Kadınımın sokakta asil ve ben hariç herkese karşı mesafeli olmasını isterim. Bu mesafe ukalalık ya da kendini herkesten üstün görme şeklinde değil ben evliyim mesafesi. Evde zaten beraber nasıl olmak istersek oluruz. Bazen kadınımın mutfakta, banyo da veya evin başka yerlerinde de geyşa olmasını isteyebilirim sonuçta bu benim eşimle olan özel durum. Sadece yatak olması gerekmiyor. Yemek konusuna gelirsek bir aşçı olması gerekmiyor ailemizin karnını güzel doyuracak yemekler yapmaya ilgisi olması yeterli. Ben yemek yapmayı severim hobimdir. Eşimle beraber yapmak isterdim. Özetle sadakat ve sevgi varsa her ortam güzelleşir.
Bu söz benim çocukluğumdan beri bir darbı mesel gibi söylenir ancak benim için kadını hakir gören bir mesel oluyor.. İdeal kadın kişiliği ve kültürü ile her zaman ve her yerde gerektiği gibi arkasında ve yanında duran kadındır.. Zaten o kadın erkeğine her şeyi verir ve öyle bir kadına da eşi olan erkek tapar..
Ben insanların bu şekil sınıflandırmaya aşırı derecede karşıyım yani orada öyle burada böyle Şurada şöyle Hayır her zaman her yerde olması gereken gibi olmalıdır bir insan bu kadın için de erkek için de geçerlidir
Öyle bir kadın var mıdır ya 😂 Varsa neden evlenerek kendini yakıyor yeteneklerini ve güçlü tavrını kariyerinde kullansa ya. Hadi öyle bir kadınsın ona uygun erkeği nerden bulucan. Oo kafamda deli sorular 😂
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yatakta serseriyi biraz daha abartır baya istekli ıslak canavar gibi bir kadın dersek bence idealdir :D
-Gayet hanımefendiyim. -Yemekte çok iddialıyım. -Diğer kısma henüz başlangıcım olmadı. Ama herhangi bir erkeğin sadece bu üçüyle tatmin olmayacağından eminim.
Şu an ideal bir erkek veya kadın yok , yeni tanıyacağımız birini 14 gün izlemek zorundayız , eğlenip o gece birlikte olduğumuz günler çok uzun zamanlar sonra olacak
İdeal insan yoktur. Erkekler zaten hep ideal kadin derler. Sanki kendileri dört dörtlükler de kadınlardan da mükemmelik bekliyorlar😒 kaba, ayyaş, tipsiz erkekler ultra seksi, hamarat iyi huylu kadın istiyor bu ne be😒
Bir kadın böyle olsa bile karşı taraf onu haketmek için bir şeyler yapmalı 😉
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadına bu kadar anlam yüklerken erkeğe ne dediniz? Mutfaktan anlamazlar, sokakta nasıl davranacağını bilmez, saygı sevgiden anlamaz, yatakta şaheserler sunamaz. Tek taraflı bakmayın olaya evet istisnalar benim bahsettiğim ama kimse dört dörtlük değildir herkes önce kendini sorgulasın..
Kadınlarda erkeklerde ; ne zaman, ne şekilde davranmaları gerektiğini bilmeli ve buna uygun davranmalıdır. Kadın mutfakta aşçı, sokakta hanımfendi olmak zorunda değildir.
Alakası yok bence. Herkesin ideali kendine göre farklılık gösterir Sokakta tabiki hanımefendi olmalıdır ama Yatakta serseri mutfakta aşçı olmasına gerek yok bu sıfatları sonradan kazanabilir zaten.
Bunu savunan hemcinslerimi mantikli düsünebilmeye davet ediyorum. Sorudan ve yorumlardan aptallik akiyor resmen. Al iste sonra Türkiye neden gelismiyor.