gelen beyaz sıvıyı bende bılıyorum ama sıvı degıl ayrıca prezervatıf kullanmadıgımız zamanda olmustu
Kızlar sizde de oluyor mu?:(
gelen beyaz sıvıyı bende bılıyorum ama sıvı degıl ayrıca prezervatıf kullanmadıgımız zamanda olmustu
beyaz akıntı kasıntısız ve kokusuz ise nedeni vajina dokusu kendini hızla yenileyen bir dokudur ve onu dışarı atımıdır. parça parça gelmesi ise içerde bunun yoğunlaşması kurumasıdır. Butun kadınlarda akıntı az cok olur kuru akıntı ise herkesde olmaz. Femin-x intimate (genital bolge temizleyicisi) gibi urunler kullanabilirsin. o bolge sabun yada başka birşey ile temizlersen iltihap dahil her tur mikrop da kapabiliyor. ortak tuvaletleri dikkatli kullanmalısın . tum bunlar mikroplanma yada ph dengesini korur.
bir jinekoloji uzmanına gorunmen en iyisidir ama benim dusuncem antibiyotik tedavisi gormussen ki gormusun galiba mantar icin bu manter evresinin atlatım doneminde olusan birsey olabilir bence ..!
ama tedavıden oncede vardı nerdeyse 2 ay oldu farkedelı bunu nese yınede tesekkur ederım cevabın ıcın
daha oncesinde de var d,yorsanız iltihaplanma olabilir ..!
bende akıntı olurken bazen öyle parça parça gibi geliyodu bende anlmadım neden oldunu artık olmuyo :S
bendede oluyordur bi ara peynir gibi kesik kesik ornisid fort tablet kullandım hemen kesti
evet aynen peynır gıbı pekı ılacı doktormu tavsıye ettı yoksa kendı kafana goremı alıp kullandın ?
eczacı bayana sormuştum ben ilk mantardan korktum ama kaşıntı yoktu sadece akıntı vardı ve rahatsız ediyordu beni eczacı bayan bunu kullan dedi birde genital böle için yıkama likidi verdi sebamedin sabunla yıkama dedi Allaha şükür aynı haftada kesildi . Önceden günlük ped kullanırdım şimdi ona bile gerek kalmıyor çamaşırım tertemiz
ı anladım bakalım bıraz arastırayım olmazsa kullanırım ılgıne tesekkur ederım
rica canım
evet akıntıyı kesiyo iltahap varsa enfeksiyon vb geçiriyor
Bana da ilk defa bugün oldu aynısı ilişki sonrasında.3 gündür müthiş bir şekilde kaşıntı ve çok fazla kokusuz akıntı var normal zamanda beyaz parçacıklar yoktu sadece ilişki sonrasında çıkıyo ciddi bir seymidr acaba :/
Cevap
10Cevap
bence bunun cevabını burda aramak saçma biraz git bir jinekoloğa görün kafandaki soru işaretleri en doğru şekilde gitsin :)
20 gun flan oldu gıdelı doktora ılac kullanmıstım mantar vardı ıcerıde ama bu sıkayetımı solememıstım aklıma gelmedı mantar duzeldı cunku dıger sıkayetlerım yok tedavı gordukten sonra
pekı tesekkur ederım
Mantar olmalı. Daha öncede temizlendi diyosun ama bi daha kontrole gitmelisin.
doktor ıstanbulda ben ızmırdeyım ole sureklı gıdemem malesef ısımız vardı dıye gıtmıstık ıstanbula ozaman fırsat vardı gorunmustum
ilişki dışında hiç çamaşırınızda beyaz leke gördünüz mü ? Mantar enfeksiyonu olabilir.
mantar tedavısı gordum bu yakın zamanda mantar temızlendı yanı
dusunuyorum zaten gorusmeyı ılgınıze tesekkur ederım
Bu vajinadan ilişki sırasında gelen sıvının yoğunlaşmasıdır.
Üzülme taminim senin boşalman olabilir çünkü kadınlar ilişki sırasında çoğu kez boşalırlar
o prezervatiften kaynaklanıyordur çünkü kayganlaştırıcı vs vs var prezervatifte
prezervatıfsız yaptıgımızdada olmustu
o zaman zevk suyundandır
öyle korkulacak ve endişelenecek bişey zannetmiyorum arkadaşım kız arkadaşımda da oluyordu
vajinadan gelen sıvı gelgit olayında köpürdüğü için öyle.
İğrenilecek birşey yok.Olması gereken o zaten.Erkekte de olur kadında da.
nasıl erkeklerdede olur ya? benım dedıgım beyaz sey sıvı degıl bole parca gıbı kucucuk kucucuk beyaz sıvıyı demıyorum yanı
O parça parça değildir; sadece yoğundur heralde.
:/ bılmıyorum kı ama sıvı bısı olmadıgına emınım
O zaman üroloji uzmanına sormayı denemelisiniz
esımle alakalı bısı oldugunu sanmıyorum cunku benım ıcımden gelıyor neden urolojıye sorayım kı?
Ya doktora git o zaman ve ona danış; senin içindeyse bile doktor en iyisini bilir.
akıntıdırr...
ne akıntısı?
marmara boğazı akıntısı :D
hi.çççç komik değill siz bilmezsiniz
neden bos konusma ıhtıyacı duyuyorsunuz anlamıyorum Florantin34 ve EngineerOnline
s..et yaaaaaa
Bişey olmaz ya
akıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar