Arkadaşlar baştan söyleyeyim eleştiri yapıcak hiç gelmesin.. Beş aydır konuştuğum bir adam var. Benden 16-17 yaş büyük. Çok zengin olduğu için yaşına önem vermedim. Her neyse biz konuştuk buluştuk yemeğe gittik falan. Adam iki üç ay sonunda cinsellik yaşamak istedi ben de hayır dedim tamam dedi. Virüsten dolayı da üç aydır görüşemüyoruz. Bana diyor ki sen beni oyalıyorsun.. Ya Allah aşkına babam yaşındasın.. Senle yatmam için bana bişeyler yapman lazım haksız mıyım. Hediye olur para olur. Eskrt değilim yanlış anlama olmasın ama neden yaşlı adamla seks yapıyım ki durduk yere. Sanki aşık mı oldum ya yatıcam. Nasıl hiçbir şey yapmadan yatmak ister ya.. Nasıl bişey yapmasını sağlarım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Adam senin ona değil parasına baktığını anlamış ve sana ona göre muamele yapıyor :)
Öyle olsa maddi bişeyler yapardı hiçbir şey yapmıyor ya.. Tatile gidelim dedim bana diyor ki biz daha görüşmedik bile ilişkimiz bile yok filan diyor.. Oldu kuru kuruya veriyim karşılıksız
Aşık mı Olcam ki yatacam diyorsun ee sana pahalı hediyeler alsa yatacaksın ama?
Evet yatıcam... Ne var bunda.. Herkezin fikri ayrı size yanlış gelebilir ama benim demek istediğim şu yaşı benden çok büyük ve sanki aramızda çok büyük aşk varmış gibi benden cinsellik bekliyor.. İyi de bana hiçbir şey yapmadı ki.. bir şeye ihtiyacın var mı demedi o kadar zengin insan bişey yapar. Gencecik kız öylesine mi yatıcam onunla
Bu nasıl soru lan 😂
Bunun cevabını buraya yazamam.
Yaz sevaba girersin çünkü bu konu çok sinirimi bozuyor artık. Ya bir adam hiç mi düşünmez ben yaşlıyım bu kız gencecik. İkna etmem lazım bir hediye olur bişey olur alıyım. Yok.. Oldu ben de hemen yatıcam başka
Özele yaz sonra engellersin gerekirse
Naz yap sen bni oyalıyon de 1 hediye bile almadın de hiç mi değerim yok anlaşulan yokmuş falan gir oralardan
Aynısını o bana yapıyor.. Diyor ki aylardır beni oyalıyorsun görülmedin benle diyor. Sinir oluyorum ya yani neden karşılıksız yatıyım onunla azıcık kafasını çalıştırsın yaşını farkına varsın ya
Onun düşüncesiyle karşılık ver ve bunu buluşunca söyle bişy istiyorsan önce centilmen olgun bir adam olacaksın de
Çok haklısın kabul etmez biride benden bin tl istemişti yol verdim direk
neden bişeyler almadan sana bişeyler versin ki :) sen ilk önce yaşayıp onu muazzam şekilde etkeleyip eline alabilirsin
Ama bu büyük bir risk... Ya hevesini alınca giderse... Ne belli.. Ayrıca genç olan benim. Önce o bşey yapsın.. Niye ben onu durduk yere mutlu ediyim ki
hiç sormuyor mu sana bişeye ihtiyacın var mı falan diye
O kadar zengin bişey sorduğu yok... Ya salak aklına gelmiyor ya da cimri.. Ha şey dedi bitek benle yaşa ben bakarım sana dedi ama onunla yaşamadan da bakabilir illa ona mı yerleşmem lazım hayret bişey
aynen sende haklısın. o cimri biri demek :) peki sen güveniyor musun kendine güzellik ve fizik olarak. genç olman tek başına çekicilik katmaz
ben talip olurum sana :) ve her ihtiyacını karşılayacak maddi güce sahibim
Allah Allah nerden bilicem. Ne malum klavye delikanlısı olmadığın ispatla o zaman
kanıtlamak basit ama seni görmem lazım ilk önce. belki beğenmeyeceğim
mesela güzel bir tatille başlayabiliriz
Hahaha zekiye bak. Tatile niye çıkıcam seninle. Üstelik bu virüste... Salladığın burdan belli
karantina bitmeyecek mi hiç bende yarın gidelim mi dedim :) elbet yaz bitmeden normalleşecek.
Kusura bakma destek görmeden bir yere gitmem
destek kolay :) ve ben teklifimde ciddiyim. ama dediğim gibi görmem lazım
İnstagram adresini ver ekliyim
instagram kullanmıyorum. dilersen burada tanışabilir detayları konuşabiliriz
Bamlısoku, benim sevgilim olsan yapardım
Baban yaşında ama parasını yiyorsun
Senin karakterinei neyse
Hayırlısı olsun