Libidosu yüksek kız arkadaş sorunu :) Sizin kız arkadaşınız bunu yapsa kızar mıydınız?

Merhaba arkadaşlar...

Dün gece erkek arkadaşımla internet üzerinden yazışırken, birden bire konuyla hiç ilgisi olmayan cinsellik açıldı.

Daha yavaş cevaplar yazmaya başladım, sürekli ismini yazıp sonuna üç nokta koyuyordum falan, ama kendimi azgın da hissediyordum.

sonra işte biz bununla muhabbete koyulduk, anladı yani... :D

artık bunu yapmaktan bıktığını ama yine de bunu yaptığını söyledi.

ben de bu tarz konuları yapmakta çekingenim ama söylemeye gelince konuşuyorum anca...

Neyse bununla konuştuk konuştuk, yalvarırım göreyim seni dedi, iizn vermedim, ben de ona ben seni görücem dedim o da hayır dedi beraber dedi olmadı..

sonuç itibari ile tüm bu şeyler olduktan sonra, ben boşaldıktan sonra erkek arkadaşımın benden soğuduğunu hissettim ve sorguladım. o da zavallım uykusu gelmiş uyumaya gidecek, ama beni bırakırsa ağzına edeceğimi biliyor :d döndü poposunu yattı sendromuna geçiş yapamıyor bi türlü.

sonra başladım kafa ütülemeye, beni artık beğenmiyor musun, neden uyumak istiyorsun, burda kal ve benimle konuş, bana soğuk davranıyorsun gibi... bi yerden yazıp bi yerden gülüyorum, :D garibim de hepsine cevap yazıyor onu sabahın altısından yediye kadar öyle ayakta tuttum... sonra dedim hadi hadi uyuyalım...

Sizin böyle bi kız arkadaşınız olsa napardınız? kızar mıydınız :D ?
Libidosu yüksek kız arkadaş sorunu :) Sizin kız arkadaşınız bunu yapsa kızar mıydınız?