Kızlar sizce erkeklerin kasık bölgesinde kıl olmalı mı? Erkekler sızce kızlarda olmalı mı?
Hic sorulmamıştı, sorayım dedim :D
Hic sorulmamıştı, sorayım dedim :D
Kısa böyle hafif kasık kılları hoş geliyor bana. Bazen hiç olmasın bazen böyle kısa kısa olsun. Çok uzun sevmem ama illa olmasın da demem. O tüyleri kılları okşamanın da zevki başka. Tabi off ne bu her ay kim onlarla uğraşacak deyip de lazer epilasyon yaptırmak isterse partnerim dur demem. Öncelik onun rahatlığında.
Onun dışında zaten vücut kılı pek yoktur kadınlarda. Pek de sorun etmem, kılla tüyle barışık biriyim.
ki bende pek kıll değilim, belde var, göğüs kemiği üstünde var, bacak zaten malumunuz. Ak ve pakım :D ama kadınımın kısa tüyleriyle oynamak da ayrı bir zevk, özellikle aşağı taraflarda :)
Kendimde de hala bilemediğim nokta, jiletle alınca kısayken sert oluyor ve batıyor ya; şimdi hiç olmayacaksa erkekte kasıkta jiletle almamak gerek, yoksa illa ki batar kadına.. ee hafif uzun mu olacak, yoksa nasıl alacağız? beni aydınlatın, yeni soru sorup hiç rezil olmayayım :)
şimdi onun da fanları vardır. lazer epilasyonla etek bölgesi denen genital bölgeye de uygulama yapıyorlar. ama kökü dursun derim ben. şahsen hep sinek kaydı nereye kadar :) arada değişiklik olsun, monotonluk olmasın demiyor muyuz. kıllarla da oynarsan orada da bir hoşluk yaratırsın.
Uzakdoğu p*rnolarında da kıllısı makbul mesela. Çıktığım ama sevişmediğim hatunlardan birisi lazer epilasyon yaptırıyordu. Muhabbette de ağzından kaçırmıştı, malum bölgeme de yaptıracağım demişti. O zaman baya düşündüm, kafa yordum. Buradan sormak aklıma gelmemişti ama şimdi burada sorunca da şu laf aklıma geldi : "Buldun da kıllısını mı arıyorsun ? " heuheueheuheuheuheu ((=
Bi erkekte vücutta çok aşırı olmadığı sürece bence normal... Ama sakal olmalı sakalsız erkek sevmiorum BENCE erkek dediğin sakallı olmalı=)
Bayanda pek hoş olmuyor bence.. Ama bana bi çocuk senin tüylerini bile seviorum demişti:-D Kişiye göre değişiyo demekki...
olmalı kıldan hiç bişey görünmemli hatta :D bu ne biçim soruya sanki çok ugrasyorsunuz 2 dkk traş et çık
Cevap
5Cevap
kılda keramet olsa g... te çıkmazdı demişler atalarımız :D neden böyle bişey demişler çözmedim gitti :D
kadında hiç olmamalı. Erkekte aşırı yoksa sorun değil.
Şahsen sevmiyorum. Olmasın. Japon'a dönmeyin sevgili kadınlar, erkekler.
Asla ustad kıllı tüylü hatunlardan haz etmiyorum
bence olmamalı şahsen kıllardan nefret ederim :D
Temiz olması tabiki daha güzel.
hayır tabi pürüzsüz olmalı bence iğrenç dururr
Pürüssüz olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar