.
:)))))) bence çıldırır, hatta fıttırır
direk terk eder odayı ne diyorsun sen:D boşatacan mı beni:DD
Erken "boşaltma" sorunu diyoruz buna :))))))
"Boşatma"**
ne diye durduk yere adamı dellendireyim ki:D
:))))) takiliyorum ya. Sen o anlamda sormadın farkındayım
farkındayım tiye aldığını da, soruma uygun cevap versen diyorum hani:D
Uluorta ne yazayım allasen "Erkeğimmm" mi :D Yazamam öyle. Ulaş bir ara anlatirim
burası iyi. özelden yazmam.
E yazma yahu o zaman :)) Duyan da Kolombiya mafyası Cartagena'da kokain sorgusu yapacak sanır :D Fikir olarak dedim. Kocana yatakta ne diyeceğini bir erkek olarak uluorta yazabilmek Fatihliktir Ürekliktir. Sevgiler.
ulu orta açık açık yazmak dediğindir:D
E senin istediğin de bu değil mi yahu? :D :D
fuckme de yavaş yavaş inleye inleye fuckme ah yes man de çıldırır
başkasından hamileyim
haaaa:DD saniyesinde meftayım:DD
olumlu manada çıldırtmak be ilahi:D
başkasından hamile yakışır mı:D hhhaaa
küfürden beter:D
Aynen:)
"Gırbaçla beni Kağğzıımm"
de.
adı kazım değil ama:)
parçala behçet en etkili çözümdür.
"Ananı s*kerim" de, çıldırır tekme tokat dalar.
erkeğim de gerisini hatırlamazsın çok hızlı geçer
bu sözde ne var bu kadar tılsımlı?
Ne dediğinden çok, çıkardığın sesler önemli <3
sessiz olmak itici mi gelir erkeğe?
neden bu kadar önemser erkek inlemeyi kadında?
sessizlik bu kadar olumsuz mu etkiler erkeği?
anladık sakin ol:D
ye onu ekmektır... ez oni böcektir :D
anlamadım desem:D
ye onu ekmektır... ez oni böcektir
bu cümleyi mi diyeyim? anlamadım hiç.
Bana sorarsan köpeğim denmesi
bizimki sevmez:D
:) Bana sorarsan dedim zaten.)
sus ve yalamaya devam et de kanks
erman kanks :) güldürdün yine
kanksın ermanı:D
uzun şeyler söylemene gerek yok, sadece "ver" de.
ben mi diyeceğim? onu erkek demez mi:D
ilk başta erkek der ama, ilişki sırasında sen ver dersen, bu daha hızlı, daha derine, daha tutkulu...gibi anlamlara gelir.
Hepsi buu kadar miig h v
konuşmak yerine işine bakman daha iyi olur :D
Uykumu kaçıracak her söz çıldırtır.
seninkide bamyaymış beaa..
Ne alaka:))
öyle desinde daha çok çıldırıp sana kendini kanıtlamaya uğraşsın :D o da bir taktik yani gaza gelince hırçınlaşır herif:D
Bizimkinde ters etki yapıyor ama:)
Erkeğim kelimesi beni çıkdırtıyor
bu klasik oldu, başka ne denebilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar