Bunun bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama sizce bir insandan anlayamadığınız ve anlatamadığınız şekilde hemde ilk görüşte etkilenmemizin sebebi nedir? Bakıyorum çok yakışıklı bebek gibi erkekler var ama sana onu hissettiremiyor ya da itici oluyor ya da başkasının hiç hoş bulmadığı bir tip seni etkileyebiliyor.Bazende o an orda o şekilde tanışmanızın veya yaşadığınız olaylar zincirinin bir nedeni varmış sizinde bişeyler yapmanız gerekiyormuş gibi geldiği oluyor mesela o insanla daha önce çoğu kez aynı yerlerde bulunmuşsunuz ortak arkadaşlarınız da var seneler boyunca habersiz yaşamışsınız ve birden hiç beklemediğiniz anda ve şekilde karşınıza çıkıyor çok enteresan değil mi? Biraz uzun oldu ama sizinde bazen böyle oturup derin derin böyle şeyleri düşündüğünüz oluyormu merak ettim :)
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Biraz önce evlilik kader mi gibi bir soru soran arkadaşa verdiğim cevabı aynen buraya yazıyorum...
"Önüne bir bardak kola ve bir bardak ayran koysam ve birini seçmeni istesem hangi içeceği seçtiğin senin kaderin olur mu?
İnsanlar kader ile Allah'ın sonsuz bilgisini birbirine karıştırıyorlar. Yani hangi içeceği seçeceğini elbette Allah önceden biliyordur ama bu senin kaderin değildir.
Zira sen ayranı seçersen Allah onu seçeceğini bilir, kolayı seçerse kolayı seçeceğini de bilir ama aklına, beynine müdahale edip, o içeceklerden hangisini seçeceğine karışmaz...
Hangi içeceği seçtiğin senin tercihindir. Bunun sebebini de sonucunu da Allah bilir ancak sen yaptığın tercihini "Kader" olarak değerlendiremezsin...
Kader, sadece hangi anne ve babadan, hangi ırktan, hangi dilde, hangi toprakta dünyaya geleceğinle ilgilidir...
Kazalar, tercihler, felaketler insanın kaderi değildir..."52 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istediğini anladım ama benim söylemeye çalıştığım bu değildi aslında ben bizim seçimlerimiz ve kontrolümüz dışında gelişen olayları kastettim daha çok, zaten hayatın esprisi de bu değil mi ne zaman ne olacağını karşına ne getireceğini bilemiyosun çoğu zaman.Mesela bazı insanların sana daha yakın gelmesi ve hemen ısınman bazılarının daha uzak gelmesi ve bir türlü sevememen ben biraz daha olayın manevi yönünden baktım yani.keşke kola ayran örneği kadar basite indirgeyebilsek hayatı ki o seçenekte bile hangisinin senin için hayırlı olacağını bilemezsinki:) seçenek var evet ama bir bilinmezlikte var...
- +1 yıl
Matrix filminden bir replik; "Tanrının bilinmezliğine hoşgeldin"
Tesadüfler, etkileşimler, ilk bakışta vurulmalar elbette güzel birşeydir ve vardır... Hayatı yaşanır kılarlar...
En İyi Cevaplar
Al, buyur.
Açıkla hadi..
Hala ara sıra açıp bakıyorum, ne var çözemedim ama sürekli bakmak istiyorum:
25.media.tumblr.com/...lvep6eOapJ1qenkt5o1_500.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılbuna daha çok ne yokki demek lazım:))
Soran+1 yılicdn.posta.com.tr/.../fft26_mf3888675.Jpeg bende geçen şu fotoğrafta simaya bakıyodum inanırmısın ne var çözemedim :D
+1 yılTiple değil elektriklerim o ve evet doğru kaderdir etkilendiğin hoşlandığın ona doğru çekildiğin kişi bile bana göre kader bak ne diyor bu ayette
"Ve kalpleri birbirine ısındıran yalnızca ALLAH'tır...enfal süresi 63"
Yani şenlik benlik hiçbirimizlik bir durum değil ALLAH senin ondan etkilenmeni ister ve bir sıcaklık verir bu kadar52 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükürler olsun ki ozaman ben ruhsuz olduğumu kimseye böyle yoğun bişey hissedemeyeceğimi düşünürken onunla beraber olamasak bile bana bu güzel duyguyu yaşattı :)
- +1 yıl
Amin canım ;)
Herşeyin bir sebebi var unutma
Ben seni anliyorum, benim de basima geldi, dunya yakisiklisi degil ama bisey var ki onda sen etkileniyorsun bakişi olsun filan... Zira bunlar birgun gelip gidiyor, baktin onu unutmus ve baska seylerle ugrasiyorsun iş olsun... Bence cok kafana takma onu, Zamana birak, olcaksa birgun olur bence acele etme.
211 Yorumla
Soran+1 yılzaten aşk meşk olaylarını çok kafama takan bir insan değilim ki şu an bundan dolay mutlu hissediyorum içimde ayrı bişey var tarifsiz:)) hayatın gizemi beni düşündürüyor daha çok:) belki geçip gidecek belki bir daha hiç görmicem bile ama bazı duygular cidden sözle anlatılamıyor
- +1 yıl
Haklisin su anda ben de yasiyorum ama yapacak bisey yok mesela seni yasadigini yasiyorum onun ismini face biliyorum ama cesaret toplayip ta bir arkadas eklemeye tiklayamiyorum. Ben onu ben bakarken yakaliyorum ama ne bileyim ya yanlis anliyorsam diye bir soru isareti var kafamda. Onun duygulzrinda emin degilim olabilir mi?
Soran+1 yılsende direk senden hoşlanıyorum falan diye yaklaşma çocuğa canım önce bir arkadaş ol uygun ortamı yarat bizim kızlarla çok komplo kurmuşluğumuz vardır öle:) erkeklerin tersine kızlar daha çabuk anlar hem karşısındakinin duygularını 1 kere oturup sohbet etsen belki herşey değişcek.bak belki bende sana gaz verip sizin ilişkinizi başlatmak için çıkmışımdır karşına olamazmı olabilirrr:))
Soran+1 yılya sende insansın karşındakide sonuçta en fazla ne olabilirki koyver gitsinnn çekinme ya da çekinmeyen birine devret o tanışsın sonra seni tanıştırsın tesadüf gibi hahhaha:)
Soran+1 yılolalım şekerim ekliyim seni ben:) valla baya içine dert olmuş ben gidip konuşcam çocukla artık vurucam yumruğumu masaya yeter artık dicem:)) yap valla bir an deli cesareti gelir ya insana nolucaksa olsun ulen diyip git yanına
Soran+1 yıldüşün ki oda sana karşı bişeyler hissediyo ama çekiniyo senden sende gitmedin çocukta umudu kesiyo yanına gelen başka bir kıza şans veriyo sonra bir bakıyosun el eleler falan:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
+1 yılİnsanlar tip , ve güzelliğin çok önemli olduğunu sanırlar ama dahada önemlisi karşındakinin hal , hareket , tavrı , karizması, kendine güveni konuşması , kezası ile seni uyarması ve etkilemesidir.. bunlar ilk bakışta ilk cümlede ilk görüşte olabilirler.. güzelliğin veya yakışıklılıgın makul seviyede olması yeterlidir..
30 Yorumla
+1 yılben bikeresinde şöyle bişey okumuştum. biraz saçma gelebilir ama ben inandım. ruhlar kainatta gezermiş karşılaşırmış birini gördüğünde o hissiyata kapılıyorsan ruhlar daha önce karşılaşmış demektir onunda karşına çıkması kaderdir hiç bir şey tesadüf değildir
26 Yorumla- +1 yıl
:) ne yalan söyleyim arkadaşın bahsettiği olay bazen bende de oluyor
Soran+1 yılherşey olabilir valla ben her seçeneğe ılımlı yaklaşıyorum, birazda onu kendimde bağdaştırdım sanki bana benziyor olması falan, ama şöyle bir durum var işte daha oturup sohbet etmeye başlamadan ben bunu hissettim senin tezinind doğruluk payı olabilir yanii:)
- +1 yıl
bana çok oluyor böyle ama cesaret edip yaklaşamıyorum konuşmuyorum :)
Soran+1 yılbana ilk defa oldu ortak bir arkadaşımız tanıştırdı zaten o günüde beraber geçirdik:) seninde olacağı yokmuş demekki kardeşş
- +1 yıl
çok güzel :) aynen kader
+1 yılsenin için yakışıklı çocuklar ulaşılmaz gözüküyor (bizim için güzel kızlar) ama biraz daha kötüleri sizini ççin sorun olmuyor, benim olsun, çirkin olsun önemli değil bana güzel gibi bir algı oluşuyor.sonra beynin onu ideal eş konumuna getiriyor.bütün odağın o oluyor, ortak bazı noktalar hemen dikkatinizi çekiyor, sonra bu bizim kaderimizde var diyoruz.olay bu
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim şimdi adam çok yakışıklı kaşı gözü boyu posu herşeyi düzgün vakit geçiriyosunuz bişeyler yapıyosunuz tanıdıkça soğuyosun cidden allah biyerden vermiş biyerdn almış diyosun kızlardada aynısı geçerli sonuçta adriana lima bile aldatılmış bide kocasının tipini görmediysen bir bak derim:))
Aşk duyguları beyinde farklı 2 bölgenden salgılanan toplam 6 farklı hormonun salgılanmasıyla oluşan duygulardır.Bu hormonlar hangi kişi için salgılanırsa o anda aşk başlıyor.Bunu tıp söylüyor.
20 Yorumla
+1 yılBilinçaltında sana çok yakın birisini çağrıştırıyordur. Örneğin, baban.
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm bak olabilir güzel bir noktaya parmak bastın :)
- +1 yıl
Bu işler benden sorulur :)
Soran+1 yılhahahah saol bu cevabı bekliyomuşum meğer:)
+1 yılSor eski dedelere ninelere büyük aşkları hep bir cam silerken, ekmek alırken v.b hep ilk görüşte aşkla başlamış sağlam bir evliliği sırrı mıdır acaba ilk görüşte aşk düşünmek gerek...
10 YorumlaŞimdi ben genllikle etkilediğimden düşünmüyorumda bir bakişla etkilenirsin oturup bişeyler içersin boş cikar :) ama kimileri itiraz etsede enerji denilen bir olay var
10 Yorumlaherşey sohbet ve tipte bitiyor ama aynı dil önemli etken
12 Yorumla
Soran+1 yıltipte bitmiyor tip ile başlıyor diyelim çünkü sadece tipe bakarak seçersen yanındaki insanı yanında süs eşyası gibi gezdirmekten başka bişey yapamazsın bence..
Evet elbette oluyor keşke böyle zamanlarda açılabilsem belki herşey değişir belki hayatımın aşkı olur. Böyle oldumu siz nasıl açılıyosunuz çok merak ediyorum.
014 Yorumla
Soran+1 yıldirek karşısına çıkıp açılıp itiraf etmektense davranışlarınla hareketlerinle belli edebilirsin bişeyleri kızlarda böyle yapıyor zaten genelde bizim işimiz daha kolay bu konuda sonrasında da olacağı varsa kendiliğinden oluyor sanırım.
Soran+1 yılhadi bakalım hayırlısı olsun hakkında:)
Soran+1 yılkader olarak kendini sana sevdirtebilir yani:)))
Soran+1 yılnerdesin bak fatihin artık sabrı kalmamış nerdeysen çık ortaya sana sesleniyoruzz:))
Soran+1 yıltaliplerimi bekliorum gibi oldu buda ssk ev araba var mı aylık gelirin falan bunlarıda ekle tam olsun burdan desti izdivaça :))
Soran+1 yılaaa bak iyiymiş bu ağzında laf yapıyomuş ama bumu açılamayan halin :))
Soran+1 yılresimde değişti kollarımı açtım bekliyorum msjımı veriyosun kızlara:)) heycan iyidir ya karşısına geçtiğinde heycanlanmıyosan ozaman sıkıntı bence güzel heycanlar bbunlarr:)
+1 yılbunun nedenı bence sadece kendıne güven ve dil..konuşkan erkekler her kızın tercıhıdır...fızıgı gusel olcak yakıslıklı olmasına gerek yok bırazda dılı varsa olay tmmdır...
00 Yorumla
+1 yılThis is a True Love :D
24 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34 bunu dinleyelim ozaman this is love :))
- +1 yıl
Daha iyi bir fikrim var :D https://www.youtube.com/watch?v=aAcj_L5CVNU
Soran+1 yılgüzel şarkı ama ağır biraz şuanki ruh halimle uyuşmuyo :)
- +1 yıl
Konu aşk diye şey ettiydim, Coldplay bunu çok iyi anlatıyo da :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynisi banada 3 sene once unide bir kiza ilk goruste asik oldum hergun aklima geliyo hala ben anlayamadim neden boyle oldu.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgarip birsey ama dusunmuyorum artık o ya da bu ne ark eder önemli olan hissettiklerini unutamıyor olman bu seni aslında bunları dusundurten degilmi?
10 Yorumla
+1 yılaşık mı oldun :)
140 Yorumla
Soran+1 yılilk görüşte aşk diye bişey varsa olmuş olabilirim:)
- +1 yıl
var var. Herifi takibe devam :)
Soran+1 yılahh ahhh :)
- +1 yıl
derin ve zor durumlar diyosun yani :)
Soran+1 yılsorma ya çok fenaa:)
- +1 yıl
çok fena kapılmışsın belli ki :) inatçı kızsındır inş, o zaman hakkından gelirsin :)
Soran+1 yılzaten o bana gelecekmiş gibi hissediyorum:))
- +1 yıl
ooo beklenti var yani :) genelde erkekler atar zaten adımı, eminsen beklemeye başla bakalım ama senin yapacağın yine de yakın durmak :)
Soran+1 yılaynen hareketleri düşünceli davranışları ve bakışlarından sonra bekliyorum bişeyler bakalım:) odun değilse anlamıştır zaten yakın durduğumu:))
- +1 yıl
direk bu konuyu sormamışsında bayaa dolaylı yollardan sormuşsun :) odunluktan ziyade saf değildir inşallah, senin de ona karşı bişeyler hissetiğin konusunda :) ya da çekingen değildir umarım :)
Soran+1 yılzaten bu konudan yola çıkarak hayatın anlamına kadar gittim bir ara biz neden varız neden dünyaya gönderildik falan dicektim:)) çekingen gibi ama hayırlısı saf demeyelimde iyi niyetli diyelim ya:)
- +1 yıl
bayaa sosyolajik bir soru olmuş :) çekingen ise yandın, sittin sene çok emin olmadan açılamaz :) hatta yarın öbürsügün bu çocuk niye bana açılmıyo diye soru sorarsın burada :)
Soran+1 yılbilmiorum artıkk yok ya öyle sorular tarzım değil onu daha felsefik bir şekilde sorabilirim ama:))
- +1 yıl
o zaman bide ne demek istiyor diye sorunun içinden çıkmaya çalışırız :) ne kadar süredir açılmasını bekliyosun peki :)
Soran+1 yıl2 gündür hahahahah:) yok ya açılmasada olur şu an şehir dışında buraya gelmesini bekliyorum
- +1 yıl
ohooo, bende aylar demeni bekliyodum :) daha ondan atılım beklemek için sabırlı olmak lazım. İnşallah sende de o sabır vardır :) sana hedaye getirirse anlaki başlıyo demektir :)
Soran+1 yılkendini getircek işte en güzel hediye...valla klişelerede başladım durum o derece yani düşün haha
- +1 yıl
valla 2 günlük adama gerçekten tam yerinden girdin :) daha yolun başındasın olur inşallah güzel şeyler.
Soran+1 yılparada pulda hediyede gözüm yok diyorum işte ne olursan ol yine gel diyorum daha ne diyim:)) teşekkür ederim inşallah senin benim hepimizin daha güzel günleri olsunn:)
- +1 yıl
sen bu kadar atik ve istekli olursan gelir merak etme :) 2 güne kalmazda itiraf eder gibi duruyor, ne kadar çekingen olsa da :) inşallah efendim :)
Soran+1 yılçekingen ve efendi olması güzel bişey işte diğer kızlarla çok samimi olamaz bu durumda banada gün doğar hahahah:)
- +1 yıl
çekingenlerden sessizlerden korkacaksın asıl :) saman altından su yürütenler çoğunlukta olur :) bu arada çok kıskanç olduğunu da öğrenmiş olduk :)
Soran+1 yılsessiz değil abisi sadece her kızla samimi olmaya çalışan yavşak erkek modunda değil:)) ayy sorma bu özelliğimi ilahi bir güç çekip alsa benden hayat daha güzel olurdu gerçi karşımdaki kıskançlık damarıma basmadığı sürece bir zararım yok:))
- +1 yıl
sessizi örnek verdim sadece :) çekingenin yanında yani. Ama 2 günlük bir adam içinde böyle değil demek biraz erken, hemen kapılma o tarafa :) kızlar genelde oldukça kıskanç olurlar zaten. Karşısındakine bağlı olmadan bile herşeyinden kıskanırsınız, damara falan girme :) bide burcun bunu destekliyosa yandı o erkek :)
Soran+1 yıl2 günlük adam diyosun alınıyorum ama aaa:) yok ya belli ediyolar kendilerini bence bir yaştan sonra zaten göre göre anlıyosun artık...valla erkeklerinde hastalık derecesinde kıskanç olduğuna denk geldim.birazda toplum algısından dolayı kızlar kıskanç gibi gözüküyor bence erkeklere herşeyi hak görüp kadınlara elinin hamuruyla herşeye karışma denildiği için...akrep burcuyum baktım baya kıskanç kinci oluyomuşuzz hiç desteklemiyo bu beni ya:P :))
- +1 yıl
akrep ya da yengeç misin yoksa diyecektim bir önceki mesajımda ama rezil olmayayım diye es geçtim onu :) akrepler fena kıskanç olurlar, anlıyorum seni. 2 günlük derken tanıdığın mana da dedim, küçümseme değil :) erkekler erkeklerden kıskanıyo, sana güvense bile etrafındaki erkeklere takıyo ama kızlar en küçük bişeyde takıyo, niye teli açmadın, işyerinde kızla mı konuşuyosun yoksa, niye hemen kapadın :) ama hasta derecesinde kıskanç erkekte yok değil ama. Seninki de belli edecek ama daha çok yeni olduğu için belli olmaz. Bir hukukunuz olsa çakarsın köfteyi zaten. Yaşından dolayı tecrübe vardır sonuçta :)
Soran+1 yılcidden baktımda niye akrep hakkında bu kadar sallamışlar ya bir allah belanızı versin ne pislik insanlarsınız yazmadıkları kalmış neymişiz biz yanii hahaha:) valla kimi zaman geliyor 10 yıllık arkadaşın için diyosun meğer hiç tanıyamamışım diye insanoğlu sonuçta çiğ süt emmiş, arkadaşı geçtim aile için bile geçerli bu çevremde gördüğüm kadarıyla ne aileler var 2 günlük adama gelene kadar en yakınındakine dikkat etmek lazım önce:) kızlarında erkeklerden kıskanacak hali yok heralde sadece biraz ince ve duygusal düşünüyoruz o kadarcık yoksa melek gibi insanlarız:P karşındaki insan o güveni veriyosa çok sorun olmuyor ama bir kere kırıldımı bidahada eskisi gibi olmuyo işte değişik derin konular bunlar baba uzarda uzar:) oda 20lik delüğanlı değil elini çabuk tutsun biraz canım aaa:)
- +1 yıl
her burcun bir özelliği var deme öyle :) bende boğayım mesela, fena inatçıyımdır :) aynen dediğin gibi, en yakının bile faso çıkabiliyo, dikkat etmekte fayda var. 2 günlük nasıl çıkar düşünemiyorum. Ayakta uyutabilir seni :) maaesef kızlar fazla duygusal yaklaşıyolar dediğin gibi. Benim eski manita da öyleydi, oradan tecrübeye sabitim :) herşeye sızlanır, tepinirdi. Yoksa melek gibiydi :) yaşını bilmiyorum adamın ama 30una yakınsa bir an önce evleneyim ayağına sana açılabilir, hazırlık ol. Tek eksik hemen seninle iletişime geçmeli. Kız da hazır bekliyoken :)
Soran+1 yılbence her burcun kötü özelliklerini benim burçta toplamaya karar vermişler biraz okudumda allah allah neler neler:)) kız erkek ayrımı yapmak yanlış aslında her tip çeşit çeşit değişik insanlar var...daha 27 valla aynı yaştayız 3 senemiz var 3 sene içinde evlendik evlendik yoksa evde kalıcam:(( o değilde burayıda sohbet sitesine çevirdik ne konuştuk bee:) full donanımlı hazır bekliorum artık gelsin yoksa zengin koca bulurum hahaha
- +1 yıl
sadece senin burcunla alakası yok, her burçta var o :) boğayı okuyunca ben neymişim be arkadaş diyorum mesela bazen :) sende mi başladın evde kalma psikolojisine :) artık kızlar 30dan aşağı evlenmiyo. Erkekler için problem değilde kızlar için çevre baskısı var, sana da o baskı geliyosa allah kolaylık versin :) hoş tarzından o baskı yok gibi duruyor gibi :) benim iş yerindeki kızda 31 yaşında evde kaldım evde kaldım diye dövünüyo :) daha önünde vakit var, hemen zengin kocaya kaçma :) burası gerçekten tam sohbet konusu oldu, konu senin evde kalma-zengin koca yerine kadar kaydı :)
Soran+1 yılyok canım hangi çılgın bana baskı yapacakmış şaşarım:)) valla benden küçükler yaşlandık falan diyolar ama ben kendimi hala 18 hissediyorum sıkıntı yok maksat onun gelmesi yanii yoksa evde kaldım falan hikaye öyle diyimde elini çabuk tutsun:)) bu arada cidden konuyu zengin kocaya evde kalmaya getirdik Allah sonumuzu hayır etsin:)
- +1 yıl
büyükşehirde yaşıyorsan bu pek sorun teşkil etmez ama küçük bir kasaba gibi bir yerdeyse kork oradan :) onlar yaşladıysa ben ne edeyim :) kendini halaa genç görüyosan zaten kafana hiçbirşey takmazsın ki dediğim gibi rahat bir kız olduğun oluştu bende :) Geçen mesajında okudumda sormayı unuttum. Full donanımlı derken neyi kastettin. Herşey hazır bir tek koca mı eksik diyosun :) konu nasıl buraya geldi bende bilmiyorum, bütün hayatını bir çırpıda gözden geçirdik :)
Soran+1 yılben ne korkucam onlar benden korksun insanlar ne düşünür ıvır zıvırla hiç kendimi kasamam iyiyede bok atıyolar kötüyede senin rahat tanımın nedir bilemiyorum ama ben gayet relaxımm.başkası için yaşamıyorum bu hayatı kendimi geliştirmeye kendimi mutlu etmeye çabalarım en başta doğru olanda bu bence:) onu ne anlamda sölemişim bende bilmiyorum başka biri okusa yarın çiçek çikolatayla istemeye gidicem bile sanabilir bu konuşmalardan bayaa abartmışım:)) bildiğin bende buraya döküldüm yahu işte çok konuşmasam iyi kızımda neyse:))
- +1 yıl
rahat derken kötü manada demedim. Yani bu konu da kaygın yok, tasan yok, hayattan zevk almasını bilen kızsın manasında dedim. Olumsuz rahatlıktan bahsetmedim yani. Yani senin tabirinle relax kızsın diyelim ki mesajını okuyyunca da zaten rahat kızsın düşüncemde pekişmiş oluyor :) öyle olmasa zaten 27 yaşına kadar herhangi bir adama varır, çocuk doğurayım hayatımı kurtarayım, baskı varsa onlardan yırtayım diye evlenirsin. Bende full donanimlı yazını okuyunca şaşırdım, ne manada dediğini :) bir anda çıktı o zaman. Neşe dolu olanlar ayrıyetten konuşmaya bayılırlar, sende onlardan geliyosun, şaşırmıyorum :) adamı da çenenle kaçırma, tek eksiğin bu olsun çenenle :)
Soran+1 yıldaha gelmediki kaçsın:)) ama çok konuşmak eksi mi diyosunn olmadı bu bak kısa kestim bu sefer öyle diyince haha
- +1 yıl
müstakbel aday varmış, belli olmaz :) gelirse kaçabilir. Çok konuşmak eksi değil de gereğinden fazla uzatırsan sorun çıkabilir yoksa burada yazdıklarından gereksiz bir cümle yazdığını görmedim :) adama da laf anlatırken dersin artık çok konuştum sanırım, tıp :)
Soran+1 yıl2günlük adam dedin gelmeden kaçırttın bide maşallah ağzından bal damlıyo seninde saoll:)) bir iltifat ediyosun bir gömüyosun sende eski manitanın niye triplere girdiği belli 2 ileri 1 geri tutturamadınız tabii kaçırttın onuda dimi zaten bir kaçırtma hevesi sezdim sende:) evet değişmeyen özelliklerimiz zaten konuşup konuşup neyse bişey demiyorum sustum vs. bide dedikodu yapıp yapıp arkasından konuşmuş gibi olmayalım falan alış bunlara sende karşılaşcaksın:))
- +1 yıl
hemen hemen her erkeğin tavrını örnek verdim sana deme öyle :) ama hiç gömmedim sana, hatta gereksiz konuşursan kaçar dedim ki gereksiz konuşmadığını yazdım :) gömme yok yani. Benimki kendi kendine triplere girdi, ben bişey yapmadım. Sürekli ağlıyodu, sızlıyodu, ilgilenmiyosun diyodu e o zaman ne yapayım dedim, kendi kendine kuruntu yaratıyosun dedim gitti :) hee bide dediğin gibi bişey demiyorum diyip laf atıp susuşu vardı, allahtan demiyodu :) her kız aynı sanırım. Bu saydığın son 2 özellikte yeteneğin var sanırım :)
Soran+1 yılneyse tamam en azından bu msjında toparlamış oldun:) hahahah o artık istemsiz gelişiyo bizde konuşuyorum konuşuyorum içimi döktükten sonra neyse tamam bişey demiyorum zaten konuşmuyorum tamam falan diye gidiyo bende hemen hemen her kadının tavrını örnek verdim şimdi benim üstümden yürümeyelim mümkünse :)) seninkinin trip sebebi senin bişey yapmamanmış demekki işte kendin sölüyosun bir hedaye alıp yanına gideydin:))
- +1 yıl
deme öyle, ben hep aynı çizgideydim :) hiç açık vermedim. Açık vermedim derken kötü bişey demedim anlamını kastettim :) yine bizim iş yerinden örnek verecem ama oradaki bir kızda aynı o şekilde. Bana birini şikayet ediyo ediyo ediyo sonunda tamam bişey demiyorum artık diyo, öyle yüzüne bakakalıyorum :) demek her kız aynı arkadaş :) ama seni müstakbel adayına denkleştiriyoruz, tabii ki senin üzerinden gidecez :) yaa bişey yapmaz olur muyum, herşeyi yaptım. bir kererinde oyuncak ayı aldım kafama vurdu onunla. Özel günüymüş alınganlığı ile ayı denk geldiği için bana ayı mı demek istiyosun diye yüzüme fırlattı. Ben nereden bilebilirim, benim suçum ne. Oradan da aramız açılmıştı. :) ne yaptıysam toparlayamadım kızı, ayrıldık :)
+1 yılBunları düşünürsem beyin yanar :)
10 YorumlaDaha etkılenemedım kanks bılemedım sımdı ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFzla düşünme kafayı yersin :) 1 cevabı yok çünkü
10 YorumlaFazla merak iyi değildir merak etme :)
012 Yorumla
Soran+1 yılmeraklı değilsen bu sitede ne işin var, meraklı olmak iyidir iyii:))
Soran+1 yılama merakları gidermiyosun merak etmeyin diyosun o nasıl olcakk:))
Soran+1 yılneyse insanız olur öyle şeyler:)
Soran+1 yılihtimal verdiğin şeyleri söleseydin sende ozaman:)
Soran+1 yılaynen saçmalamak güzeldir bazen mantık error verince iyi geliyor:)) her türlü insan olabilir tabi bu tür plartformlarda çok saçma sapan sorular hikayeler görüyorum ama biz yinede pozitif olalım zarar gelmezz:)
Soran+1 yılsüper o zaman aynen devam:)
+1 yılOlmaz mı oluyor tabiki :)
10 Yorumlaarada oluyor
10 Yorumlaİlk gördüm ama ne yapacam
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!