Aylar once biriyle birlikte oldum, prezervatif kullanmadim bu kisi hamile falan kalmadi fakat onun oncesi hep hap kullaniyodu. Kizlar sizce o gunde hap kullanmismidir cunku bu konuda cok titiz. Kisirim diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılya git doktoruna :D bu neyin kafası hocam :D kısırlık testi yaptıracaktım de öğrenirsin.. böyle deneyerek öğrenemezsinn :D belki kızda sorun var.. yani bilinmez o yüzden git doktura tıbben ve bilimen öğren.
Hem hamile kalmasını istemezsin heralde arkadaşım. ki kalırsa o zaman kısırlıktan daha kötü olur haberin olsun. bunlar öyle basit şeyler değil. aile duruma hoş baksa bile başına dert açacağın sayısız şeyler olabilir. tamam yine kızla isteğini yaşa ancak içine boşalmamaya dikkat et...00 Yorumla
şans degil adetten 15 gün sonra zor kalınır hamile o zamana denk gelmiştir.sürekli ilaç kullanan bırakınca 2 ay sonra anca hamile kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sana önce hayırlı iş sonra da eş versin de bu dertten kurtulun inşallahh
boş ver sen helalinle istediğini yap
ya hamielyse ne olacak bir de onu düşün bakalım çocuğuna sahip mi çıkacaksın sokağa mı atacaksın yoksa katili mi olacaksınız
Allah hepimizi ıslah eylesin
yapma dostum yapma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbayanların hamile kalma olasılıgı regl dönemne yakınken daha fazla oluyo bunun zamanları var googledan arat daha saglıklı bilgiler edinirsin, de kendisine sor daha net cevap al bilemeyz kllandı mı kllanmadı mı :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap kullanmıştır. Kızda sorun vardır. Her gün hamile kalacak diye bir şey yok. Bazen sorun olmasa da hamile kalınmaz. Çok merak ediyorsan gidip test yaptır
00 YorumlaE kendisine sorsana biz nerden bilcez
00 YorumlaIlla bosaldin diye hamile kalmaz sans bu
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçine boşalmadıysan bir şey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılIcine bosaldim hepte bosalirdim
Cevap sahibi+1 yılhap atmıştır belki bilinmez
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora git öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltest yaptir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında