Osmanlı hareminde lezbiyenlik ve mast. yapan cariye var mıdır? Sizce padişahlar arasında aktif gaylik olabilir mi?

Detayı okuyun. Osmanlı düşmanı değilim. Türküm. Din düşmanı da değilim böyle ithamlarda bulunmayın.

Aslında soruyu böyle sormayacaktım ama böyle sormam icab etti. Hem çarpıcı olması için hem de aklımdakini anlatmak adına böyle sordum. Demin youtubeda müzik dinliyorum. Nostalji yapayım dedim. Eski şarkıları dinlerken Sertap Erener’in Here I * ve Everyway That I Can şarkılarına denk geldim. Everyway That I Can şarkısının 1:56 dakikasında dansöz karşısında mastürbasyon yapan bir kadın gözüme çarptı dikkat etmemiştim daha evvel.
Osmanlı hareminde lezbiyenlik ve mast. yapan cariye var mıdır? Sizce padişahlar arasında aktif gaylik olabilir mi?
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Benim de hep aklıma takılırdı. Padişahın dünyanın her yerinden gelen cariyeleri var. Bu cariyeler özel seçilmiş güzel sağlıklı kadınlar. Görevleri de Osmanlıya padişahtan sonra varis olacak sağlıklı bir erkek evlat doğurmak. Onu iyi yetiştirmek. Kafadan padişah 10 kadınla yattı diyelim. Bu 10 kadın bir dahaki sefere kadar bekleyecek sıra gelesiye kadar. E padişah da sürekli İstanbul’da tahtında oturmuyor. Sürekli sefere gidiyor. Macaristandır Eflaktır Boğdandır Viyanadır İran Irak falan... Gitti mi de en az kafadan 1-2 sene yok bu adam. Peki bu kadınlar padişahın yokluğunda ne yapıyorlardı? Hareme erkek sinek bile girmesi yasak haremde çalışacak erkek görevliler ya dilsiz ya da hadım edilmiş ya da her ikisi de. Burada da Sertap Erener’in 1:56 dakikası devreye giriyor. Cariyeler, gözdeler sultanlar da mastürbasyon yapıyordu diye düşünüyordum ve belki de aralarında lezbiyenlik olabileceğini de düşünüyordum. Yine düşündüğüm bir başka nokta da insanlar her zaman aynı şeylerden zevk almazlar. İnsanda zevk mekanizması stabil değildir. Uyuşturucu ya da uyarıca maddeler insan beynine zevk verirken her zaman aynı dozda vermez. Çünkü insan ona da alışır. Duyarsızlık başlar. İşte bu noktada da Padişahların bazen sırf keyif olsun diye ya da kendilerini güçlü hissetmek amacıyla aktif gay olabileceklerini düşünüyorum. Çünkü ona hayır diyebilecek bir kadın yok. Kendi coğrafyasında mutlak güç. Her yer kadın. Acaba sırf değişiklik olsun diye erkeklerle aktif cinsel birliktelik yaşamışlar mıdır? Çünkü bunun örneklerini Yunan ve Roma mitolojisinde görüyoruz. Osmanlı padişahları çok entelektüel yöneticilerdi. Yunan ve Roma mitolojisini, İskenderi, İlyadayı falan eski metinlerinden direkt okuyorlardı. En azından Fatih öyleydi. Yine okuyan yazan çizen lisan bilen adamlar oldukları için sanatçıydılar da aristokrat zevkleri vardı. Şair olanlar var. Fikir adamı olanlar var. Batılılaşmayla birlikte tiyatroya, operaya merakı olup Batı müziği eğitimi alan var. besteleri olan var. Ressam olanları var. Yani onlar da Büyük İskender gibi ya da diğer Roma Kralları gibi güç tatmini olsun diye yapmış olabilirler mi? Ayrıca böyle bir şeyi yapsa bile kimse engel olamazdı. Ne şeyhülislam ne de Has Odabaşı. Yine halife falan demeyin bu padişahlar içinde şarap ve rom içen padişahlar da var. 2. Abdülhamit rom içiyormuş. Yavuz şarap içiyormuş. Bunları kendi divanlarında anlatıyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke şu soruyu gerçekten tarih bölümünden mezun olan biri okumuş olsa da bize doğru bilgi verse. Hiç bir tarih hocasına böyle soramadım bu soruyu.