Cinsel sorulara gizlenmeden absürt cinsel yorum yapan kızların yorumlarının altına neden verdin mi soktular mı diye yazıyorsunuz?

Her yazdığımız şey doğru olacak diye bir şey yok. Siz cinsel sorularda şeyinizi 17-18 cm’den aşağı söylemeyince ya da bütün kadınlar sizinle yatmak istiyormuş gibi anlattığınızda biz size “hadi lan oradan bütün gece elini silkiyorsun kimi kandırıyon 31 çekmekten ilin kemiğin kurudu.” diyor muyuz? Demiyoruz. Ama biz açık görüş paylaşınca hemen verdin mi soktular mı bilmem ne? Mesela benim cinsel sorulara verdiğim çoğu cevap böyle cevaplardan oluşuyor. Gizli paylaşsam gelen geçen yorum yapar bir şey yapamıyorum yoruma kapatsam bazen çok güzel yorum altında geyik muhabbeti dönüyor. O yüzden yoruma kapatmayı da gizli görüş paylaşmayı da sevmem genelde. Siyasi sorularda kimseye laf anlatmak istemezsem anca öyle yoruma kaparım. Zaten gerçek hayatta benimle yakın temasa girmeye kalksan ay hoşt ulan sapık derim. Sadece şu sitede aklıma dilime ne gelirse söylüyorum. Ve siz benim absürt cinsel yorumlarımın altına verdin mi? Soktular mı yazınca ben aynı Jahrein’in bu videoda verdiği tepkiyi veriyorum 😂😂😂 Jahrein’i de seviyorum.
Cinsel sorulara gizlenmeden absürt cinsel yorum yapan kızların yorumlarının altına neden verdin mi soktular mı diye yazıyorsunuz?