Kızlar arkadan ilişkiye girince zevk alıyor musunuz acaba?
Hayır, zevk almıyorum
Evet, zevk alıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anal yoldan ilişki yaşayıp, zarın ile kendini ve kocanı kandırma sakın. Anal seks kadar iğrenç ve tehlikeli bir şey yoktur. Öndeki delik makbuldür, g*t yolu ilişkiye girmek basitlikten öte değildir.
Sırf herifler dar diye daha çok zevk alacağı için; ömür boyu oturmayacak ve b*konu tutamayacaksın kezbanusmus.
Bunlar kadar saf ve bilinçsiz yeryüzünde bulunmuyor lan.
Aşırı derecede acı verdiği ce zevk vermediği için tercih etmiyorum ama sevgilim istediği zaman kıramıyorum da zararı var mı acaba
anal ilişki tabiki sakıncalı ilk olarak tuvaletini tutmama ve mikrobik enfeksiyonlara neden olabiliyor senin nekadar yaptığını bilmem ama vazgeçmelisin bence
Birlikte olduklarım gayet zevk aldıklarını dile getirmişlerdi, hatta önden daha çok oradan yapmamı istiyorlardı. Anlamak güç ben o kadar değişik bir zevk almadım. Ön daha iyiydi benim için :)
Çoğu erkek arkayı tercih ediyormuş amaa maalesef benim sevgilim de öyle
Bende karşı tarafın zevk almasına bakıyorum o yüzden zevk almamama ve acı çekmeme rağmen sevgilim istediği zaman anal yapıyoruz
Bende en çok ondan endişeleniyorum zaten
Ya öğrenip gelsin ya da hassas davransın. Vajina gibi değil orası, Şiddetle bir şeyin girip çıkması için tasarlanmamış bir delik. Kılcal damarlar hasar görebilir kanama enfeksiyon yapabilir, dışkını tutamama gibi problemler yaşayabilirsin. Çok uzun bir sürede orası hazırlanmalı, rahatlatılmalı, ve vıcık vıcık kayganlaştırıcı kullanılmış olmalı, sonra hafif hafif bir anda hepsini sokarak değil de adım adım... Her seferinde biraz daha fazlasını sokarak ve çok yavaş hareket ederek yapmalı. Vs vs... Teknk çok önemli...
lan olum madem kız profili alıyonuz kız gibi soru sorunda anlaşılmasın :)
Kızım zaten ben zevk almamama rağmen sevgilim yapmak istiyor her kız benim gibi mi düşünüyor diye merak ettim.
Cevap
11Cevap
erkekler için 3. bir şıkkı neden koymazsın sırf şıkları görmek için "A" şıkkını işaretledim senin yüzünden :(
adamın başına ne gelirse meraktan geliyor m.k :))
3.şık be olabilir ki :)
ben erkeğim merak ettim olabilirdi mesela :)
Anlamadım ama neyse :)
anlasan zaten 3. şıkkı koyar bize fırsat tanırdın şaşkın :)
haklısın :)
o delik buyudugunde b...kunu tutamazsin canimm ordan yapma
7-8 kere yaptım ama fazla büyümedi
Hayır almıyorsun..iyice yapıp bollaşırsa belki alan vardır ben iki kere yaptım kocamla kötü.
Bende hiç zevk almıyorum ayrıca çok acı veriyor ama sevgilimi kırmak istemiyorum
erkek olarak zevk alıyora tıklıyoruz ne var bunda? erkekte anal yapan taraflardan biri ve zevk alabilir
Alıyor musun peki
evet dar olduğu için daha çok zevk alıyorum
Anladımm
genişleme oldumu
hayır
Almıyolardır heralde kanks hem hak yolu varken bok yoluna ne hacet
0 zevk ALLAH cc anal ilişkiyi karınla bile yasaklamış ALLAH her organa bir görev vermiş anüs boşaltım vajina bebek ve kocana helal kılınmıştır
Hayırlısı hayırlısı
o degilde erkekler kızdand aha çok hayır demiş girmişlermi biliyolar
Onlar genel olarak anal seksi sevmediklerini belirtmişler aşağıda arkadaş belirtmiş
anladım :)
sen sevgilini kırma gtn kocaman olsaun ilerde üstünede oturma seyinide tutama sevgilin bunları düşünmüyorsa sevgilin değil seks prtnerin olmus
oha ya :(
oha olan ne sevgilin sein sağlıgını düşünmüysa nası sevgili
haklısın
belki bilmiyo olabilir uyar onu dinlemezse makatın ağrıyo acıyo vs salla
Sıçarken ki duygu ne ise herhalde o da öyle bir şeydir
zevk vermez bence zevk için vajina yaratılmış yoksa analla iş yapılırdı canım
biseksüelim anal ilişki deneyimim oldu önlemini alınca sıkıntı olmuyor
hak yolu varken b.k yoluna ne hacet
ulan işaretleyen erkekler kim acaba :D
Ahaha aynen ya aramızdakilere dikkat etmemiz gerekiyor :D
meraktan hep bunlar :)
Kesinlikle :)