3-4 defa anal ilişkiden sonra sankı kalcalarım bıraz büyüdü bu normal mi?
Ahlak bekçisi olanların cevaplarına ihtiyacım yok cevap vermeyin
Ahlak bekçisi olanların cevaplarına ihtiyacım yok cevap vermeyin
hayır kalçanda büyüme olmaz anüs etrafı genişleyebilir ama kalça dediğin şey yağdan başka bişey değildir bu yüzden kilo ile orantılıdır anal ilişkinin kalça büyümesine ya da küçülmesine bir etkisi yoktur.
Arkadaşım merhaba,
Anal seksin bir kadın için en iyi tarafı kalçalarının daha yuvarlak ve büyük görünmesidir...
Teşekkür ederim en iyi cevap için...
ben tesekkur ederım
Rica ederim :)
Acımadı mı kız? Soruna gelirsek büyümez diye düşünüyorum kilo almışındır belki
Acıdı sakın yapma zaten ustunden bır kac sene gectı o zamanlar farkında degıldım yaptıgımın böylesıne yanlıs oldugunu, akıllandım
:* bilmem ilgi alanım değil anal :* pek büyüyeceğini sanmıyorum :*
Cevap
71Cevap
anal takılan ünviversiteli arkadaşlarım kızlarda analdan sonra kalçaların dağıldığına çuval gibi olduğuna dikkat etmilerdi.sürekli aynı evdeki kız ve erkek öğrenciler kızlık bozyulmasın idye analdan yaptıkları ve kendi gözlerince popoların büyüdüğünü çirkin bir hal aldığını söylüyorlar.gözlemlenmiş bişey g.t uzmanı değiliz ama bakıyorum ki gözlemde bilimsel bir olay bir yerde.mantık yürütürken hataya düşen arkadaşlar ne g.t uzmanı mısınız siz?
Haklısın benımde dedıgım buydu.Tesekkürler
şunuda eklemeliyim anal takılan erkek partnerine saygı duymuyordur.kulağına küpe olsun..
Kaç sene gectı ustunden merak ettıgım ıcın sordum sağol tavsıyen ıcın
tamam.geçmiş olsun..
Alakasız bir görüş olarak görme ama yorumları okudum sırf bekaret için arkadan yapıyorsan yapma daha iyi çünkü arkadan yaptığınız o kadar belli oluyor ki deliğin yapısı değişiyor yani salak olsa bile ileride kocan anlar yani :D ki yani ne bileyim mide bulandırıcı tabi kimisi için ayrı bir zevk g noktan arkana da yakın olabilir neyse dediğim aklında bulunsun
Senin yorumuna lafım yok gayet iyi yazmışsın teşekkürler ama bazıları ahlak bekçisi kesilmiş güldüm çok😄😄
Bakma sen millete bu soruya yazık derler başka soruna gelir takip et mesaj atayım derler burada çok nadir yorum yapıyorum genelde okumak daha keyifli güldürüyor fakat dediğim gibi sırf bekaret içinse bozdur gitsin sende fark etmişsindir o arka delik eskisi gibi masum değildir senin gözünde de :D
Çok haklısın, zaten nişanlımla yapıyorum yani önüme gelenle yapmadım hiç öyle bir izlenim mi uyandırdı anlamadım ama benim içinde ilk oluyor, biri şey yazmış yazık acıyorum size genel evdekiler sizden daha namusludur ay be güldüm o kendini bilmez arkadaşa 😂😂😂
Yok kimle yaptığını sorgulamak bana düşmez hayat senin hayatın kim olursa olsun hani olur da birşeyler yolunda gitmez ayrılırsanız ömür boyu yalnız kalamazsın insansın sonuçta seversin hayatına yeni birisi dahil olsa yani ne bileyim sonuçta ben bakir değilim ille de bakire olsun diye takıntım olmaz ama aşkım valla ilkim sensinci birisi çıksa karşıma ki anal yapmış olsa belli olur, anlatmak istediğimi anlamış olduğunu düşünüyorum ^^
Çok iyi anladım evet haklısın gayet belli olur diye düşünüyorum
Neyse kendine iyi bak ve bir an önce evlenmeye bak sen boşver böyle şeyleri :D umarım g noktan orada değildir yoksa bundan 10 sene sonra ciddi sorunlar yaşayabilirsin
Teşekkürler görüşün için😊👍🏻
Ne zamandır girmiyorum buralara evlendiniz mi 😂
arkadan yapma kanama çatlama kaşıntı pislik bitlenme iğrenç koku tiskinti yapar kadına acı ızdırap pişmanlık lanet yağar evet yaptıkça arka genişler ve büyür
"Ahlak bekçisi olanların cevaplarına ihtiyacım yok cevap vermeyin"
dediğin için inş.değirmen taşı gibi popon olur
He canım sen dedın dıye oyle olacak
2018 yine aynı soru umarım 2019 bir. daha karışıma çıkmaz
Önden vermeyeyim diye ne eziyetler çekiyor bayanlar :D
Evet malesef😑😑😐
Aynen öyle ama bazıları ahlak bekçisi kesilmiş az önce yazıyor ki genel evdekiler sizden daha namusludur acıyorum sizin gibilere, mantık bunun neresinde? Hey allahım ya güldüm baya ona 😂😂
Çirkin bir kız değilim cidden boyum uzun beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm çoğu insanın beğendiği bir güzelliğim varmış öyle diyorlar, şimdi ben buraya böyle yazıyorum diye çirkin olduğumu düşünen erkekler vardır elbette ama dediğine katılıyorum görseler titrerler dediğimi yanlış anlama övmüyorum kendimi sadece olanı söylüyorum🙄🤗
Kesinlikle öyle, güzel kız gördüğünde ağzının suyu akanlar ya da elini bile tutacak kız bulamayan erkekler geliyor çok yazık bilmem ne diyor anlamıyorum hiç🙄🙄
fiziğin düzgün ve kilo alan bir fiziğin yoksa öyle arkadan yapma ile kalça büyümez vücut yapınla alakalı ama bence senin için acı verir zevk verdiği kadar.. Bakiresin ve ilişkiye giremiyosun ama kimse senin nerde ne kadar nezaman ilişkiye girdiğinin hesabını tutamaz.. Dediğim gibi senin hayatın.. Nasıl istiyorsan öyle yaşa...
İlerde olurda bişey olur ve ayrılırsak pişman olmaktan korkuyorum, nişanlıyız evlenmeye daha var baya bunu yapmadanda olmuyor tutamıyoruz kendimizi ama yarının garantisi yok o yüzden giremiyorum ilişkiye biliyosun toplumumuzda kızlık zarı baya önem taşıyor onu kaybeden sanki onurunu kaybetmiş gibi oluyor öyle düşünenlerin gözünde...
Haklısın pişmanlık duyacaksan sonradan zor olur ama ilerde nolur diyerek en güzel zamanların gerçek bir ilişkiyi yaşamadan geçiyor, buzamanda hala kızlık zarına takılan dar kafalı biriyle hiç birlikte olma zaten. Erkek kadar kadında özgür ilişki yaşamak ve seçim yapmakta.. Ama gelde bizim insanımıza anlat, çok zor..
Evet bizim insanımıza anlatmak gerçekten çok zor bence namus kafadadır benim namusumu aşağıya koyan kim? Çok saçma bişey ama sırf birkaç kişinin ilerde o onurunu kaybetti o bakire değil namussuz dememesi ve ailemizin bizden tiksinmemesi için o kızlık zoruna katlanmak zorundayız, ve sen erkeksin bilirsın bazı erkeklerin ilişkisi sırf kızlığı alana kadarmış çoğu yerden duydum bunu hevesleri gidiyormuş gerçi öyle bişey beklemem ama yinede güvenemiyor insan o konuda, herkes takmış bir kızlık zarı kızlık zarı, erkekler 20 yaşına gelince bile yapmadığı b*k kalmıyor kadının cinselliği özgürce yaşama hakkı yok😒
Konuya ben senin tarafından tarafsız bakıyorum çook haklısın.. İşte bu yüzden erkek istedi diye değil kendi seçiminle bişeyler yaşarsın ve pişmanlık olacak ise gerek yok.. Evliler bile ayrılıyor ve dediğin gibi bakire kızla ilişkiye girince hevesini alan terkedip giden şerefsiz de çok üstelik evlilik vs diyerek kandırıyorlar.. Bir ilişki ne nasıl olsa ayrılacağız diye başlar nede nasıl olsa evleneceğiz diye, kadın erkek yakınlaşır birbirini tanır, birlikte olur beraber zaman geçirir ve anlaşırsa bunu birliktelikle evlilikle noktalar ya da anlaşamazsa ayrılır.. Ben günümüzde kadın ve erkeğin birbirini tanımadan hatta birbirini cinsel anlamda da tanımadan evlenmelerine karşıyım esas, işte bu yüzden cinsellikte sekste birbirinde aradığını bulamayan kadın ya da erkek ayrılıyor ya da aldatıyor.. özellikle evlilik öncesi cinsellik yaşamayan kadın daha sonra erkekte aradığı performansı, hazzı ve çekimi yakalayamadığı zaman anında erkekten uzaklaşıyor, ya ayrılıyor ya da bir zaman sonra aldatıyor.
Literatürde squat ile büyür kadın anatomisi için fakat bu soru da güzelmiş.😂
denersen emın olabılırsın :) ben denemedım ama hıc sanmıyorum oyle olacagını
O kadar git gelde kalça spor yapmış gibi olur ama delikte fena genişleme olur.
yediklerini (ağzınla) tut, anal ilişkiyle alakası yok ;)
Arkadan yapmakla kalca büyümezde sorun olur soyle bir sorun sürekli gir cık yapıla yapıla o g. ot deliği zamanla yırtılnaya baslar ve kanama meydana gelir zamanla sonra onun tedaviside olmaz geçmiş olsun.
Analda yapilan ilişki de içeri hava dolar ve balon gibi şişmeye baslar sonra söndür sondure bilirsen ;-))
İstemeyerek yazıyorum ama ablam evledikten sonra poposu büyüdü. Bende bilmiyorum neden.
kalçan büyümez g*t deliğin büyür zamanla da iyice genişler bokunu tutamazsın
partnerinin gidiş geliş seriliği önemli beli kuvetliyse kalçaya sert temas yaptıkca zamanla buyur
Koca karılar bile bu kadar uyduramaz :D
Yok öyle birşey popona kuvvet.
kalçanda buyur anus yırtılırsa buyuk tuvaletınını ustune yapma durumuda olabılır dıkatlı ol derım zar sağlam ama arka dagınık galıba :D
yırtılma falan olmadı dagınık değil deliğim dar su an ama kalcalarım bıraz buyudu
Büyümez keşke büyüse evliyim kimse altına yorum yapmasın
Aferin
Anala karşıyım, soruna gelecek olursak genişlerse anüs genişler o da çok aşırı yaparsan.
kilo aldığın için büyümüş olabilir anal ilişkiyle bir alakası olamaz
Büyür evet, pompalama aritmetiğine göre şekillenir kalça.
Öyle bir söylenti vardı ama senin gözle görülecek kadar kalça büyüdümü
büyür tabi
biz zaten kızların arkasına bakıp anlıyoruz
Nasıl yanı? Kızın kalcaları doğustan buyuk olsa da anal ılıskıye gırmıs mı zannedıyorsunuz
ewet :)
Sacma bıraz
neden sen bile farketmişsin ya büyüdüğünü
Ben yaptıgım ıcın buyudu yapmayanların gunahı ne
onların ki büyük değildir
hem büyük kalça iyidir
yemeğin salçalısı karının kalçalısı demişler
fazla takma
Herifinki 200 lük pimaş gibiyse buyur-.-
18 cm cıvarında normal mı buyumesı
Homonlarin harekaata gecmistir
Pipi la bu sihirli deynek degil
Büyüdüğünü düşünmüyorum.
Zoruna mı gitti KOCA GÖTLÜ
Büyümez. Sadece anüs genişler
sanmam.öyle olsa kocaman ağızlarımız olması lazım
Agızın her yerı aynı genıslıkte ama orası oyle degıl kı
pis pis konuşturucan şimdi beni
Hadı ya konus bakalım ne dıyecen
orası sadece bişi girdiğinde açılmıyor.yıllardır çıkış olarak kullandın bişi olmadı bir kere giriş olunca neden bu kadar korktun
Oral ilişkide de kafan büyür o mantığa göre -_-
E öyle ama -_-
sencede teorik olarak saçma değilmi?
Sacma ama kıloda almadım kı
olmaz öyle her kalça büyütmak isteyen bir şey soksun !
Bilmem hic denemedim.
O nerden Çıktı büyütme taraftarımısn yoksa.))
Hayır ama benim normal bir boyutu vardı dikkat çeken bir popom yok son zamanlarda oldukça büyüdü etlendi
Valla gizlisin trol sorulardan bıktım neden saklanıyorsunuz cesaretiniz yok
Trol olduğunu mu düşündürüyorsun sence bir erkek miyim?
yoo erkeksin demedim sadece gizlisin cesaretin yok))
Aaa sanane be sen soruya cevap ver gizliliğimi sorgulamak size düşmez :))
Valla büyümez iyi bilirim meraklanma.))
aha yıllardır merak ettiğim soru
Benimde ve inanılmaz büyüdü son 3 ayda
3 ay olmuştur evet ve bu soruya saçma sapan görüş yapanlar var madem bu kadar rahatsızsınız neden yorum yapıyorsunuz yapmayın o zaman bu arada bu sözüm sana değildi yanlış anlama
Evet haklısın aşırı büyük duruyor
Herkes farketti sadece ben değil çünkü normalde küçüktü yani belirgin değildi şimdi oldu iki katı
Popon büyümüş😂
Tek sefer değil 9-10 sefer
sanmıyorum ilk defa duydum
hiç alakası yok büyümez rahat rahat yapabilirsin
Yapanlara sormak lazim
büyümez de ayrık yürürsün
Kilo almış olmayasın.
kalçan büyümesi kilonla doğru orantılıdır.
büyümez korma acı çekmiyorsan yap
Tamamen şehir efsanesi
Önden yapınca ön büyüyor mu
Vurdura vurdura büyütceksin
Anal ilişkide Kalça asla büyümez.
Buyumezde ayrik olur got yanaklarin.
hayır hanımefendı boylee bısey mumkun degıdır
kocaman olur:)
warmı yapan-1
g#t büyüse birşey olmaz-2
Tibben imkansız o nasıl olucak.
gtüne boşalırsa büyür :)