Sevgiliniz eşiniz her gün bunu isterse nasıl karşılık vrrirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılHerseyin fazlasi zaradir, diyenler bosuna demmemis.ö.olan devamlilik gostermesi.buda dinlendirerek olur.cinsel , urunler var pilli ve elektrikle calisan.onlardanda destek alinabilir.ozellikle , bayani tatmin etme konusunda.vede bosalmasi anlaminda cinsel urunler etkili olabilir.bosalmasina vesile olan sistemi bilmeyen icin.arastirma, yaparak ogrenmek lazim.hakkini vermek lazim.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
dınen aklen vıcdanen ve kalben esınızın ısteklerını yerıne getirmelısınız, esım ısteyecekte ben yok dıyecegım allah carpar valla..ben ısteyecemde esım yok dıyecek carparım valla:)
41 Yorumla
İstemezsek anormal isterz tabi günün farklı saatlerinede bölünebilir :)
02 Yorumla
git kendini pencereden aşşa at sende kurtul bende kurtulayım derim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
100Cevap
Soruyu Cevaplayan Erkek Sayımız : 53 benle 54
Soruyu Cevaplayan Bayan Sayımız : 4 yarına kadar max. 7
sonuç olarak türkiyede aranan içerikler 2 - 3 kelimeli oldugundan :D buda bir örnektir yani sekse herkez aç :D23 YorumlaCinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Uygulamalı olarak karşılık veririm.. :)
Herhangi bir problem olmaz.. Her gün boş boş şınav mekik çekeceğime enerjimi partnerim için harcarım olur biter.. Gayet de mutlu olurum..11 YorumlaHer gün çok fazla bence ne kadar güzel hoş şehvetli ilgilide geçse sevgi saygida olsa temizlikde olsa tam teşkülllüde olsa bir vakitden sonra sıkar insanı en az 3 günde 1 yapilmali bence
11 Yorumla- 12 Yorumla
+1 yılSexe düşkün ve sexi birleşmeden çok uzun uzun sevişmek olarak gören benim için gayet isabetli bir durum.
12 Yorumla- +1 yıl
seks benim için sıradan ve basit bir zevk değil.O yüzden sexe mutlaka rahat rahat sevişeceğim vakit ayırırım ben.:)
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. yanı uyarız o kadar esımıze. ama kadının da bu kadar ısteklı olması hos degıl. ama sen sevgılı demıssın. sevgılıyse sorun degıl. ısıne bakar cogu erkek. ama es oldumu olay baska tatlım. es dedıgın sensındır.
10 YorumlaGörevimmiş gibi hissettirilirse, sıkılırım.
Spontane olmalı.11 YorumlaCinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. vücutmu dayanır ona ya hergün hergün karşılık vermem
15 YorumlaSevgilim böyle bir istekte bulunursa ayrılırım. Eşim istesin benden.
12 YorumlaSu motoru değil bu , üreme sistemi !! Derim geri çekilirim. Hergün hergün sıkar aynı kadın
14 Yorumlasevginin azalmasından sıkılmaktan korkarım yeri zamanı ve sayısı sabit olmamak şartıyla sevişmek lazım herhal
18 Yorumla- +1 yıl
tabi sonuçta bu içsel bir güdü illa hergün olmasıda gerekmez ama. çünkü siz kadınlar açısından bir problem olmasada erkeğin baya performans harcaması gerekir. çünkü biz hem ilişkiye girmek için organımızın hazır olmasını sağlamalıyız hemde bunu belli bir süre sürdürmeliyiz zor bişey yani bakma herkesin libido tavan ama :)
+1 yılmakine deildir hiç bir insan mekanik davaranmamalı. duyuşsal yönü önemsenmelidir... stek arzu oldu sürece içinde duygu varsa karşılık görür ama mekanikse tedaviye muhtaçlık var demektir...
11 Yorumla
+1 yılkarşılıklı istek olduktan sonra neden sorun olsun ki :)
12 Yorumla- +1 yıl
o an karşılığı bulunmadıysa da anlayışlı olunmalı :)
hergün olmaz ama 2günde 1 olabilir. hergün yapabilecek bir erkek yoktur heralde. ama hergün sevişilebilir
12 Yorumlaistediğinin karşılığını veririm diyelim :)
ama uyum şart ;)12 YorumlaHer gün imkansızda doyumsuz olması iyi bir şey. : )
11 Yorumlahergün seksi kimse istermi bilmiyorum ben istemem. ayrıca bayanların zaten her ay en az 4-5 gün özürleri var nasıl olucakki:)
11 YorumlaEvet hergün isterim evelendiğimdede hergün olucak istekli biri olması lazım şimdilik mast ile idare ediyorum ayda bir kezde ilişkiye giriyorum
12 Yorumlahergun mu ımmm tabıkıde ısterım seks yapmak sorun degılde banyo yapmak zor gelıyo bana a.k :)
26 YorumlaYeter lan doymadınmı der kafasını klozete sokar ustune sıfonu ceker gebermesını beklerım kanks :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki isteriz 20 dkda bir istesin en erken şarj anca oluo :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl((:
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım en fazla 3 hafta aralıksız yaptık, ama bir yerden sonra sen istesen de vücudun istemiyor:) oluruna bırakmak lazım.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin cevabı da öğrenelim ama..
Cevap sahibi+1 yılSen gizli ben gizli bir şey olmaz söyle:)
Cevap sahibi+1 yılaa pardon sen gizli değilmişsin:D
Cevap sahibi+1 yılburdan yazmam mesaj atarım:) Mesajların açıksa tabi
Erkek isteyebilir abla. Eğer eşin istiyosa yapmak zorundasın zaten ki eşinin istediğini yapmazsaan onu memnun etmezsen sorumluluk kalıyor dye biliyoorum
10 Yorumlahergün seks değilde hergün bişeyler yasanabilir yani
13 Yorumla
+1 yılO istiyor ya da ben istiyorum diye değil, karşılıklı olarak aynı frekansı yakalarsak tabi ki isterim.
10 Yorumla
+1 yılHer gün her gün bir süre sonra insanın isteği kalmaz, çok sıradan gelir.
10 YorumlaYani 7 ay boyunca haftada ortalama 5 gun 4 er saatten yapmışlığım var ama evlenene kadar bir daha yapmayacağım diye yeminim var yapabilir miyim okadar artık bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayanabilirsem istegini yerine getiririm ama her gun yaparsak benim organ dayanmaz en sonunda kisir kalirim, odem falan olusur. Hicbir erkek her gun seks yapamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahha. Kedi adina konus. Gunde 10 kere araliklarla yapabilirim. 6 kere yapmistim rahat.
Cevap sahibi+1 yılBirak hayal dunyani. Her gun seks yapip kasiklarinda odem olusan erkek hastalarla dolu urologlar. Bizzat yakin haritaci arkadasim, kendi muhendisini kafalayip fuckbuddy olmuslardi ve 1-2 hafta sonra doktor bizim cocuga dedi ki boyle devam edersen ilerde bir daha zor yaparsin. Bu kadar cok iliski yasayan birinin erkekligi zarar gorur falan tibbi aciklamalarini da yapmisti da simdi hatirlayamicam o kadarini.
+1 yılbazen 3,4 gün üstüste istiyor canım.bazende 1 hafta aklıma bile gelmiyor.sanırım iş yoğunluğu, yorgunluk ve etrafımdaki kadınlar buna etken oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her gün isterim eşimden. Oda isterse her şeyi birlikte deniyebiliriz.
30 YorumlaHergün isterim büyük ihtimalle de bazen tatil yapmak lazım değişik fantaziler falan olmazsa sıkabilir sürekli seks. kamasutra vb şeyler deneyerek de daha da eğlenilebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergun yapiyorum partnerim istesede istemesede yapiyorum bazen bir sabah bir aksam
Ama yinede asiri dyumsuzum gozum hala disarda kaliyo11 YorumlaHer gün ya da 2 kere üst üste ilişkiye girmek bir güç değil göstergedi ddğil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten soğumama sebep işte, kesinlikle istemem saçmalık...
20 Yorumlao kadar isteki kızı bulsam zaten evlenirim :) sorun olmaz bir çok yöntem ve oyun var seks de
10 Yorumlahergün olmaz ya. insan sıkılır sevişmekten. yapabilirim fiziki anlamda sorun yaşamam ama hergün gçok abartı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilemiyorum ki bir düşüneyim üreme sistemi her gün sorunsuz çalışır mı ki dur bakayım neden olmasın ki olabilir hergün farklı bir fantezi olursa olabilir standartlar sarmazda...aklına nerden geldi bu soru simdi senin
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaparım sorun olmaz. Bir erotik çizgi roman vardı o aklıma geldi bulursam atayım linki.
01 Yorumla
+1 yılŞU an istiyorum. Atesli sevişmeden sonra.. azginlik başa belâ
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen istemem ;) sen ister misin veya sevgilin/eşin isterse ne dersin?
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen sormuşsun ben cevap verdim ama ;))
Cevap sahibi+1 yılbaşım ağrıyor demem hiç diyorsun yani ;))
Onla olacaksa her saat ısterım
23 Yorumlaher gün ben isterim zaten en azından 2 günde bir. sonuca bağlanmasa bile heyecan verici yakınlaşmalar olmalı
04 Yorumla
+1 yılAbazalık gibi olmasın da: isterim evet! :D
12 Yorumla- +1 yıl
Takdiri İlahi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli bir süre sonra sıkmaya başlar. İlk zamanlar da zaten yataktan çıkmazsın. Doyuncaya kadar yiyişirsiniz. Bence hafta da 2-3 idealdir.
10 Yorumla
+1 yılkendime engel olamıyorum. günde 3 kere yapalım şunu...
04 Yorumla- +1 yıl
ilaç kullanmak istemiyorum. beslenme alışkanlığımı değiştirdim belki düzelirim diye fayda etmedi. kendim gibi bir kadın da bulamadım. ne yapacam bilemiyorum...
- +1 yıl
keşke :(
ortam olursa olur niye olmasın sen istemenmi.mutlu olmak için
10 Yorumla
+1 yılHer gün mü?
Yok daha neler...12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda depo yok ama erkeklerde var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdaya kilitlerim onu. Yürüsün gitsin be :D
21 Yorumla
+1 yılCinsel açıdan zayıfım bu nedenle evet isterim
17 Yorumla- +1 yıl
Sapık olarak algılama ama ben cinsel açıdan zayıfım yani bir kadın beni çok rahat kandırabilir :) Sadece ayaklarının resmi bile beni bir gün boyunca baştan çıkarabilir. Elime patlamış mısır alıp saatlerce o resme bakabilir ve yorumlayabilirim. Bu şekilde.
- +1 yıl
Ah bir sen romantik olarak algılıyosun :) Teşekkür ederim çoğu kişi sapık olarak algılar :) Hatun kişilerin kıçına başına ağzı sulana sulana bakmaktansa ayaklarına hayranlıkla bakmayı tercih ederim :)
- +1 yıl
Emin ol yok :)
- +1 yıl
Bence bu bayan seviyor onu :-)
+1 yılevlenmenin amacı bu değil miydi zaten sadfghg :D
22 Yorumla- +1 yıl
haa doğru çocuklar leylekle geliyo unutmuşum ^o^
+1 yılgayet normal birşey değilmi?
110 Yorumla- +1 yıl
bence normal insan hergün isteyebilir bir sorun yokki bunda :) peki sen ne yaparsın itirazmı edersin
- +1 yıl
ama işte bazen içinden gelmesede sırf onu mutlu etmek için kırmamak için ayak uydurmak gerekmezmi?
- +1 yıl
e yani ozamnda demek hergün isterse hergün sevişilir :) zaten 4-5 gün mecburi ara veriliyo :))
- +1 yıl
ya sevişmem demedin nasıl karşılık verirsiniz demişsinya bende diyorumki demekki mecburen olumlu karşılık verecekmişiz :D
- +1 yıl
okadar da yorucu değl be :)
monotonlaştırmadığı sürece sorun olmaz
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır istemem
herseyi bir anda tuketmek iyi degildir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bu rakam aşırı fazla
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaftada 2 falan kafi
+1 yılistemez hergün, istersede normal değildir
12 Yorumla- +1 yıl
hergün istemiycektir, öyle bir dünya yok :) hayalede gerek yok :)
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTavşana bağlarız, zararı olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Cezerye formunda olsa daha iyi, hemde enerji verir. :)
bir aralar surekli yapiyodum ara verdim artik ..
15 Yorumla
+1 yılLibido başa belaaaaaaa. Her gün isterim ben
44 Yorumla- +1 yıl
oha
- +1 yıl
Ne oha?
- +1 yıl
her gün ister misin cidden?
- +1 yıl
Evet her gün isterim ama bakıyorum da erkeklerin çoğu istemezmiş :D
bir sure hergun olurdu ama sonra azalırdı bence
10 YorumlaBal yiyen baldan usanir derim :)
12 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem