Iyi akşamlar arkadaşlar, klitorise piercing neden takılır, bilen var mıdır aranızda?
Cevablar için önceden teşekkürler.
Her kese +1
Cevablar için önceden teşekkürler.
Her kese +1
fantezi için ve seks i her zaman farklı ve farklı karakterde yaşamak için olmalı. bayanlara hiç yakışmaz.her bayanda cesaret edemez.her zaman sexi yaşayan ve sexi daha farklı fantezilerle dolu yaşamak isteyen bayanların tercihidir.ama görmek imkansız ülkemizde.
kadına zevk veren yönü fantezinin şeklidir.mesela fetiş bir kıyafetle seks ve klitoriste pierzing fetiş bir fantezi.o ndada erkeğin oral yapması zevk verir kadına.
Arkadaşım merhaba,
Klitorise piercing taktıran kadınların büyük çoğunluğu klitorisin dışarıda kalmasını böylece daha çok temas ve daha yoğun haz almayı amaçlar... Zira vajinanın doğal yapısı gereği klitoris derinin altında kendi yuvasında saklanır :)
Ne için takıldığı konusunda onlarca cevap var.Hangi birinden bahsedebilirim ki? En çok karşı tarafın hoşuna gittiği için.
Benim düşüncem ise son derece iğrenç bir şey olduğu ve nasıl rahat edebildikleri, düşünemiyorum bile.
:* seksi oluyor
Cevap
29Cevap
Neden takarlar bilmiyorum ama oral yapacaksam olmasını şahsen istemem sanırım. Genelde takı v.s sevmediğimden piercing'in olması pek hoşuma gitmez.
Ama sanırım zevk meselesi, orada olması hoşlarına gidiyordur muhtemelen.
klitoris delinmez. iç dudaklara takılır. zevk-fantezi meselesi.
Keyiften takılır.
Not: senin +1 vermen kimseye fayda sağlamaz.
kes lan tantanayı sdsdsd
<3.
Abla sana noldu ya :( önceden böyle değildin sen. Orayı kimse görmüyor muhtemelen sevgilisi istediği için falandır sanırım.
allajh akıl fıkır versin ne dıyeyım bunu takanlara..mıde kaldırıcı aynı zamanda!
Götünün kenarına dövme yaptıranlar daha da hoşuma gidiyor <3 O dövmenin üstüne boşalmak vardı.
Bilemiyorum.:D Ama bence bir insan sevdiği bir şeyi yapmalı.Başkalarının ne dediği umrunda olmamamlı.Daha önce takan arkadaşım olmadı.Enteresan görüneceğini düşünüyorum :D
zevk icin takılır genellikle lezbiyenler klitorise takar
evet cogunda vardır erkeklerinde hosuna gtmez zaten
Karşı tarafı tahrik etmek için olabilir kadına zevk verecegini sanmam. kulak küpen zevk vermiyorsa o da vermez
Bence dövme den bir farkı yok iyi hissetmekle alakali bur durum
Zevki katlamak için takılır neden takılsın ki başka,
Erkeklerde Halka takıyor :P
Kendini farklı kılmak veya aklını kaçırmış olduğunu kanıtlamak için takılır.
Zevk için-değişik hissetmek için takılır.Basit bir cevap.Farklı şeyler aramana gerek yok.
ilginç ya benim hoşuma gitmiyor ama göbekte varsa oyş <3
Ben buna hic anlam veremiyorum. Ne ise yariyo sanki :)
Aptallik paraylami degil kadin dedigin naturel olmali bana dovme bile abes gelio
Bunu bilemem de bildiğim tek bir şey var zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Çok saçma bişey, orasını sık sık gösteren biri takar anca onu
açtırmayn benim bayramlık ağzımı :D
Oha derim buna.Zevk meselesi :)
kafayı yiyenler takar o ne la
göbeğe kaşa dudağa takarsında orası çok anlamsız.
Merhaba p*rno izlemiş teyze..:)
Ne güzel..:)
Canı istiyosa takar bir amaç yoktur yani
tarz yapıyolar demekki.
değişiklik olsun diye
Klitoris ne la
Vay a.:ASD:A:DA:SDA:ASDA:SDA:SD:ASDA:D:SA:D:AS:DAD:A:SDA Gogıldan baktım daSAD::ASDAS:D:AS:DA:S:ADA:SD
:AS:AD:A:D:AD::DA::D:D
bılmuyom
Cevabi blmiorm ama itici
artık millet tek düzelikten sıkılıyor işte
bu kıza bayılıyorum
Zevk meselesi canım
Çok fena 3<
saçmalık
Bebeğim olmaz.
Can sikintisi
zevk meselesi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?